- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.781
ben zorla açıyorum parmaklarımıEl uyusmalari beni benden aliyor sabahlari. Bildgnz aciyor parmaklar uyusuk uyusukoff ne guzel bisey yoktu son 1 haftadir nerden geldi bu basima. Parmaklar sanciyor resmen
Yaaaa geçmiş olsunnEl uyusmalari beni benden aliyor sabahlari. Bildgnz aciyor parmaklar uyusuk uyusukoff ne guzel bisey yoktu son 1 haftadir nerden geldi bu basima. Parmaklar sanciyor resmen
Masraflardan anca az da olsa böyle sıyrılcaz galiba gerçekten ucu bucağı yok .her şeyi almaya kalksak zor yaniKullanırsın cnm baktin olmuyor öyle alırsın
Ay evet sanırım öyle bişey oldu bikaç saat sürdü geçti şükürler olsun iyiyimYediklerimiz etkiliyor ishal olup iyice bağırsaklarını temizledikten sonra toparliyorsun birde kustuysan iyice gelirsin yat uyu dinlen bende bu genelik boyunca üç kere yaşadım bu olayı yediklerimiz dokuyormu artık napıyor birkere tavuk yemiştim istemeyerek o dokadi sakirim bir digerinde cerezi cok kaçırmıştır ama oyle böyle degil kısır yapmıştım canınız çekmesin bulgurunu tam sisirmesimis sanirim oda dokamisti gecesi diğeride cok yemiştim tika basa öyle de olmuştum uc kere tami tamina ondan sonra dikkat ediyorum yediklerime olmamda inşallah insan bitiyor gerçekten anlıyorum senin durumunu. Salginada dikkat edin havalar değişti sicak ti derken birden soğudu falan yağmurlar derken hasta olmayalım kızlar az kaldı ha gayret
Evet galiba kuzum kuruyemiş mi çok kaçırdım ne oldu anlayamadım.Geçmiş olsun canım yemek dokundu heralde
Ay evet ben de direkt o kardeşlere uyuz oldumBurda belirleyici nokta kocan canım. O anamda anam moduna girerse işin zor, girmezse hiç sallama. Ötede ağla dersin geçer. Ya bende erkek annesi olucam yemin ediyorum bak çocuğumun tırnağına zarar versin birisi boğuveririm. Ama böyle ailesiymiş sevdiğiymiş hele ki torunumu taşıyan kadına ne biliyim el üzerinde tutarım. Bunlar insan değil. Maddiyatla vuruyor oğlunu. Hepinizi geçtim o adam o üzüntüyle işe gitti kafası yerinde değil allahım korusun birşey olsa o stresle üzüntüyle ne yapacak. Abi kilo kilo altın mı aldı da kar edecek. 3 kuruş içib yaptığına bak. Övür kardeşleri de adam değil. Benim annem kardeşime böyle birşey yapsın önce ben alnını karışlarım.
Gece oluyor bende de maalesefEl uyusmalari beni benden aliyor sabahlari. Bildgnz aciyor parmaklar uyusuk uyusukoff ne guzel bisey yoktu son 1 haftadir nerden geldi bu basima. Parmaklar sanciyor resmen
El uyusmalari beni benden aliyor sabahlari. Bildgnz aciyor parmaklar uyusuk uyusukoff ne guzel bisey yoktu son 1 haftadir nerden geldi bu basima. Parmaklar sanciyor resmen
Ben o kadar alıştım ki kızlar. Artık kabullendım bunu. Bununla mutlu olmayı deneyinben zorla açıyorum parmaklarımıve doktor malesef yapıcak birşey yok dedi onlar için ☹
Aynen bende. Bulantım kusmam olmasın bu olsun kafasındayım jdjdj ama ne yazık ki hem onlar var hem bu var. Napayım kabullendim kalmış şurda 85 günüm. Hayırlısıyla sağlıkla geçsin de gerisi hallolur.Ben o kadar alıştım ki kızlar. Artık kabullendım bunu. Bununla mutlu olmayı deneyinİnanın kabullenince dayanması daha kolay oluyor. Allah başka dert vermesin ben razıyım. Sonuçta geçici...
