- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.141
Allah beterinden korusun hepimizi
Tesekkur ederimm
Dikkate alicam zaten hareket kabiliyetim 0Canım dinlenip ters hareket yapma bir de eğilme. Dikkat edersen 2 haftada ağrısı %90 azalır . 4 hafta sürmedi hiç belki alıştım ondanBende ilk ev eşyası sürüklerken fazla eğilip ağırlık verince olmuştu aynı çıt sesi . İnsan bir süre öksürmeyi bırak rahat nefes bile alamıyor ama uzun sürmüyor
doğumu ne olursa olsun %100 karşılayan bi sigorta bilmiyorum. hepsinin teminat limitleri olur 10-15-20-30 seçiyorsunuz ona göre poliçeniz oluşuyor..Him anladim ama zaten o zaman suan icin yaptırmam herhalde. Ama hastane artsa bile ne kadar artarsa artsın karşılaması gerekmez mi?
Gelir birazdan. Bildiğim bir sorun yok. Evden çalışıyorya pc müsait olamamıştır
Benim doktorum her kontrolde mutlaka soldan ölçer canım haberin ola.
Benimde bugünden itibaren 70gun kaldıAnammmm pozitifim 69 gün kaldı yazıyor gebelik günlüğünde, zamanlar azalmaya başladı sanki haa
Aayy son 3 günü görsem keşke. 5-6 ağustos olsaydı keşke bugünAnammmm pozitifim 69 gün kaldı yazıyor gebelik günlüğünde, zamanlar azalmaya başladı sanki haa
ufff çok yaklaştı kavuşmalarr. heycanlıAayy son 3 günü görsem keşke. 5-6 ağustos olsaydı keşke bugünsen deyince baktım 84 günüm varmış
Pozitif en erken doğuracaklardan sanırım
Ayy ne kadar şanslı kocan.ufff çok yaklaştı kavuşmalarr. heycanlıbenim tahmini sezeryan tarihim 20 temmuz normal doğum 2 ağustos ama eşimin doğum günü 27 temmuzda doğurmayı planlıyorum ömürlük dogum günü hediyesi aahajhaskjh
Ben daha hazir degilimAayy son 3 günü görsem keşke. 5-6 ağustos olsaydı keşke bugünsen deyince baktım 84 günüm varmış
Benimde çok işim var bebeğim ama umrumda değil djjdjd zaten ne kadar hazırlanırsan hazırlan %100 hazır olamayacağım için elimden geleni yapıcam gerisini de sonra tamamlıcam. Sağlık sıhhatten başka tek bir duam var. Belim yüzünden ağdaya gidemedim biraz uzun oldu hdjdj böyle bu durumdayken gelmesin oğluş onun dışında sağlık ve sıhhatle geldiği sürece 37. Haftadan sonra kabulüö hdjdjBen daha hazir degilimhazirliklari bitiremedim,alacaklarim var daha yeni odasını boyadım bu 10 gun icinde inşallah gardolapi gelir,daha kiyafetleri yikanacak utulenicek.. . Offfff
Valla evet bahsettiğiniz günlerden daha az kaldığını umut ediyorum canlar. Mutlaka benden önce davrananlar olacaktır bebişlerde fekat umarım hepsi gününde gelir. Yani erken gelen olsa da küvöze bile girmez innnnnşaaaalllah amin YaRabbiii :) Bu arada oranıza buranıza sıcak su torbası neyim koymayın aman deyim kızlar sakın. Ağrıyı çekin oturun gerekirse , doğumu erkene çekiverirsiniz Allah korusun... Bu arada en geç 25 nde doğursam dedim ilk haftası da izin alsam dedim sayaç bana böyle dediAayy son 3 günü görsem keşke. 5-6 ağustos olsaydı keşke bugünsen deyince baktım 84 günüm varmış
Anammmm pozitifim 69 gün kaldı yazıyor gebelik günlüğünde, zamanlar azalmaya başladı sanki haa
Benimde bugünden itibaren 70gun kaldı,bugun tam 30haftalik olduk,biraz korku sardı
