- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.441
78le kaldim canimKaç kiloyla hamile kaldın canım
O sorunun çözümü yok şuan kanama dönemin desin bir süre sonra geçecek sonra sakın olduğu döneme geçeçek kanaması için kabız veya ishal olmanada gerek yok küçük tuvalette bile kanıyor nalet şey. Hamileyken tek tavsiyem gerçek zeytinyağı süre bilirsin rahatlatır biraz iyileştirir. Bende geçenlerde yaşadım 15 gün kadar sürdü doktora söylemedim şuan iyiyim rahat tuvalete çıkmak için hergün armut ve kayısı yiyorumKizlar gunaydinnn ya bu hemoroid kanamasini ben doktoruma soylemedim ama nerdeyse 1 hafta olacak. Sizce danismali miydim ? Foşur foşur kanama yok aslında ama peceteye geliyor camasirima cikmiyor. Ama her tuvaletimde buyuk kucuk farketmeksizin kontrol ediyorum ve hep bi kan geliyor.gecsin diye bisi pek yapmamaya basladim cunku acisi baya azaldi. Kanamasina sasiriyorum. Gecsin diye bisi yapmadigim icin de kendimce yanlis bisi yapmiyorum ki diyorum. Sormali miyim sizce ?
Ben de ilerleyen aşamada montessori mobilya düşünüyorum. İnşallah gönlümüzce olur.Ayy güle güle kullansın çok güzelo askılığına da bayıldım inan ki. Montessori mobilleri yapıcam ben bebeğime ama mide bulantısından, bel ağrısından o konuyla ilgilenemedim. Tam onların asılacağı biryer olmuş. Bende öyle birşey ekleteyim en iyisi, güzel bir fikir oldu
Canım uzmanlar ilk 1 yıl önermiyor yastık yorgan. Ben soğuk bir memlekette yaşamıyorum. O yüzden uyku tulumu aldım daha güvenli geldi onunla uyutacağım. Uygun tog değeri olan uyku tulumları bence gayet iş görür.
Arkadaşım içine yünden yatak yaptırmış ama çok yıprandığı için bana vermediArkadaşın ne kullanmış canım?
Herkesin derdi kendine büyüktür. Sağlık açısından seninde sorunların oldu süreç günlük yaşantını etkiledi, diyetle devam etmek zorunda kaldın ve tansiyon problemin vardı diye hatırlıyorum o yüzden büyük, küçük bizi etkileyen neyimiz varsa derttir hiçte nankör değilsinmydreams93 ben daha neler söylüyorum bebeğim içimden buraya hepsini dökemiyorum hdjdjdjj
Şuanki motivasyonum kesinlikle doğum ve sonrasının müthiş geçeceği. Bütün cefayı şuan bitirmiş olduğum djjdj
Kendimi de kötü hissediyorum bazen. Sağlıksal olarak çok şükür hiçbir sıkıntı yok bugüne kadar rahatım ona rağmen böyle serzenişte bulunca yine nankörüm beğğn moduna giriyorum ama gerçekten dayanacak gücüm kalmadı.
Cnm birde ayran soda limon yapsan etkisi gitmeden tek seferde içsen ne zaman ishal olsak annem yapardı10 gündür ishalim geçmiyor su gibi kafayı yicem halsizim kaç kere doktora gittim ilaç bile vermediler bebeğe zararlı olur diye kan testleri herşeyi yaptılar bişey cıkmıyorr serum verip yolluyorlar....Evde yenebilecek herşeyi yedim kusuyorum bir yandan ishal ayrı yandan ne yapcam şaşırdım kaldım ben.... Derdime çare bilen var mı.
Ay ay bu ne süs püs kızzz seni kokoş maşallahhhhh kizlarinda sana benzesin 3lü kanka olun ohhhBi haftasonu fotosu da benden gelsin insan kendi göbek deliğinden soğurmudışarda değilim kızlar kocam fino köpüşü gibi kahvaltıya götürdü geri getirdi
Crossların cok guzelmis cnm nerden aldinBi haftasonu fotosu da benden gelsin insan kendi göbek deliğinden soğurmudışarda değilim kızlar kocam fino köpüşü gibi kahvaltıya götürdü geri getirdi
Üzüldüm canım seni çok iyi anlıyorum. Ama bu durum ve küslük çocuğun içinde kötü bence. Eğer çok büyük olaylar yoksa sınırlı bir şekilde aile ilişkilerini sürdürmeye devam etmelisin. Çünkü bu şekilde kocanda mutlu olamaz, bu sefer çocuğunda mutsuz olur vs, ama arada ne var bilemediğimden sen daha iyi bilirsin tabiÖyle doluyum öyle doluyumki kızlar nasıl bi yol izlesem bilmiyorum. Kayınvalidem ve görümcem hamileliğimin başından beri herşeyi burnumdan getirdiler hep ağlayarak geçti günlerim hep stres yaşadım aylardır bi gün mutlu geçiremedim haliyle eşim ne kadar benden taraf olsada onlarda ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz bende sus pus bi insan değilimdir onlar yapıp yapıp masum rolü oynadı bende kendimi asla ezdirmedim yaptıklarını yüzlerine vurdum aynı apartmanda oturuyoruz şuanda başka eve kiraya çıkcak durumumuz yok malum bebekte geliyor kiramızda uygunken sıkıştıramayız kendimizi 1 aydır kesinlikle konuşmuyorum onlarla yolda görsem yolumu değiştirip kafamı çeviriyorum ah ettim çocuğumu göstermicem gelemezler ne hastahaneye ne eve dedim benim hamileliğimi zehir edenler bebeğimi stres altına sokanlar bebek doğunca babannecilik halacılık oynamasınlar torunlarının annesine saygısı olmayanlar çocuğumu haketmiyorlar dedim eşime oda nasıl istersen dedi. İçim çok dolu kendi ailem sağolsun her zaman yanımda maddi ve manevi eşimde bunun farkında annem bakıcak zaten bebeğime ben işe başlayınca görseniz bayılıyorlar iyi hala ve iyi babanne rolü yapmaya dillerinden düşmezdi bi çoraplarını görmedik şimdiye kadar aldıkları hakedene hakettiğini veriyorum artık. Ayyy niye anlattım size bunları bilmiyorum dertleşmek istedim işte