Günaydın canım amniyon sıvısı artmış benim . Gayet iyi suyu dedi . Doktor şaşırdı hatta su içmeyi mi arttırdın dedi ama ben havuç suyu içiyordum 10 gündür . Sen ne yaptın başladın mı havuç suyuna ? Yarın mı kontrolün?Kumrusumru canım günaydın, ne dedi dün doktorun acaba
Bu aralar zaten öyle bir kafadayım ki ne olursa olsun aman bir buçuk aycık kaldı geçicek diye diye pozitiflikten ölücem bastırılmış depresyon diye ödüm kopuyoBen o kadar alıştım ki kızlar. Artık kabullendım bunu. Bununla mutlu olmayı deneyinİnanın kabullenince dayanması daha kolay oluyor. Allah başka dert vermesin ben razıyım. Sonuçta geçici...
Canım özel bir tarifle mi yoksa katı öeyve sıkacağından geçirdin bu kadar mı? Nasıl yaptınGünaydın canım amniyon sıvısı artmış benim . Gayet iyi suyu dedi . Doktor şaşırdı hatta su içmeyi mi arttırdın dedi ama ben havuç suyu içiyordum 10 gündür . Sen ne yaptın başladın mı havuç suyuna ? Yarın mı kontrolün?
Canım katı meyve sıkacağından geçirdim sadece sabah küçük bardak akşam küçük bardak içtim .Canım özel bir tarifle mi yoksa katı öeyve sıkacağından geçirdin bu kadar mı? Nasıl yaptın
Yok yok o kelimeyi kullanmıyoruzBu aralar zaten öyle bir kafadayım ki ne olursa olsun aman bir buçuk aycık kaldı geçicek diye diye pozitiflikten ölücem bastırılmış depresyon diye ödüm kopuyo
Yavrum zaten para sorunu olmasa bile kontrollü olunması lazım. Tam bir tüketim çılgınlığı dönemindeyiz. Kimi takip etsen o böyle müthiş bu böyle yararlı mutlaka almalısınız modu. Kesinlikle ve kesinlikle temel şeyler alınıp sonrası ihtiyaç oluncaya bırakılmalı. Ben mesela sistemi şöyle kurdum, benim için güvenlik ekipmanları (arabası, oto koltuğu ve puseti) ile gelişim oyuncakları (kitapları, montessorileri, walldorfları) en önemlisiydi. Bunlara verdim bütçenin büyük bir kısmını. Kıyafet için mesela indirim takip ettim. Gidip carters almıyorum. Bir tuluma 1000 tl vermiyorum. Ne gerek var? Bir iki tane olur tabiki ama komple oralardan döşemiyorum. Çünkğ hatırlamayacak bile ama ona aldığım gelişim oyuncaklarını hatırlayacak. Ben olaya biraz böyle yaklaştım.Masraflardan anca az da olsa böyle sıyrılcaz galiba gerçekten ucu bucağı yok .her şeyi almaya kalksak zor yani
Allahtan gece ve sabah oluyor cnm öglen ve aksam bisey yok isimi halledebiliyorum öyle.Yaaaa geçmiş olsunnay ne fenadır insanın elide uyusunca hiçbişi yapamaski canm
Canım benim suyumda sınırın bi tık üstünde. Doktor bana az ye dediGünaydın canım amniyon sıvısı artmış benim . Gayet iyi suyu dedi . Doktor şaşırdı hatta su içmeyi mi arttırdın dedi ama ben havuç suyu içiyordum 10 gündür . Sen ne yaptın başladın mı havuç suyuna ? Yarın mı kontrolün?
Kıyamam size.. az kaldı canımm , biraz daha ağrıları ve diğer hamilelikte ilgili durumları çekicez ama sabrımızın sonu selamet allahın izniyleAllahtan gece ve sabah oluyor cnm öglen ve aksam bisey yok isimi halledebiliyorum öyle.
İnsallah canim insallahKıyamam size.. az kaldı canımm , biraz daha ağrıları ve diğer hamilelikte ilgili durumları çekicez ama sabrımızın sonu selamet allahın izniyle
Amaan kuşum velev ki öyle ne var birazda seni çeksinler hdjdjjdjBu aralar zaten öyle bir kafadayım ki ne olursa olsun aman bir buçuk aycık kaldı geçicek diye diye pozitiflikten ölücem bastırılmış depresyon diye ödüm kopuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?