- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.561
Bende anlamıyorum bir türlü sağdan bir şey sivriliyor ama popo mu onunda bilemedimAnladım teşekkürler yani hareketini hissediyorum ama kafası nerde ayaklar nerde daha çözemedim
Çoğu gitti azı kaldı ben kendimi öyle teselli ediyorum artıkGüzel dileklerin için teşekkür ederim bebeğim, inşallah
Kıyamam ya cidden aşırı zor bir problem, ne yapacağız bilmiyorum
Ayaklarım çok fena şişti üstüne basamadim. İşten gelir gelmez eşim uzan ayaklarını havaya kaldır dedi sagolsun uemegi de halletti . Baya gece 1 2 ye kadar oturdum öyle .belim sırtım nasıl ağrımış. Halada ağrıyor erkenden de bu saatte uyandım. Allah yardımcın olsun o kadar zor ki sürekli yatmak seni daha iyi anlıyorumBu uyku sorunumu acil çözmeliyim ya.Psikolojik olduğunu düşünmeye başladım.Çok zorlanıyorum
Çok sağol canım deneyeceğimBana aile hekimim bir çay kaşığı tuz yarım çay kaşığı karbonatla gargara demişti.
Birde ben ada çayı gargarası yapıyorum .
Birde bal limon karışımı sabha akşam azıcık ılık suda koyabilirsin
Sağol canım denicem inş daha kötüleşmeden geçer şu boğaz agrısıKaya tuzuyla hem burun temizliği hemde gargara. Peşine nane-limon veya ıhlamur veya sıcağa yakın ılık su limon ve bal
Amin inşallah canımOf çok güzel mesaj yazdım kesin banlanırım diye sildimm . Bugün umarımm ülkemiz için başta kadınlar, çocuklar, hayvanlar için en hayırlı sonucu alırız.
Ben Yağmur sandığa gidiyorum
Siyaseti kapatmışlar hdhhdhjjOf çok güzel mesaj yazdım kesin banlanırım diye sildimm . Bugün umarımm ülkemiz için başta kadınlar, çocuklar, hayvanlar için en hayırlı sonucu alırız.
Ben Yağmur sandığa gidiyorum
Çok şükür festim aman diyeyim rahat durSiyaseti kapatmışlar hdhhdhjj
Çok iyi olmuş bugün ve yarın ban yemem
normal bence canım çoğu kişi yazıyo buraya da sırt ağrısınıKızlar kuyruk sokumu ve bacak arası ağrısı normal de sırt ağrısı normal mii? Hani covid olduğumuzda sırtlara vururdu sizde oldu mu bilmiyorum onun gibi ağrım var. Yaşayan var mı sırt ağrısı?
Sıra yok canım sadece iki seçenek olduğu için sıra çok çabuk ilerliyor TV de de gösteriyo sıra yok okullarda pekGünaydınlar güzel anneler
geçen turda çok sira beklediğim için bu gün geç gidicem oy vermeye .sıradaki herkes çok yaşlıydı be kızlar kimse yer vermedi ..
Katılım da az zaten görevliler geçen sefere göre çok az kişi geldi dedi. Öncekinde hevesle ilk dakilarda gelmişlerSıra yok canım sadece iki seçenek olduğu için sıra çok çabuk ilerliyor TV de de gösteriyo sıra yok okullarda pek
Bunu bende farkettm oy verdgm okul hemen evimin karsisinda. Gecen sefer sabah oyle.kalabaliktiki bahcesi. Bu sefer bombos.Katılım da az zaten görevliler geçen sefere göre çok az kişi geldi dedi. Öncekinde hevesle ilk dakilarda gelmişler
Evet benım sürekli ağrıyor nerdeyse her Akdam, bazen kulunçlrım bazen biraz daha aşağısı tam ortası sanki içim ağrıyor gibiKızlar kuyruk sokumu ve bacak arası ağrısı normal de sırt ağrısı normal mii? Hani covid olduğumuzda sırtlara vururdu sizde oldu mu bilmiyorum onun gibi ağrım var. Yaşayan var mı sırt ağrısı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?