2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
hahahah utanıyo falan bi garip ay kahkaha attımmm bak 7 ay oldu doğumdu lohusaydı derken 3-4 ay daha ekle el değmemiş genç kızlar gibi oldum gerçekten

Bugün elle servikal muayene yaptı doktorum, o kadar canım yandı ki bağırmışım, doğumda yapılacak serviks kontrollerinden korktum biraz. Dün kendim bakmaya çalışmıştım ama çok daha derine inmem gerekiyormuş. Doktor diyo ki sen neden bu kadar korkuyosun burda canını mı acıttık daha önce, kendini çok sıkıyosun. Vajinal muayeneye rahat rahat giren var mı ki benim kendimi sıkmam garip geldi

Neden yaptı ki

Kızlar benim gen sonucum cıktı... Böbrekler calısmıyomus. Sirkülasyon dönmüyomus dolayısıyla cis üretemiomus vucut Bi yere kadar uretse de uretmeyi komple bırakmıs.
Genetik uzmanıyla görüştük tasıyıcı olabileceğimizi söyledi... Tasıyıcılık testiyle tüp bebege yonlenilebilir. Önce bebeginizle ilgili karar verin. Bi nefrologla da görüşün böbrekler İcin napılabilir tedavisi nedir diye ben arastırdgm kadarıyla nakil dısında tedavisini göremedim nakil olanların da akıbetini bilemiyoruz. Genin cok onemli Bi noktasında olusmus sıkıntı dedi.. Vs vss...

Sinirlendiğim bir nokta da bizimle ilgilenen doktorun mailine 20 mayısta sonuc gitmis.. Ben aramasam intergeni haberim olmuyor..

Nefrologa ne zaman gideceksiniz? Kararınız ordan sonra mı belli olacak?

Kızlar,
Dün kaşlarımı aldırdım. 2 ay olmuştu almayalı. O kadar da uyardım yapan kişiyi. Bana çok kavisli ve ince kaş yapmış. Aynaya bakasım yok. Bu da benim derdim
Bence buda önemli. Aynaya bakmak istemeyecek kadar incelttiyse saçmalamış. Kaş çok sıkıntı ya. Sen bşde yeni taşındın diye ilk defa mı gitmiştin oraya?

Benimki işten geldiğimde daha giyinirken- görse adama bişiler oluyor bir de onları giysem Elinden zor alırlar Ha ama biraz bu aralar büyüdükçe zorlaşıyor bu işler, insanın içinde patlıyor

Kelebege mesajda attim ozelden buradanda yazdim hic cevap vermedi benimde aklima iyi seyler gelmedi hele kapattiysa hesabini....insallah diger yavrusuna bisi olmamistir cok merak ettm ve üzüldüm suan gitmesine böyle off......
Valla bana da öyle geliyor Allah yardımcısı olsun...

Sinirlendiğim bir nokta da bizimle ilgilenen doktorun mailine 20 mayısta sonuc gitmis.. Ben aramasam intergeni haberim olmuyor..
Yani anlamadığım bu bebekte sıkıntı var ama neden tüp bebek dedi?? yine mi olurmuş ki onu anlayamadım. Belki doğumdan sonra bir çaresi bulunamaz mıymış

Hiç bilmediğim konular. Yapılacak bir şeyler vardır umarım en azından sorun tespit edilmiş artık ona göre hareket edilir

Yani anlamadığım bu bebekte sıkıntı var ama neden tüp bebek dedi?? yine mi olurmuş ki onu anlayamadım. Belki doğumdan sonra bir çaresi bulunamaz mıymış
Bebek ile ilgili kararınızı verin demiş. Genetik bir sorun ise bir sonraki bebekte tüp bebek önermiş. Çare var mı yok mu nefrologa görüneceklermiş.

Depend marka bez yerine muadil olarak fiyati nerdeyse yari yariya eva diye bi marka kesfettim.
Ama kalitesi nedir vs bilmiyorum trendyolda gordum yorumlari da fena degil is gorur modunda. Ben sanirim ondan alacagim. Fiyat daha uygun diye bilgi vermek istedim kizlar.
Bide bebek bezlerine bakmaya basladim. Stok gibi degil ama gene indirim goren digerine haber versin olur mu ? Migrosta 2. Si yuzde 50 ler var. Molfixlerde ama daha da uygununa hayir demeyiz

Akraba evliliğiyiz biz eşimle ve bu 2.bebeğim benim trizomi 18di ilki. Caresi varsa nefrolog söyleyecek. Bu testn sonucu aslnda Biinevi tasıyıcı oldugumuzu gösteriyomus cnku. Genetik problemler 2 gebeliğimde de

Babay turco 2. Si 1 tl var şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…