- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.881
hahahah utanıyo falan bi garipHAHAHAHAHAHAHAHAA KAHKAHA ATTIMnasıl evrildi adamlar bıyıkları yeni terlemiş bakir oğlanlara ama demi dün de arkadaşım kendine yeni fantezi giyim bişileri almış, bizim durumları biliyo dedi ki vereyim sen giy belki bişiler olur, eşim de kapıdan geçerken duymuş akşam diyo ki sakın öyle şeyleri başkasından alıp giyme mikrop kaparsın bak flskfksk dedim benim aşağı taraf ağ bağladı kapandı, korkma kapmam mikrop falan
Neden yaptı kiBugün elle servikal muayene yaptı doktorum, o kadar canım yandı ki bağırmışım, doğumda yapılacak serviks kontrollerinden korktum biraz. Dün kendim bakmaya çalışmıştım ama çok daha derine inmem gerekiyormuş. Doktor diyo ki sen neden bu kadar korkuyosun burda canını mı acıttık daha önce, kendini çok sıkıyosun. Vajinal muayeneye rahat rahat giren var mı ki benim kendimi sıkmam garip geldi
Sinirlendiğim bir nokta da bizimle ilgilenen doktorun mailine 20 mayısta sonuc gitmis.. Ben aramasam intergeni haberim olmuyor..Kızlar benim gen sonucum cıktı... Böbrekler calısmıyomus. Sirkülasyon dönmüyomus dolayısıyla cis üretemiomus vucut Bi yere kadar uretse de uretmeyi komple bırakmıs.
Genetik uzmanıyla görüştük tasıyıcı olabileceğimizi söyledi... Tasıyıcılık testiyle tüp bebege yonlenilebilir. Önce bebeginizle ilgili karar verin. Bi nefrologla da görüşün böbrekler İcin napılabilir tedavisi nedir diye ben arastırdgm kadarıyla nakil dısında tedavisini göremedim nakil olanların da akıbetini bilemiyoruz. Genin cok onemli Bi noktasında olusmus sıkıntı dedi.. Vs vss...
Allah Baska dert vermesin ne diyim.......Kızlar,
Dün kaşlarımı aldırdım. 2 ay olmuştu almayalı. O kadar da uyardım yapan kişiyi. Bana çok kavisli ve ince kaş yapmış. Aynaya bakasım yok. Bu da benim derdim
Rahimde batma ve baskı hissi yaşıyordum bir süredir serviksi hem elle hem ultrasonla muayene ettiNeden yaptı ki
Nefrologa ne zaman gideceksiniz? Kararınız ordan sonra mı belli olacak?Kızlar benim gen sonucum cıktı... Böbrekler calısmıyomus. Sirkülasyon dönmüyomus dolayısıyla cis üretemiomus vucut Bi yere kadar uretse de uretmeyi komple bırakmıs.
Genetik uzmanıyla görüştük tasıyıcı olabileceğimizi söyledi... Tasıyıcılık testiyle tüp bebege yonlenilebilir. Önce bebeginizle ilgili karar verin. Bi nefrologla da görüşün böbrekler İcin napılabilir tedavisi nedir diye ben arastırdgm kadarıyla nakil dısında tedavisini göremedim nakil olanların da akıbetini bilemiyoruz. Genin cok onemli Bi noktasında olusmus sıkıntı dedi.. Vs vss...
Bence buda önemli. Aynaya bakmak istemeyecek kadar incelttiyse saçmalamış. Kaş çok sıkıntı ya. Sen bşde yeni taşındın diye ilk defa mı gitmiştin oraya?Kızlar,
Dün kaşlarımı aldırdım. 2 ay olmuştu almayalı. O kadar da uyardım yapan kişiyi. Bana çok kavisli ve ince kaş yapmış. Aynaya bakasım yok. Bu da benim derdim
Benimki işten geldiğimde daha giyinirken- görse adama bişiler oluyor bir de onları giysemHAHAHAHAHAHAHAHAA KAHKAHA ATTIMnasıl evrildi adamlar bıyıkları yeni terlemiş bakir oğlanlara ama demi dün de arkadaşım kendine yeni fantezi giyim bişileri almış, bizim durumları biliyo dedi ki vereyim sen giy belki bişiler olur, eşim de kapıdan geçerken duymuş akşam diyo ki sakın öyle şeyleri başkasından alıp giyme mikrop kaparsın bak flskfksk dedim benim aşağı taraf ağ bağladı kapandı, korkma kapmam mikrop falan
Valla bana da öyle geliyor Allah yardımcısı olsun...Kelebege mesajda attim ozelden buradanda yazdim hic cevap vermedi benimde aklima iyi seyler gelmedi hele kapattiysa hesabini....insallah diger yavrusuna bisi olmamistir cok merak ettm ve üzüldüm suan gitmesine böyle off......
