2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aaa bende biraz daha arttırayım canım belki faydasını görürüm bende, magnezyum biteli 2 hafta oldu benım ağrılar geri geldi maalesef
Suyu ihmal etmeyin. Şimdi de dogurunca da. Su herşeye şifa olacak. Benim de şükür ağrım yok. Şişliğim sıfır nerdeyse. Günlük 3 lt yi geciyor içtiğim su.Tek sorunum ellerim uyuşuk işte.

Suyu ihmal etmeyin. Şimdi de dogurunca da. Su herşeye şifa olacak. Benim de şükür ağrım yok. Şişliğim sıfır nerdeyse. Günlük 3 lt yi geciyor içtiğim su.Tek sorunum ellerim uyuşuk işte.
Su baya bi fark ediyor bencede,kızıma hamileyken ayaklarım felaket şişmişti ayakkabı olmazdı hiçte su içmezdim kış gününe denk gelmişti bunda ayaklarım gayet iyi 85 kilo olmama rağmen

Uzanırkende yapamıyorum valla sağa yatıyorum sağdaki tekmeliyo sola yatıyorum soldaki. Sürekli sırtıma yastık koyup oturabiliyorum bu merkezin değişmesi iyi olmadı çok bastırıyor aşağı

Canım onun suyu bitmiştir, su bitince mecbur sezeryan, dr daha iyi biliyor zaten doktora bırakmak lazım, ama 1 saat sürüyodur bence o süreç ya
Ayy valla tam ayrıntılı öğrenemedim biraz toparlasın kız sorucam yani merak ettim bence baya sürer ama hepsi biterse tabi sezeryan olur mecbur

Ödem şişlik bende de yok çok şükür ama ağrılar mahvediyor gazla mı nazlıyım bilemedim

Canım onun suyu bitmiştir, su bitince mecbur sezeryan, dr daha iyi biliyor zaten doktora bırakmak lazım, ama 1 saat sürüyodur bence o süreç ya
Suyun rengi berrak ise 24 saate kadar bekleniyor ama gelen su yeşil ve kahverengiye dönmüş ise hemen sezaryene alıyorlar benim pilates grubum da bir gebenin suyu gelmesine rağmen pilates yaptı kuaförüne gitti ondan sonra hastaneye gidip doğumunu gerçekleştirdi

Hastane çantası yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum hahaha elim kolum bi bağlı kaldım öylece
Ayy canim sen duramıyorsun dinlen srn sonra yaparsin
Ayyy gercekten bu erkeklerinin rahatlığa inanamiyorumsenin yerinde ne yapardım hic dusunemiyorumAllah yardimcin olsun
Ya bi aciyorum hepsi farkli farkli geliyor gözüme,srn hangisinden aldin paylasabilirmisin?
Aaaa canim banada link atabilirmisin?
Ben lastikli çarşaf a101den almistim brillantin cok güzel hemde 30tl

Baya cesur davrandi ben olsaydım herhalde koşarak direk hastahaneye

Teşekkür ederim canım not olarak ekledim

Ben lastikli çarşaf a101den almistim brillantin cok güzel hemde 30tl
ffestinalente festiciiim canım ben de bitane şok tan aldım pembe lastikli çarşaf. İş görür gibi geldi bana.ama sen iyisinden alayım dersen çok hatirlamasam da sanırım English home un da bebek ürünleri güzeldi lastikli çarşaf bakabilirsin ordan

İndirimde 250 tl idi biraz pahalı geldi djjd
Ha dersen ki ne ucuz onda da haklısın ama çarşafa da o fiyat yaızk valla. Bulutun herşeyini saklıcam kardeşlerine jdjdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…