Yok bacım yok. Ben zaten yanıyorum ateş aldı vücudum sıcak su torbasına dayanacak gücüm bile yok. Yatıyorum 10 gündür belimde bant geçecek inşallah. Ne ilaç ne krem ne sıcak su. Yata yata karpuzu büyüttüm şükürValla evet bahsettiğiniz günlerden daha az kaldığını umut ediyorum canlar. Mutlaka benden önce davrananlar olacaktır bebişlerde fekat umarım hepsi gününde gelir. Yani erken gelen olsa da küvöze bile girmez innnnnşaaaalllah amin YaRabbiii :) Bu arada oranıza buranıza sıcak su torbası neyim koymayın aman deyim kızlar sakın. Ağrıyı çekin oturun gerekirse , doğumu erkene çekiverirsiniz Allah korusun... Bu arada en geç 25 nde doğursam dedim ilk haftası da izin alsam dedim sayaç bana böyle dedi
Hahaha çantasız bile gitmeye okeyim yeterki sağlıkla gelcekleri gün gelsinBenimde çok işim var bebeğim ama umrumda değil djjdjd zaten ne kadar hazırlanırsan hazırlan %100 hazır olamayacağım için elimden geleni yapıcam gerisini de sonra tamamlıcam. Sağlık sıhhatten başka tek bir duam var. Belim yüzünden ağdaya gidemedim biraz uzun oldu hdjdj böyle bu durumdayken gelmesin oğluş onun dışında sağlık ve sıhhatle geldiği sürece 37. Haftadan sonra kabulüö hdjdj
Anam bende yanıyorum duvarlara yapıştırıyorum kendimiYok bacım yok. Ben zaten yanıyorum ateş aldı vücudum sıcak su torbasına dayanacak gücüm bile yok. Yatıyorum 10 gündür belimde bant geçecek inşallah. Ne ilaç ne krem ne sıcak su. Yata yata karpuzu büyüttüm şükür
Aynı düşüncedeyim. Hiçbirşeyi umrumda değil hdhdhjj sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla gelsin. Ben ağdalı olayım doğumda da yok çantası yokmuş yok emziği eksikmiş yok bilmem neymiş gram umrumda değil.Hahaha çantasız bile gitmeye okeyim yeterki sağlıkla gelcekleri gün gelsin
Biz neden bu kadar benziyoruz.Hahaha çantasız bile gitmeye okeyim yeterki sağlıkla gelcekleri gün gelsin
Anam bende yanıyorum duvarlara yapıştırıyorum kendimi
Yok bacım yok. Ben zaten yanıyorum ateş aldı vücudum sıcak su torbasına dayanacak gücüm bile yok. Yatıyorum 10 gündür belimde bant geçecek inşallah. Ne ilaç ne krem ne sıcak su. Yata yata karpuzu büyüttüm şükür
Benim de kıyafetleri yıkamam gerek daha. Bir de bez almam gerek ama dün ilk defa bez fiyatlarına baktım Prima falan, ben inanmadım ya gerçek değildir o market öyledir diyip çıktım. Küçükken bize yıkanmalı bez bağlarlardı dılında naylonu olurdu, gözümün önünde onlar uçuştu, bir acaba dedimBen daha hazir degilimhazirliklari bitiremedim,alacaklarim var daha yeni odasını boyadım bu 10 gun icinde inşallah gardolapi gelir,daha kiyafetleri yikanacak utulenicek.. . Offfff
Zaten o günlerin hayaliyleyim. Sağlıkla sıhhatle birbirimize kavuşalım, bunlar geçicek. Evide bok götürüyor valla götürsün. Duşa giricem birazdan istiyorum ama karar karar düşünüyorum nasıl gircem. Ağdaya gitmem lazım, nasıl dönücem hareket edicem. Ayol herşey dert haline geliyor ama umrumda mı değil. Olduğu kadar ya.Allahım acil şifalar versin kuzum benim inşallah geçecek hiç hatırlamayacaksın bile bu günleriO Bulut Bey in mis kokusunu bir çek içineeee oooooffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?