- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.556
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.181
Valla katılıyorum E Edayfl e.Bana bebisin odası kıyafetleri utu yıkama kısmı başlamadım ama zevkli görünüyor şimdilikasil benim gözümü korkutan bayramdan sonra dip köşe Bi temizlik yapmam lazım. Avizeler halılar perdeler baştan aşağı temizlik istiyor . Evimde kaktüs sukulent o kadar fazla ki eşim suluyor uzun zamandır suyu dolduruyor su taşmış etrafa .oralar silinecek daha .Bi de pencereler eyvah eyvahhh
Çok şükür canım geçmiş olsunCanım tansiyonum normal.Sanırım ben günlerdir uykusuz kaldığım için baş ağrısı yaptı.Şimdi daha iyiyim çok şükür bol su içiyorum rahatlattı bayaçok teşekkür ederim
Doktorum eşlerinde doğuma girdiğinde gebelerim Amazon kadını gibi ıkınıyor doğum daha kolay ve kısa sürüyor dedi ama eşim doğum sırasında bayılmaktan korktuğu için girme taraftarı değilkızlar bebeğin saçı var mı yok mu ultrasonda bu anlaşılıyo mu? doktora sorsak saçma olur mubir de eşiniz doğuma girecek mi ya da girmek istiyor mu? bunu da haftaya doktora soracağım pandemide almıyolardı ama su an durum değişti mi diyee
Bilemedim zevkli görünüyor ama cok biriktirince gözüm korkutuyorBana bebisin odası kıyafetleri utu yıkama kısmı başlamadım ama zevkli görünüyor şimdilikasil benim gözümü korkutan bayramdan sonra dip köşe Bi temizlik yapmam lazım. Avizeler halılar perdeler baştan aşağı temizlik istiyor . Evimde kaktüs sukulent o kadar fazla ki eşim suluyor uzun zamandır suyu dolduruyor su taşmış etrafa .oralar silinecek daha .Bi de pencereler eyvah eyvahhh
Vaay cam silen görümceBilemedim zevkli görünüyor ama cok biriktirince gözüm korkutuyordaha bebisin alisverisi bitiremedim,kendim icin alisveris yapacam,sadece bir takim pijama aldım okadar...
Temizlik konusunda geneli yılbaşıdan once yaptim,sonra bayramda yine bir dip köşe,mutfak dolaplari,kapıları sildim,eee zaten devamli tozlari aliniyor ev supuruluyor,ciceklerimi gecen ay hepsini elden gecirdim,bi camları silerim ya da gorumceme sildiririm,perdeleri yıkarımokadar
Suyun gelme miktarı önemli diye okumuştum. Fosur fosur gelen de var az az sızan da . Birden su biterse çok vakit olmayabilir açılma beklemek için.Kızlar birşey sorucam bilgisi olanlara ya da doktoruyla konuşanlar olmuştur belki
Suyumuz geldiğinde ne kadar süre sonra doğuma vakit vardır? Bir tanıdığımın suyu gelmiş işte doktor yok çocuk kakasını yapar bilmem ne diyerek sezeryan yapmış ama daha haftası yeni dolmuş. Şimdi benimde hastanemle aramda 1 saat mesafe var bir an korktum yetişemezsem diye ya da suyum geldi diye hemen sezeryana mı alırlar normal istiyorum bir aksilik olmazsa
Eşim askeri personel canım o yüzden izin alamazBebeğim son dönemlerin sıkıntısı. Buhran geçiriyor gibi oluyor insan. Eşin nereye gidiyor kuzum? Tek derken tamamen tek mi yoks aailenin yanına mı gelicen?
Sorma canım elim kolum kalkmıyor bir de sıcak bir şehirdeyiz nasıl bunalım havaHiç canını sıkma canım. Çok normal. Son aylar hepimiz öyleyiz. Şu aydan sonra enerjik olmak imkansız sanırım
Sen nasılsın canım belin nasıl oldu ?Bebeğim son dönemlerin sıkıntısı. Buhran geçiriyor gibi oluyor insan. Eşin nereye gidiyor kuzum? Tek derken tamamen tek mi yoks aailenin yanına mı gelicen?
