- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.461
Bazı anneler öyle büyüğü daha çok seviyor ya da bazen küçüğü ilişkilere bağlı. Bizde de ablamla abim sevilir. Ben ikinci plandayımdır hep onların yaptığı doğrudur hamilelikte bile senin aldığın ilaçlar niye bunlar ablanınkilerden alsana onunki doğrudur daha iyidir diyor. Doktorum şöyle şöyle dedi diyorum ablanınki öyle bi şey dememiş kötü mü acaba senin doktorun? Sürekli böyle geçiyor konuşmalarımızBende anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum valla. Bir de gece boyu ablanın kendi parası var senin yok. Koluna bilmem kaçtane bilezik yapmış. Sende 1 tane bilezikle kaldım vs. Gibi söylemlerde bulundu durdu. Yani herkes aynı olmak zorundamı napabilirim anlamadım. 7 aylık hamile bir kadına bunlar söylenecek şey mi. Kabus gibi bir gün geçirip eve döndüm
Benim de 10 gün önde gidiyor . Şekerden dolayı dedi ama hep öndeydi .ben de merak ediyorum nasıl olacakBenim de bir ön gün kadar önden gidiyor ilk ultrasonlarda 1 hafta kadardı uzun zamandır da 10 gün civarı. Doktor normal dedi şimdiye kadar. Haftaya kontrolüm var bakalım bu sefer nasıl çıkacak merakla bekliyorum.
Bekim kv de böyle yapıyor kızlarınaCanım sadece bu olay özelinde değerlendirmek istemedim. Bu tabii ki tuhaf ama senin annen genelde böyle yapıyor. Yine bir yemekli mevzu olmuştu sanki, kalbin kırılmıştı. Annenin neden ikinize böyle farklı davrandığını anlamaya çalıştım sadece.
Çok düşüncesiz bir kadın ya. Annen olduğu için ağır konuşmak istemiyorum ama gerçekten devamlı kıyaslıyor ve rahatsız edici. Öyle deyince sen ne diyorsun? Rahatsız olduğunu söyledin mi?Bende anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum valla. Bir de gece boyu ablanın kendi parası var senin yok. Koluna bilmem kaçtane bilezik yapmış. Sende 1 tane bilezikle kaldım vs. Gibi söylemlerde bulundu durdu. Yani herkes aynı olmak zorundamı napabilirim anlamadım. 7 aylık hamile bir kadına bunlar söylenecek şey mi. Kabus gibi bir gün geçirip eve döndüm
Sıkma canını hep mi böyleydi.Bende anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum valla. Bir de gece boyu ablanın kendi parası var senin yok. Koluna bilmem kaçtane bilezik yapmış. Sende 1 tane bilezikle kaldım vs. Gibi söylemlerde bulundu durdu. Yani herkes aynı olmak zorundamı napabilirim anlamadım. 7 aylık hamile bir kadına bunlar söylenecek şey mi. Kabus gibi bir gün geçirip eve döndüm
Maalesef bazı aileler böyle oluyor. Çocukların arasında bu kadar kıyas ve seçim yapılmaz ya. Sonra çocuklar birbirine düşman oluyor. Allah ıslah etsin.Bekim kv de böyle yapıyor kızlarına
Bu kırıcı olmuş evet herkes kendine münhasır sonuçta kıyaslamama yapılmamalı böyle hissettirdiğini bilse daha dikkatli olur belki bilemiyorum annen olduğu için seçerek konuşmaya çalışıyorum amaBende anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum valla. Bir de gece boyu ablanın kendi parası var senin yok. Koluna bilmem kaçtane bilezik yapmış. Sende 1 tane bilezikle kaldım vs. Gibi söylemlerde bulundu durdu. Yani herkes aynı olmak zorundamı napabilirim anlamadım. 7 aylık hamile bir kadına bunlar söylenecek şey mi. Kabus gibi bir gün geçirip eve döndüm
Valla çok sinir bozucu değil mi ama ya. Ben de anneler gününde bir ayakkabı almıştım anneme. Dedim beğenmezsen değişebilirdi.Gitmiş ablamla değiştirmiş ayakkabıyı. Yani aldığım hediyeyi bile ablamla gidip değiştirmesi…Bazı anneler öyle büyüğü daha çok seviyor ya da bazen küçüğü ilişkilere bağlı. Bizde de ablamla abim sevilir. Ben ikinci plandayımdır hep onların yaptığı doğrudur hamilelikte bile senin aldığın ilaçlar niye bunlar ablanınkilerden alsana onunki doğrudur daha iyidir diyor. Doktorum şöyle şöyle dedi diyorum ablanınki öyle bi şey dememiş kötü mü acaba senin doktorun? Sürekli böyle geçiyor konuşmalarımız
Bilmiyorum ya bende annem kırmak istemiyorum. Hep öyledir böyledir diyorum. Ama çok kötülüyorum gerçektenBu kırıcı olmuş evet herkes kendine münhasır sonuçta kıyaslamama yapılmamalı böyle hissettirdiğini bilse daha dikkatli olur belki bilemiyorum annen olduğu için seçerek konuşmaya çalışıyorum ama
