- 3 Ekim 2016
- 1.303
- 2.007
- 133
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.121
Ben hep soldan ölçüyorum iki ayrı kol ölçmeye gerek duymadım.Merhaba TANSİYON takibi yapan anneler. İki ayrı koldan olctugunuzde tansiyonlar aynı mı çıkıyor farklı mı. Örnek verebilir misiniz
Ölçerken bu deneyebilir misinizBen hep soldan ölçüyorum iki ayrı kol ölçmeye gerek duymadım.
Denerim ama mutlaka farklı çıkar diye düşünüyorum. Normal geldi bana. Ölçtüğümde yazarım burdan.Ölçerken bu deneyebilir misiniz
Gelir birazdan. Bildiğim bir sorun yok. Evden çalışıyorya pc müsait olamamıştırResmen aile gibi olduk ya. Bende aktif arkadaşlarımdan birisi girmeyince geriliyorum, merak ediyorum hemen.
Benim doktorum her kontrolde mutlaka soldan ölçer canım haberin ola.Ölçerken bu deneyebilir misiniz
nasıl alışmışım size benmydreams93 canim sabahlari yazardin normalde iyisin degil mi
Medih bey iyiymiş hep iyi şeyler duydum, ben hakan kalaycıya yaptırdım çok memnun kalmadım. Süleyman cansun beyi çok çok öneriyorlar o zaman gidemedim ama acibademde bir arkadaş çalışıyormuş meğer boşuna gidememişim. Bence de Süleyman beye git canimAslında sezeryandan ziyade bebiş için endişeleniyorum. Şimdi Dr la ilgili içime sinmeyen bir şey olursa ve muhtemelen yine gidecem. Ve bebiş ile ilgili çok kaygılanıyorum.İnşallah tüm Bebişler sağlıkla gelir
Evet ayrıntılı usg. Medih beyin asistanı ile konuştum, haftanız geç, bir problem çıkarsa sorumluluk kabul etmeyiz dediler. Ben zaten farkındayım her şeyinMedih bey de oradaydı hiç bir şey demedi. Bir de cansun bey için randevu sorayım. Teşekkürler pozitifbiri
Bende valla alistim cok canim.nasıl alışmışım size bensağlık açısından çok şükür iyiyim canım psikolojik olarak biraz iyi hissetmiyorum. Eşim akşam arkadaşlarıyla çıkmak istedi biraz fazla tepki verdim şimdi suçluluk hissediyorum bencil gibi hissediyorum kendimi. Ama herkes hayatına normal rutininde devam ederken benim tüm hayatımın annemlerle evimin arasında olmasından çok yoruldum artık benimkide dert değil işte de bugün böyle bir karışığım
ne güzel orta yolu bulmuşsunuz sonuna kadar haklısın normalde göstermiceğim tepkiler ama işte mesela her sabah beni anneme bırakıyor ben resmen pijama eşofman kendi yanımda çok güzel hazırlanıyor çok önem verir dış görünüşüne tabiki hazırlanıcak işe gidiyor ama işte ben iyice kendimi bakımsız paspal bişey hissediyorum eski bakımlı hallerimi özlüyorum sanırım zaten ne giysem yakıştırmıyorum göbekten aman ne biliyim yaBende valla alistim cok canim.
Bende benzer bi konu yasadim ama kendi icimdeeşim benle yiye yiye oda cok kilo aldi bana degil ama kendi kilosuna takintili insan baya. Yaninda calistigi is arkadasiyla spora gitme karari alcaklardi bana sordu gecen aksam. Ilk sorum salon karma salonmu oldu tabi sonra sadece erkeklerin oldugu ve guvenlik mensubu kisilerin gittigi bi salon oldugunu ögrenince tamam dedim haftada 3 gündü. Ama tabi ben boyle sistikce pasbal hissettikce onun kendine bakmasi sinirimi bozmadi degil. Sonra dün geldiki orda hic telefon cekmiyomus alt katlarda oldugu icin. Ve esiminde telefonunun surekli acik olmasi gerektigi icin bu riski alamadi ve gitmekten vazgecti bende aaa öylemi diye uzulmus numarasi yaptm ama sonra baktm cidden uzuldu o gidemedigine. Dedim bosver yuruyus parkurunda aksamlari ben bankta oturur seni beklerim sende kosarsin ben hava almis olurum sende spor yaparsn dedm mutlu oldu orta yolu bulduk. Bakma sen onlarida cok bunaltiyoruz onlarin penceresindende biraz bakmak gerekiyor canim. Birak ciksin bi aksam surekli olursa o zmn tavrini koymakta cok haklisin.
