- 18 Eylül 2022
- 577
- 1.903
- 28
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.401
Hahaha insallah canimmm tabikide hic olmasinn insallahBebeğim ne yarası? Bizde yara olmayacak. Yaranın en büyük sebebi yanlış emzirme pozisyonları ve havasız bırakılması. Bizde yara olmayacak allahın izniyle. Bide onu çekemicem hdjdj
Canım ben olsam kesinlikle bilgilendirirdim. En ince detayı da bilmesi lazım bence doktorun. Mesela sana belki kan sulandırıcıya başlar. Pıhtı mıhtı olmasın diye veya hiçbirşey yapmaz ama bilgisi olur en azından.Kizlar gunaydinnn ya bu hemoroid kanamasini ben doktoruma soylemedim ama nerdeyse 1 hafta olacak. Sizce danismali miydim ? Foşur foşur kanama yok aslında ama peceteye geliyor camasirima cikmiyor. Ama her tuvaletimde buyuk kucuk farketmeksizin kontrol ediyorum ve hep bi kan geliyor.gecsin diye bisi pek yapmamaya basladim cunku acisi baya azaldi. Kanamasina sasiriyorum. Gecsin diye bisi yapmadigim icin de kendimce yanlis bisi yapmiyorum ki diyorum. Sormali miyim sizce ?
Benim şimdiden göğüs uçlarım acıyor arada hametan sürüyorumBugunku kargo kendimeinsallah gögüs ucu yaralarimizi en hafif düzeyde atlatiriz.
Yok yok ben inanıyorumHahaha insallah canimmm tabikide hic olmasinn insallah
Hayır yönlendirmedi. Teşekkür ederimCanım benim diyetisyenim kan sonuçlarıma, kiloma baktı ve geçmişten beni bildiği için kişisel bir liste verdi. Mesela normalde 3 ana öğn 2 ara öğün yapıyor hamileler benim listemde direkt 2 ana öğün 1 ara öğün var. Paylaşmam o sebeple doğru değil. Şeker üst sınırda çıkınca diyetisyene yönlendirmedi mi seni?
Bence bi sor kuzum, benım baya geçti kanama hiç olmadı o yüzden herhalde söylemem gibi ama yanma var dün biraz acıyı fazla kaçırmışımKizlar gunaydinnn ya bu hemoroid kanamasini ben doktoruma soylemedim ama nerdeyse 1 hafta olacak. Sizce danismali miydim ? Foşur foşur kanama yok aslında ama peceteye geliyor camasirima cikmiyor. Ama her tuvaletimde buyuk kucuk farketmeksizin kontrol ediyorum ve hep bi kan geliyor.gecsin diye bisi pek yapmamaya basladim cunku acisi baya azaldi. Kanamasina sasiriyorum. Gecsin diye bisi yapmadigim icin de kendimce yanlis bisi yapmiyorum ki diyorum. Sormali miyim sizce ?
Peki ne dedi sana? Üst sınırda diyip bıraktı mı?Hayır yönlendirmedi. Teşekkür ederim
Benim açlık 95Kızlar dün şeker yüklemem yapıldı.
Açlık 82
1. Saat tokluk 182
2.Saat tokluk 157 çıktı
1 hafta evde şeker ölçümü ve diyet yapacağım.
Bugün akşam yüksek çıktı eğer haftalık takipte yüksek seyrederse yatış verecem dedi doktorum. Benim durumda olan varmı?
Eeee ağrı şovları başlayanlar el kaldırsın
Canım decathlonda var ama onu bilen birinin uygulaması lazım. Alttakini gergin yapıyosun tutuşu fln farklı. Kenarları yuvarlıyosun. YouTubedan araştır mutlaka tamam mı? Evde yapacaksan bile.Günaydın canım annelerimbenim 2 3 gecedir kalça bel bacak ağrısından yatakta donemiyorum. Gece wc ye çıkmak eziyet resmen sakat gibiyim. Uyuyamıyorum . Sabah daha iyiceyim ama gece olsun istemiyorum gece artık kas gevşetici sürmek zorunda kaldım. Bu gün gidip o kinezyoloji bandı alayım. Decathlon da var de mi ffestinalente . İnsanın hayat kalitesi düşüyor resmen.
Benim açlık 95
1. saat 205 çıktı. Dahiliye 1 haftalık ölçüm yap dedi. Hba1c 4.9 çıktı.
