2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
hahahah utanıyo falan bi garip ay kahkaha attımmm bak 7 ay oldu doğumdu lohusaydı derken 3-4 ay daha ekle el değmemiş genç kızlar gibi oldum gerçekten
Hahahahah kizzz bizde haftasonu kacamak yaptk adam bi kendine geldi yenilendi ahhdhdhd ama bisi dicem gülmeyin gobegime carsaf örtüyor adam oyle rahat ediyom diyo

Hahahahah kizzz bizde haftasonu kacamak yaptk adam bi kendine geldi yenilendi ahhdhdhd ama bisi dicem gülmeyin gobegime carsaf örtüyor adam oyle rahat ediyom diyo
hahahahahah ya güldüm ama o görüntü aklıma gelince güldüm kdkdmflsmd yoksa gayet olağan geldi erkeklerin garipliklerine alışığız artık

hahahahahah ya güldüm ama o görüntü aklıma gelince güldüm kdkdmflsmd yoksa gayet olağan geldi erkeklerin garipliklerine alışığız artık
Aynen nerden aklina geliyorsa boyle seyler ama daha doguma kdr yapmam cok zorlandim. Esimede dedm baska türlü türlü yollar careler var artik ben böyle yapamam dedim

Aklıma kocamın salonda takilirsak kuşu baska odaya gecirisi gelmedi desem yalan olur. Biri bakinca rahatsiz oluyormus. Biri de kuş

Aklıma kocamın salonda takilirsak kuşu baska odaya gecirisi gelmedi desem yalan olur. Biri bakinca rahatsiz oluyormus. Biri de kuş
Hahaha ayy ne degisik bu erkekler gecen diyoki bana bebek yatagimzn yanindayken nasil yapcaz diyor salondami olcaz artk diyo sonra dusundumde harbiden dogru diyor anlamasada ya birden uyanir gorurse diyorum.napcaz

Hahaha ayy ne degisik bu erkekler gecen diyoki bana bebek yatagimzn yanindayken nasil yapcaz diyor salondami olcaz artk diyo sonra dusundumde harbiden dogru diyor anlamasada ya birden uyanir gorurse diyorum.napcaz
Bende bunu düşünüyorum

Kızlar bebiş önden gittiği için ve başı döndüğü için ilk doğumumda da kayıp olunca bana ciğer geliştirici verdi her ihtimale karşı erken doğum olursa diye ama iğneden sonra yanaklarım kırmızı al al oldu internette normal diyor ama yaşayan oldu mu o iğneyi olup da

Canım burdayım sabahtan bi girdim okudum konuşmaları ,biraz ağrım var bugün ilaçsız ilk günüm tamamen kestik.Zorladı galiba vücut alışmış .Elim oyalansın diye çanta örmeye dalmışım herkes iyi mi

Eklentiler

• 46D195E7-35B9-4C60-B7AF-B278463BCCEB.webp
    234,3 KB · Görüntüleme: 81
Canım ben iki doz oldum .Bi yan etkisini görmedim.Ya da telaşla farketmemiş de olabilirim.doktoruna sorsan mı acaba

Ayyyy Bahar çok güldüm çarşaf çok mantıklı geldi ama Benim bey de kediyi en uzak odaya bırakıp geliyordu o zamanlarda . Bebek olunca bende bazen düşünüyorum ne olacak diye uyurken mi yapcaz ya uyanırsa bi an aman ses çıkarmadan yapma durumu var bi de

Kaş bencede önemli konu haklisin .Hormonlardan dolayi cok cabuk uzuyor killar cnm merak etme. 2 haftada cikiuor benimkilerde. Haklisin zaten yuzumuz sis ince kaş banada gitmiyor. Uzar merak etme

Teşekkürler kızlar Mesajlarınız beni iyi hissettiriyor iyi ki varsınız.
Bugün hemen kaşlara badem yağı sürüyorum

ay çok iyii ama benim göbeğe çarşaf dayanmaz bacım tavana değcek az kaldı
sesli güldümmm erkeklerin bizden nazlı olma sorunsalları
Bende bunu düşünüyorum
bunu geçen gün bizde konuştuk çocukların üstünü örtcekmiş rahat edemezmiş uçkuru için yavrularım nefessiz kalcak gebertirim seni dedim e napcaz diyo salona gitcez mecbur napalım uyanırlarsa falan aman aman ben odaklanamam zaten
hemen normale alışırsın inşallah canımm ne kadar güzel olmuş kız bende hiç yok o beceriler

hemen normale alışırsın inşallah canımm ne kadar güzel olmuş kız bende hiç yok o beceriler
İnşallah canım Ay çok teşekkür ederim,ben de çok iyi değilim aMa oyalanacak kadar yapıyorum işte

Evet bende dusunuyorum bunu amaaa neyseki
pozitifbiri var tecrubeli hatunumuz bize bi yol gosterir

O haketmiş bacım. Ben asıl ondan sonra gösterir ama vermezdim heralde

Evet bende dusunuyorum bunu amaaa neyseki
pozitifbiri var tecrubeli hatunumuz bize bi yol gosterir
BAna da eşim geçen sefer ağırlaşmışsın dedi Biraz fazla yük bindirdim heralde Pozisyon değişikliğine gidilecek de bir süre de öyle gider sonra, indir kepenkleri Benim adam hamile kaldığımda çok korktu. Tam hayatımız düzene giriyordu altın çağımda krampon astım yeşil sahalara veda diyordu. Korktugu gibi olmadı diye mutlu Ama yeterince rahat değil diye huzursuz oluyor ıona da artık yapacak bişey yok. Canım sessizce yaparsınız, sonra da oda değişikliği şart malesef. Aynı odada olmayın

Akraba evliliğiyiz biz eşimle ve bu 2.bebeğim benim trizomi 18di ilki. Caresi varsa nefrolog söyleyecek. Bu testn sonucu aslnda Biinevi tasıyıcı oldugumuzu gösteriyomus cnku. Genetik problemler 2 gebeliğimde de
inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…