- 10 Ocak 2023
- 125
- 364
- 33
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.761
Valla ben de almadım ya. Evde sırt çantası var bir sürü büyük çanta var onları kullanırımBenim normalde piknik ya da yolculuk esnasında kullandığım sirt çantam var çok küçük değil ideal boyutta .ama anne çantaları gibi gözleri yok içinde.sadece yanda 2 tane bir tanede küçük önünde var . Acaba onu kullanabilir miyim diye düşünüyorum bende
ben de 4te uyandım valla uyku tutmuyoUyuduk ama erken uyandık
Ben bunu sipariş ettim. Hastanede birinde görmüştüm içi çok kullanışlıydıKızlar anne bebek çantası olarak ne aldınız acaba
Ben bunu almistim mart ayında. Indirimdeyken almistim cnm. Cok memnun kaldim ici baya bisi aliyorKızlar anne bebek çantası olarak ne aldınız acaba
Ndmdjjd bebiş ben artık banlanmıyorum teşeklğrler hdjdjdnAy denemek için açalım ya hatta ilk biz yazalım neden çocuk yaptın diye
Bencede mantıklı illaki anayım ben çantasıyla gezmeye gerek yok gibiValla ben de almadım ya. Evde sırt çantası var bir sürü büyük çanta var onları kullanırımbaktım olmadı alırım. .
Kullanırsın cnm baktin olmuyor öyle alırsınBenim normalde piknik ya da yolculuk esnasında kullandığım sirt çantam var çok küçük değil ideal boyutta .ama anne çantaları gibi gözleri yok içinde.sadece yanda 2 tane bir tanede küçük önünde var . Acaba onu kullanabilir miyim diye düşünüyorum bende
Ay darisi bizlere30+0 olduk bizzz20li haftalar bitti çok şükür
Güünaaaydıığn sunshineeeeGünaydınn
Maşallah maşallah daimi olsun pozitifliğin bebeğimGüünaaaydıığn sunshineeeekıZ insan evde olunca ne pozitif uyanıyormuş
Sen bi süredir evdesin ya ondandır bebiş. Ben daha yeniyim ondan bu pozitiflikMaşallah maşallah daimi olsun pozitifliğin bebeğim
Ben şahsen yine mi? Napacağın tüm gün diye uyandım
Bebeğim uzat ayaklarını keyif yap. İşi mişi bırak. Biraz iyi ol sonra yaparsın. Bel öyle hafif zorlama bile olsa yamuluyor.Sen bi süredir evdesin ya ondandır bebiş. Ben daha yeniyim ondan bu pozitiflikbugun belim ağrımıyor azcık ev işiyle zaman geçireyim diyorum. Mutfak dolaplarını temizleyeyim iyice ağırlaşınca nası yapcam bilmem , anamlar yaparlar sağolsunda düzenimi biri bozunca cıldıvıyorm
ahahaha ay ne güzel bahanelerr benim kayınvalidem de ikiz diye dua edip durdu ikiz olduğunu duyduğu anda değildir ya dediAkşam da kaynivalide hanım aramış kızım diyarbakir çok sıcak ben doğuma gelemem Aydın da sıcak buraya gelme. Sen git İstanbul da babanın evinde doğur diyorhadiiii ordan dedim tıpış tıpış gelcen . Yoksa bizi oğlunu torunlarını unut dedim .12 yıl boyunca dua ede ede ucacakti nerdeyse sırf hamile kalayım diye ki eşime aşık torunlarina aşık ama keyfine de aşırı düşük
yaaaa maşallahhh bizimde 3 gün kaldı baharım geliyoruz peşinden30+0 olduk bizzz20li haftalar bitti çok şükür
GünayyyydııııınnnnnGünaydınn
Bebişim ertelediğin ne varsa evdeyken değerlendirsen mesela izlemediğin diziler varsa, okumayı bekleyen kitapların varsa ya da hep yoğunluktan ertelediğin bir hobin varsa ben mesela şu rakamlı boyalara sarmıştım pandemi de hem çok güzel zaman geçirtiyordu hem baya oyalıyordu bebişlerimiz ne kadar uysal da olsalar ilk süreçleri hep çok az uyku olucağı için kendimize zaten zaman kısıtlı ayıracağızMaşallah maşallah daimi olsun pozitifliğin bebeğim
Ben şahsen yine mi? Napacağın tüm gün diye uyandım
Oda doğru. Azck kendimi iyi görünce hemen bişilere girişesim geliyor , masumiyet apartmanıındaki kadınlar gibiymBebeğim uzat ayaklarını keyif yap. İşi mişi bırak. Biraz iyi ol sonra yaparsın. Bel öyle hafif zorlama bile olsa yamuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?