- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.841
ay ay ayyyDün leep operasyonumun üzerinden tam bir yıl geçmiş. Biraz duygulandım. Aylarca sonuç beklemiştim, sınırlarım temiz mi rahmim temiz mi tekrar operasyon gerekir mi rahmim alınır mı… Yeni evliyim çocuğum yok nasıl korkuyorum doktor rahminde lezyon var diyecek diye. Bana artık hamile kalabilirsin dediğinde o odadan ağlayarak çıkmıştımforumda ne zaman hpv başlığı görsem içim fena oluyor, psikolojik olarak o kadar zor bir süreç ki. Ben çok bilgisizdim bu yüzden teşhiste geç kaldım, ileride bi kızım olursa utanmadan sıkılmadan bu konuları konuşacağım onunla.
yazdıktan sonra fark ettim ya. benim aklıma hep geliyor bu kızcağız. tahmini doğum günlerimiz falan da aynıydı, ne zaman happy mom a girsem kelebek aklıma geliyor buraya girip bakıyorum haber yok. İnşallah Rabbim diğer evladını ona sağlıkla bağışlasın, çok zor bir sınav Allah yüreğini öyle bir ferahlatsın ki, gözünden tek damla yaş gelmesin inşallah.Kelebek gitmiş fıstıklı. Hesabı dondurmuş.
Amin inşallah. Ama gitmesi bana pek olumlu şeyler çağrıştırmadı. İşte wp olsaydı şimdi ulaşıp destek olurduk. Ya da olmamak daha mı iyi bilmiyorum ki. Allahım yardımcısı olsun. Çok üzücü.yazdıktan sonra fark ettim ya. benim aklıma hep geliyor bu kızcağız. tahmini doğum günlerimiz falan da aynıydı, ne zaman happy mom a girsem kelebek aklıma geliyor buraya girip bakıyorum haber yok. İnşallah Rabbim diğer evladını ona sağlıkla bağışlasın, çok zor bir sınav Allah yüreğini öyle bir ferahlatsın ki, gözünden tek damla yaş gelmesin inşallah.
abla benim memeler öyle bi damarlandı ki bundan sonra kan almak isteyen görevliye, buyrun burdan damarı daha rahat bulursunuz diye mememi açmayı düşünüyorum. zaten beyaz tenliyim, tüm damarlar görünüyo baktıkça gözüm kararıyo normal mi buYok yok o kelimeyi kullanmıyoruzAferin sana aynen böyle devam herşey harika ilerliyor. Daha memelerimizden süt fışkırtacaz
festinin hakkından benim kızım gelirSeni severim Elizabeth seninle dünür olamam bence ben kimseyle dünür olamam hdjdjd hazır değilim bacım. Jdjdj
Bulut tabiimki anasına uygun bir gelin getirecek tövbe kendine gel hdjdjd
Normal canımabla benim memeler öyle bi damarlandı ki bundan sonra kan almak isteyen görevliye, buyrun burdan damarı daha rahat bulursunuz diye mememi açmayı düşünüyorum. zaten beyaz tenliyim, tüm damarlar görünüyo baktıkça gözüm kararıyo normal mi bu
Ay inanmıyorum ya bi ınstagram hesabı falan olsaydı en azından ulaşırdık.Amin inşallah. Ama gitmesi bana pek olumlu şeyler çağrıştırmadı. İşte wp olsaydı şimdi ulaşıp destek olurduk. Ya da olmamak daha mı iyi bilmiyorum ki. Allahım yardımcısı olsun. Çok üzücü.
inşallah iyilerdir aklım hep onlarda...Kelebek gitmiş fıstıklı. Hesabı dondurmuş.
