- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.261
Benimde beşiğim aynısıBen de beşiği kanz with me 2 aldım bakalım daha gelmedi
İçine nasıl yatak aldın canım
Migren benim de kabusum .Ya bebeğim bas ağrısı berbat bendede migren var bir tuttu mu geçiremiyorum, mentol taşı var bende onu sürüp sıkıca kafama bişeyler bağlıyorm kısa süreli rahatlatıyor
Ben de onlardan biriyim.Ağustos 'un son günü tahmini doğum tarihli olarak, hepiniz doğuracaksınız, burada tek tük birkaç kişi kalacağız gibi hissediyorum arkadaşlar. (Eylüle kalmaması dilegiyle). Ama içimden Ağustos ortasindan sonra gelir gibi geliyor. Biz daha yeni 100 gün altına indik, ve şimdiden çok yakın gibi hissediyorum. Ve daha yapılmamış o kadar çok iş var.
Migrosta sleepy ve Molfix indirimdedi dün aldım 2 ve 3 numara.Benim de kıyafetleri yıkamam gerek daha. Bir de bez almam gerek ama dün ilk defa bez fiyatlarına baktım Prima falan, ben inanmadım ya gerçek değildir o market öyledir diyip çıktım. Küçükken bize yıkanmalı bez bağlarlardı dılında naylonu olurdu, gözümün önünde onlar uçuştu, bir acaba dedim
Gilaburu suyu iyi geliyor. Bira da tavsiye ediliyor. Ama gilaburu suyu deneyen faydasını gören abim eniştemKızlar konuyla alakasız, ama belki eşiniz veya yakınınız yasamistir diye danismak istedim. Daha çok erkeklerde oluyor cunku. Esimde böbrek taşı varmis, 4-5 gün önce isyerinden doktora gidince ögrenmis. Kutu kutu ilaç yazmislar (hepsini kullanmiyor). Bir tanesi yan etki etti zaten hastanelik oldu. Gece de agridan uyuyamadi, hem agri kesici hem igne yazmis doktor..igneyi bugün vurdururken doktor cok agri kesici alma, midene zararli demis.
Bu taş durumunu yasamis tanidiklariniz varmi, varsa nasil hizlica kurtulmuslar biliyor musunuz? Bol su iciyor, bir takviye aliyor kirilmasina yardimci olurmus. 10 güne gecmezse ameliyatla kiralim demisler, ama ona gerek kalsin istemiyoruz.
Benim.oglumun havlusunu kullanacamBende havlu almadım müsline sarıcam diye. Yumuşacık zaten. Havludan daha narin.
Benim suyumu ebe patlamıştı. Yengemin suyu geldi kaç saatte doğum gerçekleştiKızlar birşey sorucam bilgisi olanlara ya da doktoruyla konuşanlar olmuştur belki
Suyumuz geldiğinde ne kadar süre sonra doğuma vakit vardır? Bir tanıdığımın suyu gelmiş işte doktor yok çocuk kakasını yapar bilmem ne diyerek sezeryan yapmış ama daha haftası yeni dolmuş. Şimdi benimde hastanemle aramda 1 saat mesafe var bir an korktum yetişemezsem diye ya da suyum geldi diye hemen sezeryana mı alırlar normal istiyorum bir aksilik olmazsa
Ferritin 7 benim. Hiçbir şey yapmıyorum. İlaç da kullanmıyorum halt ediyorum ama biktimKızlar en son ölçümünüzde kan değerleriniz nasıldı bu kansızlık korkutuyor beni
Yeterli.Kızlar 10 lu set değilde tulum şapka eldiven ve battaniye versek yeterli oluyor mu yoksa onlu set illa gerekli mi
Ben de beşiği kanz with me 2 aldım bakalım daha gelmedi
İçine nasıl yatak aldın canım
Ben de kullanıyorum ama bana yan etki yapmadı canım.bayanlar doktorum magosit adlı magnezyum ilacı verdi kasılma olmasın rahatla diye 3 gündür içiyorum karın ağrısı yapıyor daha önceden kontrol etmişti açılma filan yoktu ilaç normalde ishal yapıyormuş ama bende karın ağrısı yaptı magosit magnezyum kullanan var mı aranızda
Kız abinide bir ele dolasaydın hayırlısıyla.Bugün pek.giremedim. Şimdi de yengemi de alıp gecelere akacagiz . Kadın dayanismasi mood on. Girls night out
Sence yapmamis miyimdir.. yapabileceğim herşeyi yaptım. Eğer ki yengemin gidecek rahat bir yeri olsaydı gitmesini saglardim ..sürüm sürüm surunseydi abim.Kız abinide bir ele dolasaydın hayırlısıyla.
Ne kadar güzel yengene destek olman
Sağlığın için sorun değilse kullanma canım ama kullanılmalı sankiMigren benim de kabusum .
Ben de onlardan biriyim.
Migrosta sleepy ve Molfix indirimdedi dün aldım 2 ve 3 numara.
Gilaburu suyu iyi geliyor. Bira da tavsiye ediliyor. Ama gilaburu suyu deneyen faydasını gören abim eniştem
Benim.oglumun havlusunu kullanacamtasarruf
Benim suyumu ebe patlamıştı. Yengemin suyu geldi kaç saatte doğum gerçekleşti
Ferritin 7 benim. Hiçbir şey yapmıyorum. İlaç da kullanmıyorum halt ediyorum ama biktim
Yeterli.
Ben de kullanıyorum ama bana yan etki yapmadı canım.
