2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Depent koyacagim ama kullanmayacagm büyük olasilikla çünkü benim ameliyat yerime yapışmıştı hemsirede normal bebek bezi koymustu
Molfix süper ya bende molfix kullanacağım hatta ablasından 5 numara cirtli ve biraz külot bezimiz kaldı

Insan ister istemez herkesin evladi devam ederken daha kotu hissedebilir gibi geliyor. Misal benim de abim vardi vefat etti ben 16 abim 20 yasindaydi. Annem hala hicbir dugune gitmez. Benimkine de sakinlestirici igne vurulup geldi. Sarhosumsu bi haldeydi aradan yillar gecmesine ragmen. Ben anne olduktan sonra onun dugunlere neden gitmedigini anladim. Cunku onun oglu ile arkadas olanlar yasit olanlar evleniyor. Ama onun evladi artik yok. Bu hissi kendim icin dusundugumde bile bogazima bisi oturuyor. Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Arkadasimiza ne kadar dirayetli ol vs desekte onun omzundan tutsakta cani gonulden hep beraber aglasakta giden onun evladi. Ates dustugu yeri yakar. Insallah tez vakitte kucagini gene doldurur rabbim bi nebze olsun yuregi ferahlar.

Amin arkadaşım. Çok zor. Biz okuyunca ne kadar etkileniyoruz yaşayanın içi nasıl yanıyordur. Allahım sabırlar versin. Ne desem bilemiyorum bu konular o kadar hassas ki. Allahım sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla doğru zamanda bebeklerimize kavuşmayı basip etsin. İsteyen herkese de versin.

Bilmediğim için ayrıntılı soracağım yanlış birşey sorarsam da kusuruma bakma inan hep aklımızdan, bu test bebeğin hangi organında sorun oldugunu ve genetik olarak sorunu olup olmadığını ortaya çıkaran bir test mi, şimdi çocuğun böbreklerde mi sorun gözüküyor diğer organlar ve çalışması yada bebeğin gelişimi iyi mi diyorlar?
Bebek hakkında siz karar verin dedikleri kısım yine de almak mı istiyorlar?

Bence buda önemli. Aynaya bakmak istemeyecek kadar incelttiyse saçmalamış. Kaş çok sıkıntı ya. Sen bşde yeni taşındın diye ilk defa mı gitmiştin oraya?
Evet. Çok kavis yapmış ve bu beni asabi gösteriyor. Zaten evimin yakınında kimse oturmuyor. Yani kimseye de soramadım. Alan kişinin kaşlarına baktım. Doğal alınmış güzel görünüyordu. Beni anlar diye düşündüm kendim almayı da beceremiyorum. İnşallah doğuma kadar güzelce çıkar

Kızlar,
Dün kaşlarımı aldırdım. 2 ay olmuştu almayalı. O kadar da uyardım yapan kişiyi. Bana çok kavisli ve ince kaş yapmış. Aynaya bakasım yok. Bu da benim derdim
Kaş bencede önemli konu haklisin .Hormonlardan dolayi cok cabuk uzuyor killar cnm merak etme. 2 haftada cikiuor benimkilerde. Haklisin zaten yuzumuz sis ince kaş banada gitmiyor. Uzar merak etme

Çıkar çıkar doğal çıkaran şeyler bak internetten kuzum kaşlarını bula ona djjd

Kaş kısmı zor ama iyiki şimdiden aldırıp görmüşsün doğuma giderken böyle olsa üzülürdün. Şimdi çözülür kesinlikle çıkar

Arkadaşlar herkesin kendine göre derdi sikintisi var. Kimse kimsenin kendine sikinti yaptigi ve paylastigi konulari kücümsememeli. Allah herkesin gönlüne ferahlik versin, derdine derman versin. Bizim grubumuzun böyle iyi olmasinin sebebi bu herkes birbirine saygili farkli dertler icinde birbirimize hoşgörü icinde destek oluyoruz bozulmasin insallah

hahahah utanıyo falan bi garip ay kahkaha attımmm bak 7 ay oldu doğumdu lohusaydı derken 3-4 ay daha ekle el değmemiş genç kızlar gibi oldum gerçekten
bi 3 4 ay daha giriş çıkış sağlanmazsa benim liman hakikaten kapanır zaten yani, neyse arada şanslıysak bi çocuk mocuk çıkarsa ordan değişiklik olur diğer türlü benim belden aşağısı nanay

redappleee iyi misin canım nerelerdesin
İyi olmaya çalışıyorum canım teşekkür ederim sorduğun için okuyorum yazdıklarınızı da
Keyfim yok hiç son günlerde ne enerjim ne halim var
Haftaya eşimle ayrılıyoruz doğuma kadar tekim onun can sıkıntısı var 2 ay tek kalıcam belki de daha fazla
Kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum hiç birşey yapamıyorum sürekli evdeyim kimseyle de görüşesim yok fiziksel olarak da iyi hissetmiyorum her yerim ağrıyo

Benimki işten geldiğimde daha giyinirken- görse adama bişiler oluyor bir de onları giysem Elinden zor alırlar Ha ama biraz bu aralar büyüdükçe zorlaşıyor bu işler, insanın içinde patlıyor
Ben geçen gün whatsapptan bi mesaj döşedim 2 sayfa falan. Ağzını açıp tek kelime demedi, yazmadı da bundan sonra naaahhhhh yanaşırım giyerim öyle şeyler, az bişey çiçekli don görürse şükretsin varsa yoksa çarşaf karası giyinecem öyle böyle patlamadı artık içimde Şurda çıtır bir garıyım, max 6 aya vücudum da toparlanır ondan sonra hele bi yatakta önünü benden yana çevirsin sakız gibi sündürürüm Resmen üzüntüm öfkeye dönüştü ya, birbirini öpen çift görünce tepikleyesim geliyo muhafazakar dedeler gibi... POLÜSÜ ARARIN BAK diye geziyorum sokakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…