Sor canım ne olacak, en kötü doktor hayır görünmüyor der.kızlar bebeğin saçı var mı yok mu ultrasonda bu anlaşılıyo mu? doktora sorsak saçma olur mubir de eşiniz doğuma girecek mi ya da girmek istiyor mu? bunu da haftaya doktora soracağım pandemide almıyolardı ama su an durum değişti mi diyee
Canim daha bugün bunla ilgili uygulamada bu yaziyi okudumKızlar birşey sorucam bilgisi olanlara ya da doktoruyla konuşanlar olmuştur belki
Suyumuz geldiğinde ne kadar süre sonra doğuma vakit vardır? Bir tanıdığımın suyu gelmiş işte doktor yok çocuk kakasını yapar bilmem ne diyerek sezeryan yapmış ama daha haftası yeni dolmuş. Şimdi benimde hastanemle aramda 1 saat mesafe var bir an korktum yetişemezsem diye ya da suyum geldi diye hemen sezeryana mı alırlar normal istiyorum bir aksilik olmazsa
Yaa çok tatlılar ben de bir an önce evime gidip alışveriş yapıp yıkamak istiyorum artıkoff ağla ağla bu hormonlar beni mahvettigidip gelip kiyafetlerini seviyorumm
benimki sezeryan olucağım halde bayılıcağını düşünüyor o yüzden girmek istemiyorkızlar bebeğin saçı var mı yok mu ultrasonda bu anlaşılıyo mu? doktora sorsak saçma olur mubir de eşiniz doğuma girecek mi ya da girmek istiyor mu? bunu da haftaya doktora soracağım pandemide almıyolardı ama su an durum değişti mi diyee
yaaa minnoşlaroff ağla ağla bu hormonlar beni mahvettigidip gelip kiyafetlerini seviyorumm
Ne güzelCanım olan bebek belli ediyor ultrasonda. Ama hareket etmeden var yok diyebilir ni onu bilmiyorum. Bizde hastahane izin veriyorsa girmesi taraftarıyız. Oda istekli. Bakalım
Ne havlu aldim ne müslinBende havlu almadım müsline sarıcam diye. Yumuşacık zaten. Havludan daha narin.
8Vaay cam silen görümcebenimkiler anca beni dolandırsın
Canim inan bana para olsun 1 2 günde internetten hallediyosun hepsini. Ben bide asiri kiyafet almadm. Alt ust takim 1 2 tane daha alcam bide yeleklerini o kdr. Bugün 2 postada kiyafet isini hallettm. Yarinda havlularini ve müslinlerini yikicam nasipse. Pazarda ütümu halledecegim Allah nasip ederse.Yaa çok tatlılar ben de bir an önce evime gidip alışveriş yapıp yıkamak istiyorum artıkdaha hiç birlerimiz yok şu an gelse çocuk çıplak kalacak
Canım zaten 4ünde istanbula gidiyorum Eminönü’nden yapacağım alışverişi toplu şekilde inşallahCanim inan bana para olsun 1 2 günde internetten hallediyosun hepsini. Ben bide asiri kiyafet almadm. Alt ust takim 1 2 tane daha alcam bide yeleklerini o kdr. Bugün 2 postada kiyafet isini hallettm. Yarinda havlularini ve müslinlerini yikicam nasipse. Pazarda ütümu halledecegim Allah nasip ederse.
Yaa odalarini yesinler valla kiz az kaldi yaa hafta olarak dusununce uzun geliyor ama aya vurunca 1.5 ay kaldi benimde. 1.5 ne ki hizlica geciyorbenimki sezeryan olucağım halde bayılıcağını düşünüyor o yüzden girmek istemiyor
yaaa minnoşlarbende hergün yarım saat odalarından ayrılamıyorum en son ana kucaklarınıda kurduk o kadar güzel oldular ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?