2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Valla ben de almadım ya. Evde sırt çantası var bir sürü büyük çanta var onları kullanırım baktım olmadı alırım. .

Kullanırsın cnm baktin olmuyor öyle alırsın

Dün leep operasyonumun üzerinden tam bir yıl geçmiş. Biraz duygulandım. Aylarca sonuç beklemiştim, sınırlarım temiz mi rahmim temiz mi tekrar operasyon gerekir mi rahmim alınır mı… Yeni evliyim çocuğum yok nasıl korkuyorum doktor rahminde lezyon var diyecek diye. Bana artık hamile kalabilirsin dediğinde o odadan ağlayarak çıkmıştım forumda ne zaman hpv başlığı görsem içim fena oluyor, psikolojik olarak o kadar zor bir süreç ki. Ben çok bilgisizdim bu yüzden teşhiste geç kaldım, ileride bi kızım olursa utanmadan sıkılmadan bu konuları konuşacağım onunla.

Maşallah maşallah daimi olsun pozitifliğin bebeğim
Ben şahsen yine mi? Napacağın tüm gün diye uyandım
Sen bi süredir evdesin ya ondandır bebiş. Ben daha yeniyim ondan bu pozitiflik bugun belim ağrımıyor azcık ev işiyle zaman geçireyim diyorum. Mutfak dolaplarını temizleyeyim iyice ağırlaşınca nası yapcam bilmem , anamlar yaparlar sağolsunda düzenimi biri bozunca cıldıvıyorm

Bebeğim uzat ayaklarını keyif yap. İşi mişi bırak. Biraz iyi ol sonra yaparsın. Bel öyle hafif zorlama bile olsa yamuluyor.

ahahaha ay ne güzel bahanelerr benim kayınvalidem de ikiz diye dua edip durdu ikiz olduğunu duyduğu anda değildir ya dedi
30+0 olduk bizzz 20li haftalar bitti çok şükür
yaaaa maşallahhh bizimde 3 gün kaldı baharım geliyoruz peşinden
Günayyyydııııınnnnn
Maşallah maşallah daimi olsun pozitifliğin bebeğim
Ben şahsen yine mi? Napacağın tüm gün diye uyandım
Bebişim ertelediğin ne varsa evdeyken değerlendirsen mesela izlemediğin diziler varsa, okumayı bekleyen kitapların varsa ya da hep yoğunluktan ertelediğin bir hobin varsa ben mesela şu rakamlı boyalara sarmıştım pandemi de hem çok güzel zaman geçirtiyordu hem baya oyalıyordu bebişlerimiz ne kadar uysal da olsalar ilk süreçleri hep çok az uyku olucağı için kendimize zaten zaman kısıtlı ayıracağız

Bebeğim uzat ayaklarını keyif yap. İşi mişi bırak. Biraz iyi ol sonra yaparsın. Bel öyle hafif zorlama bile olsa yamuluyor.
Oda doğru. Azck kendimi iyi görünce hemen bişilere girişesim geliyor , masumiyet apartmanıındaki kadınlar gibiym kız temizlik yapmayıncada siyasete sarıyorum bütün gün haber izle , şu gencecikk yaşmda nelerle ugrasıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…