2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ay ay ayyy hpvnin ne olduğunu, nasıl bir şey olduğunu maalesef bende biliyorum, şükür kendimden değil ama maalesef annemden tüm sonuçlarının temiz çıkması aynı doğum günü gibi her sene kutlanması gereken bir şey bence, o bekleyiş korkusunu biliyorum. kaldı ki smear verdiğimde bile sonuç çıkana kadar uykularım kaçıyor. seni çoookkk tebrik ederim balım, inşallah hayatın boyunca bir daha karşına çıkmayacak bir terim olur HPV. Kahrol HPV, hiç sevmiyoruz seni

Kelebek gitmiş fıstıklı. Hesabı dondurmuş.
yazdıktan sonra fark ettim ya. benim aklıma hep geliyor bu kızcağız. tahmini doğum günlerimiz falan da aynıydı, ne zaman happy mom a girsem kelebek aklıma geliyor buraya girip bakıyorum haber yok. İnşallah Rabbim diğer evladını ona sağlıkla bağışlasın, çok zor bir sınav Allah yüreğini öyle bir ferahlatsın ki, gözünden tek damla yaş gelmesin inşallah.

Amin inşallah. Ama gitmesi bana pek olumlu şeyler çağrıştırmadı. İşte wp olsaydı şimdi ulaşıp destek olurduk. Ya da olmamak daha mı iyi bilmiyorum ki. Allahım yardımcısı olsun. Çok üzücü.

Yok yok o kelimeyi kullanmıyoruz Aferin sana aynen böyle devam herşey harika ilerliyor. Daha memelerimizden süt fışkırtacaz
abla benim memeler öyle bi damarlandı ki bundan sonra kan almak isteyen görevliye, buyrun burdan damarı daha rahat bulursunuz diye mememi açmayı düşünüyorum. zaten beyaz tenliyim, tüm damarlar görünüyo baktıkça gözüm kararıyo normal mi bu

Seni severim Elizabeth seninle dünür olamam bence ben kimseyle dünür olamam hdjdjd hazır değilim bacım. Jdjdj

Bulut tabiimki anasına uygun bir gelin getirecek tövbe kendine gel hdjdjd
festinin hakkından benim kızım gelir senin kızın benim oğlumu nasıl üzer diye bi birbirimize girmemiz yok mu:):)

Normal canım

Ay inanmıyorum ya bi ınstagram hesabı falan olsaydı en azından ulaşırdık.

festinin hakkından benim kızım gelir senin kızın benim oğlumu nasıl üzer diye bi birbirimize girmemiz yok mu:):)
Jdjdjdj ben iyi bir insan olmaya çalışıyorum rica ederim şirazemi kaydırma hddjjdjdj

Ben sizin çocuklarınızın teyzesiyim olmaz aktaba sayılır onlar hdjdjdj

Duck ay düşünebiliyor musun hdjdjdjdj birbirimizr ilk cümlemiz dünürüz diye saçmalıklarınıza göz yumacağımo sanmayın djjdjdj

Çok teşekkür ederim kuzum, annecin iyileşmiştir umarım bu illetten kabus gibi bir hastalık, çıktı mı çıkacak mı kurtuldum mu stresi o kadar korkunç ki, kimse yaşasın istemem sinsi sinsi ilerlemiş sıfır belirti, yine de kansere dönüşmeden teşhis edildiğine şükrediyorum, tamamen kurtuldum dediğim gün de gelecek inanıyorum

Ayy aynısı. 2 gün çnce bir baktım anam. Bu benim göğsüm mü diye şoka girdim. Birde varya arada bir yanıyor tövbeler olsun. Korkuyorum süt gelecek diye. Baya hummalı hazırlanıyor bu memintolar.

hahhaha :) bulutla güneş çifti gün yüzü görmez kız olmaz sessiz dünürler lazım bize :)

Ayy aynısı. 2 gün çnce bir baktım anam. Bu benim göğsüm mü diye şoka girdim. Birde varya arada bir yanıyor tövbeler olsun. Korkuyorum süt gelecek diye. Baya hummalı hazırlanıyor bu memintolar.
benimkiler karardılar bana çok çirkin geliyorlar ya süt gibi hatundum ben noldu anlamadım

hahhaha :) bulutla güneş çifti gün yüzü görmez kız olmaz sessiz dünürler lazım bize :)
Kız isimleri de nasıl yakıştı jdjdjdj
Severim kız onları allahım iyi insanlarla karşılaştırsın. Bebeğim dünürden yana çekincem yok, feriştahı gelse evelallah itinayla halledilir jdjdjdj

Kız isimleri de nasıl yakıştı jdjdjdj
Severim kız onları allahım iyi insanlarla karşılaştırsın. Bebeğim dünürden yana çekincem yok, feriştahı gelse evelallah itinayla halledilir jdjdjdj
ay artık ağustos gelsin de sevelim ya olmuyor böyle artık sabrım kalmadı

aynen canım ucu baya koyulaştı normalde çok açık renkliydi nasıl oldu anlamadım bide büyüdü sanki bana ait değiller giibi
Birde ucu açırı büyüdü benim. Damarlar desen parmağım kalınlığında bir acayip. Ama ben sevdim hdjdj süt yapıyorlar belli jdjdjj
ay artık ağustos gelsin de sevelim ya olmuyor böyle artık sabrım kalmadı
Ayy allahım inşallah gelsin sağlıkla az kaldı kız mıkırdaklar kucağımızda olacaklar

Bizimde evlilik yıldönümümüz denk gelse ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…