- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.501
Kinezyoloji bandı mı bahsettiğiİşte benim belimde kullandığım. Kesinlikle işe yarar. Göbek kıllarımı hallettikten sonra ve belim tamamen geçince kullanacağım.
Ne güzel bebeğimBenim de çıkan yerler oldu. Ama genital de artma olmadı şükür
Evet cankmKinezyoloji bandı mı bahsettiği
Cicegim ben de kuaförum . Hiç utanma bizim için bıyık gibiJdjdjdj oğluşlar bastı testesteronu bebeğim başka birşeyi olamaz hdjdj
Çok kötü bir haldeyim. Harekette edemeyince iyice mahvoldu. Yemin ederim yataktan çıkasım gelmiyor. Ağdacı buldum ben evde yapıyormuş, çok utanıyorum ama kadında beni rahatlattı açıkcası benim için uzunluk değil temiz olunması önemli ki alamamış olmanız normal dedi. Aslında bildiğim şeyler de duymaya ihtiyacım vardı herhald ehdjdj belim geçince kısmetse çağırıcam
Bu konuda Haklısın canım ben sanırım çok kırılganım. Herşeyi içimde saklıyorum. İnsanlar yapıyor yapıyor hiç üzülmem sanıyolar ama ben sonra hep tek başıma üzülüyorumCanım o zaman en iyisi içselleştirmemeye çalışmak. Mümkün mertebe az görüşmeye çalışmak. Seninle gerçekten alakası yok, senin değerini bunlar belirlemiyor. Ama birşey söylemek istiyorum bana kızma lütfen. Sen gerçekten çok naif bir insansın ve kırılsanda herkese karşı içinde tutuyorsun. Çevrende ki herkes aynı şekilde davranıyor. Çünkü nasılsa sen göğüs gereceksin ne yaparlarsa yapsınlar. Acaba birazcık belli mi etsen?
Hiç sanmıyorum kuşum, bebeğin dediğim gibi çok şanslı olucak
İnsan utanıyor bebeğim ya ama mecbur gidicem. Kendim yapamıyorum. Zaten duşa girip iyice keselenip giderim. Öyle pis pis gidilir mi iyyCicegim ben de kuaförum . Hiç utanma bizim için bıyık gibikokmasin yeter .. hatta uzun olması ağda için daha iyidir
Gelen var öyleİnsan utanıyor bebeğim ya ama mecbur gidicem. Kendim yapamıyorum. Zaten duşa girip iyice keselenip giderim. Öyle pis pis gidilir mi iyy
Gelinlerin hepsi senin benim gibi değil işte ben kendi anneme bir şey diyemezken o kaynanasını yönetiyo maşallah hayatta yollamazKesinlikle. Birde ona bakmaya devam edecek di mi? Hadi yaşlandım ben vs diyip kimseye bakmasa hadi yine tamam diyeceğim ama gerçekten hoş olmamış. Ama ben abinin eşi olsam bunu kendim düşünür bir çözüm bulmaya çalışırım kreşe de gidebilir yani bu çocuk hem onun içinde iyi.
Benim hiç geçmedi kiay en çekindiğim şeylerden biriydi 3.trimester ile ilgili. evet ilk 4.5 ay kadar bulantım yok kabul, bebeğin plesentası falan olduğu için o günlerki kadar bulantımız olmaz zaten. ama şu yanma var ya, o yanmanın bi noktası var o noktaya kadar normal. o noktaya geldiği an haaahhh diyorum geliyor midemden ne yediysem. hayır işin garip kısmı günde zaten 2 öğün besleniyorum fazlasını yiyemiyorum, öğünlerimde de hamilelik öncesinde yediğimden fazlasını yemiyorum yani duruma göre daha bile az. niye böyle oluyor bilmiyorum, dehşet yoruldum mental açıdan ruhum sıkılıyor artık. ever bin kez şükür bebeğim sağlıklı, hiç aksi bir durum da yaşamadık. gerçekten buna her saniye şükrediyorum. ama benim açımdan çok da harika geçmiyor hamilelik ve bunu dile getirirken vicdan azabı çekiyorum.
sorma Ceri, kıyafetlerime de göbekten ötürü pek yakışmamaya başladım aynaya bakmıyorum artık kaşlarımı almak dışında.hamile yastığı + baş kısmında 2 tane yastık var. gaviscon da alıyorum normalde iyi geliyor ama dün ne bokuma olduysa öyle canımdan bezdim yav. 4 seneyi aşan tanışıklığımızda eşim beni ilk kez kusarken gördü, mahçupluğu atamıyorum üstümden.
yav bacılık bu nedir ya, tam biraz rahatladık diyorum kusarak kalkıyorum. delirecemşu kadar kaldı
Bence de ama benm dediklerim kulak ardı ediliyor kendi çocuğuma baktırmak için söylemiş oluyorumÇok haklısın sonuçta ona güvenerek olmadı bu cocuk ama daha şimdiden böyle söylemesi insanı yaralar. Ya zaten 4 yaşına gelmiş çocuğu anneanne bakmasindansa kreşe göndermek daha mantıklı çocuğun sosyalleşmesi adına.
