- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.241
Direkt ekran görüntüsü aldım Allah razı olsun pozitifimizBen kendi çantama koyduklarimi yazayım
Kendim için
-2 tane yüksek bel külot
-1 tane emzirme sütyeni
-1 tane gecelik takımı
-1 tane pijama takımı
-1 tane hasta bezi (hastane de bitane veriyor yetiyor, yetmezse çocuk bezinin kenar lastiklerini koparıp koyabilirsiniz), bikac tane uzun orkid
-yazma-tulbent
-ufak çorap (şart)
-terleme ihtimalinize karşı bikac tane atlet (doğumdan sonra vücut ter atabiliyor)
-Kahve(Nescafe türk kahvesi ne isterseniz)
- küçük bir kettle ya da kahve makinesi(mutlaka bulunsun)
-hastane terliği-rahat birşey olsun yeter.
-gumus kapak veya lanolinli bir krem gogus ucu için.
Bebek içinse
-kruvaze kapanan bir iç zıbın veya uzun kol body, alt üst takım ya da ayaklı tulum. 1 çorap, 1 eldiven, 1 şapka , penye battaniye, bebek bezi(hemşireye verilecekler)
-yedek 2 takım üstte saydıklarımdan koysanız yeterli. (Eldiveniyle, corabiyla, şapkasıyla takım halinde)
-yedek 1 penye ,1 pazen battaniye ,1 muslin örtü
-1 kalın battaniye(nohutlu gibi de olur, yeter ki kalın olsun)
-8-10 tane bez
-yenidogan alt silme "pamuğu"
-alt değiştirme örtüsü 2 yeterli
-pişik kremi
-emzik biberon süt sağma Mak size kalmış, ben emzik, bir biberon ve mochi koydum(ihtiyaten)
- gözüne ışık gelmesin diye bir adet yazma koyarım ben.
-Ağzına sürmeye hurma ve zemzem alanlar var yapılabilir.
Cnm ellerine saglik kettle ne icinBen kendi çantama koyduklarimi yazayım
Kendim için
-2 tane yüksek bel külot
-1 tane emzirme sütyeni
-1 tane gecelik takımı
-1 tane pijama takımı
-1 tane hasta bezi (hastane de bitane veriyor yetiyor, yetmezse çocuk bezinin kenar lastiklerini koparıp koyabilirsiniz), bikac tane uzun orkid
-yazma-tulbent
-ufak çorap (şart)
-terleme ihtimalinize karşı bikac tane atlet (doğumdan sonra vücut ter atabiliyor)
Bebek içinse
-kruvaze kapanan bir iç zıbın veya uzun kol body, alt üst takım ya da ayaklı tulum. 1 çorap, 1 eldiven, 1 şapka , penye battaniye, bebek bezi(hemşireye verilecekler)
-yedek 2 takım üstte saydıklarımdan koysanız yeterli. (Eldiveniyle, corabiyla, şapkasıyla takım halinde)
-8-10 tane bez
-pişik kremi
-emzik biberon süt sağma Mak size kalmış, ben emzik, bir biberon ve mochi koydum(ihtiyaten)
Sezeryandan sonra kahve içiriyorlarmış sanırım ondan olabilirCnm ellerine saglik kettle ne icin
Bende ictim cnm ama goturmemistim kettle kantinden aldirdim hep birde sebilden sıcak su almıştım ama mantıklı götürmek temizce kendin yapSezeryandan sonra kahve içiriyorlarmış sanırım ondan olabilir
Cnm ellerine saglik kettle ne icin
Bende ictim cnm ama goturmemistim kettle kantinden aldirdim hep birde sebilden sıcak su almıştım ama mantıklı götürmek temizce kendin yap
Ekstra olarak üzüm çekirdeği ekstraktı kullanıyorum canım bakayım tekrar kan vereceğim yükselmiş mi diyeDoktor ne diyor napıyorsun kansızlık için
