- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.981
o konularda bende çok kararsızım. Yine de müslin, kalın battaniye birer tane aldım ne kadar yaz olsa da bizim ev serin oluyor bende atletlerde kaldım kısa kollu uzun kollu yenidoğan kaçar tane alsam diyeBu arada ben geçen alışverişe gittim kalın battaniye alacaktım ama satıcı kadın yazın ortasında alma dedi. İki müslin battaniye verdi bana. Bir tane de hastane çıkışından çıkan penye battaniye var bir de gene pamuklu var. Yeter umarım? Benim yaşadığım yer Temmuz Ağustos ta 40-42 derece rahat olur yani yanmak garanti o yüzden kadın da çocuk pişer kalın battaniye alma dedi. Peluş bir tane alacaktım ama bilemedim. Yenidoğan videolarına bakıyorum bebeği öyle bir sarmışlar ki kapkalın kocaman battaniye kışlık, dedim umarım benimki az gelmez :/
ay yok ince penye bartaniyeler yetiyor. Benim kızım eylül 9 doğumlu sıcaktan isilik olmuştu tün vücudu kıpkırmızı. Ağustos da hele daha sıcak olacak.Bu arada ben geçen alışverişe gittim kalın battaniye alacaktım ama satıcı kadın yazın ortasında alma dedi. İki müslin battaniye verdi bana. Bir tane de hastane çıkışından çıkan penye battaniye var bir de gene pamuklu var. Yeter umarım? Benim yaşadığım yer Temmuz Ağustos ta 40-42 derece rahat olur yani yanmak garanti o yüzden kadın da çocuk pişer kalın battaniye alma dedi. Peluş bir tane alacaktım ama bilemedim. Yenidoğan videolarına bakıyorum bebeği öyle bir sarmışlar ki kapkalın kocaman battaniye kışlık, dedim umarım benimki az gelmez :/
Yapmak isteyen bir yolunu buluyor bacıııımmm Allah iştahınızı düşürmesin fkdmfmfmAynen nerden aklina geliyorsa boyle seylerama daha doguma kdr yapmam cok zorlandim. Esimede dedm baska türlü türlü yollar careler var artik ben böyle yapamam dedim
abla pıttığımı en yakın kolluk kuvvetleri binasına teslim edicem zaten mecburen, öylece durur hale geldi vücudumda Allah derdini göstermesinO haketmiş bacım. Ben asıl ondan sonra gösterir ama vermezdim heralde
Hiç öyle hissetme, ben o his işlerini geçeli çok oluyo eski mesajlara denk gelmişsindir illaki. Sorun tamamen erkeklerin kafasında, yapmak istemiyolarsa da kendileri bilir, tam altın çağımızdayız ayol vücut full progesteron salgılıyor, ciltler ışıl ışıl, deriler gergin, kadınsılıl desen had safhada ne var az bişi göbeğimiz varsa onlar kendi kıllı göbüşlerine baksınlar bizimkinin içinde insan var en azındanbizimde son bir aydır işler karışık. 2 haftada bir felan yanaşmaya cesaret ediyor bizimki öyle olunca bende cazip değilmişim gibi hissedip üzülüyorum ama canımda istemiyor heee, yalandan uyum sağlıyorum, fiziksel değilde duygusal mutlu oluyorum galiba
Ben de aynı şeyi merak edip sorup duruyorumhayir ona gore takım vercez dimi. Ama genelde şey dediler siliyorlarmis bir de sezeryan olursa zaten çok kır olmuyor dediler. Ama birkaç arkadaş da basit bir takım ver sonra güzelini giydir dedi. Benim de kafam karışık bu konuda.
Evet ekstra beze gerek yokmuş ben şey düşündüm acaba sadece kundak mi vericez ilk ona mi saracaklar dedim. Ama siliyorlar dediler.
Evet bende bi yerlerde okudum ilk takım çok kirleniyormuşBen bugün ebeden duydum, yıkamıyolarmış siliniyormuş. Doğar doğmaz giyeceği takım en beğendiğiniz takım olmasın çünkü lekelenebilir dedi. Hastaneden çıkarken giydirin en sevdiğinizi dedi.
Ben liste yapmıştım, mağazaya gidip topluca almak için adet adet tek tek ne alınacağını yazdım ama o iş öyle olmuyormuş. Gittiğimde sadece alınacak şeyleri isim olarak buldum ama adet falan hesaplamakla uğraşamadım. 2 tane hastane çıkışı var. Kalanı hep 0-3 ay ve 3-6 ay aldım. İkişer üçer beşer aldım. Atlet 2 tane 0-3 ay, 2 tane 3-6 ay aldım galiba. Genellikle yazlık kısa kollu kolsuz şeyler aldım, alt olarak da hep şort tayt vs vardı, bizim bura 40 derecelerde, uzun kollu giymesi imkansız, klima açınca da sararız battaniyeye, çok düşük açmayız diye düşündüm. Onun dışında üç dört beş tane uzun kollu üst aldım 4-5 tane de uzun kollu tulum ama 3-6 ay aldım bunlarıo konularda bende çok kararsızım. Yine de müslin, kalın battaniye birer tane aldım ne kadar yaz olsa da bizim ev serin oluyor bende atletlerde kaldım kısa kollu uzun kollu yenidoğan kaçar tane alsam diye
Evet işte kadın da dedi kalın battaniyeye doktor bile kızar diyeay yok ince penye bartaniyeler yetiyor. Benim kızım eylül 9 doğumlu sıcaktan isilik olmuştu tün vücudu kıpkırmızı. Ağustos da hele daha sıcak olacak.
