2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar gunaydinnn ya bu hemoroid kanamasini ben doktoruma soylemedim ama nerdeyse 1 hafta olacak. Sizce danismali miydim ? Foşur foşur kanama yok aslında ama peceteye geliyor camasirima cikmiyor. Ama her tuvaletimde buyuk kucuk farketmeksizin kontrol ediyorum ve hep bi kan geliyor. gecsin diye bisi pek yapmamaya basladim cunku acisi baya azaldi. Kanamasina sasiriyorum. Gecsin diye bisi yapmadigim icin de kendimce yanlis bisi yapmiyorum ki diyorum. Sormali miyim sizce ?

Canım ben olsam kesinlikle bilgilendirirdim. En ince detayı da bilmesi lazım bence doktorun. Mesela sana belki kan sulandırıcıya başlar. Pıhtı mıhtı olmasın diye veya hiçbirşey yapmaz ama bilgisi olur en azından.

Hayır yönlendirmedi. Teşekkür ederim

Bence bi sor kuzum, benım baya geçti kanama hiç olmadı o yüzden herhalde söylemem gibi ama yanma var dün biraz acıyı fazla kaçırmışım

Günaydın canım annelerim benim 2 3 gecedir kalça bel bacak ağrısından yatakta donemiyorum. Gece wc ye çıkmak eziyet resmen sakat gibiyim. Uyuyamıyorum . Sabah daha iyiceyim ama gece olsun istemiyorum gece artık kas gevşetici sürmek zorunda kaldım. Bu gün gidip o kinezyoloji bandı alayım. Decathlon da var de mi ffestinalente . İnsanın hayat kalitesi düşüyor resmen.

Benim açlık 95
1. saat 205 çıktı. Dahiliye 1 haftalık ölçüm yap dedi. Hba1c 4.9 çıktı.
Evde ölçümlerim dikkat edince düşük seyrediyor. Ki dikkat ediyorum. Kesinlikle patates pirinç makarna şeker buğday ekmeği unlu ürünleri tüketme . Bej 1 haftadır öyle yapıyorum. Baya hafif geçiyor
Eeee ağrı şovları başlayanlar el kaldırsın

Canım decathlonda var ama onu bilen birinin uygulaması lazım. Alttakini gergin yapıyosun tutuşu fln farklı. Kenarları yuvarlıyosun. YouTubedan araştır mutlaka tamam mı? Evde yapacaksan bile.

3.trimestrda herşey başa dönüyor diyorlardı doğruymuş demek ki
ay en çekindiğim şeylerden biriydi 3.trimester ile ilgili. evet ilk 4.5 ay kadar bulantım yok kabul, bebeğin plesentası falan olduğu için o günlerki kadar bulantımız olmaz zaten. ama şu yanma var ya, o yanmanın bi noktası var o noktaya kadar normal. o noktaya geldiği an haaahhh diyorum geliyor midemden ne yediysem. hayır işin garip kısmı günde zaten 2 öğün besleniyorum fazlasını yiyemiyorum, öğünlerimde de hamilelik öncesinde yediğimden fazlasını yemiyorum yani duruma göre daha bile az. niye böyle oluyor bilmiyorum, dehşet yoruldum mental açıdan ruhum sıkılıyor artık. ever bin kez şükür bebeğim sağlıklı, hiç aksi bir durum da yaşamadık. gerçekten buna her saniye şükrediyorum. ama benim açımdan çok da harika geçmiyor hamilelik ve bunu dile getirirken vicdan azabı çekiyorum.
sorma Ceri, kıyafetlerime de göbekten ötürü pek yakışmamaya başladım aynaya bakmıyorum artık kaşlarımı almak dışında. hamile yastığı + baş kısmında 2 tane yastık var. gaviscon da alıyorum normalde iyi geliyor ama dün ne bokuma olduysa öyle canımdan bezdim yav. 4 seneyi aşan tanışıklığımızda eşim beni ilk kez kusarken gördü, mahçupluğu atamıyorum üstümden.
Kız sen bildiğin beni anlatmışsın
yav bacılık bu nedir ya, tam biraz rahatladık diyorum kusarak kalkıyorum. delirecem şu kadar kaldı

Ben kaşıma da bakmıyorum bazen ay kusarken de görüversin kız bişey olmaz hayat paylaşıyorsunuz,sen can taşıyorsun ne kadar naifsin yaaaa

Canım decathlonda var ama onu bilen birinin uygulaması lazım. Alttakini gergin yapıyosun tutuşu fln farklı. Kenarları yuvarlıyosun. YouTubedan araştır mutlaka tamam mı? Evde yapacaksan bile.
Bakayım olmadı acile gider yaptırırım

Benim beşik de bu tarz. Acaba seninkinin boyutları ne ? Çünkü benimkinin içine yatak bulamadım. Şimdi ya Kv yapacak ya da içine sert sünger kestirecem:)
Kenarlık neden kullanmayacaksın?zevk meselesi mi? Yoksa bebişlere bir zararı mı olabilir?
Lastikli çarşaf çok mantıklı geldi bana. inşallah gönlünce bulursun

60*120 canım beşikte, içide. Seninki kaç?

Canımcığım zaten dönmeyi öğrenene kadar gerek yok. Kapatmak hava sirkülasyonunu engelleyeceği için doğru bulmuyorum. Dönmeyi öğrendikten sonra baktım riskli o zaman da yine bütünlerden değilde Çubuklara satılanlardan alacağım. Hava sirkülasyonu konu tamamen yastıklar ve lastiksiz çarşaflarda allah korusun boğulmaya sebebiyet verebilir o yüzden ben temizinden lastikli çarşafla işi görücem.

Öyle doluyum öyle doluyumki kızlar nasıl bi yol izlesem bilmiyorum. Kayınvalidem ve görümcem hamileliğimin başından beri herşeyi burnumdan getirdiler hep ağlayarak geçti günlerim hep stres yaşadım aylardır bi gün mutlu geçiremedim haliyle eşim ne kadar benden taraf olsada onlarda ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz bende sus pus bi insan değilimdir onlar yapıp yapıp masum rolü oynadı bende kendimi asla ezdirmedim yaptıklarını yüzlerine vurdum aynı apartmanda oturuyoruz şuanda başka eve kiraya çıkcak durumumuz yok malum bebekte geliyor kiramızda uygunken sıkıştıramayız kendimizi 1 aydır kesinlikle konuşmuyorum onlarla yolda görsem yolumu değiştirip kafamı çeviriyorum ah ettim çocuğumu göstermicem gelemezler ne hastahaneye ne eve dedim benim hamileliğimi zehir edenler bebeğimi stres altına sokanlar bebek doğunca babannecilik halacılık oynamasınlar torunlarının annesine saygısı olmayanlar çocuğumu haketmiyorlar dedim eşime oda nasıl istersen dedi. İçim çok dolu kendi ailem sağolsun her zaman yanımda maddi ve manevi eşimde bunun farkında annem bakıcak zaten bebeğime ben işe başlayınca görseniz bayılıyorlar iyi hala ve iyi babanne rolü yapmaya dillerinden düşmezdi bi çoraplarını görmedik şimdiye kadar aldıkları hakedene hakettiğini veriyorum artık. Ayyy niye anlattım size bunları bilmiyorum dertleşmek istedim işte

Midem benim de öyle. Özellikle su içmek çok kötü yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…