Yani anlamadığım bu bebekte sıkıntı var ama neden tüp bebek dedi?? yine mi olurmuş ki onu anlayamadım. Belki doğumdan sonra bir çaresi bulunamaz mıymışSinirlendiğim bir nokta da bizimle ilgilenen doktorun mailine 20 mayısta sonuc gitmis.. Ben aramasam intergeni haberim olmuyor..
Hiç bilmediğim konular. Yapılacak bir şeyler vardır umarımKızlar benim gen sonucum cıktı... Böbrekler calısmıyomus. Sirkülasyon dönmüyomus dolayısıyla cis üretemiomus vucut Bi yere kadar uretse de uretmeyi komple bırakmıs.
Bebek ile ilgili kararınızı verin demiş. Genetik bir sorun ise bir sonraki bebekte tüp bebek önermiş. Çare var mı yok mu nefrologa görüneceklermiş.Yani anlamadığım bu bebekte sıkıntı var ama neden tüp bebek dedi?? yine mi olurmuş ki onu anlayamadım. Belki doğumdan sonra bir çaresi bulunamaz mıymış
Depend marka bez yerine muadil olarak fiyati nerdeyse yari yariya eva diye bi marka kesfettim.Hastahane çantası bebek için;
Battaniyeli (penye) tam teşekküllü hastahane çıkışı ( hemşireye verilecek )
3 adet yedek takım zıbın şapka çorap içinde
Kalın battaniye aşırı kalin değil nohut battaniye ve Müslin battaniye
10 tane bebek bezi
2-3 adet alt açma bezi
Yenidoğan ıslak mendil
Ağız mendili
(Emzik biberon sağma makinası vs koymuyorum öncelik benm mememi öğrenmeli)
Benim için koyacaklarım;
2 adet pijama takımı
Çorap atlet emzirme sutyeni külot
Eve giderken giymeye rahat birsey
Ped depent
Tarak saç açma spreyi (felaket saç dolanıyor)
Büyük ve küçük havlu
Aklıma gelen bunlar kızlar baska koymam gereken birşey varsa yazın mutlaka ben hatırladığım kadar yazdım
Evet. Su an blmyorum Esim bakıo hastanelereNefrologa ne zaman gideceksiniz? Kararınız ordan sonra mı belli olacak?
Amaa geçmiş olsun canım. Ne dedi peki doktor sebebi neymişRahimde batma ve baskı hissi yaşıyordum bir süredir serviksi hem elle hem ultrasonla muayene etti
Akraba evliliğiyiz biz eşimle ve bu 2.bebeğim benim trizomi 18di ilki. Caresi varsa nefrolog söyleyecek. Bu testn sonucu aslnda Biinevi tasıyıcı oldugumuzu gösteriyomus cnku. Genetik problemler 2 gebeliğimde deYani anlamadığım bu bebekte sıkıntı var ama neden tüp bebek dedi?? yine mi olurmuş ki onu anlayamadım. Belki doğumdan sonra bir çaresi bulunamaz mıymış
Babay turco 2. Si 1 tl var şuanDepend marka bez yerine muadil olarak fiyati nerdeyse yari yariya eva diye bi marka kesfettim.
Ama kalitesi nedir vs bilmiyorum trendyolda gordum yorumlari da fena degil is gorur modunda. Ben sanirim ondan alacagim. Fiyat daha uygun diye bilgi vermek istedim kizlar.
Bide bebek bezlerine bakmaya basladim. Stok gibi degil ama gene indirim goren digerine haber versin olur mu ? Migrosta 2. Si yuzde 50 ler var. Molfixlerde ama daha da uygununa hayir demeyiz
İnşallah tez zamanda işinin ehli bir doktor bulursunuz canım. Güzel haberler verir size.Evet. Su an blmyorum Esim bakıo hastanelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?