2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay benim aklima hic gelmedi evlilik yil donumu bizimde 11 agustos evlilik yıldonumu ama doktor 8 agustos dedi bakalim son haftalar durum ne olacak
Biz daha hiç konuşmadık konusunu açmadı bende açmıyorum açsam mu acaba bu sefer önümüzdeki hfta içi gidicez

Ay benim aklima hic gelmedi evlilik yil donumu bizimde 11 agustos evlilik yıldonumu ama doktor 8 agustos dedi bakalim son haftalar durum ne olacak
Benimde sat a göre 18 ağustos ama bende rüyamda 8 Ağustos gördüm hdhdh

Cinsiyetide erkek görmüştüm çıktı o yüzden doğum tarihine de inanıyorum hdjd

Hadi bakalım hayırlı vakitte gelir inşallah banada 8 i dedi ama nedense icimden bir ses daha erken olacak diyor bilmiyorum

Annem şu an iyi, çok teşekkür ederim Tamamen kurtulacağını biliyorum, inanıyorum da sende inan. Stres çoğu hastalığın temeli, böyle yazdığıma da bakma parmağım kaşınsa google a bakıp hastalık sahibi sanarım kendimi ama sen yine de olabildiğince at kafandan. Düzenli kontrollerini olsan kafi, evladınla geçireceğin upuzun sağlıklı ömrünüz olsun inşallah

Ayy aynısı. 2 gün çnce bir baktım anam. Bu benim göğsüm mü diye şoka girdim. Birde varya arada bir yanıyor tövbeler olsun. Korkuyorum süt gelecek diye. Baya hummalı hazırlanıyor bu memintolar.
Henüz uzun süredir memelerim ile göz göze gelmeyen eşimin haberi yok bundan. Gördüğünde korkutacam onu nihehehe vicdan azabı olacam adama

Arkadaşlar ne yiyip yatıyonuz da rüyalarınız bele sizin yav djskdjks ben anca terastan düşem, deprem görem, yıkılmış binalardan insan çıkaram, karnımın içini bomboş görem fkdkkfkd

Benimkinin geçen gün yanlışlıkla eli değdi ay çok kötü oldum aylardır dokunamamıştım diyo
HAHAHAHAHAHAHAHAA KAHKAHA ATTIM nasıl evrildi adamlar bıyıkları yeni terlemiş bakir oğlanlara ama demi dün de arkadaşım kendine yeni fantezi giyim bişileri almış, bizim durumları biliyo dedi ki vereyim sen giy belki bişiler olur, eşim de kapıdan geçerken duymuş akşam diyo ki sakın öyle şeyleri başkasından alıp giyme mikrop kaparsın bak flskfksk dedim benim aşağı taraf ağ bağladı kapandı, korkma kapmam mikrop falan

Arkadaşlar ne yiyip yatıyonuz da rüyalarınız bele sizin yav djskdjks ben anca terastan düşem, deprem görem, yıkılmış binalardan insan çıkaram, karnımın içini bomboş görem fkdkkfkd
Yavrum ben ağustos ne zaman gelcek, ne zaman doğurucam diye diye diye evreni de bunalttım muhtemelen. Düş yakamdan diye rüyama girdi jfjd

Mdkdkdkdkmdkdkdkdnndjfhdhjdjhshshsh

Yavrum ben ağustos ne zaman gelcek, ne zaman doğurucam diye diye diye evreni de bunalttım muhtemelen. Düş yakamdan diye rüyama girdi jfjd
kfkdfk hee bende başbaşa konuşurken söyliyim bari ne zaman gelecennn görün banaa şşş falan diyim bi ümit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…