- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.281
yavrum ne kadar şanslı olduğunu bir bilsenKızlar ya benım karnım büyümüyor sanki hep aynı, 7. Aydayım ama 5 aylık gibi bugün eski bir arkadaşla karşılaştım söylemesen hamile olduğunu anlamazdım dedi bol giyinmiştim. En son 3 hafta önce iyiydi gelişimi ama acaba büyümedi mi bu çocuk çarşamva kontrolümüz var ama çok kafaya taktım
Canim kilosu gelisimi haftasiyla uyumluysa niye kafaya takiyosunki. Inan karin buyuklugyle bunun bi alakasi yok. Ic karin genis diyolar ya tamamen o olay. Canini skma lutfen. Sabahlari karnim o kdr inik uyaniyormki eski gobekli halime benziyor. Ama.oglen aksam gazdan sisiyor acayip.Kızlar ya benım karnım büyümüyor sanki hep aynı, 7. Aydayım ama 5 aylık gibi bugün eski bir arkadaşla karşılaştım söylemesen hamile olduğunu anlamazdım dedi bol giyinmiştim. En son 3 hafta önce iyiydi gelişimi ama acaba büyümedi mi bu çocuk çarşamva kontrolümüz var ama çok kafaya taktım
Hgb yazar kuzumKizlar hemogran testinde kan degerimizi gosteren kisaltmanin adi nedir? Ben bilmiyorumda tam degerim nedir. Dr bakiyor hep. Kisaltmanin adini bilen yazabilirmi
Hgb canımKizlar hemogran testinde kan degerimizi gosteren kisaltmanin adi nedir? Ben bilmiyorumda tam degerim nedir. Dr bakiyor hep. Kisaltmanin adini bilen yazabilirmi
Hap kullanıyorum artı ekleme yapar belki doğuma kadar yükselsinde sezeryanda korkuyorum kansızlıktanBelki böyle şuruplar var ya ondan verir canım
Kuzum gelişimleri karnımızla ilgili değil ki iç karnın geniş demek ki ne kadar güzel vallahi Allahın zoruna gitmesin ama büyüdükçe karında taşıması çok çok zor oluyo keşke iç karnım geniş olsaydıKızlar ya benım karnım büyümüyor sanki hep aynı, 7. Aydayım ama 5 aylık gibi bugün eski bir arkadaşla karşılaştım söylemesen hamile olduğunu anlamazdım dedi bol giyinmiştim. En son 3 hafta önce iyiydi gelişimi ama acaba büyümedi mi bu çocuk çarşamva kontrolümüz var ama çok kafaya taktım
Sagol cnm. Ikiz oldugu icin kolay yukselmiyodur canim. Benim tek bebek oldugu halde sınır 11 benim 12.5. Senin iki bebek arti kendinsin yani normal dusmesi. Olmadi ek takviyr verirler damardan biyerde okumustm serumla veriyolarmis takviye kanHgb canım
Hap kullanıyorum artı ekleme yapar belki doğuma kadar yükselsinde sezeryanda korkuyorum kansızlıktan
Kuzum gelişimleri karnımızla ilgili değil ki iç karnın geniş demek ki ne kadar güzel vallahi Allahın zoruna gitmesin ama büyüdükçe karında taşıması çok çok zor oluyo keşke iç karnım geniş olsaydı
En son ilacı verirken demişti canım duruma göre kan bulmaya başlıcaz diye. Kızılaya mı ne bağış gerekiyomuş sanırım pazartesi öğrencez bakalım umarım gerek kalmazSagol cnm. Ikiz oldugu icin kolay yukselmiyodur canim. Benim tek bebek oldugu halde sınır 11 benim 12.5. Senin iki bebek arti kendinsin yani normal dusmesi. Olmadi ek takviyr verirler damardan biyerde okumustm serumla veriyolarmis takviye kan
Canım peki hazır mı şuan çantan? Ben 32. Hafta falan hazır edeyim dedimBen kendi çantama koyduklarimi yazayım
Kendim için
-2 tane yüksek bel külot
-1 tane emzirme sütyeni
-1 tane gecelik takımı
-1 tane pijama takımı
-1 tane hasta bezi (hastane de bitane veriyor yetiyor, yetmezse çocuk bezinin kenar lastiklerini koparıp koyabilirsiniz), bikac tane uzun orkid
-yazma-tulbent
-ufak çorap (şart)
-terleme ihtimalinize karşı bikac tane atlet (doğumdan sonra vücut ter atabiliyor)
-Kahve(Nescafe türk kahvesi ne isterseniz)
- küçük bir kettle ya da kahve makinesi(mutlaka bulunsun)
-hastane terliği-rahat birşey olsun yeter.
-gumus kapak veya lanolinli bir krem gogus ucu için.
