2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Meliss85 kuzum muslin varya hayat kurtarıcı olacak. Sayısı sana bağlı. Ama mutlaka olsun. Üzerini örtersin, banyo sonrası kurularsın(ben ilk etapta havlu almayacağım), altını değiştirmek için serersin ne bileyim deniz kenarında kullanırsın. Herşeyde elin ayağın olur. 1-2 tane al bence ilk baktın kullanıyorsun arttırırsın sayıları. Müsline çok rağbet var şuan. O yüzden fiyatları inanılmaz. İstersen intaşlar var mt kumaş satıyor ordanda alıp daha ucuza mal edebilirsin aklında bulunsun

Ben de beşiği kanz with me 2 aldım bakalım daha gelmedi
İçine nasıl yatak aldın canım
Benimde beşiğim aynısı
Yataş marka çok meşhur ama yorumlarında hep sökülme veya ortasının çöktüğü yazılmış. Ben çok kararsızdım çok baktım çok yorum okudum en son hayper haper mi ne marka aldım 10 cm sünger yatak yolda daha gelmedi ama herkes memnundu. zaten herhalde beşikte üç dört ay reflü yatağının üzerinde uyur sonrasında 1.5 sene idare etse yatak bana yeter odasını ayırıcam 2 yaşından sonra çünkü bakalım

Ya bebeğim bas ağrısı berbat bendede migren var bir tuttu mu geçiremiyorum, mentol taşı var bende onu sürüp sıkıca kafama bişeyler bağlıyorm kısa süreli rahatlatıyor
Migren benim de kabusum .
Ben de onlardan biriyim.
Migrosta sleepy ve Molfix indirimdedi dün aldım 2 ve 3 numara.
Gilaburu suyu iyi geliyor. Bira da tavsiye ediliyor. Ama gilaburu suyu deneyen faydasını gören abim eniştem
Bende havlu almadım müsline sarıcam diye. Yumuşacık zaten. Havludan daha narin.
Benim.oglumun havlusunu kullanacam tasarruf
Benim suyumu ebe patlamıştı. Yengemin suyu geldi kaç saatte doğum gerçekleşti
Kızlar en son ölçümünüzde kan değerleriniz nasıldı bu kansızlık korkutuyor beni
Ferritin 7 benim. Hiçbir şey yapmıyorum. İlaç da kullanmıyorum halt ediyorum ama biktim
Kızlar 10 lu set değilde tulum şapka eldiven ve battaniye versek yeterli oluyor mu yoksa onlu set illa gerekli mi
Yeterli.
Ben de beşiği kanz with me 2 aldım bakalım daha gelmedi
İçine nasıl yatak aldın canım

Ben de kullanıyorum ama bana yan etki yapmadı canım.

Kız abinide bir ele dolasaydın hayırlısıyla.
Ne kadar güzel yengene destek olman
Sence yapmamis miyimdir.. yapabileceğim herşeyi yaptım. Eğer ki yengemin gidecek rahat bir yeri olsaydı gitmesini saglardim ..sürüm sürüm surunseydi abim. ama maalesef .. yengem benim için kardeş demek arkadaş dost demek 3 gündür ne ölüyüm ne diri

Sağlığın için sorun değilse kullanma canım ama kullanılmalı sanki

Helal olsun kız ellerin dert görmesin.
Sende kendini bu kadar üzme elinden geleni yapıyorsun ne güzel. Yengen de mutlu oluyordur. Genelde görümceler abici/kardeşçi olur ama sen adil bir insansın müthiş

Tam üzerine denk geldi. Az once 3 tane muslin aldim ama olcusu 75 e 75 biraz kucuk olacak sanirim ama uzerine ortmeye ve banyo sonrasi havlu icine kullanmaya yeter diye dusundum. Asagiya ekliyorum aldigimi. Aldigim saticiya da ulastim istedigim 3 modeli gonderebilceklerini soylediler bu da guzel oldu. Ben tek tek ekledigim modelleri rica ettim tamam dediler.

Eklentiler

• Screenshot_20230526-200213_Trendyol.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20230526-191423_Trendyol.webp
    74,9 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20230526-191334_Trendyol.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20230526-191300_Trendyol.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 83
Sağlığın için sorun değilse kullanma canım ama kullanılmalı sanki
Bende dream e katılıyorum ElizabethHarmon
Bende bıktım ilacından bilmem nesinden. Valla kan sulandırıcıyı ve tansiyon hapımı düzenli içiyorum gerisinde sapmalar oluyor. Ama doğum yapıcaz bebeğim. Kan ilacı çoğu vitaminden daha önemli bence.

Demekki farkediyor durumdan duruma 38 normalde kaka için erken ama bak oluyormuş demek ki hayırlısı olsun sağlıklı hangisi olacaksa o olsun ☺
Amin inşallah
Çok teşekkür ederim pozitifim

Bence fiyat/performans iyi bebeğim. Gayet yeterli 5 kat sarmayacağız neticede. Modellerin çok güzel, güle güle kullansın minikkuş

Kızlar ben 1 yaşına kadar yorgan yastık kullanmayacağım. Lastikli çarşaf istiyorum sadece. Kenarlık ve yastık vs ile de doldurmayacağım. Aşağıdaki yatağın aynısını aldık. Hayalimdeki buydu kurunca bizde atarım. ben şansımı ahşaptan yana değerlendirdim. Kedilerden dolayı ve pimpirikliğimden dolayı

Lastikli çarşaf alıp çok memnun kalan var mı? Varsa bana link atabilir mi rica etsem. Bakıyorum ama ya çok pahalı ya da desebleri içime sinmiyor. Bir tarafımda kerameti bir çarşaf al kumasını terziye yaptır içine sinsin diyor ama bilemedim.

Eklentiler

• IMG_3100.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_3101.webp
    15 KB · Görüntüleme: 87
Allahımmm nasıl güzell

Cnm ellerine saglik kettle ne icin

Kızlar aklınızda bulunsun eğer ki sezeryan olacak ise bana da denmişti nescafe yada kahve için diye narkoz yada sezeryan da verilen ilaçların etkisi vücuttan daha hızlı atılıyormuş (benim boynumun yanı dogum dan sonra sanki bizim oralarda yel girmiş derler sağa sola oynatamıyordum öyle kasılmıştı, sonra araştırmıştım ki o da Bundanmış)

Kizlar hemogran testinde kan degerimizi gosteren kisaltmanin adi nedir? Ben bilmiyorumda tam degerim nedir. Dr bakiyor hep. Kisaltmanin adini bilen yazabilirmi

Kızlar ya benım karnım büyümüyor sanki hep aynı, 7. Aydayım ama 5 aylık gibi bugün eski bir arkadaşla karşılaştım söylemesen hamile olduğunu anlamazdım dedi bol giyinmiştim. En son 3 hafta önce iyiydi gelişimi ama acaba büyümedi mi bu çocuk çarşamva kontrolümüz var ama çok kafaya taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…