- 30 Kasım 2022
- 192
- 240
- 18
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.321
En kısa zamanda geçer inşallah canım bu hamilelik çok değişik bişey nerenin ağrıyacağı belli olmuyorAaa bende biraz daha arttırayım canım belki faydasını görürüm bende, magnezyum biteli 2 hafta oldu benım ağrılar geri geldi maalesef
İnsallah canım ya ben hiç sevmedim zaten ger gün başka bir seviye yükleniyorEn kısa zamanda geçer inşallah canım bu hamilelik çok değişik bişey nerenin ağrıyacağı belli olmuyor
Valla bende ya ağrıları bi dert kilosu bi dert biranönce doğsun artkİnsallah canım ya ben hiç sevmedim zaten ger gün başka bir seviye yükleniyor
Benimkide çok sık ağrıyordu canım,iki haftadır agrimiyor ama suyu çok içiyorum onun etkisi gibi sanki suya başladım başlayalı ne idrar yolu enfeksiyonu oldum ne ağrılarım oldu bacak ağrısı da yok krampta yok çok şükür.Sadece idrar kesemde baskı oluyor oda arada sırada
Suyu ihmal etmeyin. Şimdi de dogurunca da. Su herşeye şifa olacak. Benim de şükür ağrım yok. Şişliğim sıfır nerdeyse. Günlük 3 lt yi geciyor içtiğim su.Tek sorunum ellerim uyuşuk işte.Aaa bende biraz daha arttırayım canım belki faydasını görürüm bende, magnezyum biteli 2 hafta oldu benım ağrılar geri geldi maalesef
Su baya bi fark ediyor bencede,kızıma hamileyken ayaklarım felaket şişmişti ayakkabı olmazdı hiçte su içmezdim kış gününe denk gelmişti bunda ayaklarım gayet iyi 85 kilo olmama rağmenSuyu ihmal etmeyin. Şimdi de dogurunca da. Su herşeye şifa olacak. Benim de şükür ağrım yok. Şişliğim sıfır nerdeyse. Günlük 3 lt yi geciyor içtiğim su.Tek sorunum ellerim uyuşuk işte.
Uzanırkende yapamıyorum valla sağa yatıyorum sağdaki tekmeliyo sola yatıyorum soldaki. Sürekli sırtıma yastık koyup oturabiliyorum bu merkezin değişmesi iyi olmadı çok bastırıyor aşağıEvet canım hazir. Ben aklimdakileri koyayım dedim erkenden. Aklıma gelen oldukça da eklerim dedim ama bu şekilde de gidilir Allah korusun erken doğum falan olursa da hazırız biz
Evet canım benim de öyle
İyice değiştirdi govdemin merkezini.
İsyerinde oturmakta zorlanıyorum artık sık sık uzanmak istiyorum popom ağrıyor.
Ayy valla tam ayrıntılı öğrenemedim biraz toparlasın kız sorucam yani merak ettim bence baya sürer ama hepsi biterse tabi sezeryan olur mecburCanım onun suyu bitmiştir, su bitince mecbur sezeryan, dr daha iyi biliyor zaten doktora bırakmak lazım, ama 1 saat sürüyodur bence o süreç ya
Alma diyemem araştır yorumlarına bak öyle karar o yorumlara rağmen en çok satan yataşBen de öyle canım nasipse seneye oda yapacağım bir senelik idare etsin yeter beni
Ama yataş iyi olur diye düşünüyordum almayayım bari.
Aynen öyle canım sağlıkla gelsinlerValla bende ya ağrıları bi dert kilosu bi dert biranönce doğsun artk
Ödem şişlik bende de yok çok şükür ama ağrılar mahvediyor gazla mı nazlıyım bilemedimSuyu ihmal etmeyin. Şimdi de dogurunca da. Su herşeye şifa olacak. Benim de şükür ağrım yok. Şişliğim sıfır nerdeyse. Günlük 3 lt yi geciyor içtiğim su.Tek sorunum ellerim uyuşuk işte.
