2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yalanci sanci bende de dün oldu canim. Sag tarafima karnimin bazende kasigima boyle agri girdi cikti tuhaf bi agrisi oldu gecmicek sandm korktm ama gecti şükür kizz ne kaldi sunun surasindaaa ahh nerelerden geldik bu haftalara. Senin bizden daha az kaldi nasipse caniiim sabrettt tahmini bir gün tarih verdimi dr ?

Ben o durumu bir aydır yaşıyorum arkadaşımla haftamız aynı o benden de beter durumda kramp ve ağrı konusunda en son hocaya bacağını okutmaya gidecekti dün agsjklflf
Ah kıyamamm kız benim hep huzursuz bacak gibiydi dün gece yanına bide kramp eklendi kombo oldu
İyi hemen geçmiş yavrum vallahi bomboş keselerden nerelere geldik çok şükür doktor en geç 10 temmuz diyor bebişim ama tahmini kurban bayramı bekliyormuş inşallah 10 temmuz olur 34. Haftada küvöz ihtimalleri oluyormuş

Meliss85
Canım merhaba,
Kalitesini bilmiyorum ama haftaya a101'e de geliyormuş müslin. Piyasaya göre uygun, belki kalitelilerin yaninda ekstra olarak alinabilir.
Yaaa teşekkür ederim caniminşallah banada kalir

Pancosu da guzel görünüyor

baharrr34 ah be gülüm keşke yakın olsaydık vallahi billahi beslerdim seni
YAaa cansın pozitifim
Insallah uslu uslu durur minik kizlarrrsaglikla dogsun premsesslerrr

Günaydın kızlar. Dün gece pertim çıktı, mide yanması, bulantı, kusma... Uykularım iyice berbatlaşmaya başladı artık, bir an önce doğuracağımız gün gelse de doğursak hayırlısıyla diyorum böyle olunca. Ne farklı bir şey yedim, ne içtim. Hatta uzun bir yürüyüş de yaptım. Gaviscon içip yattım yarım saat sonra yanmayla bir başladı. Ne yapacağız bilmiyorum canım çok sıkkın artık bu kusmalardan, yanmalardan, bulantılardan. Çevreme bakıyorum herkes prenses gibi hamilelik geçiriyor, benim bir Feriha gibi çöp toplarken bayılmadığım kaldı.

3.trimestrda herşey başa dönüyor diyorlardı doğruymuş demek ki

Ah ah piremses gebelere bende çok özeniyorum.Aynada kendime bakınca kendime üzülür oldum canım mide yanması için ben 2-3 yastıkla yatıyorum artık alıştım.Çok rahatlattı beni.Benim de mide yanmam çok yoğundu tek yastıkla yatınca resmen ağzıma geliyordu mide öz suyum ,boğulacak gibi oluyordum .mahvoluyordum.Sende bi kaç yastıkla yat inan bana rahatlayacaksın

Günaydın herkese , gece uyuyamayınca bu saatlerde anca kalkan bir Cerito ağrıdan ve tuvaletten kıvrandığım bir gecenin sabahında aklımda evden dışarı nasıl kaçarım fikri var.Hava o kadar güzel görünüyor ki dışarda

Kız sen bildiğin beni anlatmışsın

Bugunku kargo kendime insallah gögüs ucu yaralarimizi en hafif düzeyde atlatiriz.
Bebeğim ne yarası? Bizde yara olmayacak. Yaranın en büyük sebebi yanlış emzirme pozisyonları ve havasız bırakılması. Bizde yara olmayacak allahın izniyle. Bide onu çekemicem hdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…