2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
yavrum ne kadar şanslı olduğunu bir bilsen
Gelişiminde sıkıntı olsa çoktaan belli ederdi. Sonuöta 3 hafta önce de karnın çok büyük değildi ama gelişimi iyiydi. Üzülme lütfen.

Canim kilosu gelisimi haftasiyla uyumluysa niye kafaya takiyosunki. Inan karin buyuklugyle bunun bi alakasi yok. Ic karin genis diyolar ya tamamen o olay. Canini skma lutfen. Sabahlari karnim o kdr inik uyaniyormki eski gobekli halime benziyor. Ama.oglen aksam gazdan sisiyor acayip.

Kizlar hemogran testinde kan degerimizi gosteren kisaltmanin adi nedir? Ben bilmiyorumda tam degerim nedir. Dr bakiyor hep. Kisaltmanin adini bilen yazabilirmi
Hgb canım
Belki böyle şuruplar var ya ondan verir canım
Hap kullanıyorum artı ekleme yapar belki doğuma kadar yükselsinde sezeryanda korkuyorum kansızlıktan
Kuzum gelişimleri karnımızla ilgili değil ki iç karnın geniş demek ki ne kadar güzel vallahi Allahın zoruna gitmesin ama büyüdükçe karında taşıması çok çok zor oluyo keşke iç karnım geniş olsaydı

Sagol cnm. Ikiz oldugu icin kolay yukselmiyodur canim. Benim tek bebek oldugu halde sınır 11 benim 12.5. Senin iki bebek arti kendinsin yani normal dusmesi. Olmadi ek takviyr verirler damardan biyerde okumustm serumla veriyolarmis takviye kan

Sagol cnm. Ikiz oldugu icin kolay yukselmiyodur canim. Benim tek bebek oldugu halde sınır 11 benim 12.5. Senin iki bebek arti kendinsin yani normal dusmesi. Olmadi ek takviyr verirler damardan biyerde okumustm serumla veriyolarmis takviye kan
En son ilacı verirken demişti canım duruma göre kan bulmaya başlıcaz diye. Kızılaya mı ne bağış gerekiyomuş sanırım pazartesi öğrencez bakalım umarım gerek kalmaz

Canım peki hazır mı şuan çantan? Ben 32. Hafta falan hazır edeyim dedim

yavrum ne kadar şanslı olduğunu bir bilsen
Gelişiminde sıkıntı olsa çoktaan belli ederdi. Sonuöta 3 hafta önce de karnın çok büyük değildi ama gelişimi iyiydi. Üzülme lütfen.
Ay hiç bilmiyorum festim takacak yer arıyorum sanırım insallah haftaya güzel haberler alırım

ilk kez bu kadar ara verdik dr ye ya içim rahat değil canım sanırım takacak yer arıyorum benımde sabah iyice küçülüyor

Ne bileyim kuzum ya ben büyür sandım hep aynı gibi geliyor sanki bebek büyümüyor

Dream bir diyet yazmış bana diyetisyenim şeker için. Aman allahım. Normalde onu yapsam ayda 10 kg veririm garanti. Artık diyette tutamıyorum. Gerçi verimli de beslenemiyorum artık.

Daha iyi mi şekerin?
Sizde benimle paylaşabilirmisibiz. Benimde şeker üst sınırda çıktı

Canım peki hazır mı şuan çantan? Ben 32. Hafta falan hazır edeyim dedim
Evet canım hazir. Ben aklimdakileri koyayım dedim erkenden. Aklıma gelen oldukça da eklerim dedim ama bu şekilde de gidilir Allah korusun erken doğum falan olursa da hazırız biz

Karnım aşağı çok baskı yapıyo tecrübeli anneler bu böyle mi gidicek dik duramıyorum
Evet canım benim de öyle
İyice değiştirdi govdemin merkezini.
İsyerinde oturmakta zorlanıyorum artık sık sık uzanmak istiyorum popom ağrıyor.

Sizde benimle paylaşabilirmisibiz. Benimde şeker üst sınırda çıktı
Canım benim diyetisyenim kan sonuçlarıma, kiloma baktı ve geçmişten beni bildiği için kişisel bir liste verdi. Mesela normalde 3 ana öğn 2 ara öğün yapıyor hamileler benim listemde direkt 2 ana öğün 1 ara öğün var. Paylaşmam o sebeple doğru değil. Şeker üst sınırda çıkınca diyetisyene yönlendirmedi mi seni?

Direkt ekran görüntüsü aldım Allah razı olsun pozitifimiz
Ayy pozitifim iyiki varsın
Canlar site resmen size liste yapmamı beklemiş , çok şükür düzeldi sorun . Ama beni de deli etti baya bı.
.
Bebeğim sizi bilmem de benim 39 dan önce gelmiyorlar daha öncekinde de erken hazırlamıştım. Yerinde rahat benimkiler zaten karnımda dimdik yukarda daha

Eklentiler

• IMG_20230522_122228.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 131
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…