Sırt ağrısı bende de var içim ağrıyo acıyo resmenÖdem şişlik bende de yok çok şükür ama ağrılar mahvediyor gazla mı nazlıyım bilemedim
Allah yardımcımız olsun canımmmSırt ağrısı bende de var içim ağrıyo acıyo resmen
Ben ozdilekten bornoz seti aldim icinde havlusu vs de vardi, zaten ilk zamanlar havluya sarilmiyomus muslinle kurutuluyomusKızlar, bebek havlunuzu nereden aldınız? Ben bi baby organikten almıştım ama bugün geldi pek sevmedim. İade edicem galiba, nerden baksam ki
Suyun rengi berrak ise 24 saate kadar bekleniyor ama gelen su yeşil ve kahverengiye dönmüş ise hemen sezaryene alıyorlar benim pilates grubum da bir gebenin suyu gelmesine rağmen pilates yaptı kuaförüne gitti ondan sonra hastaneye gidip doğumunu gerçekleştirdiCanım onun suyu bitmiştir, su bitince mecbur sezeryan, dr daha iyi biliyor zaten doktora bırakmak lazım, ama 1 saat sürüyodur bence o süreç ya
Ayy canim sen duramıyorsunHastane çantası yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum hahaha elim kolum bi bağlı kaldım öylece
Ayyy gercekten bu erkeklerinin rahatlığa inanamiyorumKızlar birsey soracağım bebegim 13.8 kilo wc egitimi veriyorum 4 gündür lazimlikta pek yapmiyor bende alaturkaya tutuyorum dizlerimden destek aliyorum yani bende çömelip onu oyle havada tutuyorum sizce birsey olur mu tutmasam mi vallaha icim bi acayip of bi öğreneydi
Dün akşam babasina emanet ettim oturma odasini temizliyim diye gittim ki cocuk salonu ortasına s.ciyorbu adamı öldürecem elinde çekirdek umrunda degil o sinirle elimide kapiya sıkıştırdım adamı boğmadıgıma şükür diyelim
Ya bi aciyorum hepsi farkli farkli geliyor gözüme,srn hangisinden aldin paylasabilirmisin?Meliss85 kuzum muslin varya hayat kurtarıcı olacak. Sayısı sana bağlı. Ama mutlaka olsun. Üzerini örtersin, banyo sonrası kurularsın(ben ilk etapta havlu almayacağım), altını değiştirmek için serersin ne bileyim deniz kenarında kullanırsın. Herşeyde elin ayağın olur. 1-2 tane al bence ilk baktın kullanıyorsun arttırırsın sayıları. Müsline çok rağbet var şuan. O yüzden fiyatları inanılmaz. İstersen intaşlar var mt kumaş satıyor ordanda alıp daha ucuza mal edebilirsin aklında bulunsun
Aaaa canim banada link atabilirmisin?Tam üzerine denk geldi. Az once 3 tane muslin aldim ama olcusu 75 e 75 biraz kucuk olacak sanirim ama uzerine ortmeye ve banyo sonrasi havlu icine kullanmaya yeter diye dusundum. Asagiya ekliyorum aldigimi. Aldigim saticiya da ulastim istedigim 3 modeli gonderebilceklerini soylediler bu da guzel oldu. Ben tek tek ekledigim modelleri rica ettim tamam dediler.
Ben lastikli çarşaf a101den almistim brillantin cok güzel hemde 30tlKızlar ben 1 yaşına kadar yorgan yastık kullanmayacağım. Lastikli çarşaf istiyorum sadece. Kenarlık ve yastık vs ile de doldurmayacağım. Aşağıdaki yatağın aynısını aldık. Hayalimdeki buydukurunca bizde atarım. ben şansımı ahşaptan yana değerlendirdim. Kedilerden dolayı ve pimpirikliğimden dolayı
Lastikli çarşaf alıp çok memnun kalan var mı? Varsa bana link atabilir mi rica etsem. Bakıyorum ama ya çok pahalı ya da desebleri içime sinmiyor. Bir tarafımda kerameti bir çarşaf al kumasını terziye yaptır içine sinsin diyor ama bilemedim.
Baya cesur davrandiSuyun rengi berrak ise 24 saate kadar bekleniyor ama gelen su yeşil ve kahverengiye dönmüş ise hemen sezaryene alıyorlar benim pilates grubum da bir gebenin suyu gelmesine rağmen pilates yaptı kuaförüne gitti ondan sonra hastaneye gidip doğumunu gerçekleştirdi
Teşekkür ederim canımBen kendi çantama koyduklarimi yazayım
Kendim için
-2 tane yüksek bel külot
-1 tane emzirme sütyeni
-1 tane gecelik takımı
-1 tane pijama takımı
-1 tane hasta bezi (hastane de bitane veriyor yetiyor, yetmezse çocuk bezinin kenar lastiklerini koparıp koyabilirsiniz), bikac tane uzun orkid
-yazma-tulbent
-ufak çorap (şart)
-terleme ihtimalinize karşı bikac tane atlet (doğumdan sonra vücut ter atabiliyor)
-Kahve(Nescafe türk kahvesi ne isterseniz)
- küçük bir kettle ya da kahve makinesi(mutlaka bulunsun)
-hastane terliği-rahat birşey olsun yeter.
-gumus kapak veya lanolinli bir krem gogus ucu için.
Bebek içinse
-kruvaze kapanan bir iç zıbın veya uzun kol body, alt üst takım ya da ayaklı tulum. 1 çorap, 1 eldiven, 1 şapka , penye battaniye, bebek bezi(hemşireye verilecekler)
-yedek 2 takım üstte saydıklarımdan koysanız yeterli. (Eldiveniyle, corabiyla, şapkasıyla takım halinde)
-yedek 1 penye ,1 pazen battaniye ,1 muslin örtü
-1 kalın battaniye(nohutlu gibi de olur, yeter ki kalın olsun)
-8-10 tane bez
-yenidogan alt silme "pamuğu"
-alt değiştirme örtüsü 2 yeterli
-pişik kremi
-emzik biberon süt sağma Mak size kalmış, ben emzik, bir biberon ve mochi koydum(ihtiyaten)
- gözüne ışık gelmesin diye bir adet yazma koyarım ben.
-Ağzına sürmeye hurma ve zemzem alanlar var yapılabilir.
Ben lastikli çarşaf a101den almistim brillantin cok güzel hemde 30tl
İndirimde 250 tl idi biraz pahalı geldi djjdffestinalente festiciiim canım ben de bitane şok tan aldım pembe lastikli çarşaf. İş görür gibi geldi bana.ama sen iyisinden alayım dersen çok hatirlamasam da sanırım English home un da bebek ürünleri güzeldi lastikli çarşaf bakabilirsin ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?