- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.821
hahaha bu çok iyi eşim diyorki odanın kapısına günlük süt bulunur yazısı asıcamYok yok o kelimeyi kullanmıyoruzAferin sana aynen böyle devam herşey harika ilerliyor. Daha memelerimizden süt fışkırtacaz
çeksinler tabi canım işleri ne zaten bidaha nereye bu kadar naz yapabilcezAmaan kuşum velev ki öyle ne var birazda seni çeksinler hdjdjjdj
@pozitifbiri söz verdi doğum sonrası diyet öncesi ziyaretçisiz bir grup açacak bize hdjdj orda atarsın neyin varsa dert etme
bu durum seni güçsüz yapmaz ki arkadaşım en basitinden o kadar zorlanmalarına rağmen 37. haftana kadar çalışmaya çalışıyorsun bende bayılamadım hamileliğe 7 aydır hergünümüz dik durma çabası ile geçti resmen ama buna şükür bak 7 ayımız geçti bile azıcık kaldı #direnfestiValla Allahın gönlüne güç gitmesin ama söylemeden edemeyeceğim. Mesela bana şuan deseler ki 6 ay daha var doğuma, nasıl dayanırmışım inan ki bilmiyorum. Ben artık şaftı kaymış bir insan olarak bebeğime zamanında sağlıkla mutlulukla kavuşmak istiyorum. Hamilelik psikolojisi bana ağır geldi. Aslında güçlü bir insanımdır ama bu beni sarstı arkadaşım. Geçtim bulantısını kusmasını belini uyuşukluğunu, devamlı bir noldu ne olacak hali, ilaçlar içme, sigarayı bırakmak zorunda olma, uykuna hayatına herşeyine dikkat hali. Ben gerildim. Ben kendime bakan önem veren ama bunu abartmadan yormadan yapan bir insandım. Şuan yemin ederim bir halt yapmıyorum. Yoruldum ben.
ben konuştuğumda eşim sanki türkçe biliyorlar diyo ebeveynliği şimdiden gözlerimi yaşartıyoHa bide eklemeden geçemeyeceğim. Braxton kasılmaları mı başladı, gaz sancısı mı bu ne bu bilmediğim birşey yaşıyorum. Çocukla konuşmaktan şimdiden filozof oldu ya kdjd ballı böreğim bunlar seninle ilgili değil demekten dilimde tüy bitti. İnşallah anlıyordur
Bende biz her türlü naz yaparız bebeğim hdjd potansiyelimizin farkında değil misin hdjdçeksinler tabi canım işleri ne zaten bidaha nereye bu kadar naz yapabilcezofff ziyaretçisiz en sevdiğim ne stres atarız
Bebeğim direniyorum ama hamilelikte bana direniyor onu napcaz hdjdj 37 kırmızı çizgim hdjdjdj bıraksalar işten doğuma gidicem hdjdbu durum seni güçsüz yapmaz ki arkadaşım en basitinden o kadar zorlanmalarına rağmen 37. haftana kadar çalışmaya çalışıyorsun bende bayılamadım hamileliğe 7 aydır hergünümüz dik durma çabası ile geçti resmen ama buna şükür bak 7 ayımız geçti bile azıcık kaldı #direnfesti
Bsjdjjd gerçekten benide benden aldı hdjdjdben konuştuğumda eşim sanki türkçe biliyorlar diyo ebeveynliği şimdiden gözlerimi yaşartıyo
Ahh su analarahahaha ay ne güzel bahanelerr benim kayınvalidem de ikiz diye dua edip durdu ikiz olduğunu duyduğu anda değildir ya dedi
Şimdiye kadar hiç bir fenomen Instagram ürünü almaidm desemYavrum zaten para sorunu olmasa bile kontrollü olunması lazım. Tam bir tüketim çılgınlığı dönemindeyiz. Kimi takip etsen o böyle müthiş bu böyle yararlı mutlaka almalısınız modu. Kesinlikle ve kesinlikle temel şeyler alınıp sonrası ihtiyaç oluncaya bırakılmalı. Ben mesela sistemi şöyle kurdum, benim için güvenlik ekipmanları (arabası, oto koltuğu ve puseti) ile gelişim oyuncakları (kitapları, montessorileri, walldorfları) en önemlisiydi. Bunlara verdim bütçenin büyük bir kısmını. Kıyafet için mesela indirim takip ettim. Gidip carters almıyorum. Bir tuluma 1000 tl vermiyorum. Ne gerek var? Bir iki tane olur tabiki ama komple oralardan döşemiyorum. Çünkğ hatırlamayacak bile ama ona aldığım gelişim oyuncaklarını hatırlayacak. Ben olaya biraz böyle yaklaştım.
