- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.201
Müslin bezler çok gerekli canım 3\4 tane alNe güzelbende cok isterdim,esim girsin bana destekci olsun,ama yok anam benimki girmeye taraftar degil,dayanamazmış
Ne havlu aldim ne müslinmuslin bezleri ne içinmiş?gerekli mi degil mi onuda bilmiyorum
8
Yok kiizzz Allah var simdi hakları yemem,biri buyuk biri yaşıtım,ikisinide bıraksam ne desem, butun işlerimi yaparlar,hele ki buyuk gorumcem temizlik hastasi birak dip köşeyi temizlemeyi,evi boya desem boyarama ben kimseye muhtac olmayı sevmiyorum,minnet işlere hic gelemem☺huyum batsın
Haklısın valla sonradan yaptık ettik olmasın istemeye gerek yokNe güzelbende cok isterdim,esim girsin bana destekci olsun,ama yok anam benimki girmeye taraftar degil,dayanamazmış
Ne havlu aldim ne müslinmuslin bezleri ne içinmiş?gerekli mi degil mi onuda bilmiyorum
8
Yok kiizzz Allah var simdi hakları yemem,biri buyuk biri yaşıtım,ikisinide bıraksam ne desem, butun işlerimi yaparlar,hele ki buyuk gorumcem temizlik hastasi birak dip köşeyi temizlemeyi,evi boya desem boyarama ben kimseye muhtac olmayı sevmiyorum,minnet işlere hic gelemem☺huyum batsın
Tamam canım cok sağolMüslin bezler çok gerekli canım 3\4 tane al
Çok amaçlı herşeye kullanılıyor
Kundak havlu alt açma vs
Bende pusetini aldim arabasini almadim. Tayinciyiz seneye nasipse. Kış erken geliyor oldugum yere bu cocuk zaten temmuzda dogcsk nasipse ilk zamanlar pusette gezcek kendi arabamzda var. Disarda cok araba kullancami dusunmuyorum. Seneye aliriz arabasini yada dev kasim indiriminde felan dedk direkt baston alacagim. Küvet atesolcer onu hamileligi ogrendgm ilk haftalarda almistim. Tarak emzik biberon tirnak törpüsüde gecen aylarda hallettk. Yeter gari bundan sonra alacagim kiyafetler 6 9 aylik olur hep. Yada direkt hep 9 aylik alirim. Simdi isimi gorcekleri aldim. Dedigin gibi tayinciyizz fazlalik lazim degl.bizeCanım zaten 4ünde istanbula gidiyorum Eminönü’nden yapacağım alışverişi toplu şekilde inşallah
Ben de senin gibi aşırı kıyafet almayı düşünmüyorum
Araç gereç de çok alamam tayinciyiz
Az ve öz kıyafetler alıcam
Bir de kendime işte pijama vs
Hepsini bir günde hallederiz inşallah
Anladım birden çok gelmesi evet çocuğu etkileyebilir ama nette 24 saat içinde doğum gerçekleşebilir diyor. Hayırlısı bakalım ☺Suyun gelme miktarı önemli diye okumuştum. Fosur fosur gelen de var az az sızan da . Birden su biterse çok vakit olmayabilir açılma beklemek için.
Hee iste tam da oyle,insaniz hepimiz yarin ne getirir bilemiyorum,yaptik ettik altına kalmak hic istemiyorumHaklısın valla sonradan yaptık ettik olmasın istemeye gerek yokben zaten temizlik maddi manevi bise istemiyorum sadece zarar vermesinler yeterli
Ayy mantıklı olan bu zaten birden doğum olması çok zor doktor neden öyle yapmış ona anlamadım yani suni sancı filan deneyebilirdi hayırlısı olsun teşekkürler ☺ soracağım doktoruma bakalım ne diyecekCanim daha bugün bunla ilgili uygulamada bu yaziyi okudumablaminda misafirlikte suyu gelmisti. Telas yapmadan direkt hastaneye gitmedi hazirliksiz yakalandm diye kosa kosa taksiyle evine gitti kendini temizledi öyle hastaneye gitti. Yani bu dedigim sureler 2 saati buluyor rahat. Ama tabi dogrusunu dr bilir.
Suyu erken gelip misal haftalarca doğurmayan da oluyorAnladım birden çok gelmesi evet çocuğu etkileyebilir ama nette 24 saat içinde doğum gerçekleşebilir diyor. Hayırlısı bakalım ☺
Ben de araba almayacağım şu anlık canımBende pusetini aldim arabasini almadim. Tayinciyiz seneye nasipse. Kış erken geliyor oldugum yere bu cocuk zaten temmuzda dogcsk nasipse ilk zamanlar pusette gezcek kendi arabamzda var. Disarda cok araba kullancami dusunmuyorum. Seneye aliriz arabasini yada dev kasim indiriminde felan dedk direkt baston alacagim. Küvet atesolcer onu hamileligi ogrendgm ilk haftalarda almistim. Tarak emzik biberon tirnak törpüsüde gecen aylarda hallettk. Yeter gari bundan sonra alacagim kiyafetler 6 9 aylik olur hep. Yada direkt hep 9 aylik alirim. Simdi isimi gorcekleri aldim. Dedigin gibi tayinciyizz fazlalik lazim degl.bize
Bilgim yok kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum ama benim bi tanıdığım da normal istiyorum normal istiyorum alamazsınız diye ortalığı yıkmıştı.Doktoru dinlememiş suyu geldikten sonra sezeryana almıştı.daha 38 haftası tam dolmamıştı.meğer çocuk kakasını yapmış anne karnında.Hayırlısı olsun hem bebişler için hem bizim içinKızlar birşey sorucam bilgisi olanlara ya da doktoruyla konuşanlar olmuştur belki
Suyumuz geldiğinde ne kadar süre sonra doğuma vakit vardır? Bir tanıdığımın suyu gelmiş işte doktor yok çocuk kakasını yapar bilmem ne diyerek sezeryan yapmış ama daha haftası yeni dolmuş. Şimdi benimde hastanemle aramda 1 saat mesafe var bir an korktum yetişemezsem diye ya da suyum geldi diye hemen sezeryana mı alırlar normal istiyorum bir aksilik olmazsa
bende beceremedim onuHastane çantası yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum hahaha elim kolum bi bağlı kaldım öylece
10 parçalık setin 10unu da koymalı mı acababende beceremedim onu
Hastane çantası yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum hahaha elim kolum bi bağlı kaldım öylece
Canisi benim degerler normal geldi hatta söyle söylim. Ferrum fort diye kan ilaci kullaniyodum. Sonra kuzenim sonuclarimi istedi attim. Normal olsada düsük gene demekki fayda etmiyor diye gynferona gecirdi beni. Gynoferonu kullaninca gecenki kan sonuclarima bakti ve fark etmis dedi. Ferritinim felanda baya yukselmisti hatta. Sen hangisini kullaniyosun?Kızlar en son ölçümünüzde kan değerleriniz nasıldı bu kansızlık korkutuyor beni
Besigide park besik aldim bende gönül ister ahsap olsun ama taşınma işleri zor. Seneye bi dolap alacagiz gittigimiz yerde o kdrBen de araba almayacağım şu anlık canım
Zaten hediye kıyafet falan da çok geliyo
O yüzden çok abartmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?