2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Katılım da az zaten görevliler geçen sefere göre çok az kişi geldi dedi. Öncekinde hevesle ilk dakilarda gelmişler
Varya zaten çoğu yazlığa köye bir yerlere gitti
Benim çevremde bile var yazlığa gittiler ya da başka bir yere oy vermeyecekler

Varya zaten çoğu yazlığa köye bir yerlere gitti
Benim çevremde bile var yazlığa gittiler ya da başka bir yere oy vermeyecekler
Ben bu insanlara ne kendimin ne de evladımın hakkını helal etmiyorum. Kime verdiğiyle ilgili asla bir yorumum olamaz. Her görüşe saygılı olmaya çalışıyorum. Ama bu şekilde oy vermeyen insanlara karşı bana bir tiksinti geliyor.

Canım çok teşekkür ederim.Zor gerçekten artık vücudum en ufak hareketimde saçma tepkiler vermeye başladı nefes nefese kalıp bi köşede yığılıyorum ama asla uyuyamıyorum.inşallah hayırlısıyla kucağımıza bi alsaydık

Gerçekten yüzde yüz haklısın. İnan iki seferdir iki kat totomdan soluyarak cikiyorum. Yine de amaaan diyemiyorum. Bu bir vatandaşlık görevidir yahu!

Sağol canım denicem inş daha kötüleşmeden geçer şu boğaz agrısı
Off bugün iyice gribe döndü ya. Ateşim yok ama gözlerim yaşarıyo sürekli hapşuruk burun akıntısı fenayım bebeğe bi zararı olur mu ya internette de garip garip şeler okudum bi canım sıkıldı. Doktoruma yazsam mı ? Grip geçirenleriniz varmıydı hamilelikte naptınız ilaç da veremixeği için doktora gitmeyede gerek varmı bilemedim

Günaydın siziin bel fıtığı vardı diye hatırlıyorum nasıl durumunuz geçtimi şuan benimde dünden beri tutuldu dayanılacak gibi değil
Fıtık ameliyatı olmuştum daha önce .şuan var mı yok mu bilmiyorum ama tüm belirtiler var diyor . Dinlenerek geçiyor maalesef. Hiç bir iş yapamadan. Parol alabiliyoum tek. Benim kalça bel ve bacak ağrısı

Kuzum çok kotuysen git. İlaç veriyor Dr. Ben domuz gribi atlattım 12 13 . Haftalarda bebeğe geçmedi şükür. İlaç verdi bana. Antibiyotik parol ve grip ilacı

28+3 teyim :)
Ben de kısa kollu ile başlayayım , dediğiniz gibi 2 güne kargo geliyor zaten. Doğduktan sonra duruma göre kıyafet planı yapayım .Teşekkür ederim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Kuzum çok kotuysen git. İlaç veriyor Dr. Ben domuz gribi atlattım 12 13 . Haftalarda bebeğe geçmedi şükür. İlaç verdi bana. Antibiyotik parol ve grip ilacı
Kullanmak sakıncalı değil mi ya ben mi çok pimirikliyim parol mu içsem bitane başım çatlıyor parol içebiliyoduk sanırım . Nane limon vs sabahtan beri içiyorum boğazım bi düzeldide burun akıntısıyla göz yaşarması başladı

Parol günde 2 3 tane serbest. Evet Dr verdi. Kadın doğum Dr verdi üstelik . Acildeki Dr da ilaç yamziti onu kullanmadım kendi Dr um yazdığını aldım kullandım. Asla geçmiyordu öksürüğün burn akıntım boğaz ağrım

Ben de grip olduğumda doktoruma yazmıştım. Ateş yoksa sorun yok demişti. Çok öksürüyordum. Bir zararı yokmuş. “Bunu düşünen çok gebe var, orası hava yastıklı, öyle kolay kolay bişey olmuyor” demişti.

Dizimin altındaki kemikler bile ağrıyor ayaklarımın üstü aştı ya iki yürüyeyim vücudum kaldırmıyor sürekli yatmaktan mı artık bebek ağırlaştığı İçin mi bilmiyorum

Hadi ya tamam canım . Bende bi parol atim ozaman biraz toparlar belki allahtan öksürük yok şuanda o çok zorluyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…