Bu arada ben geçen alışverişe gittim kalın battaniye alacaktım ama satıcı kadın yazın ortasında alma dedi. İki müslin battaniye verdi bana. Bir tane de hastane çıkışından çıkan penye battaniye var bir de gene pamuklu var. Yeter umarım? Benim yaşadığım yer Temmuz Ağustos ta 40-42 derece rahat olur yani yanmak garanti o yüzden kadın da çocuk pişer kalın battaniye alma dedi. Peluş bir tane alacaktım ama bilemedim. Yenidoğan videolarına bakıyorum bebeği öyle bir sarmışlar ki kapkalın kocaman battaniye kışlık, dedim umarım benimki az gelmez :/
Kalım battaniye aldık ama hastaneye götürmeyeceğim 2 penye, 2 müslin 1 de tomurcuk battaniye götürürüm muhtemelen ameliyathane soğuk olur en azından o an tomurcuk kullanılabilir belki diye düşündümBu arada ben geçen alışverişe gittim kalın battaniye alacaktım ama satıcı kadın yazın ortasında alma dedi. İki müslin battaniye verdi bana. Bir tane de hastane çıkışından çıkan penye battaniye var bir de gene pamuklu var. Yeter umarım? Benim yaşadığım yer Temmuz Ağustos ta 40-42 derece rahat olur yani yanmak garanti o yüzden kadın da çocuk pişer kalın battaniye alma dedi. Peluş bir tane alacaktım ama bilemedim. Yenidoğan videolarına bakıyorum bebeği öyle bir sarmışlar ki kapkalın kocaman battaniye kışlık, dedim umarım benimki az gelmez :/
Yikama yok cnm kendileri siliyorlar zaten gerekli olan seyleri aliyorlar senden fazlasini almiyorlardeneyimli annelere bi sorum var .Bebek doğunca bebeği yıkıyorlar mı sadece siliyorlar mı? Çok mu saçma sordumsilinecekse hemşireye verilen takımın yanına penye bez gibi bişey koymalı mı ?
Bencede ya eksik oldukça kargoyla falan tamamlarız ya o kadar zaman geçti son ay bi türlü geçmiyoBen liste yapmıştım, mağazaya gidip topluca almak için adet adet tek tek ne alınacağını yazdım ama o iş öyle olmuyormuş. Gittiğimde sadece alınacak şeyleri isim olarak buldum ama adet falan hesaplamakla uğraşamadım. 2 tane hastane çıkışı var. Kalanı hep 0-3 ay ve 3-6 ay aldım. İkişer üçer beşer aldım. Atlet 2 tane 0-3 ay, 2 tane 3-6 ay aldım galiba. Genellikle yazlık kısa kollu kolsuz şeyler aldım, alt olarak da hep şort tayt vs vardı, bizim bura 40 derecelerde, uzun kollu giymesi imkansız, klima açınca da sararız battaniyeye, çok düşük açmayız diye düşündüm. Onun dışında üç dört beş tane uzun kollu üst aldım 4-5 tane de uzun kollu tulum ama 3-6 ay aldım bunlarıeylüle ekime denk gelir diye. Dolap askısı doldu ama bana eksik var gibi geldi kesin bişelere ihtiyacı olur ama onu da en kötü alırız fark ettikçe bence :)
Valla bende 1 yaş bileBen hepsini yıkadım aklına ne gelirseeşim de 6-9 u niye yıkıyoruz ya hemen giymicek ki falan dedi hatta
Nasıl yaKizlar kaburga kemigim kirilmis
Valla bugün bitirdim ütü işini deEvet hepsini yıkadım canım ütüleyip yerleştiricem
Ya ben bir yaş hiç almamışım biliyo musunBencede ya eksik oldukça kargoyla falan tamamlarız ya o kadar zaman geçti son ay bi türlü geçmiyo
Valla bende 1 yaş bile
Valla iyi yapmışsın bizimkiler o kadar 1 yaş almış ki seneye benimde canım görüp almak isticekValla bugün bitirdim ütü işini deannem bitirdi tabi.Çok istemiştim kendim yapmayı ama olmadı valla izledim sadece
Ya ben bir yaş hiç almamışım biliyo musunaslında yazlıkta kısa paça tulumlarla perişan halde kumlarda oynarken çok hayalini kurdum ama hiiiiiç almamışım ahahahahhaha
Bize kalsa herşey fuzuli@mjaka canım ben 29 Ağustos ta doğum yaptım. O kadın gibi düşünüp kalın koymadim. Yana yakıla eve gidip battaniye aramışlar. Çocuk donmuş. Sen o kadına bakma. Kalın bı tane ekle. Anne karnında sudan çıkıyor ve vücut ısılarını bir süre ayarlayamiyorlar. Üşütme çocuğu. Tecrübeyle sabit. Kalın battaniye şart hatta farz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?