- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.521
Kızdınız mı siz bana? Üzgün ifadeyi bırakan ben miyim?Üzgün ifade bırakacak bir durum söz konusu olmadığı için diyetisyene yönlendirmemiş olabilir doktorum
Sende frekanscisinJdjdjdj
Orda minik bir alet varya healy dönüyor jdjd ondan bende var mucizevi birşey ama hamileyim diye kullanmıyorum jdjd
Aaa çok severim öyle işleri, ruhuma iyi geliyorSende frekanscisinbenim de tek yaptığım yotubeden frekans müzikleri açmak uyku migren şifa vs
Ben de uykum gelmeyince daralinca migren tutunca açıyorumAaa çok severim öyle işleri, ruhuma iyi geliyor
Hdjsjs bebeğim ama öyle deme onlarda çok işe yarıyor jdjdBen de uykum gelmeyince daralinca migren tutunca açıyorumolumlamalarla şifa frekanslarla şifa işim bunlara kaldı
Yetişir diyorlar bakımda yapasım yokDoğuma yetişecek mi canım?
İyi yapmışsın anlatıcan tabii ki
Yol hali de çarpmıştır şimdi, yorgunlukta ekstrası. Gidince hemen kendini bir bakıma alırsın. İlerlemeden hallolur inşallah
Şaftımız kaydı bacım jdjdjjd yapmak istememen o kadar normal kiYetişir diyorlar bakımda yapasım yok
Bana aile hekimim bir çay kaşığı tuz yarım çay kaşığı karbonatla gargara demişti.Kızlar cam açık uyumuşum boğazım çok acıyo yaaadoğal ne önerirsiniz su bile içerken zevk almıyoruuum
Yazdim canim size sorduktan sonra. Endise etmene gerek yok sikinti olmaz dedi.Canım ben olsam kesinlikle bilgilendirirdim. En ince detayı da bilmesi lazım bence doktorun. Mesela sana belki kan sulandırıcıya başlar. Pıhtı mıhtı olmasın diye veya hiçbirşey yapmaz ama bilgisi olur en azından.
İçin rahat etmiştir bebeğim sevindimYazdim canim size sorduktan sonra. Endise etmene gerek yok sikinti olmaz dedi.
Bebek baskı yapıyor ya ondan da olabilir kuşum. Enfeksiyonsa ağrı da olur diye düşünüyorum yanma vs var mı?Kızlar benim ilk defa bugün çok sık tuvalete çıkma isteğim oluyor yapıyorum biraz bekliyorum tuvalette yine az az geliyor anlamadım ya sabah alt karnımda sancı vardı geçti bebeğim hareket ediyor gayet iyi ama su sızıntısı filan değildir dimi ya da enfeksiyon mu acaba sık sık tuvaletin gelmesi burada çok tuvaletim geliyor diyenler vardı sizinde böyle mi yapıyorum ama sanki yine var.
Ayy bide dün birşeye uzandım ani top geliyordu tutmak için kollarımı yukarı kaldırdım karnımın üst kısmı acıdı ama geçti sonra kese yırtılması filan değildir dimi ayyy bugün buna taktım ağlıcammmmm
Hayır ağrı veya yanma yok sadece hep tuvaletim varmış hissi var anlamadım gittiBebek baskı yapıyor ya ondan da olabilir kuşum. Enfeksiyonsa ağrı da olur diye düşünüyorum yanma vs var mı?
Yok yavrum kese yırtılması olsa duramazsın bence. Ani hareket yapınca birden kramp girmiştir diye düşünüyorum.
Bence mesaneye baskı yapıyor artık bebişler onun da etkisi var.Hayır ağrı veya yanma yok sadece hep tuvaletim varmış hissi var anlamadım gitti
Sadece sabah alt karnımda sancı vardı biraz geçti oda dinlenince
Ayy takıntılı değildim ama artık sonlara doğru herşey etkilemeye başladı gerçekten bir doğuraydım iyiydi
teşekkür ederim ☺
Evet bende batıktan nefret ediyorum ya.uğraştırıyor bi ton.bi kaç kere almak zorunda kaldım jiletle mecburen ama çok zor geldiSor canım onay verirse hemen yaptır. Belimi düzeltti allah bin kere razı olsun iğne ilaçla bile 3-4 hafta çekerdim ben belimi. Maşallah çok iyi şuan
Bende utanıyorum ama napayım tertemiz gidip alınırken milyon kere özür dilemeyi planlıyorumbende korkuyorum işte genitalden ama napayım bir risk yok şuan o yüzden aldırcam. Jilet beni paklamaz. Birde jiletten sonra çok kötü oluyor batık vs.
İyice psikolojim bozuluyor.
Büyük ihtimal baskıdan sanırsam haftaiçi idrar testi veririm bakalımBence mesaneye baskı yapıyor artık bebişler onun da etkisi var.
Kız hepimiz öyleyiz bir haller oldu iyice. Ağustos geleydi de bir rahatlasaydık hdjd
Yok depremde babamı kaybettimŞaftımız kaydı bacım jdjdjjd yapmak istememen o kadar normal ki
Başın sağolsun canım bilmiyordumYok depremde babamı kaybettimbir şey yapasım gelmiyor tatlm
Çok üzgünüm canım, şu anki bebeğiniz için ne diyebilirim inanki bilmiyorum. Böyle bir karar nasıl verilir bilemiyorum..Kızlar. Ben ne yapacagimi bilmiyorum. Sonuçlarımı biliyorsunuz agtr1 geninde renal tübüler dsgenesis. Bugun özelde bir genetikciye gittik bunun genetik bir problem olduğu için düzelme ihtimalinin olmadığını söyledi. Bir de bu durum homozigot yani her ikiniz de bu hastalığın tasıyıcısısiniz dedi. Bize önce Bi gnetikle anlaşıp bütün tasıyıcılıklarimiza baktırmak ve sonrasında tup bebek yoluna gitmeyi oneriyorlar. Lütfen normal yolla hamile kalmayın çünkü akraba evliliği olduğunuz için riskleriniz yüksek dediler. Bir de bebeğimzin raporunda tasıyıcısı olduğu hastalıklarda var kutis laksa spastik parapleji gibi.. Onlar heterozigot yani ya ben de ya eşimde varlar. Pazartesi kararını ver gel dedi doktorlar sıradan bir böbrek problemi değil genlerinizden gelen bir rahatsızlık bu durum içsellestirmeyin 3.bebeginize odaklanın diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?