- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.941
CanimBugün elle servikal muayene yaptı doktorum, o kadar canım yandı ki bağırmışım, doğumda yapılacak serviks kontrollerinden korktum biraz. Dün kendim bakmaya çalışmıştım ama çok daha derine inmem gerekiyormuş. Doktor diyo ki sen neden bu kadar korkuyosun burda canını mı acıttık daha önce, kendini çok sıkıyosun. Vajinal muayeneye rahat rahat giren var mı ki benim kendimi sıkmam garip geldi
Canim onun durumu ne olduKelebege mesajda attim ozelden buradanda yazdim hic cevap vermedi benimde aklima iyi seyler gelmedi hele kapattiysa hesabini....insallah diger yavrusuna bisi olmamistir cok merak ettm ve üzüldüm suan gitmesine böyle off......
Ay valla eski düzen gittiay çok iyiiama benim göbeğe çarşaf dayanmaz bacım tavana değcek az kaldı
sesli güldümmmerkeklerin bizden nazlı olma sorunsalları
bunu geçen gün bizde konuştuk çocukların üstünü örtcekmiş rahat edemezmiş uçkuru için yavrularım nefessiz kalcak gebertirim seni dedim e napcaz diyo salona gitcez mecbur napalım uyanırlarsa falan aman aman ben odaklanamam zaten
hemen normale alışırsın inşallah canımm ne kadar güzel olmuş kız bende hiç yok o beceriler
Kelebege mesajda attim ozelden buradanda yazdim hic cevap vermedi benimde aklima iyi seyler gelmedi hele kapattiysa hesabini....insallah diger yavrusuna bisi olmamistir cok merak ettm ve üzüldüm suan gitmesine böyle off......
Ben dün özelden konuştum ,diğer bebeğim entübeye bağlı demişti.Sonrasında konuşmadık .üyeliği de kapatmış evetCanim onun durumu ne oldu
Bebişlerin durumu nasil
Bende etiketledim onu ama cevap vermedi
Evet bende 2013 te oğluma hamileyken izmitte bir kismini aldım sutlerimin. Anlaşmalı marketlerde çabuk tükeniyor ve son almam gereken miktarda sütü alamadım kalmadığı için yandı. Birde markasız veya ucuz sütler oluyor inşallah değişmiştirKizlar gecenlerde ben anlatım ya bizim ebe sut desteği var gel kayit açalım demişti,neyse ben gitmeden,dün o kayıtı açmış,aksam baktim belediyeden msj gelmis kartınız alabilrsiniz diye, bu sabah da ebe aradı beni,ben kayit açtım masayı saatlerde git kartini al diye,bide yarin sabah kontrolle çağırdı... gittim belediyeden kartımı aldim,3ay dogum öncesi,3ay sonrası beli marketlerde(bizim mahallede TASO market,sut alabiliyormuşum,tek seferlik 400tl yuklenicek,yüklenince msj gelicek bana kart aktif hale gelecek
Hesabini kapatmis cnm. Bi bebegini kaybetti malesef...digeri entübeydiCanim onun durumu ne oldu
Bebişlerin durumu nasil
Bende etiketledim onu ama cevap vermedi
Teyze cocuguyuz.Hangi taraftan akrabasınız cnm
Ben dün özelden konuştum ,diğer bebeğim entübeye bağlı demişti.Sonrasında konuşmadık .üyeliği de kapatmış evet
Cok üzüldüm canimHesabini kapatmis cnm. Bi bebegini kaybetti malesef...digeri entübeydi
Benim de simsiyah olmuşlar valla damarlarda mor morbenimkiler karardılar bana çok çirkin geliyorlar ya süt gibi hatundum ben noldu anlamadım
Benimki de bana hatırlat diyorHahahahah kizzz bizde haftasonu kacamak yaptk adam bi kendine geldi yenilendi ahhdhdhdama bisi dicem gülmeyin gobegime carsaf örtüyor adam oyle rahat ediyom diyo
Evet bu test bebeğin probleminin genetik oldugunu ve böbreklerinin genetik bir sebepten kaynaklı bizim tasıyıcılıgımızdan kaynaklı sorun oldugunu gösteriyor böbrek idrar üretememiş Bi yerden sonra çalışmayı bırakmıs. İdrar olusmadıgı icin de mesane ultrasonda gözükmemis. Böbrek teki kılcal damarlar suyu alıp onu idrara ceviremioms.diger organlarında skntı yok bu duruma baglı akcigerde ve kafada sorun olusur diye rapor gpndermisler ama biz sıvı verdirdiğimiz İcin su an öyle Bi sıkıntımız yok. Evet aldırıp aldırmamk size kalmıs cocuk nefrolojisi ile de konusun tedavisi var mdr nedir ne değildir öyle karar vern fln ddlrBilmediğim için ayrıntılı soracağım yanlış birşey sorarsam da kusuruma bakma inan hep aklımızdan, bu test bebeğin hangi organında sorun oldugunu ve genetik olarak sorunu olup olmadığını ortaya çıkaran bir test mi, şimdi çocuğun böbreklerde mi sorun gözüküyor diğer organlar ve çalışması yada bebeğin gelişimi iyi mi diyorlar?
