2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sen narin bir kelebeksin
Dinsizin hakkından imansız gelir canım. Ben böyleyim cümlesini anlayabilecek biri olsa hamileyken olsun daha özenli davranır. Sen sıkma canını, senin bebeğin çok şanslı olacak
valla ağır konuşsam yine en çok ben üzüleceğim biliyorum, inşallah çocuklarımız böyle şeyler yaşamaz

Bir de ben ablamdan daha okumuş biriyim. Buna rağmen annemin gözünde onun dedikleri daha doğrudur sağlık alanında olsun ekonomi alanında olsun
ne yaparsan yap değişmez o istersen tıp oku bizde de öyle. Biara beni de manüpüle ediyordu, ilk kocam açtı gözümü. Sen ablan değilsin diye uyardı, o bile görmüş olayı

Aynen işte birini 4 yaşına kadar getirip diğerine bakıcı tutarsınız demek çok yaralıyor
Çok haklısın sonuçta ona güvenerek olmadı bu cocuk ama daha şimdiden böyle söylemesi insanı yaralar. Ya zaten 4 yaşına gelmiş çocuğu anneanne bakmasindansa kreşe göndermek daha mantıklı çocuğun sosyalleşmesi adına.

valla ağır konuşsam yine en çok ben üzüleceğim biliyorum, inşallah çocuklarımız böyle şeyler yaşamaz
Canım o zaman en iyisi içselleştirmemeye çalışmak. Mümkün mertebe az görüşmeye çalışmak. Seninle gerçekten alakası yok, senin değerini bunlar belirlemiyor. Ama birşey söylemek istiyorum bana kızma lütfen. Sen gerçekten çok naif bir insansın ve kırılsanda herkese karşı içinde tutuyorsun. Çevrende ki herkes aynı şekilde davranıyor. Çünkü nasılsa sen göğüs gereceksin ne yaparlarsa yapsınlar. Acaba birazcık belli mi etsen?

Hiç sanmıyorum kuşum, bebeğin dediğim gibi çok şanslı olucak

Ben kaşıma da bakmıyorum bazen ay kusarken de görüversin kız bişey olmaz hayat paylaşıyorsunuz,sen can taşıyorsun ne kadar naifsin yaaaa
Hamilelikten dolayı kaşım o kadar hızlı çıkıyor ki, evet bazen bende sadece kaşlarımı bile görmemek için aynayı görmezden geliyorum ya orası öyle de işte ben çok çekiniyorum öyle şeylerden, sabah 6da işe gidecekti 4te benim kovamı temizliyordu iyice bir küçüldüm kaldım ekmek kırıntısı gibi yatakta teşekkür ederim canım benim o senin nahifliğin
Midem benim de öyle. Özellikle su içmek çok kötü yapıyo
Evet yaa, yatarken folikasit bilmem ne içiyorum diye su içiyorum, dualarla uyuyorum midemi yakmasın bulandırmasın diye. Bir de çevremdeki herkesin her konuda bi fikri var, süt iç, soğuk su iç, ekmek çiğne falan... Arkadaş su, süt, ekmek en gerizekalısının bile aklına gelecek besin üçlüsü yani sence 7 ay içerisinde bunları denememiş olma ihtimalim var mı, çıldırtıyorlar insanı ya.
Kız görsünler nolcakk benim 4 ay en kötü olduğum dönemlerde Allah bin kere razı olsun eşim pijamalarımı yatakta değiştiriyordu günde 11 kez istifra ettiğimi bilirim Allah bidaha yaşatmasın
Ben o 4.5 ayda da ivedilikle gizlendim, sadece bulantı yaşadığımı ve tuvalete koşarken öğürdüğümü görürdü kapıda beklerdi kitlerdim kapıyı. Ama işte dün öğürmek artık karnıma, sırtıma doğru ağrı yaptı ağlayacaktım hem yanma, bulantı hem ağrı. Üstüne uykusuzluk. Midemde bişey kalmamıştır deyip odaya geçince olanlar oldu Allah bin kere razı olsun gerçekten işe gidecek olmasına rağmen direkt baykuş gibi açıldı gözleri, beni uyutmadan uyumadı da yine de o görüntü ve kokuyu bilmeseydi iyiydi

