2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bazı anneler öyle büyüğü daha çok seviyor ya da bazen küçüğü ilişkilere bağlı. Bizde de ablamla abim sevilir. Ben ikinci plandayımdır hep onların yaptığı doğrudur hamilelikte bile senin aldığın ilaçlar niye bunlar ablanınkilerden alsana onunki doğrudur daha iyidir diyor. Doktorum şöyle şöyle dedi diyorum ablanınki öyle bi şey dememiş kötü mü acaba senin doktorun? Sürekli böyle geçiyor konuşmalarımız

Benim de 10 gün önde gidiyor . Şekerden dolayı dedi ama hep öndeydi .ben de merak ediyorum nasıl olacak
Bekim kv de böyle yapıyor kızlarına

Çok düşüncesiz bir kadın ya. Annen olduğu için ağır konuşmak istemiyorum ama gerçekten devamlı kıyaslıyor ve rahatsız edici. Öyle deyince sen ne diyorsun? Rahatsız olduğunu söyledin mi?

Sıkma canını hep mi böyleydi.

Bu kırıcı olmuş evet herkes kendine münhasır sonuçta kıyaslamama yapılmamalı böyle hissettirdiğini bilse daha dikkatli olur belki bilemiyorum annen olduğu için seçerek konuşmaya çalışıyorum ama

Valla çok sinir bozucu değil mi ama ya. Ben de anneler gününde bir ayakkabı almıştım anneme. Dedim beğenmezsen değişebilirdi.Gitmiş ablamla değiştirmiş ayakkabıyı. Yani aldığım hediyeyi bile ablamla gidip değiştirmesi…

Bende anne konusu açılmışken derdimi dökeyim. Abimin 3 yaşında çocuğu var annem bakıyor. Ben bu yıl izin alacağım seneye işe döneceğim. Yeğenim 4 yaşına girmiş oluyor benimki 1. Sen bakıcıya verirsin diyor annem. Benimki konuşamayan derdini anlatamayan bakıcı bir şey yapsa söyleyemeyecek bir bebek. 4 yaşındaki ise bir sorun olsa iletebilir. Kimse çocuğuma baksın diye doğurmadım zaten ama çok üzüyor bu durum beni. Kayınvalide desen şehirdeki evi barkı kapattı köyüne ev yaptırdı. Ev borcumuz var diyip bir zıbın almışlığı yok. Bebeğime üzülüyorum iki taraftanda yalnız

Bilmiyorum ya bende annem kırmak istemiyorum. Hep öyledir böyledir diyorum. Ama çok kötülüyorum gerçekten

Bir de ben ablamdan daha okumuş biriyim. Buna rağmen annemin gözünde onun dedikleri daha doğrudur sağlık alanında olsun ekonomi alanında olsun

Evet garip gerçekten insanları anlamak çok zor, ama üzülme annesi olsun, en önemli olan o. İnşallah bizler daha iyi anneler oluruz. Bebeklerimiz hep mutlu olur

Normalde bakmak durumunda değil derim ama bir toruna bakılıp öbürü için böyle düşünülünce bende olsam çok kırılır ve kızardım. Ve çokta haklısın minicik olucak Sencer. Belki fikri değişir? Dağ gibi babası ve anası var. Allah size sağlık sıhhat versin hiçte yalnız değil. İyi gelmeyeceklerse gölgede etmesinler vallahi.

Sıkma canını hep mi böyleydi.
Valla hep böyle canım. Sürekli kendi paramın olmayışını yüzüme vuruyo. Üzüldüğümü de mi anlamıyo bilmiyorum. Çifte standart desen hat safhada. Sanırım beni beğenmiyo. İstediği gibi biri olamadığım için hep 2. Plana atıyo

ElizabethHarmon 50lik yükleme yapmıştık 3 hafta önce bende şekerde bir sorun çıkmadı. Eğer şeker varsa dikkat edersin yoksa da zaten sorun olacağını sanmıyorum. YouTube da kağan kocatepenin videolarını izlediysen bir iki hafta önde ya da geride olmasının bir problem olmadığını söylüyor.

Aynen işte birini 4 yaşına kadar getirip diğerine bakıcı tutarsınız demek çok yaralıyor

Malesef bazı anneler böyle oluyor canim üzülme diyeceğim ama özellikle insanın kendi annesi olunca üzülmemek elde değil tabiki. Ben kendi ailemde böyle bir şey görmedim Allah'a şükür ama anneanne babaannenin benzer tavırda çok davranışı vardı. Anneannem hala hayatta hala evlat ayırır birini gömer birini yüceltir bırak evladı torun bile ayırırlar yani. Belliki dolmussun canım en ufak bir olayda üzülüyorsun hormonlarda malum coşmaya yer arıyor. Burada senin bir suçun yok bunu bil sadece malesef yapanın eksikliği. Umarım hatasını anlar

Aynen işte birini 4 yaşına kadar getirip diğerine bakıcı tutarsınız demek çok yaralıyor
Kesinlikle. Birde ona bakmaya devam edecek di mi? Hadi yaşlandım ben vs diyip kimseye bakmasa hadi yine tamam diyeceğim ama gerçekten hoş olmamış. Ama ben abinin eşi olsam bunu kendim düşünür bir çözüm bulmaya çalışırım kreşe de gidebilir yani bu çocuk hem onun içinde iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…