2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Eee olsun o kadarcık
Yavrum psikolojide önemli tamam yatmak vücuda iyi geliyor ama psikolojiyi çökeltiyor. Ne anladım ben o işten. Beni buhranlar bastı vallahi. Yat yat yat bunaldım.
Ay sorma ya .Bende psikoloji falan kalmadı.Hadi belim bacağım popom falan mahvoldu onlara okey ama psikolojim pert.Tüm gün annemi didikleyip ,gece olunca kocam uyudu diye onu boğazlamak istiyorum şekerim.Tamamen yıkıldım artık.aptal kadın kuşağı programlarında kayboluyorum IQ seviyem gün geçtikçe azalıyor … dizi karakterlerine küfür ediyorum tüm gün. Çok zor durumdayımmmmmmm iyi değiliiiiiiimmmmmmmmm

Bende öyle yordum bugün kendimi bir daha tövbe
Yapmamalıyız ama gaza geliyoruz
Ay mesaneye tekme şov da en zoru ya çişim var mı yok mu bilmeden tuvalete koşmak azıcık yapmak ama 3 dk sonra yine koşmak

Valla geçen öyle bir yatmışım ki her yerim tutulmuş onu görmek istemedim ahshsh
Jdjdjdj sen nasıl yatacağını bilememişsin yastığın suçu ne yedirmem hayatımın başrolü şuan hdjdj onsuz bir yatak ve uyku düşünemiyorum djjdj ilk nasıl yatcam diye psikolojim bozulmuştu kocama temas etmeden diye ama şuan asla vazgeçmem hdjd

Ay valla galiba öyle geri aldım hemen

Kızlar prilam içenler kaç tane içiyor? Ben 2 içiyorum ama tutmuyor artık. Doktorda yetmezse arttır demişti ama siz kaç tane içiyorsunuz? Geceden içeyim de belki yarınım güzel geçer. Bugün mahvoldum
Bana 4 e kadar izin vermisti 1 sabah 1 oglen 2 aksam. Ben aksam 1 e kadar dusurdum cok sukur darisi basina

Evet biraz iyi hissetmeyeyim hemen ayaklanmak istiyorum
Bende öyle.Ama sonra çok daha kötü oluyorum bu sefer dinlenmek de geçirmedi.yapmasam iyi olacak
Ki ben hamilelikten önce tuvalete gitmiyim diye üşenip su bile içmeyen insandım şu an tahammülsüzlüğümü sen düşün
Ay bende ya.Yatmadan tuvalete bile gitmezdim.ne günlermiş beeee gençmişim

Günaydın kızlar benimde Anadolu Sigortadan hamilelik sigortam var 10 muayene hakkım ve doğumu karşılıyor sigortacima kaç kere özellikle sordum doğum için herhangi bir limit var mı diye hayır yok dedi bende korkuyorum limit vardır diye çünkü hastaneler sürekli zam yapıyor sigortalar baya düşük fiyat garantisi veriyor tekrar hastaneye soracağım bakalım ne olacak. Bende hamile kalmadan önce yaptırmıştım 1 ay beklemeliydi benimki de

Günaydın güzel anneler uyuma konusunda sikinti yasayan arkadaslara tavsiyem yatmadan koca kase yogurt yiyin yada ayran icin. Ben resmen bayiliyorum uykudan hemen daliyorum ama benimde problemim sabaha karsi wc kalkinca asla geri dalamiyorum 1.5 saati buluyor uykuya geri dalmak. O fena

Haftaiçi iş güç derken bebelerine kahvaltı hazırlamakta zorlanan özlem haftasonu gönülleri olsun diye istediklerini pişirme moduna gecmistir
Off pozitifim sabahlari bi ac uyaniyorum ki sorma keske sana kahvaltiya gelebilsem suan cok useniyorum sevdgm seyleri pisirmeye

Günaydııınn canımcım gece demeyelim pls daha sinirim geçmedi birde dün gece ilk kez sancılı kramplarım başladı bacağıma damar damar üstüne binme derler ya öyle oldu bağırarak uyandım yazık eşim doğuruyorum sandı

Ben o durumu bir aydır yaşıyorum arkadaşımla haftamız aynı o benden de beter durumda kramp ve ağrı konusunda en son hocaya bacağını okutmaya gidecekti dün agsjklflf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…