2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Cicegim ben de kuaförum . Hiç utanma bizim için bıyık gibi kokmasin yeter .. hatta uzun olması ağda için daha iyidir

Bu konuda Haklısın canım ben sanırım çok kırılganım. Herşeyi içimde saklıyorum. İnsanlar yapıyor yapıyor hiç üzülmem sanıyolar ama ben sonra hep tek başıma üzülüyorum Her şeyi çatır çatır söyleyen hakkını arayan biri olabilseydim keşke, sanki söylersem kimse anlamazmış gibi herşey daha kötü olcakmış gibi geliyor galiba, siz böyle böyle yapıyorsunuz desem ne alaka denilecek, sanki ben kıskançmışım gibi olcak..
Saol canım beni anlaman her zaman ki gibi çok iyi geldi çünkü bazen kendimden şüphe ediyorum

İnsan utanıyor bebeğim ya ama mecbur gidicem. Kendim yapamıyorum. Zaten duşa girip iyice keselenip giderim. Öyle pis pis gidilir mi iyy
Gelen var öyle ben agdaya girmem başkalarını koyarım kimse yoksa mecbur. Genelde kas bıyık ve boya ustasıyım

Gelinlerin hepsi senin benim gibi değil işte ben kendi anneme bir şey diyemezken o kaynanasını yönetiyo maşallah hayatta yollamaz

Benim hiç geçmedi ki

Bence de ama benm dediklerim kulak ardı ediliyor kendi çocuğuma baktırmak için söylemiş oluyorum

Bebiş geçen günde söyledim bunu başka bir olayda yine söyleyeyim. Herşeyi içinde yaşayıp insanlara yansıtmadığında adaletsiz bir tutum sergilemiş oluyor insan. Çünkü seni el üstünde tutan insanlarla böyle canını yakan insanlara aynı şekilde davranmış oluyorsun. Buda hem hayata karşı duruşunu etkiliyor hem de alma-verme dengeni bozuyor. Hep veren konumda olunca da sıkıntı oluyor. Bu şekilde davranırken kendine başkalarının sana iyi davranmasını bekleyemezsin. O yüzden söylüyorum sana. Diyen desin bebeğim. Git ablama bunu yapıyorsun bana bunu yapıyorsun de demiyorum ama üzüldüğünü ona yetemediğini hissettiğini söylemen gerektiğini düşünüyorum. Sana kıymet veriyor ama bunu gösteremiyorsa sen bunu güzelce söylediğinde önlem alır ha almıyor mu o zaman mesafeni koyar kendini korursun. Ablanın ve senin davranış şeklini sorma sebebim buydu. Ablan muhtemelen carlaktır istemediği şeyleir anında söylüyordur.

İşte benim belimde kullandığım. Kesinlikle işe yarar. Göbek kıllarımı hallettikten sonra ve belim tamamen geçince kullanacağım.
Ay bende aldırayım ya.bi doktora sorayım da .valla çok mutlu olurum bana bi destek atsa
Ya bende kadından utanırım galiba ama napıyım ayol.şu an bi de ağda rahim kaslarını uyarıyormuş işte genitalde.şu an için bana imkansız gibi orda.Ama bacaklarda falan olabilir bi araştırayım eve gelen bulsam iyi olur

Sor canım onay verirse hemen yaptır. Belimi düzeltti allah bin kere razı olsun iğne ilaçla bile 3-4 hafta çekerdim ben belimi. Maşallah çok iyi şuan

Bende utanıyorum ama napayım tertemiz gidip alınırken milyon kere özür dilemeyi planlıyorum bende korkuyorum işte genitalden ama napayım bir risk yok şuan o yüzden aldırcam. Jilet beni paklamaz. Birde jiletten sonra çok kötü oluyor batık vs.
İyice psikolojim bozuluyor.

Üzgün ifade bırakacak bir durum söz konusu olmadığı için diyetisyene yönlendirmemiş olabilir doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…