Bir de ben ablamdan daha okumuş biriyim. Buna rağmen annemin gözünde onun dedikleri daha doğrudur sağlık alanında olsun ekonomi alanında olsunValla çok sinir bozucu değil mi ama ya. Ben de anneler gününde bir ayakkabı almıştım anneme. Dedim beğenmezsen değişebilirdi.Gitmiş ablamla değiştirmiş ayakkabıyı. Yani aldığım hediyeyi bile ablamla gidip değiştirmesi…
Evet garip gerçekten insanları anlamak çok zor, ama üzülme annesi olsun, en önemli olan o. İnşallah bizler daha iyi anneler oluruz. Bebeklerimiz hep mutlu olurBende anne konusu açılmışken derdimi dökeyim. Abimin 3 yaşında çocuğu var annem bakıyor. Ben bu yıl izin alacağım seneye işe döneceğim. Yeğenim 4 yaşına girmiş oluyor benimki 1. Sen bakıcıya verirsin diyor annem. Benimki konuşamayan derdini anlatamayan bakıcı bir şey yapsa söyleyemeyecek bir bebek. 4 yaşındaki ise bir sorun olsa iletebilir. Kimse çocuğuma baksın diye doğurmadım zaten ama çok üzüyor bu durum beni. Kayınvalide desen şehirdeki evi barkı kapattı köyüne ev yaptırdı. Ev borcumuz var diyip bir zıbın almışlığı yok. Bebeğime üzülüyorum iki taraftanda yalnız
Normalde bakmak durumunda değil derim ama bir toruna bakılıp öbürü için böyle düşünülünce bende olsam çok kırılır ve kızardım. Ve çokta haklısın minicik olucak Sencer. Belki fikri değişir? Dağ gibi babası ve anası var. Allah size sağlık sıhhat versin hiçte yalnız değil. İyi gelmeyeceklerse gölgede etmesinler vallahi.Bende anne konusu açılmışken derdimi dökeyim. Abimin 3 yaşında çocuğu var annem bakıyor. Ben bu yıl izin alacağım seneye işe döneceğim. Yeğenim 4 yaşına girmiş oluyor benimki 1. Sen bakıcıya verirsin diyor annem. Benimki konuşamayan derdini anlatamayan bakıcı bir şey yapsa söyleyemeyecek bir bebek. 4 yaşındaki ise bir sorun olsa iletebilir. Kimse çocuğuma baksın diye doğurmadım zaten ama çok üzüyor bu durum beni. Kayınvalide desen şehirdeki evi barkı kapattı köyüne ev yaptırdı. Ev borcumuz var diyip bir zıbın almışlığı yok. Bebeğime üzülüyorum iki taraftanda yalnız
İçimi öyle ferahlatıyorum bende o yuzden tek çocuk istiyorum kardeş düşünmüyorumEvet garip gerçekten insanları anlamak çok zor, ama üzülme annesi olsun, en önemli olan o. İnşallah bizler daha iyi anneler oluruz. Bebeklerimiz hep mutlu olur
Valla hep böyle canım. Sürekli kendi paramın olmayışını yüzüme vuruyo. Üzüldüğümü de mi anlamıyo bilmiyorum. Çifte standart desen hat safhada. Sanırım beni beğenmiyo. İstediği gibi biri olamadığım için hep 2. Plana atıyoSıkma canını hep mi böyleydi.
Napayımben de böyleyim diyorum, zaten anlıcanıda sanmamÇok düşüncesiz bir kadın ya. Annen olduğu için ağır konuşmak istemiyorum ama gerçekten devamlı kıyaslıyor ve rahatsız edici. Öyle deyince sen ne diyorsun? Rahatsız olduğunu söyledin mi?
Aynen işte birini 4 yaşına kadar getirip diğerine bakıcı tutarsınız demek çok yaralıyorNormalde bakmak durumunda değil derim ama bir toruna bakılıp öbürü için böyle düşünülünce bende olsam çok kırılır ve kızardım. Ve çokta haklısın minicik olucak Sencer. Belki fikri değişir? Dağ gibi babası ve anası var. Allah size sağlık sıhhat versin hiçte yalnız değil. İyi gelmeyeceklerse gölgede etmesinler vallahi.
Sen narin bir kelebeksinNapayımben de böyleyim diyorum, zaten anlıcanıda sanmam
Malesef bazı anneler böyle oluyor canim üzülme diyeceğim ama özellikle insanın kendi annesi olunca üzülmemek elde değil tabiki. Ben kendi ailemde böyle bir şey görmedim Allah'a şükür ama anneanne babaannenin benzer tavırda çok davranışı vardı. Anneannem hala hayatta hala evlat ayırır birini gömer birini yüceltir bırak evladı torun bile ayırırlar yani. Belliki dolmussun canım en ufak bir olayda üzülüyorsun hormonlarda malum coşmaya yer arıyor. Burada senin bir suçun yok bunu bil sadece malesef yapanın eksikliği. Umarım hatasını anlarValla hep böyle canım. Sürekli kendi paramın olmayışını yüzüme vuruyo. Üzüldüğümü de mi anlamıyo bilmiyorum. Çifte standart desen hat safhada. Sanırım beni beğenmiyo. İstediği gibi biri olamadığım için hep 2. Plana atıyo
Kesinlikle. Birde ona bakmaya devam edecek di mi? Hadi yaşlandım ben vs diyip kimseye bakmasa hadi yine tamam diyeceğim ama gerçekten hoş olmamış. Ama ben abinin eşi olsam bunu kendim düşünür bir çözüm bulmaya çalışırım kreşe de gidebilir yani bu çocuk hem onun içinde iyi.Aynen işte birini 4 yaşına kadar getirip diğerine bakıcı tutarsınız demek çok yaralıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?