- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.861
Ay benim aklima hic gelmedi evlilik yil donumu bizimde 11 agustos evlilik yıldonumu ama doktor 8 agustos dedi bakalim son haftalar durum ne olacakBizimde evlilik yıldönümümüz denk gelse ne güzel olur
Biz daha hiç konuşmadık konusunu açmadı bende açmıyorum açsam mu acaba bu sefer önümüzdeki hfta içi gidicezAy benim aklima hic gelmedi evlilik yil donumu bizimde 11 agustos evlilik yıldonumu ama doktor 8 agustos dedi bakalim son haftalar durum ne olacak
Benimki sezeryan olduğu icin konusduk sor bakalm ne diyecekBiz daha hiç konuşmadık konusunu açmadı bende açmıyorum açsam mu acaba bu sefer önümüzdeki hfta içi gidicez
Benimde sat a göre 18 ağustos ama bende rüyamda 8 Ağustos gördüm hdhdhAy benim aklima hic gelmedi evlilik yil donumu bizimde 11 agustos evlilik yıldonumu ama doktor 8 agustos dedi bakalim son haftalar durum ne olacak
Hadi bakalım hayırlı vakitte gelir inşallah banada 8 i dedi ama nedense icimden bir ses daha erken olacak diyor bilmiyorumBenimde sat a göre 18 ağustos ama bende rüyamda 8 Ağustos gördüm hdhdh
Cinsiyetide erkek görmüştüm çıktı o yüzden doğum tarihine de inanıyorum hdjd
Amin canımHadi bakalım hayırlı vakitte gelir inşallah banada 8 i dedi ama nedense icimden bir ses daha erken olacak diyor bilmiyorum
40+1 de dogdu kizim daha da doğmaya niyeti yoktuAmin canım
Valla 37 den sonra istediği zamanda gelsin minikkuş. 37 den sonra çokta kalmasına gerek yok hdjdj
Annem şu an iyi, çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim kuzum, annecin iyileşmiştir umarım bu illettenkabus gibi bir hastalık, çıktı mı çıkacak mı kurtuldum mu stresi o kadar korkunç ki, kimse yaşasın istemem sinsi sinsi ilerlemiş sıfır belirti, yine de kansere dönüşmeden teşhis edildiğine şükrediyorum, tamamen kurtuldum dediğim gün de gelecek inanıyorum
Henüz uzun süredir memelerim ile göz göze gelmeyen eşimin haberi yok bundan. Gördüğünde korkutacam onu nihehehe vicdan azabı olacam adamaAyy aynısı. 2 gün çnce bir baktım anam. Bu benim göğsüm mü diye şoka girdim. Birde varya arada bir yanıyor tövbeler olsun. Korkuyorum süt gelecek diye. Baya hummalı hazırlanıyor bu memintolar.
Benimkinin geçen gün yanlışlıkla eli değdi ay çok kötü oldum aylardır dokunamamıştım diyoHenüz uzun süredir memelerim ile göz göze gelmeyen eşimin haberi yok bundan. Gördüğünde korkutacam onu nihehehe vicdan azabı olacam adama
Arkadaşlar ne yiyip yatıyonuz da rüyalarınız bele sizin yav djskdjks ben anca terastan düşem, deprem görem, yıkılmış binalardan insan çıkaram, karnımın içini bomboş görem fkdkkfkdBenimde sat a göre 18 ağustos ama bende rüyamda 8 Ağustos gördüm hdhdh
Cinsiyetide erkek görmüştüm çıktı o yüzden doğum tarihine de inanıyorum hdjd
Canım yataş twiny aldım sünger yatak. Çok övülmüş deneyelim dedik üstüne de reflü yatağı aldım ama henüz ikisi de gelmedi bekliyoruzSelam canım, bir çözüm buldun mu park yatağın içine hangi yatagi aldınız acaba?
HAHAHAHAHAHAHAHAA KAHKAHA ATTIMBenimkinin geçen gün yanlışlıkla eli değdi ay çok kötü oldum aylardır dokunamamıştım diyo
Yavrum ben ağustos ne zaman gelcek, ne zaman doğurucam diye diye diye evreni de bunalttım muhtemelen. Düş yakamdan diye rüyama girdi jfjdArkadaşlar ne yiyip yatıyonuz da rüyalarınız bele sizin yav djskdjks ben anca terastan düşem, deprem görem, yıkılmış binalardan insan çıkaram, karnımın içini bomboş görem fkdkkfkd
MdkdkdkdkmdkdkdkdnndjfhdhjdjhshshshHAHAHAHAHAHAHAHAA KAHKAHA ATTIMnasıl evrildi adamlar bıyıkları yeni terlemiş bakir oğlanlara ama demi dün de arkadaşım kendine yeni fantezi giyim bişileri almış, bizim durumları biliyo dedi ki vereyim sen giy belki bişiler olur, eşim de kapıdan geçerken duymuş akşam diyo ki sakın öyle şeyleri başkasından alıp giyme mikrop kaparsın bak flskfksk dedim benim aşağı taraf ağ bağladı kapandı, korkma kapmam mikrop falan
kfkdfk hee bende başbaşa konuşurken söyliyim bari ne zaman gelecennn görün banaa şşş falan diyim bi ümitYavrum ben ağustos ne zaman gelcek, ne zaman doğurucam diye diye diye evreni de bunalttım muhtemelen. Düş yakamdan diye rüyama girdi jfjd
Bence de şansını dene hdjdkfkdfk hee bende başbaşa konuşurken söyliyim bari ne zaman gelecennn görün banaa şşş falan diyim bi ümit
Sağlıkla kullansınCanım yataş twiny aldım sünger yatak. Çok övülmüş deneyelim dedik üstüne de reflü yatağı aldım ama henüz ikisi de gelmedi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?