Helal olsun kız ellerin dert görmesin.Sence yapmamis miyimdir.. yapabileceğim herşeyi yaptım. Eğer ki yengemin gidecek rahat bir yeri olsaydı gitmesini saglardim ..sürüm sürüm surunseydi abim.ama maalesef .. yengem benim için kardeş demek arkadaş dost demek 3 gündür ne ölüyüm ne diri
Tam üzerine denk geldi. Az once 3 tane muslin aldim ama olcusu 75 e 75 biraz kucuk olacak sanirim ama uzerine ortmeye ve banyo sonrasi havlu icine kullanmaya yeter diye dusundum. Asagiya ekliyorum aldigimi. Aldigim saticiya da ulastim istedigim 3 modeli gonderebilceklerini soylediler bu da guzel oldu. Ben tek tek ekledigim modelleri rica ettim tamam dediler.Meliss85 kuzum muslin varya hayat kurtarıcı olacak. Sayısı sana bağlı. Ama mutlaka olsun. Üzerini örtersin, banyo sonrası kurularsın(ben ilk etapta havlu almayacağım), altını değiştirmek için serersin ne bileyim deniz kenarında kullanırsın. Herşeyde elin ayağın olur. 1-2 tane al bence ilk baktın kullanıyorsun arttırırsın sayıları. Müsline çok rağbet var şuan. O yüzden fiyatları inanılmaz. İstersen intaşlar var mt kumaş satıyor ordanda alıp daha ucuza mal edebilirsin aklında bulunsun
Bende dream e katılıyorumSağlığın için sorun değilse kullanma canım ama kullanılmalı sanki
Amin inşallahDemekki farkediyor durumdan duruma 38 normalde kaka için erken ama bak oluyormuş demek ki hayırlısı olsun sağlıklı hangisi olacaksa o olsun ☺
Çok teşekkür ederim pozitifimBen kendi çantama koyduklarimi yazayım
Kendim için
-2 tane yüksek bel külot
-1 tane emzirme sütyeni
-1 tane gecelik takımı
-1 tane pijama takımı
-1 tane hasta bezi (hastane de bitane veriyor yetiyor, yetmezse çocuk bezinin kenar lastiklerini koparıp koyabilirsiniz), bikac tane uzun orkid
-yazma-tulbent
-ufak çorap (şart)
-terleme ihtimalinize karşı bikac tane atlet (doğumdan sonra vücut ter atabiliyor)
-Kahve(Nescafe türk kahvesi ne isterseniz)
- küçük bir kettle ya da kahve makinesi(mutlaka bulunsun)
-hastane terliği-rahat birşey olsun yeter.
-gumus kapak veya lanolinli bir krem gogus ucu için.
Bebek içinse
-kruvaze kapanan bir iç zıbın veya uzun kol body, alt üst takım ya da ayaklı tulum. 1 çorap, 1 eldiven, 1 şapka , penye battaniye, bebek bezi(hemşireye verilecekler)
-yedek 2 takım üstte saydıklarımdan koysanız yeterli. (Eldiveniyle, corabiyla, şapkasıyla takım halinde)
-yedek 1 penye ,1 pazen battaniye ,1 muslin örtü
-1 kalın battaniye(nohutlu gibi de olur, yeter ki kalın olsun)
-8-10 tane bez
-yenidogan alt silme "pamuğu"
-alt değiştirme örtüsü 2 yeterli
-pişik kremi
-emzik biberon süt sağma Mak size kalmış, ben emzik, bir biberon ve mochi koydum(ihtiyaten)
- gözüne ışık gelmesin diye bir adet yazma koyarım ben.
-Ağzına sürmeye hurma ve zemzem alanlar var yapılabilir.
Bence fiyat/performans iyi bebeğim. Gayet yeterli 5 kat sarmayacağız neticede. Modellerin çok güzel, güle güle kullansın minikkuşTam üzerine denk geldi. Az once 3 tane muslin aldim ama olcusu 75 e 75 biraz kucuk olacak sanirim ama uzerine ortmeye ve banyo sonrasi havlu icine kullanmaya yeter diye dusundum. Asagiya ekliyorum aldigimi. Aldigim saticiya da ulastim istedigim 3 modeli gonderebilceklerini soylediler bu da guzel oldu. Ben tek tek ekledigim modelleri rica ettim tamam dediler.
Canım en son 12 nisanda 11.4 tü, 11.9-14.6 referans aralığı bir daha ne zaman bakar bilmem senin kaçKızlar en son ölçümünüzde kan değerleriniz nasıldı bu kansızlık korkutuyor beni
Allahımmm nasıl güzellKızlar ben 1 yaşına kadar yorgan yastık kullanmayacağım. Lastikli çarşaf istiyorum sadece. Kenarlık ve yastık vs ile de doldurmayacağım. Aşağıdaki yatağın aynısını aldık. Hayalimdeki buydukurunca bizde atarım. ben şansımı ahşaptan yana değerlendirdim. Kedilerden dolayı ve pimpirikliğimden dolayı
Lastikli çarşaf alıp çok memnun kalan var mı? Varsa bana link atabilir mi rica etsem. Bakıyorum ama ya çok pahalı ya da desebleri içime sinmiyor. Bir tarafımda kerameti bir çarşaf al kumasını terziye yaptır içine sinsin diyor ama bilemedim.
Maşallah iyiymiş değerlerin canım benim 9. Pazartesi kontrolüm var geldiğinde konuşucaz dedi bakalımCanım en son 12 nisanda 11.4 tü, 11.9-14.6 referans aralığı bir daha ne zaman bakar bilmem senin kaç
Cnm ellerine saglik kettle ne icin
Belki böyle şuruplar var ya ondan verir canımMaşallah iyiymiş değerlerin canım benim 9. Pazartesi kontrolüm var geldiğinde konuşucaz dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?