Evde ölçümlerim dikkat edince düşük seyrediyor. Ki dikkat ediyorum. Kesinlikle patates pirinç makarna şeker buğday ekmeği unlu ürünleri tüketme . Bej 1 haftadır öyle yapıyorum. Baya hafif geçiyor
ay en çekindiğim şeylerden biriydi 3.trimester ile ilgili. evet ilk 4.5 ay kadar bulantım yok kabul, bebeğin plesentası falan olduğu için o günlerki kadar bulantımız olmaz zaten. ama şu yanma var ya, o yanmanın bi noktası var o noktaya kadar normal. o noktaya geldiği an haaahhh diyorum geliyor midemden ne yediysem. hayır işin garip kısmı günde zaten 2 öğün besleniyorum fazlasını yiyemiyorum, öğünlerimde de hamilelik öncesinde yediğimden fazlasını yemiyorum yani duruma göre daha bile az. niye böyle oluyor bilmiyorum, dehşet yoruldum mental açıdan ruhum sıkılıyor artık. ever bin kez şükür bebeğim sağlıklı, hiç aksi bir durum da yaşamadık. gerçekten buna her saniye şükrediyorum. ama benim açımdan çok da harika geçmiyor hamilelik ve bunu dile getirirken vicdan azabı çekiyorum.3.trimestrda herşey başa dönüyor diyorlardı doğruymuş demek ki
sorma Ceri, kıyafetlerime de göbekten ötürü pek yakışmamaya başladım aynaya bakmıyorum artık kaşlarımı almak dışında.Ah ah piremses gebelere bende çok özeniyorum.Aynada kendime bakınca kendime üzülür oldumcanım mide yanması için ben 2-3 yastıkla yatıyorum artık alıştım.Çok rahatlattı beni.Benim de mide yanmam çok yoğundu tek yastıkla yatınca resmen ağzıma geliyordu mide öz suyum ,boğulacak gibi oluyordum .mahvoluyordum.Sende bi kaç yastıkla yat inan bana rahatlayacaksın
yav bacılık bu nedir ya, tam biraz rahatladık diyorum kusarak kalkıyorum. delirecemKız sen bildiğin beni anlatmışsın
Ben kaşıma da bakmıyorum bazensorma Ceri, kıyafetlerime de göbekten ötürü pek yakışmamaya başladım aynaya bakmıyorum artık kaşlarımı almak dışında.hamile yastığı + baş kısmında 2 tane yastık var. gaviscon da alıyorum normalde iyi geliyor ama dün ne bokuma olduysa öyle canımdan bezdim yav. 4 seneyi aşan tanışıklığımızda eşim beni ilk kez kusarken gördü, mahçupluğu atamıyorum üstümden.
yav bacılık bu nedir ya, tam biraz rahatladık diyorum kusarak kalkıyorum. delirecemşu kadar kaldı
Bakayım olmadı acile gider yaptırırımCanım decathlonda var ama onu bilen birinin uygulaması lazım. Alttakini gergin yapıyosun tutuşu fln farklı. Kenarları yuvarlıyosun. YouTubedan araştır mutlaka tamam mı? Evde yapacaksan bile.
Benim beşik de bu tarz. Acaba seninkinin boyutları ne ?Kızlar ben 1 yaşına kadar yorgan yastık kullanmayacağım. Lastikli çarşaf istiyorum sadece. Kenarlık ve yastık vs ile de doldurmayacağım. Aşağıdaki yatağın aynısını aldık. Hayalimdeki buydukurunca bizde atarım. ben şansımı ahşaptan yana değerlendirdim. Kedilerden dolayı ve pimpirikliğimden dolayı
Lastikli çarşaf alıp çok memnun kalan var mı? Varsa bana link atabilir mi rica etsem. Bakıyorum ama ya çok pahalı ya da desebleri içime sinmiyor. Bir tarafımda kerameti bir çarşaf al kumasını terziye yaptır içine sinsin diyor ama bilemedim.
60*120 canım beşikte, içide. Seninki kaç?Benim beşik de bu tarz. Acaba seninkinin boyutları ne ?Çünkü benimkinin içine yatak bulamadım. Şimdi ya Kv yapacak ya da içine sert sünger kestirecem:)
Kenarlık neden kullanmayacaksın?zevk meselesi mi? Yoksa bebişlere bir zararı mı olabilir?
Lastikli çarşaf çok mantıklı geldi bana. inşallah gönlünce bulursun
Kalacak yerimiz yok
Midem benim de öyle. Özellikle su içmek çok kötü yapıyoay en çekindiğim şeylerden biriydi 3.trimester ile ilgili. evet ilk 4.5 ay kadar bulantım yok kabul, bebeğin plesentası falan olduğu için o günlerki kadar bulantımız olmaz zaten. ama şu yanma var ya, o yanmanın bi noktası var o noktaya kadar normal. o noktaya geldiği an haaahhh diyorum geliyor midemden ne yediysem. hayır işin garip kısmı günde zaten 2 öğün besleniyorum fazlasını yiyemiyorum, öğünlerimde de hamilelik öncesinde yediğimden fazlasını yemiyorum yani duruma göre daha bile az. niye böyle oluyor bilmiyorum, dehşet yoruldum mental açıdan ruhum sıkılıyor artık. ever bin kez şükür bebeğim sağlıklı, hiç aksi bir durum da yaşamadık. gerçekten buna her saniye şükrediyorum. ama benim açımdan çok da harika geçmiyor hamilelik ve bunu dile getirirken vicdan azabı çekiyorum.
sorma Ceri, kıyafetlerime de göbekten ötürü pek yakışmamaya başladım aynaya bakmıyorum artık kaşlarımı almak dışında.hamile yastığı + baş kısmında 2 tane yastık var. gaviscon da alıyorum normalde iyi geliyor ama dün ne bokuma olduysa öyle canımdan bezdim yav. 4 seneyi aşan tanışıklığımızda eşim beni ilk kez kusarken gördü, mahçupluğu atamıyorum üstümden.
yav bacılık bu nedir ya, tam biraz rahatladık diyorum kusarak kalkıyorum. delirecemşu kadar kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?