Ahh dün bunlarin aynisinine güzel orta yolu bulmuşsunuz sonuna kadar haklısın normalde göstermiceğim tepkiler ama işte mesela her sabah beni anneme bırakıyor ben resmen pijama eşofman kendi yanımda çok güzel hazırlanıyor çok önem verir dış görünüşüne tabiki hazırlanıcak işe gidiyor ama işte ben iyice kendimi bakımsız paspal bişey hissediyorum eski bakımlı hallerimi özlüyorum sanırım zaten ne giysem yakıştırmıyorum göbekten aman ne biliyim ya
Makyaj nasıl yapılıyordu unuttum zaten haklısın canım geçicek öyle bugün esereklendim işte. Akşam üstü gidicem biraz saçlarımı kestircem en azından azıcık değişiklik olurAhh dün bunlarin aynisiniffestinalente ile ozelde konustuk. Normalde makyajsiz rujsuz disari cikmayan ben yaptigim makyajida suan kendime.yakistiramadigimdan yapmiyorum. Yüzüm bi tuhaf duruyor sanki. Kiyafet konusuna girmiyorum bile. 2 tane siyah hamile taytindan baska biseyim yok ustunede hep ayni seyler. Şıkır şıkır giyinme süslenme olaylari hic icimden gelmiyor cunku yakismiyor... ama gecici bu durum canim. İnan biz boyle birbirimize destek olursak o kilolarida verecegiz ben kilo grubu kurmamizi sonuna kdr destekliyorum
Selamlar, benim anadolu sigortadan özel sağlık sigortam var. ilk sene hiçbi sigortanın doğumu karşıladığını duymadım, genel sigorta için konuşuyorum. 1 sene kaldığınız takdirde doğumu karşılayan sigorta paketi seçme hakkınız oluyor. benim 20 bin TL ayakta tedavi ve 25 bin TL doğum teminatı var. Acıbadem, Anadolu Grubu, Florence Nightingale vb bütün hastanelerde 1 gün öncesinde(24 saat kuralı) randevu aldığım takdirde muayene ve tetkiklerin %100'ünü karşılıyor. ayrıca 3 bin tl gözlük ve 3 bin tl diş tedavisini de krşılıyor. eğer acil gidersem %20 katkı payı ödemesi yapıyorum. toplamda senelik maliyeti 20bin gibiydi eşim ödediği için net bilgim yok. memnunum.. tek sıkıntı sene başında takipli olduğum hastanenin doğum ücreti 15bin TL iken şu an 35bin TL'ye yükseldi. sigortada fiyat güncellemesi sadece senede 1 ker eoluyor. enflasyonun vurmadığı bi sektör yok...Guzel anneler gunaydinözel sağlık sigortası yaptıran ya da bilgisi olan var mı? Özel hastanelerde dogum ücretini karşılıyor mu bir miktarını mi karşılıyor? Ya hastane 15bin dedi, doktorum da dışarıdan olduğu için 10 bin de o alacak. Suan icin bile 25 bin. Ki insallah dogum Eylül 2 de gorunuyor. Ağustos sonu eylul başı gibi insallah. O zaman artar yani daha da. Bu sağlık sigortalarında bir yararı oluyor mu bilenlere danışmak istedim
Tesekkur ederim insallah
Git tabi havan degisir canim. Benimde uzadi saclar ama kivircik oldugu icin hemen kesmeye kiyamiyorum zor uzun gözüküuorMakyaj nasıl yapılıyordu unuttum zaten haklısın canım geçicek öyle bugün esereklendim işte. Akşam üstü gidicem biraz saçlarımı kestircem en azından azıcık değişiklik olur
Ben kas gevsetici krem cok kullandim ama kullanmamamiz gerekiyomus. Onun yerine sicak su torbasi oneriyolar kas agrisina en iyi gelen oymusKalça bel ve bacak agrimmm uyutmuyor. Yastık kullanıyorum bacak arama ..ne yapabilirim başka.Off kas gevşetici krem kullanamaz miyim l
Him anladim ama zaten o zaman suan icin yaptırmam herhalde. Ama hastane artsa bile ne kadar artarsa artsın karşılaması gerekmez mi?Selamlar, benim anadolu sigortadan özel sağlık sigortam var. ilk sene hiçbi sigortanın doğumu karşıladığını duymadım, genel sigorta için konuşuyorum. 1 sene kaldığınız takdirde doğumu karşılayan sigorta paketi seçme hakkınız oluyor. benim 20 bin TL ayakta tedavi ve 25 bin TL doğum teminatı var. Acıbadem, Anadolu Grubu, Florence Nightingale vb bütün hastanelerde 1 gün öncesinde(24 saat kuralı) randevu aldığım takdirde muayene ve tetkiklerin %100'ünü karşılıyor. ayrıca 3 bin tl gözlük ve 3 bin tl diş tedavisini de krşılıyor. eğer acil gidersem %20 katkı payı ödemesi yapıyorum. toplamda senelik maliyeti 20bin gibiydi eşim ödediği için net bilgim yok. memnunum.. tek sıkıntı sene başında takipli olduğum hastanenin doğum ücreti 15bin TL iken şu an 35bin TL'ye yükseldi. sigortada fiyat güncellemesi sadece senede 1 ker eoluyor. enflasyonun vurmadığı bi sektör yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?