Jdjdjdj ben iyi bir insan olmaya çalışıyorum rica ederim şirazemi kaydırma hddjjdjdjfestinin hakkından benim kızım gelirsenin kızın benim oğlumu nasıl üzer diye bi birbirimize girmemiz yok mu:):)
Çok teşekkür ederim kuzum, annecin iyileşmiştir umarım bu illettenay ay ayyyhpvnin ne olduğunu, nasıl bir şey olduğunu maalesef bende biliyorum, şükür kendimden değil ama maalesef annemden tüm sonuçlarının temiz çıkması aynı doğum günü gibi her sene kutlanması gereken bir şey bence, o bekleyiş korkusunu biliyorum. kaldı ki smear verdiğimde bile sonuç çıkana kadar uykularım kaçıyor. seni çoookkk tebrik ederim balım, inşallah hayatın boyunca bir daha karşına çıkmayacak bir terim olur HPV. Kahrol HPV, hiç sevmiyoruz seni
Ayy aynısı. 2 gün çnce bir baktım anam. Bu benim göğsüm mü diye şoka girdim. Birde varya arada bir yanıyor tövbeler olsun. Korkuyorum süt gelecek diye. Baya hummalı hazırlanıyor bu memintolar.abla benim memeler öyle bi damarlandı ki bundan sonra kan almak isteyen görevliye, buyrun burdan damarı daha rahat bulursunuz diye mememi açmayı düşünüyorum. zaten beyaz tenliyim, tüm damarlar görünüyo baktıkça gözüm kararıyo normal mi bu
Kelebek gitmiş fıstıklı. Hesabı dondurmuş.
hahhaha :) bulutla güneş çifti gün yüzü görmez kız olmaz sessiz dünürler lazım bize :)Jdjdjdj ben iyi bir insan olmaya çalışıyorum rica ederim şirazemi kaydırma hddjjdjdj
Ben sizin çocuklarınızın teyzesiyim olmaz aktaba sayılır onlar hdjdjdj
Duck ay düşünebiliyor musun hdjdjdjdj birbirimizr ilk cümlemiz dünürüz diye saçmalıklarınıza göz yumacağımo sanmayın djjdjdj
benimkiler karardılar bana çok çirkin geliyorlar ya süt gibi hatundum ben noldu anlamadımAyy aynısı. 2 gün çnce bir baktım anam. Bu benim göğsüm mü diye şoka girdim. Birde varya arada bir yanıyor tövbeler olsun. Korkuyorum süt gelecek diye. Baya hummalı hazırlanıyor bu memintolar.
Kız isimleri de nasıl yakıştı jdjdjdjhahhaha :) bulutla güneş çifti gün yüzü görmez kız olmaz sessiz dünürler lazım bize :)
Ucudur ama kararan di mi? O düzelir bence sonra kalıcı değildirbenimkiler karardılar bana çok çirkin geliyorlar ya süt gibi hatundum ben noldu anlamadım
aynen canım ucu baya koyulaştı normalde çok açık renkliydi nasıl oldu anlamadım bide büyüdü sanki bana ait değiller giibiUcudur ama kararan di mi? O düzelir bence sonra kalıcı değildir
ay artık ağustos gelsin de sevelim ya olmuyor böyle artık sabrım kalmadıKız isimleri de nasıl yakıştı jdjdjdj
Severim kız onları allahım iyi insanlarla karşılaştırsın. Bebeğim dünürden yana çekincem yok, feriştahı gelse evelallah itinayla halledilir jdjdjdj
Birde ucu açırı büyüdü benim. Damarlar desen parmağım kalınlığında bir acayip. Ama ben sevdim hdjdj süt yapıyorlar belli jdjdjjaynen canım ucu baya koyulaştı normalde çok açık renkliydi nasıl oldu anlamadım bide büyüdü sanki bana ait değiller giibi
Ayy allahım inşallah gelsin sağlıkla az kaldı kız mıkırdaklar kucağımızda olacaklaray artık ağustos gelsin de sevelim ya olmuyor böyle artık sabrım kalmadı
Bizimde evlilik yıldönümümüz denk gelse ne güzel olurAhh su analar.. valla el mahkum gelmese kendi bilir. Gerçi doğum yaz tatiline denk geliyor. Eşim evde oğlum kocaman. Kimseye ihtiyacım yok ama gıcıklık değil mi gelsin
Şimdiye kadar hiç bir fenomen Instagram ürünü almaidm desemasla güvenemiyorum
Kız babyjorn ne.
Ben de diyorum asla kucağından indirmem ama yerde daha rahatlarhatta kanguru var onunla siyam ikizi gibi gezeriz diyorum oyy anası totişini yesiiiii nn kurban eyyy heyraneyyy.
Oğlumun doğum günü
Çok daha iyiyim canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?