2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar prilam içenler kaç tane içiyor? Ben 2 içiyorum ama tutmuyor artık. Doktorda yetmezse arttır demişti ama siz kaç tane içiyorsunuz? Geceden içeyim de belki yarınım güzel geçer. Bugün mahvoldum
Ben 2 içiyorum istifram yok ama hala bulantım tam gaz devam ediyo sadece midem dolsun diye yiyorum

İndirimde 250 tl idi biraz pahalı geldi djjd
Ha dersen ki ne ucuz onda da haklısın ama çarşafa da o fiyat yaızk valla. Bulutun herşeyini saklıcam kardeşlerine jdjdjd
Bak ilk oğluma bir takım cotton box firması vardı ondan almıştım o da guzeldi. Hala varsa bakabilirsin trendyoldan falan... Kesinlikle haklısın ben kaliteli olsun bitane olsun dersen belki diye dedim ben o parayı verir miyim vermem , şoktan beş tane daha alırım değişir değişir kullanırım

Eeee ağrı şovları başlayanlar el kaldırsın
Uyuşma ağrıdan sayılıyor muydu

Geççek bebiiisss kızlar arabamızı sattık. Biraz daha büyütmek için. Dua edin de hemencecik cozuluversin işimiz. Sıfır araç bakıyoruz ama bayiler yok çekiyor hayır alacağımız da atla deve değil, sıradan sayılacak bir araba ama yok işte. Siz hamilesiniz duanız kabul olur, bana dua edin de işlerim aksın gitsin
Düşünsene yeni normalimiz buymuş aslında tövbe est ben artık geçmiceğini düşünmeye başladım

Tani canım. Pislenir eder devamlı değişmesi lazım. 4/5 tane almaya kalksam yazıktır. Dur bakayım

Eeee ağrı şovları başlayanlar el kaldırsın
Kalça bel kuyruk sökümü sırt kombosu yaşıyorum bu akşam çok şükür hamile yastığını koyduğum yerden geri çıkardım belki rahatlatır

Kazasız belasız en güzeline kavuştursun rabbimm
Kasıklarımda var 1 saattir ağrı hafif sancı gibi oğlum yapiyor ama resmen orada tepiniyor
Gecelere akmaya başlamış seninki
Şekerim ben çoktan başlattım.Çatı ağrısından duramıyorum
Ayy içim acıdııı benimde sol bacak kalça ve tabiki mesaneye tekme şov olduğu için banyo salon arasında gidip geliyorum
Ay allahım korusun ben kusup doğuma gitcem herhalde.
Tövbe de kızz olmıcak inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…