2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yok yok o kelimeyi kullanmıyoruz Aferin sana aynen böyle devam herşey harika ilerliyor. Daha memelerimizden süt fışkırtacaz
hahaha bu çok iyi eşim diyorki odanın kapısına günlük süt bulunur yazısı asıcam
Amaan kuşum velev ki öyle ne var birazda seni çeksinler hdjdjjdj

@pozitifbiri söz verdi doğum sonrası diyet öncesi ziyaretçisiz bir grup açacak bize hdjdj orda atarsın neyin varsa dert etme
çeksinler tabi canım işleri ne zaten bidaha nereye bu kadar naz yapabilcez offf ziyaretçisiz en sevdiğim ne stres atarız
bu durum seni güçsüz yapmaz ki arkadaşım en basitinden o kadar zorlanmalarına rağmen 37. haftana kadar çalışmaya çalışıyorsun bende bayılamadım hamileliğe 7 aydır hergünümüz dik durma çabası ile geçti resmen ama buna şükür bak 7 ayımız geçti bile azıcık kaldı #direnfesti
ben konuştuğumda eşim sanki türkçe biliyorlar diyo ebeveynliği şimdiden gözlerimi yaşartıyo

çeksinler tabi canım işleri ne zaten bidaha nereye bu kadar naz yapabilcez offf ziyaretçisiz en sevdiğim ne stres atarız
Bende biz her türlü naz yaparız bebeğim hdjd potansiyelimizin farkında değil misin hdjd
Valla mithiiiş olur uuu ne kaynatırız hdjdj

Bebeğim direniyorum ama hamilelikte bana direniyor onu napcaz hdjdj 37 kırmızı çizgim hdjdjdj bıraksalar işten doğuma gidicem hdjd
ben konuştuğumda eşim sanki türkçe biliyorlar diyo ebeveynliği şimdiden gözlerimi yaşartıyo
Bsjdjjd gerçekten benide benden aldı hdjdjd

ahahaha ay ne güzel bahanelerr benim kayınvalidem de ikiz diye dua edip durdu ikiz olduğunu duyduğu anda değildir ya dedi
Ahh su analar .. valla el mahkum gelmese kendi bilir. Gerçi doğum yaz tatiline denk geliyor. Eşim evde oğlum kocaman. Kimseye ihtiyacım yok ama gıcıklık değil mi gelsin
Şimdiye kadar hiç bir fenomen Instagram ürünü almaidm desem asla güvenemiyorum
Kız babyjorn ne.
Ben de diyorum asla kucağından indirmem ama yerde daha rahatlar hatta kanguru var onunla siyam ikizi gibi gezeriz diyorum oyy anası totişini yesiiiii nn kurban eyyy heyraneyyy.
Kızlar rüyamda 30 Temmuz’da doğuruyordum
Oğlumun doğum günü
Çok daha iyiyim canım teşekkür ederim

ElizabethHarmon kuzum sevindim iyi olmana. Üzülme sen onlar karı-koca hallederler bir şekilde. Haklarında hayırlısı olsun. Abine de allah akıl fikir versin.

Bebiş yerde rahat mahat anlamam ben kucağımda rahat etsin jdjdj

Yavrum gelmek istemeyen kadını zorla getirtirsen oda burnundan getirmesin sonra? Bence istemiyorsa gelmesin, ohhh kafan rahat olur kızım mis.

Teşekkür ederim festi can. .
Kv kaknem biri değil burnumdan getirmez yumuşak başlı sadece rahatına düşkün

Gelecekteki ben hdjdj muhtemelen gelinimde beni rahatına düşkün olarak nitelendirecek jdj
Ayyy olma lütfen gelin arkandan saydirirrr ..çok iyiler valla kv kp Alalh onlardan razı olsun. Annem.babamdan farkları yok.

Ayyy olma lütfen gelin arkandan saydirirrr ..çok iyiler valla kv kp Alalh onlardan razı olsun. Annem.babamdan farkları yok.
Kızım kaknem diyeceğine rahatına düşkün desinler bak ne güzel rahatına düşkün ama seviliyor hdjd

Ben beni olduğum gibi kabul edecek bir gelin istiyorumshjdjsjsjjd

Kızım kaknem diyeceğine rahatına düşkün desinler bak ne güzel rahatına düşkün ama seviliyor hdjd

Ben beni olduğum gibi kabul edecek bir gelin istiyorumshjdjsjsjjd
Hahahaa sen istersin de bulut bey nasıl bir gelin getirecek acepppp. Benim kızı alsana

Hahahaa sen istersin de bulut bey nasıl bir gelin getirecek acepppp. Benim kızı alsana
Seni severim Elizabeth seninle dünür olamam bence ben kimseyle dünür olamam hdjdjd hazır değilim bacım. Jdjdj

Bulut tabiimki anasına uygun bir gelin getirecek tövbe kendine gel hdjdjd

Hastahane çantası bebek için;
Battaniyeli (penye) tam teşekküllü hastahane çıkışı ( hemşireye verilecek )
3 adet yedek takım zıbın şapka çorap içinde
Kalın battaniye aşırı kalin değil nohut battaniye ve Müslin battaniye
10 tane bebek bezi
2-3 adet alt açma bezi
Yenidoğan ıslak mendil
Ağız mendili
(Emzik biberon sağma makinası vs koymuyorum öncelik benm mememi öğrenmeli)
Benim için koyacaklarım;
2 adet pijama takımı
Çorap atlet emzirme sutyeni külot
Eve giderken giymeye rahat birsey
Ped depent
Tarak saç açma spreyi (felaket saç dolanıyor)
Büyük ve küçük havlu

Aklıma gelen bunlar kızlar baska koymam gereken birşey varsa yazın mutlaka ben hatırladığım kadar yazdım

Seni severim Elizabeth seninle dünür olamam bence ben kimseyle dünür olamam hdjdjd hazır değilim bacım. Jdjdj

Bulut tabiimki anasına uygun bir gelin getirecek tövbe kendine gel hdjdjd
Hahahhh kız ben kızımı oğluna verdim de sen kabul etmiyorsun hiiiihhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…