2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
o konularda bende çok kararsızım. Yine de müslin, kalın battaniye birer tane aldım ne kadar yaz olsa da bizim ev serin oluyor bende atletlerde kaldım kısa kollu uzun kollu yenidoğan kaçar tane alsam diye

ay yok ince penye bartaniyeler yetiyor. Benim kızım eylül 9 doğumlu sıcaktan isilik olmuştu tün vücudu kıpkırmızı. Ağustos da hele daha sıcak olacak.

Aynen nerden aklina geliyorsa boyle seyler ama daha doguma kdr yapmam cok zorlandim. Esimede dedm baska türlü türlü yollar careler var artik ben böyle yapamam dedim
Yapmak isteyen bir yolunu buluyor bacıııımmm Allah iştahınızı düşürmesin fkdmfmfm
O haketmiş bacım. Ben asıl ondan sonra gösterir ama vermezdim heralde
abla pıttığımı en yakın kolluk kuvvetleri binasına teslim edicem zaten mecburen, öylece durur hale geldi vücudumda Allah derdini göstermesin
Hiç öyle hissetme, ben o his işlerini geçeli çok oluyo eski mesajlara denk gelmişsindir illaki. Sorun tamamen erkeklerin kafasında, yapmak istemiyolarsa da kendileri bilir, tam altın çağımızdayız ayol vücut full progesteron salgılıyor, ciltler ışıl ışıl, deriler gergin, kadınsılıl desen had safhada ne var az bişi göbeğimiz varsa onlar kendi kıllı göbüşlerine baksınlar bizimkinin içinde insan var en azından bende yapmaya yapmaya pek istek kalmadı, gelen isteği de kendi kendime çözüyorum zaten, o beni arzulamıyorsa ben hiç arzulamam bana ne

Kızlar siliyorlar diye biliyorum ama bez vermenize gerek yok onların medikal bezleri gazlı bezleri felan oluyor kanları felan kabaca siliyorlar ( tıkayan yerlerde olabilir emin değilim) C Cerito

Evet ekstra beze gerek yokmuş ben şey düşündüm acaba sadece kundak mi vericez ilk ona mi saracaklar dedim. Ama siliyorlar dediler.
Ben bugün ebeden duydum, yıkamıyolarmış siliniyormuş. Doğar doğmaz giyeceği takım en beğendiğiniz takım olmasın çünkü lekelenebilir dedi. Hastaneden çıkarken giydirin en sevdiğinizi dedi.
Evet bende bi yerlerde okudum ilk takım çok kirleniyormuş ona göre vereyim bari .Çok teşekkür ederim fikirleriniz için

o konularda bende çok kararsızım. Yine de müslin, kalın battaniye birer tane aldım ne kadar yaz olsa da bizim ev serin oluyor bende atletlerde kaldım kısa kollu uzun kollu yenidoğan kaçar tane alsam diye
Ben liste yapmıştım, mağazaya gidip topluca almak için adet adet tek tek ne alınacağını yazdım ama o iş öyle olmuyormuş. Gittiğimde sadece alınacak şeyleri isim olarak buldum ama adet falan hesaplamakla uğraşamadım. 2 tane hastane çıkışı var. Kalanı hep 0-3 ay ve 3-6 ay aldım. İkişer üçer beşer aldım. Atlet 2 tane 0-3 ay, 2 tane 3-6 ay aldım galiba. Genellikle yazlık kısa kollu kolsuz şeyler aldım, alt olarak da hep şort tayt vs vardı, bizim bura 40 derecelerde, uzun kollu giymesi imkansız, klima açınca da sararız battaniyeye, çok düşük açmayız diye düşündüm. Onun dışında üç dört beş tane uzun kollu üst aldım 4-5 tane de uzun kollu tulum ama 3-6 ay aldım bunları eylüle ekime denk gelir diye. Dolap askısı doldu ama bana eksik var gibi geldi kesin bişelere ihtiyacı olur ama onu da en kötü alırız fark ettikçe bence :)

K kard12455 eline sağlık yıkama işlerini bitirmissin. Bu arada ben 3-6 6-9 fln da aldım. onları da mı yıkadın.aldığınız ne var ne yoksa
Ben hepsini yıkadım aklına ne gelirse eşim de 6-9 u niye yıkıyoruz ya hemen giymicek ki falan dedi hatta

Kalım battaniye aldık ama hastaneye götürmeyeceğim 2 penye, 2 müslin 1 de tomurcuk battaniye götürürüm muhtemelen ameliyathane soğuk olur en azından o an tomurcuk kullanılabilir belki diye düşündüm

deneyimli annelere bi sorum var .Bebek doğunca bebeği yıkıyorlar mı sadece siliyorlar mı? Çok mu saçma sordum silinecekse hemşireye verilen takımın yanına penye bez gibi bişey koymalı mı ?
Yikama yok cnm kendileri siliyorlar zaten gerekli olan seyleri aliyorlar senden fazlasini almiyorlar

Bencede ya eksik oldukça kargoyla falan tamamlarız ya o kadar zaman geçti son ay bi türlü geçmiyo
Ben hepsini yıkadım aklına ne gelirse eşim de 6-9 u niye yıkıyoruz ya hemen giymicek ki falan dedi hatta
Valla bende 1 yaş bile

Evet hepsini yıkadım canım ütüleyip yerleştiricem
Valla bugün bitirdim ütü işini de annem bitirdi tabi.Çok istemiştim kendim yapmayı ama olmadı valla izledim sadece
Bencede ya eksik oldukça kargoyla falan tamamlarız ya o kadar zaman geçti son ay bi türlü geçmiyo

Valla bende 1 yaş bile
Ya ben bir yaş hiç almamışım biliyo musun aslında yazlıkta kısa paça tulumlarla perişan halde kumlarda oynarken çok hayalini kurdum ama hiiiiiç almamışım ahahahahhaha

Valla iyi yapmışsın bizimkiler o kadar 1 yaş almış ki seneye benimde canım görüp almak isticek

@mjaka canım ben 29 Ağustos ta doğum yaptım. O kadın gibi düşünüp kalın koymadim. Yana yakıla eve gidip battaniye aramışlar. Çocuk donmuş. Sen o kadına bakma. Kalın bı tane ekle. Anne karnında sudan çıkıyor ve vücut ısılarını bir süre ayarlayamiyorlar. Üşütme çocuğu. Tecrübeyle sabit. Kalın battaniye şart hatta farz

Bize kalsa herşey fuzuli iyi ki sen varsın da uyarıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…