2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Z Zzzzz00 Her şeyde bir hayır vardır canım çok zor bir durum ama Elhamdülillah ki inançlı insanlarız en büyük sığınağımız hayırlısını istemek Senin bu aylarca çektiklerin de boşa değildi eminim Rabbimin katında bir karşılığı vardır yeter ki İsyansız atlatılsın bu süreç.Rabbim çok daha hayırlısını nasip edecek inşallah Allah'ım hepimize sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar nasip etsin inşallah

Bu uyku sorunumu acil çözmeliyim ya.Psikolojik olduğunu düşünmeye başladım.Çok zorlanıyorum
Ayaklarım çok fena şişti üstüne basamadim. İşten gelir gelmez eşim uzan ayaklarını havaya kaldır dedi sagolsun uemegi de halletti . Baya gece 1 2 ye kadar oturdum öyle .belim sırtım nasıl ağrımış. Halada ağrıyor erkenden de bu saatte uyandım. Allah yardımcın olsun o kadar zor ki sürekli yatmak seni daha iyi anlıyorum o halde de uyku tutmaz ki vücutta yorulmuyor ayy valla kıyamam ya .hayırlısıyla bitirelim şu günleri

Kızlar kuyruk sokumu ve bacak arası ağrısı normal de sırt ağrısı normal mii? Hani covid olduğumuzda sırtlara vururdu sizde oldu mu bilmiyorum onun gibi ağrım var. Yaşayan var mı sırt ağrısı?

Of çok güzel mesaj yazdım kesin banlanırım diye sildimm . Bugün umarımm ülkemiz için başta kadınlar, çocuklar, hayvanlar için en hayırlı sonucu alırız.

Ben Yağmur sandığa gidiyorum
Siyaseti kapatmışlar hdhhdhjj
Çok iyi olmuş bugün ve yarın ban yemem

Siyaseti kapatmışlar hdhhdhjj
Çok iyi olmuş bugün ve yarın ban yemem
Çok şükür festim aman diyeyim rahat dur
Kızlar kuyruk sokumu ve bacak arası ağrısı normal de sırt ağrısı normal mii? Hani covid olduğumuzda sırtlara vururdu sizde oldu mu bilmiyorum onun gibi ağrım var. Yaşayan var mı sırt ağrısı?
normal bence canım çoğu kişi yazıyo buraya da sırt ağrısını
Bende de oluyor böyle içim ağrıyor sızlıyor bazen
Bebek büyüdükçe olabilir

Günaydınlar güzel anneler
geçen turda çok sira beklediğim için bu gün geç gidicem oy vermeye . sıradaki herkes çok yaşlıydı be kızlar kimse yer vermedi ..
Sıra yok canım sadece iki seçenek olduğu için sıra çok çabuk ilerliyor TV de de gösteriyo sıra yok okullarda pek

Günaydin kizlarr. Sabah 7 de sag kolumun dirsek altindaki sancisina uyandim. Sanki icerde damarim cekiliyor boyle aci yok. Elim desen uyuşuk salla bastir ne yaptiysam gecmedi. Aglicaktm bi ara uyusukluguna alistm ama o dirsek altindaki sanci beni mahvetti. Cok fenaydi
oyumu verdim kahvaltimi ettim dinlenme moda gectim dicektimkii malesef. Bugun dolapta kiza yer accam. esimle kendi dolaplarimizi duzenlicem tozunu vs alicam dolap iclerini duzenli supurdugmden cok tozlanmadi ama genede gozumde buyuyor

Katılım da az zaten görevliler geçen sefere göre çok az kişi geldi dedi. Öncekinde hevesle ilk dakilarda gelmişler
Bunu bende farkettm oy verdgm okul hemen evimin karsisinda. Gecen sefer sabah oyle.kalabaliktiki bahcesi. Bu sefer bombos.

Evet benım sürekli ağrıyor nerdeyse her Akdam, bazen kulunçlrım bazen biraz daha aşağısı tam ortası sanki içim ağrıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…