- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.221
Seninle tanışmasaydık ne yapardık şekerim acabaŞu site sorunu hallolur hallolmaz listenizi hazırlayacağım canısı
Ben de beşiği kanz with me 2 aldım bakalım daha gelmediBesigide park besik aldim bende gönül ister ahsap olsun ama taşınma işleri zor. Seneye bi dolap alacagiz gittigimiz yerde o kdrpark besige sigmayacak duruma geldgnde de normal bi yatak aliriz artik bakalim
Gerekli değil benceKızlar 10 lu set değilde tulum şapka eldiven ve battaniye versek yeterli oluyor mu yoksa onlu set illa gerekli mi
10 lu seti almiyorlar ki zaten bu saydıklarına ek iç zıbın ve çorap almışlardı benden dogum yapacağın yerdeki ebelere sor mutlaka ne lazım diyeKızlar 10 lu set değilde tulum şapka eldiven ve battaniye versek yeterli oluyor mu yoksa onlu set illa gerekli mi
Ben almayı düşünmüyorum ama gerekli olur mu bilemedim sormak istedimGerekli değil bence
Ben hediye gelmese almayacaktım onlu set ama hediye geldi
Ne biliyim adı var ya on lu set diye gerekli diye düşündum hepsini10 lu seti almiyorlar ki zaten bu saydıklarına ek iç zıbın ve çorap almışlardı benden dogum yapacağın yerdeki ebelere sor mutlaka ne lazım diye
Magnezyumu ac karina icmeyin. ishal yapabilirmis aldigim eczanede oyle denildi.. tok karina iciyorum ben. Magnorm kullaniyorum bende suda eritmeli. Demir ilaci ve magnezyum sayesinde kabizlik sorunu yasanadm ama tok karina alirsanz belki karninizi agritmazbayanlar doktorum magosit adlı magnezyum ilacı verdi kasılma olmasın rahatla diye 3 gündür içiyorum karın ağrısı yapıyor daha önceden kontrol etmişti açılma filan yoktu ilaç normalde ishal yapıyormuş ama bende karın ağrısı yaptı magosit magnezyum kullanan var mı aranızda
Ben magvital kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadımbayanlar doktorum magosit adlı magnezyum ilacı verdi kasılma olmasın rahatla diye 3 gündür içiyorum karın ağrısı yapıyor daha önceden kontrol etmişti açılma filan yoktu ilaç normalde ishal yapıyormuş ama bende karın ağrısı yaptı magosit magnezyum kullanan var mı aranızda
Kendi sitesinde yatak hediyeydi. Kaliteli yatak degil ama üstüne kalin bir battaniyem var uyku setide var yorganli vs. Öyle sercem cnm.Ben de beşiği kanz with me 2 aldım bakalım daha gelmedi
İçine nasıl yatak aldın canım
Daha 30 olmadan tıs tıs geziyorum evde . Bayramdan sonra Bi de temizlik yapicam cok inandıkValla katılıyorum @Edayfl e.
Sen kendini bu kadar yorma. Detay temizlik hiç kolay birşey değil normal zamanda bile hamileyken daha bir zor.
Ben bir aydır magosit kullanıyorum akşam bir şeyler yedikten sonra yatmadan önce içiyorum karın ağrısı yaşamadım. Mide yanması yapıyor bazen sadece.bayanlar doktorum magosit adlı magnezyum ilacı verdi kasılma olmasın rahatla diye 3 gündür içiyorum karın ağrısı yapıyor daha önceden kontrol etmişti açılma filan yoktu ilaç normalde ishal yapıyormuş ama bende karın ağrısı yaptı magosit magnezyum kullanan var mı aranızda
Ben kullaniyorum canim. Karin agrisi ya da ishal şikayeti yasamadim.bayanlar doktorum magosit adlı magnezyum ilacı verdi kasılma olmasın rahatla diye 3 gündür içiyorum karın ağrısı yapıyor daha önceden kontrol etmişti açılma filan yoktu ilaç normalde ishal yapıyormuş ama bende karın ağrısı yaptı magosit magnezyum kullanan var mı aranızda
Benim 11 çıkmıştı cnm doktor sınırda demiştiKızlar en son ölçümünüzde kan değerleriniz nasıldı bu kansızlık korkutuyor beni
Ferro sanol benimkideCanisi benim degerler normal geldi hatta söyle söylim. Ferrum fort diye kan ilaci kullaniyodum. Sonra kuzenim sonuclarimi istedi attim. Normal olsada düsük gene demekki fayda etmiyor diye gynferona gecirdi beni. Gynoferonu kullaninca gecenki kan sonuclarima bakti ve fark etmis dedi. Ferritinim felanda baya yukselmisti hatta. Sen hangisini kullaniyosun?
biz bundan aldık canım işbirden kikoydu galibaBen de beşiği kanz with me 2 aldım bakalım daha gelmedi
İçine nasıl yatak aldın canım
9 benimBenim 11 çıkmıştı cnm doktor sınırda demişti
Bakayım canım işbir ya da yataş olur zatenFerro sanol benimkide
biz bundan aldık canım işbirden kikoydu galiba
9 benim
Seninle tanışmasaydık ne yapardık şekerim acaba
İşte anlamadığım bu kızı neden hemen sezeryana aldı garipsedim ayy hayırlısıyla doğuralım hepimiz ☺Suyu erken gelip misal haftalarca doğurmayan da oluyor
Demekki farkediyor durumdan duruma 38 normalde kaka için erken ama bak oluyormuş demek ki hayırlısı olsun sağlıklı hangisi olacaksa o olsun ☺Bilgim yok kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum ama benim bi tanıdığım da normal istiyorum normal istiyorum alamazsınız diye ortalığı yıkmıştı.Doktoru dinlememiş suyu geldikten sonra sezeryana almıştı.daha 38 haftası tam dolmamıştı.meğer çocuk kakasını yapmış anne karnında.Hayırlısı olsun hem bebişler için hem bizim için
Doktor ne diyor napıyorsun kansızlık içinBakayım canım işbir ya da yataş olur zaten
Benim de 7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?