Bebek hakkında siz karar verin dedikleri kısım yine de almak mı istiyorlar?
Bence çok şanslısın canım valla, 0 dan zor oluyor, bizdede ablamın da görümceminde bebeği var ama cinsiyet farklı olunca hiç işime yarar bişey yokBende hep bu haftalarda başlarım diye almadım bir şey ama şuan gözümde çok büyüyor nedense ablam yeni doğum yaptı bir yıl olmadı daha çoğu şeyi ondan alıcam diye de acele etmedim ama şu an neyimiz var neyimiz yok hiç bilmiyorum anlık bir stres geliyor istemsizce sanırım
bundan aldım ama ben aldığımda 400-450 civarıydı zam gelmiş
Ben bunu sipariş ettim. Hastanede birinde görmüştüm içi çok kullanışlıydı
Kızzlarr çantalar çok güzel güle güle kullanınBen bunu almistim mart ayında. Indirimdeyken almistim cnm. Cok memnun kaldim ici baya bisi aliyor
Oda mantıklı, bende acaba geniş bir sırt çantası mı alsam diyorum. Ablam öyle yapmıştı siyah normal sırt çantası kullanıyordu, anne bebek çantası hiç almadıBenim normalde piknik ya da yolculuk esnasında kullandığım sirt çantam var çok küçük değil ideal boyutta .ama anne çantaları gibi gözleri yok içinde.sadece yanda 2 tane bir tanede küçük önünde var . Acaba onu kullanabilir miyim diye düşünüyorum bende
Canım çok geçmiş olsun. Benim oğlumun da doğuştan sağ böbreği çalışmıyor kılcal damarlarla belirli bir süre idare etmişti. Biz doğduktan sonra rahatsızlıklar baş gösterince öğrendikEvet bu test bebeğin probleminin genetik oldugunu ve böbreklerinin genetik bir sebepten kaynaklı bizim tasıyıcılıgımızdan kaynaklı sorun oldugunu gösteriyor böbrek idrar üretememiş Bi yerden sonra çalışmayı bırakmıs. İdrar olusmadıgı icin de mesane ultrasonda gözükmemis. Böbrek teki kılcal damarlar suyu alıp onu idrara ceviremioms.diger organlarında skntı yok bu duruma baglı akcigerde ve kafada sorun olusur diye rapor gpndermisler ama biz sıvı verdirdiğimiz İcin su an öyle Bi sıkıntımız yok. Evet aldırıp aldırmamk size kalmıs cocuk nefrolojisi ile de konusun tedavisi var mdr nedir ne değildir öyle karar vern fln ddlr
Valla nasıl rahat olcan çok zor. Bende daha önce sürüntü testi almışlardı çubukla o bile germişti çok korkuyorumBugün elle servikal muayene yaptı doktorum, o kadar canım yandı ki bağırmışım, doğumda yapılacak serviks kontrollerinden korktum biraz. Dün kendim bakmaya çalışmıştım ama çok daha derine inmem gerekiyormuş. Doktor diyo ki sen neden bu kadar korkuyosun burda canını mı acıttık daha önce, kendini çok sıkıyosun. Vajinal muayeneye rahat rahat giren var mı ki benim kendimi sıkmam garip geldi
Ankara..evet dogunca tansiyonu cok dusuk olur dedi. İki böbreği de sorunluymus.Canım çok geçmiş olsun. Benim oğlumun da doğuştan sağ böbreği çalışmıyor kılcal damarlarla belirli bir süre idare etmişti. Biz doğduktan sonra rahatsızlıklar baş gösterince öğrendikkalbine gözüne vuruyordu tansiyonu. Aydın'da profesör Dr ferah sönmez çocuk nefroloji Dr. Bizimle çok güzel ilgilendi. Hangi sehirdesiniz
Canım çok geçmiş olsun. Benim oğlumun da doğuştan sağ böbreği çalışmıyor kılcal damarlarla belirli bir süre idare etmişti. Biz doğduktan sonra rahatsızlıklar baş gösterince öğrendikkalbine gözüne vuruyordu tansiyonu. Aydın'da profesör Dr ferah sönmez çocuk nefroloji Dr. Bizimle çok güzel ilgilendi. Ameliyatla alınınca sorunlar düzeldi ama bizim tek bobrekte hasar vardı . Hangi sehirdesiniz
İnşallah hal çaresi tedavisi bulucakatir canımAnkara..evet dogunca tansiyonu cok dusuk olur dedi. İki böbreği de sorunluymus.
Ameliyat oldu. Tek böbrek şuan. Ameliyatı 14 aylıkken oldu. Herşey normale döndüSonrasında noldu peki
Anlıyorum.. Sabır versn rabbim herkeseAmeliyat oldu. Tek böbrek şuan. Ameliyatı 14 aylıkken oldu. Herşey normale döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?