Ben kaşıma da bakmıyorum bazen ay kusarken de görüversin kız bişey olmaz hayat paylaşıyorsunuz,sen can taşıyorsun ne kadar naifsin yaaaa
Ayyy ben atlattim o iğrenç günleri. Allah'ım hatırlayınca depresyona giriyorum o derece sırf bu yüzden 3. Çocuk yapmicam eşim de beni kusarkej cok gördü çünkü o kusmak değil içi dışına çıkmak olmekti

Evet 50 içim rahat ya.. ama içimden 20 ağustostan sonra her an gelecek hissi var ki beklenen 4 Eylül .

Hayat işte bugün sana yarın ona.Evlilik böyle bişey ne mutlu ki kıymetini bilen değer veren biriyle karşılaşmış yolun hep böyle güzel kalın , inşallah miden de bi an önce düzelir

Ay şükür diyelim o zaman.Ben bi kere kustum onda da canınız çekmesin çok kötü bi mantı yemiştim hemde inanılmaz pahalı bi yerde.Tüm gün aşerip akşamına burası iyi diye gidip eve gelince olduğu gibi hepsini Çıkarmıştım Bi kere bile beni mahvetmişti sürekli istifra edenlere sabır diliyorum

Kızlar ya medikal bantlar satılıyormuş bebeğin ağırlığını hafifletmek için.İşte belden bağlıyormuşsun ve o desteklediği için çatı ağrısı vs azalıyormuş hep .Ne dersiniz denemeye değer mi duyan gören bilen kullanan var mı

Kız benim lazer nereye gitti ya
Hepsi uyarıldı hepsi olmayan yer yok. Yüzümde bile çıkıyor. Oğluş testesteronu bastı bana sanırım hdjdjd
Benim lazerim de fos çıktı festi.Vallahi maymuna döndüm.Yerimden de kalkamıyorum bu kıllarımı napıcam kimden isticem almasını bilmiyorum

Off hala devam edenleri de var benim 5. Aydan sonra kesildi. Ara ara bulantı oluyor ama ben de 9 aya yetecek kadar çektim ilk gebeligim de böyleydi ya . Maşallah sana çiçeğim mantidan soğumadin mi

İşte benim belimde kullandığım. Kesinlikle işe yarar. Göbek kıllarımı hallettikten sonra ve belim tamamen geçince kullanacağım.

Off hala devam edenleri de var benim 5. Aydan sonra kesildi. Ara ara bulantı oluyor ama ben de 9 aya yetecek kadar çektim ilk gebeligim de böyleydi ya . Maşallah sana çiçeğim mantidan soğumadin mi
Aman aman geçsin maşallah diyelim nazar değmesin yeterince bulanmış dahasına gerek yok

Ay soğumak ne kelime.Geçen gün bi lafı geçti de eşim dedi gel seni meşhur mantıcıya götüreyim diye 10 dk öğürdüm daha da yemem.Çok da seviyordum ya kötü oldu bu

Benim lazerim de fos çıktı festi.Vallahi maymuna döndüm.Yerimden de kalkamıyorum bu kıllarımı napıcam kimden isticem almasını bilmiyorum
Jdjdjdj oğluşlar bastı testesteronu bebeğim başka birşeyi olamaz hdjdj
Çok kötü bir haldeyim. Harekette edemeyince iyice mahvoldu. Yemin ederim yataktan çıkasım gelmiyor. Ağdacı buldum ben evde yapıyormuş, çok utanıyorum ama kadında beni rahatlattı açıkcası benim için uzunluk değil temiz olunması önemli ki alamamış olmanız normal dedi. Aslında bildiğim şeyler de duymaya ihtiyacım vardı herhald ehdjdj belim geçince kısmetse çağırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…