- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.301
Beniş bende 40 ı zorlarım gibi geliyor. Oğluş mutlu içerde hdjdjdCanlar site resmen size liste yapmamı beklemiş , çok şükür düzeldi sorun . Ama beni de deli etti baya bı.
.
Bebeğim sizi bilmem de benim 39 dan önce gelmiyorlar daha öncekinde de erken hazırlamıştım. Yerinde rahat benimkilerzaten karnımda dimdik yukarda daha
Eşimin bir arkadaşı var yeni doğum yaptı 10 günlük bebekaz önce görüntülü konuştuk. Anam içim eridi ben hiç yenidoğan görmedim çevremde denk gelmedim. Allahım yerim ağızlarını
Allahım nasip etsin o günleri. Vallahi onun hayalindeyim.Başka bir dünya ya, yeryüzünün tüm saflığı ordaıkır mıkır sesleri beni benden alır bir de süt emerken çıkardıkları sesler ve ağızda meme gülmeleri favorim
Beniş bende 40 ı zorlarım gibi geliyor. Oğluş mutlu içerde hdjdjd
Ay kız maşallah doğurda güzellikler zamanında mıncıraloım azıcık hdjd
Olmaz olur mu ben varımYa benım bu sırt ağrıları safra kesesiyle ilgili olabilir mi kızlarhiç sırt ağrısı yaşayanı duymadım sizden de az önce bir tanıdığım safra kesene bi baktır dedi endişelendim bazen kulunç kısmı bazen Belime doğru vuruyor uygulamada normal diyor aslıdna ama bilemedim
Ağzından bal damlıyor. AmiinnnDiyorum ya duam su "Allah'ım listemizin güzel kızları annelerine yardım et, bebisler Küvöze girmelerine bile gerek kalmayacak olgunluktayken doğsunlar , annelerinden hiç ayrilmasinlar, anneleri bol sütlü bebisleri gazsız, uyuyan,uslu bebisler olsunlar , amiinnn"
Evet benımde bazen omurgam bazen kulubçlar bazen bele doğru. Bende hiç yormadım ama bu akşam öyle deyince biri acaba dedim ama farklı semptomlarda olurdu herhalde öyle bir durumda yaOlmaz olur mu ben varım
Hele orta kısmı böyle bir değişik omurum filan ağrıyor bazen belim çok ağrıyor azıcık yürüyeyim belim pert zaten ben hamileliğe yoruyorum hiç aklıma safra filan gelmedi
Yok yok kötüsünü aklına getirme hamileyiz normal bir zaman değil vücudun dengesi değişti ağırlık merkezi değişiyor sırtımız genişledi bebek sırt kısmındaki damarlara baskı da yapıyor çok normalbazen omurgam bazen kulubçlar bazen bele doğru. Bende hiç yormadım ama bu akşam öyle deyince biri acaba dedim ama farklı semptomlarda olurdu herhalde öyle bir durumda ya
İçimi rahatlattın canım valla herkeste bel bacak ağrısı var ama sırt ağrısından bir ben muzdaribim sanıyordumYok yok kötüsünü aklına getirme hamileyiz normal bir zaman değil vücudun dengesi değişti ağırlık merkezi değişiyor sırtımız genişledi bebek sırt kısmındaki damarlara baskı da yapıyor çok normal
Canım onun suyu bitmiştir, su bitince mecbur sezeryan, dr daha iyi biliyor zaten doktora bırakmak lazım, ama 1 saat sürüyodur bence o süreç yaKızlar birşey sorucam bilgisi olanlara ya da doktoruyla konuşanlar olmuştur belki
Suyumuz geldiğinde ne kadar süre sonra doğuma vakit vardır? Bir tanıdığımın suyu gelmiş işte doktor yok çocuk kakasını yapar bilmem ne diyerek sezeryan yapmış ama daha haftası yeni dolmuş. Şimdi benimde hastanemle aramda 1 saat mesafe var bir an korktum yetişemezsem diye ya da suyum geldi diye hemen sezeryana mı alırlar normal istiyorum bir aksilik olmazsa
Ben de öyle canım nasipse seneye oda yapacağım bir senelik idare etsin yeter beniBenimde beşiğim aynısı
Yataş marka çok meşhur ama yorumlarında hep sökülme veya ortasının çöktüğü yazılmış. Ben çok kararsızdım çok baktım çok yorum okudum en son hayper haper mi ne marka aldım 10 cm sünger yatak yolda daha gelmedi ama herkes memnundu. zaten herhalde beşikte üç dört ay reflü yatağının üzerinde uyur sonrasında 1.5 sene idare etse yatak bana yeter odasını ayırıcam 2 yaşından sonra çünkü bakalım
Sıkıntılı biri değil kv dem canım çok şükür yardım da eder yemek temizlik falanredappleee bebişim belim daha iyi. Perşembeye kadar raporum var. O zamana kadar tamamen düzelirim.
Bebeğim bir yönden evinde olacaksın oda güzelzaten doğuma az kaldı. Eşinde gelir o zamana ohh kendi evinde güzel olur. Sıkıntılı biri değilse bebeğim iyi olmuş. Yalnız olmaz daha zor.
Benimde yüksek çıktı canım ama yatış falan vermedi. Neden yatış veriyormuş anlamadımKızlar dün şeker yüklemem yapıldı.
Açlık 82
1. Saat tokluk 182
2.Saat tokluk 157 çıktı
1 hafta evde şeker ölçümü ve diyet yapacağım.
Bugün akşam yüksek çıktı eğer haftalık takipte yüksek seyrederse yatış verecem dedi doktorum. Benim durumda olan varmı?
Alayım yarın çarşıdan bari canım komple sürmem lazım çünkü hangisi ağrıyor bilmiyorum sağ taraf komple ağrıyor alt üstBebeğim karanfil yağı. Doktoruna bir sor onay verirse o çok iyi geliyor. Benim 20 lik dişler arada yoklar. O zaman sürünce hemen rahatlatıyor.
Benimkide çok sık ağrıyordu canım,iki haftadır agrimiyor ama suyu çok içiyorum onun etkisi gibi sanki suya başladım başlayalı ne idrar yolu enfeksiyonu oldum ne ağrılarım oldu bacak ağrısı da yok krampta yok çok şükür.Sadece idrar kesemde baskı oluyor oda arada sıradaİçimi rahatlattın canım valla herkeste bel bacak ağrısı var ama sırt ağrısından bir ben muzdaribim sanıyordumbir de öyle dediler korktum
Aaa bende biraz daha arttırayım canım belki faydasını görürüm bende, magnezyum biteli 2 hafta oldu benım ağrılar geri geldi maalesefBenimkide çok sık ağrıyordu canım,iki haftadır agrimiyor ama suyu çok içiyorum onun etkisi gibi sanki suya başladım başlayalı ne idrar yolu enfeksiyonu oldum ne ağrılarım oldu bacak ağrısı da yok krampta yok çok şükür.Sadece idrar kesemde baskı oluyor oda arada sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?