Bebek içinse
-kruvaze kapanan bir iç zıbın veya uzun kol body, alt üst takım ya da ayaklı tulum. 1 çorap, 1 eldiven, 1 şapka , penye battaniye, bebek bezi(hemşireye verilecekler)
-yedek 2 takım üstte saydıklarımdan koysanız yeterli. (Eldiveniyle, corabiyla, şapkasıyla takım halinde)
-yedek 1 penye ,1 pazen battaniye ,1 muslin örtü
-1 kalın battaniye(nohutlu gibi de olur, yeter ki kalın olsun)
-8-10 tane bez
-yenidogan alt silme "pamuğu"
-alt değiştirme örtüsü 2 yeterli
-pişik kremi
-emzik biberon süt sağma Mak size kalmış, ben emzik, bir biberon ve mochi koydum(ihtiyaten)
- gözüne ışık gelmesin diye bir adet yazma koyarım ben.
-Ağzına sürmeye hurma ve zemzem alanlar var yapılabilir.
Ay hiç bilmiyorum festim takacak yer arıyorum sanırım insallah haftaya güzel haberler alırımyavrum ne kadar şanslı olduğunu bir bilsen
Gelişiminde sıkıntı olsa çoktaan belli ederdi. Sonuöta 3 hafta önce de karnın çok büyük değildi ama gelişimi iyiydi. Üzülme lütfen.
ilk kez bu kadar ara verdik dr ye ya içim rahat değil canım sanırım takacak yer arıyorumCanim kilosu gelisimi haftasiyla uyumluysa niye kafaya takiyosunki. Inan karin buyuklugyle bunun bi alakasi yok. Ic karin genis diyolar ya tamamen o olay. Canini skma lutfen. Sabahlari karnim o kdr inik uyaniyormki eski gobekli halime benziyor. Ama.oglen aksam gazdan sisiyor acayip.
Ne bileyim kuzum ya ben büyür sandım hep aynı gibi geliyor sanki bebek büyümüyorHgb canım
Hap kullanıyorum artı ekleme yapar belki doğuma kadar yükselsinde sezeryanda korkuyorum kansızlıktan
Kuzum gelişimleri karnımızla ilgili değil ki iç karnın geniş demek ki ne kadar güzel vallahi Allahın zoruna gitmesin ama büyüdükçe karında taşıması çok çok zor oluyo keşke iç karnım geniş olsaydı
Haftalik ayni elbise ile karnının fotoğrafını çeksene cnm bak o zaman göreceksin büyüdüğünü hem belki iç karnın geniştir.Ne bileyim kuzum ya ben büyür sandım hep aynı gibi geliyor sanki bebek büyümüyor
Belkide canım çarşamva bi gideyim rahatlayacağım insallahHaftalik ayni elbise ile karnının fotoğrafını çeksene cnm bak o zaman göreceksin büyüdüğünü hem belki iç karnın geniştir.
Sizde benimle paylaşabilirmisibiz. Benimde şeker üst sınırda çıktıDream bir diyet yazmış bana diyetisyenim şeker için. Aman allahım. Normalde onu yapsam ayda 10 kg veririm garanti. Artık diyette tutamıyorum. Gerçi verimli de beslenemiyorum artık.
Daha iyi mi şekerin?
Evet canım hazir. Ben aklimdakileri koyayım dedim erkenden. Aklıma gelen oldukça da eklerim dedim ama bu şekilde de gidilir Allah korusun erken doğum falan olursa da hazırız bizCanım peki hazır mı şuan çantan? Ben 32. Hafta falan hazır edeyim dedim
Evet canım benim de öyleKarnım aşağı çok baskı yapıyo tecrübeli anneler bu böyle mi gidicek dik duramıyorum
Tam bilgim yok ama yurt dışındaki youtuberlarda görmüştüm karnı destekleyen korse gibi birsey var bi araştır istersen cnmKarnım aşağı çok baskı yapıyo tecrübeli anneler bu böyle mi gidicek dik duramıyorum
Canım benim diyetisyenim kan sonuçlarıma, kiloma baktı ve geçmişten beni bildiği için kişisel bir liste verdi. Mesela normalde 3 ana öğn 2 ara öğün yapıyor hamileler benim listemde direkt 2 ana öğün 1 ara öğün var. Paylaşmam o sebeple doğru değil. Şeker üst sınırda çıkınca diyetisyene yönlendirmedi mi seni?Sizde benimle paylaşabilirmisibiz. Benimde şeker üst sınırda çıktı
Direkt ekran görüntüsü aldım Allah razı olsun pozitifimiz
Canlar site resmen size liste yapmamı beklemiş , çok şükür düzeldi sorun . Ama beni de deli etti baya bı.Ayy pozitifim iyiki varsın
Bebeğim sizi bilmem de benim 39 dan önce gelmiyorlar daha öncekinde de erken hazırlamıştım. Yerinde rahat benimkilerBunu kimdi birisi söylemişti. 37 den önce herşeyi bitirmeyin diye. Herşey bitti artık gelebilir moduna girip erken gelmesini sağlayabilirmişiz. Ay amannnn..
Eskiden beri çalıştığım diyetisyenim sanırım kiloda almayayım diye sıktı biraz ama yok uygulayamıyorum. Zaten kusmaktan yemek yiyemiyorum. Birtek kavun yiyebiliyorum oda aşırı şekerli yanlış bir tercih ara bu ara öyle ne yapayım
Aman dikkat et bebeğim 144 nabız uf fenadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?