- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.381
Yalanci sanci bende de dün oldu canim. Sag tarafima karnimin bazende kasigima boyle agri girdi cikti tuhaf bi agrisi oldu gecmicek sandm korktm ama gecti şükürGünaydııınn canımcımgece demeyelim pls daha sinirim geçmedi birde dün gece ilk kez sancılı kramplarım başladı bacağıma damar damar üstüne binme derler ya öyle oldu bağırarak uyandım yazık eşim doğuruyorum sandı
Ah kıyamamm kız benim hep huzursuz bacak gibiydi dün gece yanına bide kramp eklendi kombo olduBen o durumu bir aydır yaşıyorum arkadaşımla haftamız aynı o benden de beter durumda kramp ve ağrı konusunda en son hocaya bacağını okutmaya gidecekti dün agsjklflf
İyi hemen geçmiş yavrum vallahi bomboş keselerden nerelere geldik çok şükürYalanci sanci bende de dün oldu canim. Sag tarafima karnimin bazende kasigima boyle agri girdi cikti tuhaf bi agrisi oldu gecmicek sandm korktm ama gecti şükürkizz ne kaldi sunun surasindaaa ahh nerelerden geldik bu haftalara. Senin bizden daha az kaldi nasipse caniiim sabrettt tahmini bir gün tarih verdimi dr ?
Yaaa teşekkür ederim canimMeliss85
Canım merhaba,
Kalitesini bilmiyorum ama haftaya a101'e de geliyormuş müslin. Piyasaya göre uygun, belki kalitelilerin yaninda ekstra olarak alinabilir.
YAaa cansın pozitifim
Insallah uslu uslu durur minik kizlarrrİyi hemen geçmiş yavrum vallahi bomboş keselerden nerelere geldik çok şükürdoktor en geç 10 temmuz diyor bebişim ama tahmini kurban bayramı bekliyormuş inşallah 10 temmuz olur 34. Haftada küvöz ihtimalleri oluyormuş
3.trimestrda herşey başa dönüyor diyorlardı doğruymuş demek kiGünaydın kızlar. Dün gece pertim çıktı, mide yanması, bulantı, kusma... Uykularım iyice berbatlaşmaya başladı artık, bir an önce doğuracağımız gün gelse de doğursak hayırlısıyla diyorum böyle olunca. Ne farklı bir şey yedim, ne içtim. Hatta uzun bir yürüyüş de yaptım. Gaviscon içip yattım yarım saat sonra yanmayla bir başladı. Ne yapacağız bilmiyorum canım çok sıkkın artık bu kusmalardan, yanmalardan, bulantılardan. Çevreme bakıyorum herkes prenses gibi hamilelik geçiriyor, benim bir Feriha gibi çöp toplarken bayılmadığım kaldı.
Ah ah piremses gebelere bende çok özeniyorum.Aynada kendime bakınca kendime üzülür oldumGünaydın kızlar. Dün gece pertim çıktı, mide yanması, bulantı, kusma... Uykularım iyice berbatlaşmaya başladı artık, bir an önce doğuracağımız gün gelse de doğursak hayırlısıyla diyorum böyle olunca. Ne farklı bir şey yedim, ne içtim. Hatta uzun bir yürüyüş de yaptım. Gaviscon içip yattım yarım saat sonra yanmayla bir başladı. Ne yapacağız bilmiyorum canım çok sıkkın artık bu kusmalardan, yanmalardan, bulantılardan. Çevreme bakıyorum herkes prenses gibi hamilelik geçiriyor, benim bir Feriha gibi çöp toplarken bayılmadığım kaldı.
Evet canım adacel di hatta ismi. Gerçekten de doktorun dediği gibi ne ağrı ne ateş olmadı hiçCanım aynısını olduk dimi tetanoz boğmaca
Kız sen bildiğin beni anlatmışsınGünaydın kızlar. Dün gece pertim çıktı, mide yanması, bulantı, kusma... Uykularım iyice berbatlaşmaya başladı artık, bir an önce doğuracağımız gün gelse de doğursak hayırlısıyla diyorum böyle olunca. Ne farklı bir şey yedim, ne içtim. Hatta uzun bir yürüyüş de yaptım. Gaviscon içip yattım yarım saat sonra yanmayla bir başladı. Ne yapacağız bilmiyorum canım çok sıkkın artık bu kusmalardan, yanmalardan, bulantılardan. Çevreme bakıyorum herkes prenses gibi hamilelik geçiriyor, benim bir Feriha gibi çöp toplarken bayılmadığım kaldı.
Bence normal cnm ama doktorlar daha iyi bilir bizimki genel olarak 1 hafta önden gidiyorMeraba hanimlar bebegin 2 hafta onden gitmesi normalmi,doktorum hamur şeker tuzu kestirdi yuruyus yapmami soyledi
Bebeğim ne yarası? Bizde yara olmayacak. Yaranın en büyük sebebi yanlış emzirme pozisyonları ve havasız bırakılması. Bizde yara olmayacak allahın izniyle. Bide onu çekemicem hdjdjBugunku kargo kendimeinsallah gögüs ucu yaralarimizi en hafif düzeyde atlatiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?