2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
deneyimli annelere bi sorum var .Bebek doğunca bebeği yıkıyorlar mı sadece siliyorlar mı? Çok mu saçma sordum silinecekse hemşireye verilen takımın yanına penye bez gibi bişey koymalı mı ?
Siliyorlar canım . Onlar hallediyor ben sadece yeni doğan takımı vermiştim

bizimde son bir aydır işler karışık. 2 haftada bir felan yanaşmaya cesaret ediyor bizimki öyle olunca bende cazip değilmişim gibi hissedip üzülüyorum ama canımda istemiyor heee, yalandan uyum sağlıyorum, fiziksel değilde duygusal mutlu oluyorum galiba

Acaba ben ilk yaptırdığım isimlileri mi koysam yoksa diğerlerinden mi ya nasıl dah doğru olur
İlk doğduğunda giydirilen kan falan oluyor demiş herkes.İsimlileri istersen eve gideceğin gün giydir

Çok üzüldüm canım nasıl anladınız siz bu durumu? Ve bu haftada bebekle ilgili nasıl karar verebilirsiniz ki? Bu haftada vazgeçme hakkın varmıymış? Ama birkaç doktora daha gösterin bence

deneyimli annelere bi sorum var .Bebek doğunca bebeği yıkıyorlar mı sadece siliyorlar mı? Çok mu saçma sordum silinecekse hemşireye verilen takımın yanına penye bez gibi bişey koymalı mı ?
Ben de aynı şeyi merak edip sorup duruyorum hayir ona gore takım vercez dimi. Ama genelde şey dediler siliyorlarmis bir de sezeryan olursa zaten çok kır olmuyor dediler. Ama birkaç arkadaş da basit bir takım ver sonra güzelini giydir dedi. Benim de kafam karışık bu konuda.

Elizabeth detaylıda vs nasıl görünmemiş ki?

Aynen ya bir de ilk kakası kirletebiliyormuş

Kızlar siliyorlar diye biliyorum ama bez vermenize gerek yok onların medikal bezleri gazlı bezleri felan oluyor kanları felan kabaca siliyorlar ( tıkayan yerlerde olabilir emin değilim) C Cerito

Benim yeğende erkek canım ya ama bi tahta beşik birde ekliycem şu beşikten verdi ablam onun ki ayaklanmaya başladı çünkü düşer diye , bebek arabası var ablam daha hafif birşey almış kendisindekini bana verdi işte şu yer salıncağı ,piyanolu oyun halısı hepsini ablamdan aldım beyaz içlikler falan var çok tatlı unisex tulumlar var öyle olanları ablamdan alcam küvet setide ablam tatilde e bebekten almıştı ordan direkt benim eve geldi o var ne var ne yok ne alcam orda bir kafamı toparlayamadım:) ablam alışveriş yapmış polodan falan çok tatlı üstler almış çeyiz yapcakmış minnoşuma onun aldıklarına da bakamadım daha işim o kadar yoğun ki anlatamam o yüzden çorba gibiyim:) en azından babyjörn mü alsam diyodum bebişe festi yazınca çok mantıklı geldi direkt vazgeçtim büyük olarak bi otokoltuk alcam gibi şuanda

Eklentiler

• Chicco Baby Hug 4 In 1 Ana Kucağı - Beşik Aquerelle bambicocuk (1)-500x500.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar siliyorlar diye biliyorum ama bez vermenize gerek yok onların medikal bezleri gazlı bezleri felan oluyor kanları felan kabaca siliyorlar ( tıkayan yerlerde olabilir emin değilim) C Cerito
Evet ekstra beze gerek yokmuş ben şey düşündüm acaba sadece kundak mi vericez ilk ona mi saracaklar dedim. Ama siliyorlar dediler.

Ayyy biz de iki haftada on günde zar zor oluyor ama onun da benim de işi bitirebilmemiz için kendi pozisyonu var. Her pozisyonda tatmin sağlayamıyor o da ben de. Benimkini zaten iki aydır yapamıyoruz unuttum ben ilişkiden sonra rahatlamak neydi,sadece duygusal olarak tatmin olmuş oluyorum. Kebabı yemeyip koklamak gibi bişe
Benim sinir olduğum eşim ilişkinin ortasında konsantrasyonu gidiyor bilmem anlatabiliyor muyum sonra tekrar en baştan yapmaya çalışıyor ama zorluyor hissediyorum
Örtü fikri çok mantıklı ben de düşünüyodum dur bakayım bir deneyeyim en azından sabit durur sürekli ay pardon diye en başa sarmayız belki
Ben bugün ebeden duydum, yıkamıyolarmış siliniyormuş. Doğar doğmaz giyeceği takım en beğendiğiniz takım olmasın çünkü lekelenebilir dedi. Hastaneden çıkarken giydirin en sevdiğinizi dedi.

Büyük eşyalar almak daha kolay aslında da küçük şeyler daha çok kafa karıştırıyor, atleti havlusu kıyafetleri banyo eşyaları derken bende bi bunaldım bu hafta ama %30 unu hallettim sanırım büyük eşyaları da 2 hafta sonra alacağız, neyse 2. Çocuğa rahat ederiz artık

Kızlar ben geçen e bebekten çek kampanyası kazanmışım. Şimdi ıslak mendilini stoklasam diyorum 12 li. Doğuma 3 ay var ya onlar da kuruma olur mu? Uzun süre durur mu ki bilemedim?
Canım eşim paketleme sektorunde calisiyor. Kolonyali mendil olsun karabiber vs vs diye dusunebilirsin. 3 ay uzun bir sure kurumasa bile icindeki sivinin da son kullanma tarihi var. Tabi kisa sure degil ole 2 3 ay degil ama eve getircegi mendillerde bile bu son dolum olan koliydi diye secerek getiriyor. Kokusu bozuluyormus. Bide mendillerde eger sert kapaklilari secerseniz kuruma daha az olur. Yapiskanli kapaksiz olanlar hele daha sonuna gelmeden acilan pakette bile kuruma yapabiliyor. Ben son ay alacagim mendili. Ama tabi muthis bi indirim gorurseniz yapistirin

Bu arada ben geçen alışverişe gittim kalın battaniye alacaktım ama satıcı kadın yazın ortasında alma dedi. İki müslin battaniye verdi bana. Bir tane de hastane çıkışından çıkan penye battaniye var bir de gene pamuklu var. Yeter umarım? Benim yaşadığım yer Temmuz Ağustos ta 40-42 derece rahat olur yani yanmak garanti o yüzden kadın da çocuk pişer kalın battaniye alma dedi. Peluş bir tane alacaktım ama bilemedim. Yenidoğan videolarına bakıyorum bebeği öyle bir sarmışlar ki kapkalın kocaman battaniye kışlık, dedim umarım benimki az gelmez :/

ay bende onları düşünüyorum işte inciği cinciği çok bu işin biberonu havlusu tarağı pişik kremi abovvv bide boya badana yaptırcam eve sonra alışveriş yap yıka ütüle kaldır gözde büyüyor ister istemez ya hemen bebişime kavuşcağım zaman gelsin istiyorum ama daha bişeyi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…