2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Beniş bende 40 ı zorlarım gibi geliyor. Oğluş mutlu içerde hdjdjd

Ay kız maşallah doğurda güzellikler zamanında mıncıraloım azıcık hdjd

Ya benım bu sırt ağrıları safra kesesiyle ilgili olabilir mi kızlar hiç sırt ağrısı yaşayanı duymadım sizden de az önce bir tanıdığım safra kesene bi baktır dedi endişelendim bazen kulunç kısmı bazen Belime doğru vuruyor uygulamada normal diyor aslıdna ama bilemedim

Başka bir dünya ya, yeryüzünün tüm saflığı orda ıkır mıkır sesleri beni benden alır bir de süt emerken çıkardıkları sesler ve ağızda meme gülmeleri favorim
Eşimin bir arkadaşı var yeni doğum yaptı 10 günlük bebek az önce görüntülü konuştuk. Anam içim eridi ben hiç yenidoğan görmedim çevremde denk gelmedim. Allahım yerim ağızlarını

Diyorum ya duam su "Allah'ım listemizin güzel kızları annelerine yardım et, bebisler Küvöze girmelerine bile gerek kalmayacak olgunluktayken doğsunlar , annelerinden hiç ayrilmasinlar, anneleri bol sütlü bebisleri gazsız, uyuyan,uslu bebisler olsunlar , amiinnn "
Beniş bende 40 ı zorlarım gibi geliyor. Oğluş mutlu içerde hdjdjd

Ay kız maşallah doğurda güzellikler zamanında mıncıraloım azıcık hdjd

Olmaz olur mu ben varım
Hele orta kısmı böyle bir değişik omurum filan ağrıyor bazen belim çok ağrıyor azıcık yürüyeyim belim pert zaten ben hamileliğe yoruyorum hiç aklıma safra filan gelmedi

Ağzından bal damlıyor. Amiinnn

Olmaz olur mu ben varım
Hele orta kısmı böyle bir değişik omurum filan ağrıyor bazen belim çok ağrıyor azıcık yürüyeyim belim pert zaten ben hamileliğe yoruyorum hiç aklıma safra filan gelmedi
Evet benımde bazen omurgam bazen kulubçlar bazen bele doğru. Bende hiç yormadım ama bu akşam öyle deyince biri acaba dedim ama farklı semptomlarda olurdu herhalde öyle bir durumda ya

bazen omurgam bazen kulubçlar bazen bele doğru. Bende hiç yormadım ama bu akşam öyle deyince biri acaba dedim ama farklı semptomlarda olurdu herhalde öyle bir durumda ya
Yok yok kötüsünü aklına getirme hamileyiz normal bir zaman değil vücudun dengesi değişti ağırlık merkezi değişiyor sırtımız genişledi bebek sırt kısmındaki damarlara baskı da yapıyor çok normal

İçimi rahatlattın canım valla herkeste bel bacak ağrısı var ama sırt ağrısından bir ben muzdaribim sanıyordum bir de öyle dediler korktum

Kızlar dün şeker yüklemem yapıldı.
Açlık 82
1. Saat tokluk 182
2.Saat tokluk 157 çıktı
1 hafta evde şeker ölçümü ve diyet yapacağım.
Bugün akşam yüksek çıktı eğer haftalık takipte yüksek seyrederse yatış verecem dedi doktorum. Benim durumda olan varmı?

Canım onun suyu bitmiştir, su bitince mecbur sezeryan, dr daha iyi biliyor zaten doktora bırakmak lazım, ama 1 saat sürüyodur bence o süreç ya

Ben de öyle canım nasipse seneye oda yapacağım bir senelik idare etsin yeter beni
Ama yataş iyi olur diye düşünüyordum almayayım bari.

Sıkıntılı biri değil kv dem canım çok şükür yardım da eder yemek temizlik falan
İnşallah zaten zaman çok çabuk geçiyor eşim de gelir

Kızlar dün sıcaktan mıdır havalardan mıdır nedir bilmiyorum tansiyonum 14/8 cıktı cok başım ağrıdı. Sonra acile gittik orda ölçtüler 12/8 cıktı. Bugun evde ölçtüm yine yuksek cıktı sonra dinlendim sakinleştim 12/7 cıktı hangisi doğrudur neden böyle oluyor anlamış değilim. Yuksek tansiyondan korkar oldum

Benimde yüksek çıktı canım ama yatış falan vermedi. Neden yatış veriyormuş anlamadım

Bebeğim karanfil yağı. Doktoruna bir sor onay verirse o çok iyi geliyor. Benim 20 lik dişler arada yoklar. O zaman sürünce hemen rahatlatıyor.
Alayım yarın çarşıdan bari canım komple sürmem lazım çünkü hangisi ağrıyor bilmiyorum sağ taraf komple ağrıyor alt üst
Hatta kulağıma boğazıma indi sanki ağrısı varya

İçimi rahatlattın canım valla herkeste bel bacak ağrısı var ama sırt ağrısından bir ben muzdaribim sanıyordum bir de öyle dediler korktum
Benimkide çok sık ağrıyordu canım,iki haftadır agrimiyor ama suyu çok içiyorum onun etkisi gibi sanki suya başladım başlayalı ne idrar yolu enfeksiyonu oldum ne ağrılarım oldu bacak ağrısı da yok krampta yok çok şükür.Sadece idrar kesemde baskı oluyor oda arada sırada

Aaa bende biraz daha arttırayım canım belki faydasını görürüm bende, magnezyum biteli 2 hafta oldu benım ağrılar geri geldi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…