Kız babyjorn ne.Aaaa gercekten önerilmiyor muymus. 6 sene oncesi oglumda bilmedigim bisiydi almamistim. Simdi gecen arkadasimin ikizlerinde gordum parmaklariyla pikpik salladilar one arkaya aaa dedim ne guzelmis alsam mi diyordum. Ama burda gelisimi etkileyen bisi varsa tabiki duydugum iyi oldu. Yoksa hakkaten cok tatli duruyolardi
Ben de diyorum asla kucağından indirmem ama yerde daha rahatlarOrda tamamen dinlediğin kişiye güvenin öenmli. Benim dinlediğim doktor keisnlikle hareketlerini özellikle dönmesini baskıladığı için önermiyordu. Bulursam paylaşırım.
Bence de ya. Şu kucak bebesi yapma diyenlere taviz vermeyelim. Evlatlarımız koynumuzda büyüsün
Oğlumun doğum günüKızlar rüyamda 30 Temmuz’da doğuruyordum
Çok daha iyiyim canım teşekkür ederimElizabethHarmon canım daha iyi misib
Kv kaknem biri değil burnumdan getirmez yumuşak başlı sadece rahatına düşkünElizabethHarmon kuzum sevindim iyi olmana. Üzülme sen onlar karı-koca hallederler bir şekilde. Haklarında hayırlısı olsun. Abine de allah akıl fikir versin.
Bebiş yerde rahat mahat anlamam ben kucağımda rahat etsin jdjdj
Yavrum gelmek istemeyen kadını zorla getirtirsen oda burnundan getirmesin sonra? Bence istemiyorsa gelmesin, ohhh kafan rahat olur kızım mis.
Gelecekteki ben hdjdj muhtemelen gelinimde beni rahatına düşkün olarak nitelendirecek jdjTeşekkür ederim festi can. .
Kv kaknem biri değil burnumdan getirmez yumuşak başlı sadece rahatına düşkün
Ayyy olma lütfenGelecekteki ben hdjdj muhtemelen gelinimde beni rahatına düşkün olarak nitelendirecek jdj
Kızım kaknem diyeceğine rahatına düşkün desinler bak ne güzel rahatına düşkün ama seviliyor hdjdAyyy olma lütfengelin arkandan saydirirrr ..çok iyiler valla kv kp Alalh onlardan razı olsun. Annem.babamdan farkları yok.
Hahahaa sen istersin de bulut bey nasıl bir gelin getirecek acepppp. Benim kızı alsanaKızım kaknem diyeceğine rahatına düşkün desinler bak ne güzel rahatına düşkün ama seviliyor hdjd
Ben beni olduğum gibi kabul edecek bir gelin istiyorumshjdjsjsjjd
Selam canım, bir çözüm buldun mu park yatağın içine hangi yatagi aldınız acaba?anne yanı park yatak aldım e içine nasıl yatak alıcaz biri diyor sünger alma biri diyor ortopedik ağır olur alma nerde yatcak bu bebişler kızlar siz ne yaptınız?
Seni severim Elizabeth seninle dünür olamam bence ben kimseyle dünür olamam hdjdjd hazır değilim bacım. JdjdjHahahaa sen istersin de bulut bey nasıl bir gelin getirecek acepppp. Benim kızı alsana
Hahahhh kız ben kızımı oğluna verdim de sen kabul etmiyorsun hiiiihhhSeni severim Elizabeth seninle dünür olamam bence ben kimseyle dünür olamam hdjdjd hazır değilim bacım. Jdjdj
Bulut tabiimki anasına uygun bir gelin getirecek tövbe kendine gel hdjdjd
Nasıl bir kayınvalide olacağım şimdiden belli djjdjdjjdHahahhh kız ben kızımı oğluna verdim de sen kabul etmiyorsun hiiiihhh
Annem beni büyütürken kullandığı bebek çantasını saklamış. Ben onu kullanacağım ekstra bir şey almadım.Kızlar anne bebek çantası olarak ne aldınız acaba
Kelebek gitmiş fıstıklı. Hesabı dondurmuş.Kelebegimx canım içi, benim aklım hep sende. yazdıysan da atlayarak okuyorum diye göremedim. nasılsın, bir şeye ihtiyacın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?