Bebiş geçen günde söyledim bunu başka bir olayda yine söyleyeyim. Herşeyi içinde yaşayıp insanlara yansıtmadığında adaletsiz bir tutum sergilemiş oluyor insan. Çünkü seni el üstünde tutan insanlarla böyle canını yakan insanlara aynı şekilde davranmış oluyorsun. Buda hem hayata karşı duruşunu etkiliyor hem de alma-verme dengeni bozuyor. Hep veren konumda olunca da sıkıntı oluyor. Bu şekilde davranırken kendine başkalarının sana iyi davranmasını bekleyemezsin. O yüzden söylüyorum sana. Diyen desin bebeğim. Git ablama bunu yapıyorsun bana bunu yapıyorsun de demiyorum ama üzüldüğünü ona yetemediğini hissettiğini söylemen gerektiğini düşünüyorum. Sana kıymet veriyor ama bunu gösteremiyorsa sen bunu güzelce söylediğinde önlem alır ha almıyor mu o zaman mesafeni koyar kendini korursun. Ablanın ve senin davranış şeklini sorma sebebim buydu. Ablan muhtemelen carlaktır istemediği şeyleir anında söylüyordur.Bu konuda Haklısın canım ben sanırım çok kırılganım. Herşeyi içimde saklıyorum. İnsanlar yapıyor yapıyor hiç üzülmem sanıyolar ama ben sonra hep tek başıma üzülüyorumHer şeyi çatır çatır söyleyen hakkını arayan biri olabilseydim keşke, sanki söylersem kimse anlamazmış gibi herşey daha kötü olcakmış gibi geliyor galiba, siz böyle böyle yapıyorsunuz desem ne alaka denilecek, sanki ben kıskançmışım gibi olcak..
Saol canım beni anlaman her zaman ki gibi çok iyi geldiçünkü bazen kendimden şüphe ediyorum
Çıkarcı insanları hiç sevmiyorum ya. Kendi anasına baktırsın çok meraklıysa.Gelinlerin hepsi senin benim gibi değil işte ben kendi anneme bir şey diyemezken o kaynanasını yönetiyo maşallah hayatta yollamaz
Ay iğrenç insanlar ya. Ben uzadı diye dert edip gitmek istemiyorum millet pis gidiyor inanamıyorumGelen var öyleben agdaya girmem başkalarını koyarım kimse yoksa mecbur. Genelde kas bıyık ve boya ustasıyım
Ay bende aldırayım ya.bi doktora sorayım da .valla çok mutlu olurum bana bi destek atsaİşte benim belimde kullandığım. Kesinlikle işe yarar. Göbek kıllarımı hallettikten sonra ve belim tamamen geçince kullanacağım.
Ya bende kadından utanırım galiba ama napıyım ayol.şu an bi de ağda rahim kaslarını uyarıyormuş işte genitalde.şu an için bana imkansız gibi orda.Ama bacaklarda falan olabilir bi araştırayım eve gelen bulsam iyi olurJdjdjdj oğluşlar bastı testesteronu bebeğim başka birşeyi olamaz hdjdj
Çok kötü bir haldeyim. Harekette edemeyince iyice mahvoldu. Yemin ederim yataktan çıkasım gelmiyor. Ağdacı buldum ben evde yapıyormuş, çok utanıyorum ama kadında beni rahatlattı açıkcası benim için uzunluk değil temiz olunması önemli ki alamamış olmanız normal dedi. Aslında bildiğim şeyler de duymaya ihtiyacım vardı herhald ehdjdj belim geçince kısmetse çağırıcam
Kaya tuzuyla hem burun temizliği hemde gargara. Peşine nane-limon veya ıhlamur veya sıcağa yakın ılık su limon ve balKızlar cam açık uyumuşum boğazım çok acıyo yaaadoğal ne önerirsiniz su bile içerken zevk almıyoruuum
Sor canım onay verirse hemen yaptır. Belimi düzeltti allah bin kere razı olsun iğne ilaçla bile 3-4 hafta çekerdim ben belimi. Maşallah çok iyi şuanAy bende aldırayım ya.bi doktora sorayım da .valla çok mutlu olurum bana bi destek atsa
Ya bende kadından utanırım galiba ama napıyım ayol.şu an bi de ağda rahim kaslarını uyarıyormuş işte genitalde.şu an için bana imkansız gibi orda.Ama bacaklarda falan olabilir bi araştırayım eve gelen bulsam iyi olur
Jdjdjdjkan şekeri düşürme yöntemi
Üzgün ifade bırakacak bir durum söz konusu olmadığı için diyetisyene yönlendirmemiş olabilir doktorumCanım benim diyetisyenim kan sonuçlarıma, kiloma baktı ve geçmişten beni bildiği için kişisel bir liste verdi. Mesela normalde 3 ana öğn 2 ara öğün yapıyor hamileler benim listemde direkt 2 ana öğün 1 ara öğün var. Paylaşmam o sebeple doğru değil. Şeker üst sınırda çıkınca diyetisyene yönlendirmedi mi seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?