Bi haftasonu fotosu da benden gelsin insan kendi göbek deliğinden soğurmudışarda değilim kızlar kocam fino köpüşü gibi kahvaltıya götürdü geri getirdi
Teşekkür ederizz babaları buna hazır mı bakalımAy ay bu ne süs püs kızzz seni kokoş maşallahhhhh kizlarinda sana benzesin 3lü kanka olun ohhh
Teşekkür ederim canımm geçen yıl bambiden almıştık çok rahat tüm yaz ayağımdan çıkarmadımCrossların cok guzelmis cnm nerden aldin
Teşekkür ederizz daha büyümetmezler karnı dimi haberleri yok ama ben taşıyamıyorumdamaşallah size çok güzel
Az kalmış bence senin erken gelir ikiz sonuçta nolcak birazda yatarsın sanki annesiTeşekkür ederizz babaları buna hazır mı bakalım
Teşekkür ederim canımm geçen yıl bambiden almıştık çok rahat tüm yaz ayağımdan çıkarmadım
şu anda da terlik hali ayağıma olan tek ayakkabım
Teşekkür ederizz daha büyümetmezler karnı dimi haberleri yok ama ben taşıyamıyorumda
Canım ablan annene nasıl davranıyor? Sen nasıl davranıyorsun?Ben bugün de psikolojik açıdan pertim kızlar, Dün kocam il dışına gitti işi vardı. Bende sabahtan annemi aradım bu gece sende kalacağım diye. Oda tamam dedi. Ben ablana gideceğim öğleden sonra gelirsin dedi (annem ablamın çocuklarına bakıyor) Bende tamam dedim akşam 5 oldu aramadı. Bende naptın diye aradım. Ablamdayım eve 7 de gitcem ablanlarla dolaşcaz dedi. Ben burda bi sinir oldum zaten. Sabahtan aramış haber vermişim, insan eve gider kapısını açar sanki hergün sende kalıyorum. Neyse 7 buçuk gibi gittim. Ablandan sana sarma getirdim bugün sardık felan dedi. Saolsunlar beni düşünmüşler tamam da insan bi ne pişireyim der, bir sofra felan kurar. Kuru kuru sarmayı önüme koydu. Ona bi daha bozuldum. Bu gün sabahtan benim işyerime gittik (tek çalışıyorum özel) öğleye kadar işimi bitirdim. Bugün ablanlar gelcek pizza yapcaz felan dedi. Bende sinir oldum. Ben eve gidiyorum kocam geldi dedim (henüz gelmedi) Dün yapsaydın dedim. Yani Kadın için etkisiz eleman gibiyim herşey ablama göre planlanıyor. Sınırlerim oynadı. Canımda pizza çekmişti ama itiraf ediyorum kıskançlığımdan gitmedim. Eve geldim makarna pişiriyorumYa var ya anneme ayrı kocama ayrı kocamın ailesine ayrı sinir oluyorum. Belki de ben tuhafım yada tuhaflaştım ondan da emin değilim. Ama hiç biyerde mutlu değilim ya. İnşallah ben de kızıma böyle şeyler hissettirmem
Benim de bir ön gün kadar önden gidiyor ilk ultrasonlarda 1 hafta kadardı uzun zamandır da 10 gün civarı. Doktor normal dedi şimdiye kadar. Haftaya kontrolüm var bakalım bu sefer nasıl çıkacak merakla bekliyorum.Meraba hanimlar bebegin 2 hafta onden gitmesi normalmi,doktorum hamur şeker tuzu kestirdi yuruyus yapmami soyledi
Canım ne önemi var, ilerde kızım sana gelcem dese ne pişireceğimi şaşırırım heralde ki hamileyim bide tuhaf değil miCanım ablan annene nasıl davranıyor? Sen nasıl davranıyorsun?
Canım sadece bu olay özelinde değerlendirmek istemedim. Bu tabii ki tuhaf ama senin annen genelde böyle yapıyor. Yine bir yemekli mevzu olmuştu sanki, kalbin kırılmıştı. Annenin neden ikinize böyle farklı davrandığını anlamaya çalıştım sadece.Canım ne önemi var, ilerde kızım sana gelcem dese ne pişireceğimi şaşırırım heralde ki hamileyim bide tuhaf değil mi
Bende anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum valla. Bir de gece boyu ablanın kendi parası var senin yok. Koluna bilmem kaçtane bilezik yapmış. Sende 1 tane bilezikle kaldım vs. Gibi söylemlerde bulundu durdu. Yani herkes aynı olmak zorundamı napabilirim anlamadım. 7 aylık hamile bir kadına bunlar söylenecek şey mi. Kabus gibi bir gün geçirip eve döndümCanım sadece bu olay özelinde değerlendirmek istemedim. Bu tabii ki tuhaf ama senin annen genelde böyle yapıyor. Yine bir yemekli mevzu olmuştu sanki, kalbin kırılmıştı. Annenin neden ikinize böyle farklı davrandığını anlamaya çalıştım sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?