Canım ben şekerden dolayı diyetisyenle yürütüyorum. Bu kansızlık için her sabah bana kuru erik, üzüm çekirdeği, akşamları bir yemek kaşığı pekmez ve et tavuk balığı çok arttırdı belki sana da fayda eder. Bir de et tavuk yanına salata ye yoğurt yeme dediEkstra olarak üzüm çekirdeği ekstraktı kullanıyorum canım bakayım tekrar kan vereceğim yükselmiş mi diye
Evet varya peygamberimiz de et ürünlerinin yanına süt ürünü tüketmeyi önermezmiş biliyormusun var işte herşeyde bir hikmet zaten salata yerim ben de yoğurt yemem etin yanındaCanım ben şekerden dolayı diyetisyenle yürütüyorum. Bu kansızlık için her sabah bana kuru erik, üzüm çekirdeği, akşamları bir yemek kaşığı pekmez ve et tavuk balığı çok arttırdı belki sana da fayda eder. Bir de et tavuk yanına salata ye yoğurt yeme dedi
İnşallah bir aksilik yoktur canımiçini ferah tut
Teşekkürler kızlarNe zamana aldın canım bekleyelim beraberiyi haberler alacaksın inşallah
Ay çok az kalmış valizin hazır mı cnmEn fazla beklenen doğuma 45 gün kalması... kalbim sıkışıyor
Dream bir diyet yazmış bana diyetisyenim şeker için. Aman allahım. Normalde onu yapsam ayda 10 kg veririm garanti. Artık diyette tutamıyorum. Gerçi verimli de beslenemiyorum artık.Canım ben şekerden dolayı diyetisyenle yürütüyorum. Bu kansızlık için her sabah bana kuru erik, üzüm çekirdeği, akşamları bir yemek kaşığı pekmez ve et tavuk balığı çok arttırdı belki sana da fayda eder. Bir de et tavuk yanına salata ye yoğurt yeme dedi
Ayy pozitifim iyiki varsınBen kendi çantama koyduklarimi yazayım
Kendim için
-2 tane yüksek bel külot
-1 tane emzirme sütyeni
-1 tane gecelik takımı
-1 tane pijama takımı
-yazma-tulbent
-ufak çorap (şart)
Bebek içinse
-8-10 tane bez
-pişik kremi
Bebeğim karanfil yağı. Doktoruna bir sor onay verirse o çok iyi geliyor. Benim 20 lik dişler arada yoklar. O zaman sürünce hemen rahatlatıyor.Kızlar diş ağrısından ölüyorum ya gece de uyuyamadım bir şey de zar zor yiyorumsağ tarafım felç komple
Yok kız daha yatıştayım tüm alıncaklarım alındı çantası kalsın herşey hazır olmasın istedim kötü enerji biliyorum amaAy çok az kalmış valizin hazır mı cnm
Ciddi mi neden o kadar sıktı ki yavrum amaç kilo vermek değil sonuçtaDream bir diyet yazmış bana diyetisyenim şeker için. Aman allahım. Normalde onu yapsam ayda 10 kg veririm garanti. Artık diyette tutamıyorum. Gerçi verimli de beslenemiyorum artık.
Daha iyi mi şekerin?
Yok kız daha yatıştayım tüm alıncaklarım alındı çantası kalsın herşey hazır olmasın istedim kötü enerji biliyorum ama
Ciddi mi neden o kadar sıktı ki yavrum amaç kilo vermek değil sonuçtaevet daha iyi çok şükür haftada bir veya iki kaçamağım oluyor bugün mesela canım simit istedi kahvaltıda yedim ama hemen nabzımdan ter basmasından anlıyorum şekerin yükseldiğini nabzım 144e kadar çıktı normal rutindeyken o kadar yükselmiyor. Ama listeye de adet adet uymuyorum mesela meyvede 1-2 fazla kaçırdığım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?