- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.161
Aaa bu cok güzel
Şunu tek isteyen ben miyim?
Devlette kesinlikle yapmazlar ama özellerde bir ihtimal. 5 haziranda randevum var. Gidince söyleyeceğim bakalım ne diyecek.Aaa bu cok güzelama burda yapacakları sanmiyorum
Süleyman beyden randevu aldım bugün. İnşallah bana güzel haberler verir. O kadar ihtiyacım var kiii…Medih bey iyiymiş hep iyi şeyler duydum, ben hakan kalaycıya yaptırdım çok memnun kalmadım. Süleyman cansun beyi çok çok öneriyorlar o zaman gidemedim ama acibademde bir arkadaş çalışıyormuş meğer boşuna gidememişim. Bence de Süleyman beye git canim
Bilemedim,ama cok az bir ihtimal veriyorumDevlette kesinlikle yapmazlar ama özellerde bir ihtimal. 5 haziranda randevum var. Gidince söyleyeceğim bakalım ne diyecek.
İnşallah bir aksilik yoktur canımSüleyman beyden randevu aldım bugün. İnşallah bana güzel haberler verir. O kadar ihtiyacım var kiii…
Bebiş artık popüler hdjdj bu yapan adamda türkiyede özel bir doktor neticede. Doktor sürmesin boyayı istemez olaya izin versin yeter hdndBilemedim,ama cok az bir ihtimal veriyorum
Bunu ancak kendine ozel doktor tutsan yapar bence
Bebeğim son dönemlerin sıkıntısı. Buhran geçiriyor gibi oluyor insan. Eşin nereye gidiyor kuzum? Tek derken tamamen tek mi yoks aailenin yanına mı gelicen?İyi olmaya çalışıyorum canım teşekkür ederim sorduğun için okuyorum yazdıklarınızı da
Keyfim yok hiç son günlerde ne enerjim ne halim var
Haftaya eşimle ayrılıyoruz doğuma kadar tekim onun can sıkıntısı var 2 ay tek kalıcam belki de daha fazla
Kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum hiç birşey yapamıyorum sürekli evdeyim kimseyle de görüşesim yok fiziksel olarak da iyi hissetmiyorum her yerim ağrıyo
Ne zamana aldın canım bekleyelim beraberSüleyman beyden randevu aldım bugün. İnşallah bana güzel haberler verir. O kadar ihtiyacım var kiii…
Hiç canını sıkma canım. Çok normal. Son aylar hepimiz öyleyiz. Şu aydan sonra enerjik olmak imkansız sanırımİyi olmaya çalışıyorum canım teşekkür ederim sorduğun için okuyorum yazdıklarınızı da
Keyfim yok hiç son günlerde ne enerjim ne halim var
Haftaya eşimle ayrılıyoruz doğuma kadar tekim onun can sıkıntısı var 2 ay tek kalıcam belki de daha fazla
Kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum hiç birşey yapamıyorum sürekli evdeyim kimseyle de görüşesim yok fiziksel olarak da iyi hissetmiyorum her yerim ağrıyo
Lcwdan almıştık bizKızlar, bebek havlunuzu nereden aldınız? Ben bi baby organikten almıştım ama bugün geldi pek sevmedim. İade edicem galiba, nerden baksam ki
Canım tansiyonum normal.Sanırım ben günlerdir uykusuz kaldığım için baş ağrısı yaptı.Şimdi daha iyiyim çok şükür bol su içiyorum rahatlattı baya
Bana bebisin odası kıyafetleri utu yıkama kısmı başlamadım ama zevkli görünüyor şimdilikBen daha hazir degilimhazirliklari bitiremedim,alacaklarim var daha yeni odasını boyadım bu 10 gun icinde inşallah gardolapi gelir,daha kiyafetleri yikanacak utulenicek.. . Offfff
Özdilek yumuşacık tavsiye ederimKızlar, bebek havlunuzu nereden aldınız? Ben bi baby organikten almıştım ama bugün geldi pek sevmedim. İade edicem galiba, nerden baksam ki
Ben müslin kullanıyorum pamuklu ..kızıma kullanmıştım halen kullanıyorum çok guzel emiciliği vs. Kaliteli müslini deneKızlar, bebek havlunuzu nereden aldınız? Ben bi baby organikten almıştım ama bugün geldi pek sevmedim. İade edicem galiba, nerden baksam ki
Temizlikçi çağır niye uğraşacaksınBana bebisin odası kıyafetleri utu yıkama kısmı başlamadım ama zevkli görünüyor şimdilikasil benim gözümü korkutan bayramdan sonra dip köşe Bi temizlik yapmam lazım. Avizeler halılar perdeler baştan aşağı temizlik istiyor . Evimde kaktüs sukulent o kadar fazla ki eşim suluyor uzun zamandır suyu dolduruyor su taşmış etrafa .oralar silinecek daha .Bi de pencereler eyvah eyvahhh
Canım olan bebek belli ediyor ultrasonda. Ama hareket etmeden var yok diyebilir ni onu bilmiyorum. Bizde hastahane izin veriyorsa girmesi taraftarıyız. Oda istekli. Bakalımkızlar bebeğin saçı var mı yok mu ultrasonda bu anlaşılıyo mu? doktora sorsak saçma olur mubir de eşiniz doğuma girecek mi ya da girmek istiyor mu? bunu da haftaya doktora soracağım pandemide almıyolardı ama su an durum değişti mi diyee
Bende havlu almadım müsline sarıcam diye. Yumuşacık zaten. Havludan daha narin.Ben müslin kullanıyorum pamuklu ..kızıma kullanmıştım halen kullanıyorum çok guzel emiciliği vs. Kaliteli müslini dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?