2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Besigide park besik aldim bende gönül ister ahsap olsun ama taşınma işleri zor. Seneye bi dolap alacagiz gittigimiz yerde o kdr park besige sigmayacak duruma geldgnde de normal bi yatak aliriz artik bakalim
Ben de beşiği kanz with me 2 aldım bakalım daha gelmedi
İçine nasıl yatak aldın canım

Kızlar 10 lu set değilde tulum şapka eldiven ve battaniye versek yeterli oluyor mu yoksa onlu set illa gerekli mi
10 lu seti almiyorlar ki zaten bu saydıklarına ek iç zıbın ve çorap almışlardı benden dogum yapacağın yerdeki ebelere sor mutlaka ne lazım diye

Gerekli değil bence
Ben hediye gelmese almayacaktım onlu set ama hediye geldi
Ben almayı düşünmüyorum ama gerekli olur mu bilemedim sormak istedim
10 lu seti almiyorlar ki zaten bu saydıklarına ek iç zıbın ve çorap almışlardı benden dogum yapacağın yerdeki ebelere sor mutlaka ne lazım diye
Ne biliyim adı var ya on lu set diye gerekli diye düşündum hepsini

bayanlar doktorum magosit adlı magnezyum ilacı verdi kasılma olmasın rahatla diye 3 gündür içiyorum karın ağrısı yapıyor daha önceden kontrol etmişti açılma filan yoktu ilaç normalde ishal yapıyormuş ama bende karın ağrısı yaptı magosit magnezyum kullanan var mı aranızda

Magnezyumu ac karina icmeyin. ishal yapabilirmis aldigim eczanede oyle denildi.. tok karina iciyorum ben. Magnorm kullaniyorum bende suda eritmeli. Demir ilaci ve magnezyum sayesinde kabizlik sorunu yasanadm ama tok karina alirsanz belki karninizi agritmaz

Son düzenleme:
Ben magvital kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım

Valla katılıyorum @Edayfl e.
Sen kendini bu kadar yorma. Detay temizlik hiç kolay birşey değil normal zamanda bile hamileyken daha bir zor.
Daha 30 olmadan tıs tıs geziyorum evde . Bayramdan sonra Bi de temizlik yapicam cok inandık mecburen birine ihtiyaç var .daha önce eve kimseyi çağırmadim temizlik için. 32 den sonra evde olunca birini çağırır yaptırırım en kötü napayim

Ben bir aydır magosit kullanıyorum akşam bir şeyler yedikten sonra yatmadan önce içiyorum karın ağrısı yaşamadım. Mide yanması yapıyor bazen sadece.

Ben kullaniyorum canim. Karin agrisi ya da ishal şikayeti yasamadim.

Ferro sanol benimkide
Ben de beşiği kanz with me 2 aldım bakalım daha gelmedi
İçine nasıl yatak aldın canım
biz bundan aldık canım işbirden kikoydu galiba
Benim 11 çıkmıştı cnm doktor sınırda demişti
9 benim

Eklentiler

• IMG_8715.webp
    89,2 KB · Görüntüleme: 71
Ben kendi çantama koyduklarimi yazayım
Kendim için
-2 tane yüksek bel külot
-1 tane emzirme sütyeni
-1 tane gecelik takımı
-1 tane pijama takımı
-1 tane hasta bezi (hastane de bitane veriyor yetiyor, yetmezse çocuk bezinin kenar lastiklerini koparıp koyabilirsiniz), bikac tane uzun orkid
-yazma-tulbent
-ufak çorap (şart)
-terleme ihtimalinize karşı bikac tane atlet (doğumdan sonra vücut ter atabiliyor)
-Kahve(Nescafe türk kahvesi ne isterseniz)
- küçük bir kettle ya da kahve makinesi(mutlaka bulunsun)
-hastane terliği-rahat birşey olsun yeter.
-gumus kapak veya lanolinli bir krem gogus ucu için.

Bebek içinse
-kruvaze kapanan bir iç zıbın veya uzun kol body, alt üst takım ya da ayaklı tulum. 1 çorap, 1 eldiven, 1 şapka , penye battaniye, bebek bezi(hemşireye verilecekler)
-yedek 2 takım üstte saydıklarımdan koysanız yeterli. (Eldiveniyle, corabiyla, şapkasıyla takım halinde)
-yedek 1 penye ,1 pazen battaniye ,1 muslin örtü
-1 kalın battaniye(nohutlu gibi de olur, yeter ki kalın olsun)
-8-10 tane bez
-yenidogan alt silme "pamuğu"
-alt değiştirme örtüsü 2 yeterli
-pişik kremi
-emzik biberon süt sağma Mak size kalmış, ben emzik, bir biberon ve mochi koydum(ihtiyaten)
- gözüne ışık gelmesin diye bir adet yazma koyarım ben.
-Ağzına sürmeye hurma ve zemzem alanlar var yapılabilir.
Seninle tanışmasaydık ne yapardık şekerim acaba

Demekki farkediyor durumdan duruma 38 normalde kaka için erken ama bak oluyormuş demek ki hayırlısı olsun sağlıklı hangisi olacaksa o olsun ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…