- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.921
Hahahahah kizzz bizde haftasonu kacamak yaptk adam bi kendine geldi yenilendi ahhdhdhdhahahah utanıyo falan bi garipay kahkaha attımmm bak 7 ay oldu doğumdu lohusaydı derken 3-4 ay daha ekle el değmemiş genç kızlar gibi oldum gerçekten
Merhaba bende yaptıracağım da basıc mi yaptırdınız yoksa basıc plus mi34 yaşındayım 2 li 3 lü taramada riskli çıkabiliyor strese girmemek için doktorumunda önerisiyle fetal DNA yaptırdım rahatladım
hahahahahah ya güldüm ama o görüntü aklıma gelince güldüm kdkdmflsmd yoksa gayet olağan geldi erkeklerin garipliklerine alışığız artıkHahahahah kizzz bizde haftasonu kacamak yaptk adam bi kendine geldi yenilendi ahhdhdhdama bisi dicem gülmeyin gobegime carsaf örtüyor adam oyle rahat ediyom diyo
Aynen nerden aklina geliyorsa boyle seylerhahahahahah ya güldüm ama o görüntü aklıma gelince güldüm kdkdmflsmd yoksa gayet olağan geldi erkeklerin garipliklerine alışığız artık
Aklıma kocamın salonda takilirsak kuşu baska odaya gecirisi gelmedi desem yalan olur. Biri bakinca rahatsiz oluyormus. Biri de kuşHahahahah kizzz bizde haftasonu kacamak yaptk adam bi kendine geldi yenilendi ahhdhdhdama bisi dicem gülmeyin gobegime carsaf örtüyor adam oyle rahat ediyom diyo
Hahaha ayy ne degisik bu erkeklerAklıma kocamın salonda takilirsak kuşu baska odaya gecirisi gelmedi desem yalan olur. Biri bakinca rahatsiz oluyormus. Biri de kuş
Bende bunu düşünüyorumHahaha ayy ne degisik bu erkeklergecen diyoki bana bebek yatagimzn yanindayken nasil yapcaz diyor salondami olcaz artk diyo sonra dusundumde harbiden dogru diyor anlamasada ya birden uyanir gorurse diyorum.napcaz
Canım burdayım sabahtan bi girdim okudum konuşmaları ,biraz ağrım var bugün ilaçsız ilk günüm tamamen kestik.Zorladı galiba vücut alışmış .Elim oyalansın diye çanta örmeye dalmışım
Canım ben iki doz oldum .Bi yan etkisini görmedim.Ya da telaşla farketmemiş de olabilirim.doktoruna sorsan mı acabaKızlar bebiş önden gittiği için ve başı döndüğü için ilk doğumumda da kayıp olunca bana ciğer geliştirici verdi her ihtimale karşı erken doğum olursa diye ama iğneden sonra yanaklarım kırmızı al al oldu internette normal diyor ama yaşayan oldu mu o iğneyi olup da
Ayyyy Bahar çok güldüm çarşaf çok mantıklı geldi amaHahaha ayy ne degisik bu erkeklergecen diyoki bana bebek yatagimzn yanindayken nasil yapcaz diyor salondami olcaz artk diyo sonra dusundumde harbiden dogru diyor anlamasada ya birden uyanir gorurse diyorum.napcaz
Bi sorayım canım evet evet bende iki doz oldum 24 saat arayla teşekkür ederimCanım ben iki doz oldum .Bi yan etkisini görmedim.Ya da telaşla farketmemiş de olabilirim.doktoruna sorsan mı acaba
Kaş bencede önemli konu haklisin .Hormonlardan dolayi cok cabuk uzuyor killar cnm merak etme. 2 haftada cikiuor benimkilerde. Haklisin zaten yuzumuz sis ince kaş banada gitmiyor. Uzar merak etme
Teşekkürler kızlarÇıkar çıkar doğal çıkaran şeyler bak internetten kuzum kaşlarını bula ona djjd
Kaş kısmı zor ama iyiki şimdiden aldırıp görmüşsün doğuma giderken böyle olsa üzülürdün. Şimdi çözülür kesinlikle çıkar
ay çok iyiiHahahahah kizzz bizde haftasonu kacamak yaptk adam bi kendine geldi yenilendi ahhdhdhdama bisi dicem gülmeyin gobegime carsaf örtüyor adam oyle rahat ediyom diyo
sesli güldümmmAklıma kocamın salonda takilirsak kuşu baska odaya gecirisi gelmedi desem yalan olur. Biri bakinca rahatsiz oluyormus. Biri de kuş
bunu geçen gün bizde konuştuk çocukların üstünü örtcekmiş rahat edemezmiş uçkuru için yavrularım nefessiz kalcak gebertirim seni dedim e napcaz diyo salona gitcez mecbur napalım uyanırlarsa falan aman aman ben odaklanamam zatenBende bunu düşünüyorum
hemen normale alışırsın inşallah canımm ne kadar güzel olmuş kız bende hiç yok o becerilerCanım burdayım sabahtan bi girdim okudum konuşmaları ,biraz ağrım var bugün ilaçsız ilk günüm tamamen kestik.Zorladı galiba vücut alışmış .Elim oyalansın diye çanta örmeye dalmışımherkes iyi mi
İnşallah canımhemen normale alışırsın inşallah canımm ne kadar güzel olmuş kız bende hiç yok o beceriler
Evet bende dusunuyorum bunu amaaa neysekiAyyyy Bahar çok güldüm çarşaf çok mantıklı geldi amaBenim bey de kediyi en uzak odaya bırakıp geliyordu o zamanlarda . Bebek olunca bende bazen düşünüyorum ne olacak diye uyurken mi yapcaz ya uyanırsa bi an aman ses çıkarmadan yapma durumu var bi de
Oyyy oda dogru canimay çok iyiiama benim göbeğe çarşaf dayanmaz bacım tavana değcek az kaldı
Biz de kediden kapıyı kapatıyoruz görmesin diyeAklıma kocamın salonda takilirsak kuşu baska odaya gecirisi gelmedi desem yalan olur. Biri bakinca rahatsiz oluyormus. Biri de kuş
O haketmiş bacım. Ben asıl ondan sonra gösterir ama vermezdim heraldeBen geçen gün whatsapptan bi mesaj döşedim 2 sayfa falan. Ağzını açıp tek kelime demedi, yazmadı da bundan sonra naaahhhhh yanaşırım giyerim öyle şeyler, az bişey çiçekli don görürse şükretsin varsa yoksa çarşaf karası giyinecem öyle böyle patlamadı artık içimdeŞurda çıtır bir garıyım, max 6 aya vücudum da toparlanır ondan sonra hele bi yatakta önünü benden yana çevirsin sakız gibi sündürürüm Resmen üzüntüm öfkeye dönüştü ya, birbirini öpen çift görünce tepikleyesim geliyo muhafazakar dedeler gibi... POLÜSÜ ARARIN BAK diye geziyorum sokakta
BAna da eşim geçen sefer ağırlaşmışsın dedi
inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canımAkraba evliliğiyiz biz eşimle ve bu 2.bebeğim benim trizomi 18di ilki. Caresi varsa nefrolog söyleyecek. Bu testn sonucu aslnda Biinevi tasıyıcı oldugumuzu gösteriyomus cnku. Genetik problemler 2 gebeliğimde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?