2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay evet sanırım öyle bişey oldu bikaç saat sürdü geçti şükürler olsun iyiyim

Geçmiş olsun canım yemek dokundu heralde
Evet galiba kuzum kuruyemiş mi çok kaçırdım ne oldu anlayamadım.

Ay evet ben de direkt o kardeşlere uyuz oldum

El uyusmalari beni benden aliyor sabahlari. Bildgnz aciyor parmaklar uyusuk uyusuk off ne guzel bisey yoktu son 1 haftadir nerden geldi bu basima. Parmaklar sanciyor resmen
ben zorla açıyorum parmaklarımı ve doktor malesef yapıcak birşey yok dedi onlar için ☹
Ben o kadar alıştım ki kızlar. Artık kabullendım bunu. Bununla mutlu olmayı deneyin İnanın kabullenince dayanması daha kolay oluyor. Allah başka dert vermesin ben razıyım. Sonuçta geçici...

Ben o kadar alıştım ki kızlar. Artık kabullendım bunu. Bununla mutlu olmayı deneyin İnanın kabullenince dayanması daha kolay oluyor. Allah başka dert vermesin ben razıyım. Sonuçta geçici...
Aynen bende. Bulantım kusmam olmasın bu olsun kafasındayım jdjdj ama ne yazık ki hem onlar var hem bu var. Napayım kabullendim kalmış şurda 85 günüm. Hayırlısıyla sağlıkla geçsin de gerisi hallolur.

Kumrusumru canım günaydın, ne dedi dün doktorun acaba
Günaydın canım amniyon sıvısı artmış benim . Gayet iyi suyu dedi . Doktor şaşırdı hatta su içmeyi mi arttırdın dedi ama ben havuç suyu içiyordum 10 gündür . Sen ne yaptın başladın mı havuç suyuna ? Yarın mı kontrolün?

Bu aralar zaten öyle bir kafadayım ki ne olursa olsun aman bir buçuk aycık kaldı geçicek diye diye pozitiflikten ölücem bastırılmış depresyon diye ödüm kopuyo

Canım özel bir tarifle mi yoksa katı öeyve sıkacağından geçirdin bu kadar mı? Nasıl yaptın

Bu aralar zaten öyle bir kafadayım ki ne olursa olsun aman bir buçuk aycık kaldı geçicek diye diye pozitiflikten ölücem bastırılmış depresyon diye ödüm kopuyo
Yok yok o kelimeyi kullanmıyoruz Aferin sana aynen böyle devam herşey harika ilerliyor. Daha memelerimizden süt fışkırtacaz

Masraflardan anca az da olsa böyle sıyrılcaz galiba gerçekten ucu bucağı yok .her şeyi almaya kalksak zor yani
Yavrum zaten para sorunu olmasa bile kontrollü olunması lazım. Tam bir tüketim çılgınlığı dönemindeyiz. Kimi takip etsen o böyle müthiş bu böyle yararlı mutlaka almalısınız modu. Kesinlikle ve kesinlikle temel şeyler alınıp sonrası ihtiyaç oluncaya bırakılmalı. Ben mesela sistemi şöyle kurdum, benim için güvenlik ekipmanları (arabası, oto koltuğu ve puseti) ile gelişim oyuncakları (kitapları, montessorileri, walldorfları) en önemlisiydi. Bunlara verdim bütçenin büyük bir kısmını. Kıyafet için mesela indirim takip ettim. Gidip carters almıyorum. Bir tuluma 1000 tl vermiyorum. Ne gerek var? Bir iki tane olur tabiki ama komple oralardan döşemiyorum. Çünkğ hatırlamayacak bile ama ona aldığım gelişim oyuncaklarını hatırlayacak. Ben olaya biraz böyle yaklaştım.

Canım benim suyumda sınırın bi tık üstünde. Doktor bana az ye dedi belki suyu az olan varsa ne bileyim protein ağırlıklı beslenirse artar. Et tavuk balık abartma dedi, kuruyemiş süt peynir falan onlarıda azalt porsiyon küçült dedi. Xaten hamurişi yemiyordum , tatlıda meyveden almaya calısıyordum. Meyveyide kestirdi. Sadece erik yiyorm belki işinize yarar diye yaziyim dedm

Amaan kuşum velev ki öyle ne var birazda seni çeksinler hdjdjjdj

pozitifbiri söz verdi doğum sonrası diyet öncesi ziyaretçisiz bir grup açacak bize hdjdj orda atarsın neyin varsa dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…