2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Süleyman beyden randevu aldım bugün. İnşallah bana güzel haberler verir. O kadar ihtiyacım var kiii…

Bebeğim son dönemlerin sıkıntısı. Buhran geçiriyor gibi oluyor insan. Eşin nereye gidiyor kuzum? Tek derken tamamen tek mi yoks aailenin yanına mı gelicen?

Hiç canını sıkma canım. Çok normal. Son aylar hepimiz öyleyiz. Şu aydan sonra enerjik olmak imkansız sanırım

C Cerito canım nasıl oldun aklım sende kaldı
Canım tansiyonum normal.Sanırım ben günlerdir uykusuz kaldığım için baş ağrısı yaptı.Şimdi daha iyiyim çok şükür bol su içiyorum rahatlattı baya çok teşekkür ederim

Ben daha hazir degilimhazirliklari bitiremedim,alacaklarim var dahayeni odasını boyadım bu 10 gun icinde inşallah gardolapi gelir,daha kiyafetleri yikanacak utulenicek.. . Offfff
Bana bebisin odası kıyafetleri utu yıkama kısmı başlamadım ama zevkli görünüyor şimdilik asil benim gözümü korkutan bayramdan sonra dip köşe Bi temizlik yapmam lazım. Avizeler halılar perdeler baştan aşağı temizlik istiyor . Evimde kaktüs sukulent o kadar fazla ki eşim suluyor uzun zamandır suyu dolduruyor su taşmış etrafa .oralar silinecek daha .Bi de pencereler eyvah eyvahhh

Kızlar konuyla alakasız, ama belki eşiniz veya yakınınız yasamistir diye danismak istedim. Daha çok erkeklerde oluyor cunku. Esimde böbrek taşı varmis, 4-5 gün önce isyerinden doktora gidince ögrenmis. Kutu kutu ilaç yazmislar (hepsini kullanmiyor). Bir tanesi yan etki etti zaten hastanelik oldu. Gece de agridan uyuyamadi, hem agri kesici hem igne yazmis doktor..igneyi bugün vurdururken doktor cok agri kesici alma, midene zararli demis.

Bu taş durumunu yasamis tanidiklariniz varmi, varsa nasil hizlica kurtulmuslar biliyor musunuz? Bol su iciyor, bir takviye aliyor kirilmasina yardimci olurmus. 10 güne gecmezse ameliyatla kiralim demisler, ama ona gerek kalsin istemiyoruz.

kızlar bebeğin saçı var mı yok mu ultrasonda bu anlaşılıyo mu? doktora sorsak saçma olur mu bir de eşiniz doğuma girecek mi ya da girmek istiyor mu? bunu da haftaya doktora soracağım pandemide almıyolardı ama su an durum değişti mi diyee

Temizlikçi çağır niye uğraşacaksın

Canım olan bebek belli ediyor ultrasonda. Ama hareket etmeden var yok diyebilir ni onu bilmiyorum. Bizde hastahane izin veriyorsa girmesi taraftarıyız. Oda istekli. Bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…