2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Direkt ekran görüntüsü aldım Allah razı olsun pozitifimiz

Kızlar birsey soracağım bebegim 13.8 kilo wc egitimi veriyorum 4 gündür lazimlikta pek yapmiyor bende alaturkaya tutuyorum dizlerimden destek aliyorum yani bende çömelip onu oyle havada tutuyorum sizce birsey olur mu tutmasam mi vallaha icim bi acayip of bi öğreneydi
Dün akşam babasina emanet ettim oturma odasini temizliyim diye gittim ki cocuk salonu ortasına s.ciyor bu adamı öldürecem elinde çekirdek umrunda degil o sinirle elimide kapiya sıkıştırdım adamı boğmadıgıma şükür diyelim

Cnm ellerine saglik kettle ne icin

Valla sadece kahve icebildiginden habire aşağıdan aldır gel hem maddi hem zaman kaybı
En iyisi evden kendi kullandigini al bir şişe de hazır su aldır ohh mis yapyap iç ben çok faydasını gördüm
Cnm ellerine saglik kettle ne icin

Bende ictim cnm ama goturmemistim kettle kantinden aldirdim hep birde sebilden sıcak su almıştım ama mantıklı götürmek temizce kendin yap

Ekstra olarak üzüm çekirdeği ekstraktı kullanıyorum canım bakayım tekrar kan vereceğim yükselmiş mi diye
Canım ben şekerden dolayı diyetisyenle yürütüyorum. Bu kansızlık için her sabah bana kuru erik, üzüm çekirdeği, akşamları bir yemek kaşığı pekmez ve et tavuk balığı çok arttırdı belki sana da fayda eder. Bir de et tavuk yanına salata ye yoğurt yeme dedi

Evet varya peygamberimiz de et ürünlerinin yanına süt ürünü tüketmeyi önermezmiş biliyormusun var işte herşeyde bir hikmet zaten salata yerim ben de yoğurt yemem etin yanında
Ben de pekmez falan tüketiyorum ama işte bakalım ne olacak

Dream bir diyet yazmış bana diyetisyenim şeker için. Aman allahım. Normalde onu yapsam ayda 10 kg veririm garanti. Artık diyette tutamıyorum. Gerçi verimli de beslenemiyorum artık.

Daha iyi mi şekerin?

Ayy pozitifim iyiki varsın

Ay çok az kalmış valizin hazır mı cnm
Yok kız daha yatıştayım tüm alıncaklarım alındı çantası kalsın herşey hazır olmasın istedim kötü enerji biliyorum ama
Dream bir diyet yazmış bana diyetisyenim şeker için. Aman allahım. Normalde onu yapsam ayda 10 kg veririm garanti. Artık diyette tutamıyorum. Gerçi verimli de beslenemiyorum artık.

Daha iyi mi şekerin?
Ciddi mi neden o kadar sıktı ki yavrum amaç kilo vermek değil sonuçta evet daha iyi çok şükür haftada bir veya iki kaçamağım oluyor bugün mesela canım simit istedi kahvaltıda yedim ama hemen nabzımdan ter basmasından anlıyorum şekerin yükseldiğini nabzım 144e kadar çıktı normal rutindeyken o kadar yükselmiyor. Ama listeye de adet adet uymuyorum mesela meyvede 1-2 fazla kaçırdığım oluyor

Bunu kimdi birisi söylemişti. 37 den önce herşeyi bitirmeyin diye. Herşey bitti artık gelebilir moduna girip erken gelmesini sağlayabilirmişiz. Ay amannnn..

Eskiden beri çalıştığım diyetisyenim sanırım kiloda almayayım diye sıktı biraz ama yok uygulayamıyorum. Zaten kusmaktan yemek yiyemiyorum. Birtek kavun yiyebiliyorum oda aşırı şekerli yanlış bir tercih ara bu ara öyle ne yapayım

Aman dikkat et bebeğim 144 nabız uf fenadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…