- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.581
Varya zaten çoğu yazlığa köye bir yerlere gittiKatılım da az zaten görevliler geçen sefere göre çok az kişi geldi dedi. Öncekinde hevesle ilk dakilarda gelmişler
Ben bu insanlara ne kendimin ne de evladımın hakkını helal etmiyorum. Kime verdiğiyle ilgili asla bir yorumum olamaz. Her görüşe saygılı olmaya çalışıyorum. Ama bu şekilde oy vermeyen insanlara karşı bana bir tiksinti geliyor.Varya zaten çoğu yazlığa köye bir yerlere gitti
Benim çevremde bile var yazlığa gittiler ya da başka bir yere oy vermeyecekler
Günaydın siziin bel fıtığı vardı diye hatırlıyorum nasıl durumunuz geçtimi şuan benimde dünden beri tutuldu dayanılacak gibi değilAynen sıra yok. Canlı yayın vardıdedimm al mikrofonu eline de neyseee
Canım çok teşekkür ederim.Zor gerçekten artık vücudum en ufak hareketimde saçma tepkiler vermeye başladıAyaklarım çok fena şişti üstüne basamadim. İşten gelir gelmez eşim uzan ayaklarını havaya kaldır dedi sagolsun uemegi de halletti . Baya gece 1 2 ye kadar oturdum öyle .belim sırtım nasıl ağrımış. Halada ağrıyor erkenden de bu saatte uyandım. Allah yardımcın olsun o kadar zor ki sürekli yatmak seni daha iyi anlıyorumo halde de uyku tutmaz ki vücutta yorulmuyor ayy valla kıyamam ya .hayırlısıyla bitirelim şu günleri
Ben bu insanlara ne kendimin ne de evladımın hakkını helal etmiyorum. Kime verdiğiyle ilgili asla bir yorumum olamaz. Her görüşe saygılı olmaya çalışıyorum. Ama bu şekilde oy vermeyen insanlara karşı bana bir tiksinti geliyor.
Off bugün iyice gribe döndü ya. Ateşim yok ama gözlerim yaşarıyo sürekli hapşuruk burun akıntısı fenayımSağol canım denicem inş daha kötüleşmeden geçer şu boğaz agrısı
Fıtık ameliyatı olmuştum daha önce .şuan var mı yok mu bilmiyorum ama tüm belirtiler var diyorGünaydın siziin bel fıtığı vardı diye hatırlıyorum nasıl durumunuz geçtimi şuan benimde dünden beri tutuldu dayanılacak gibi değil
Kuzum çok kotuysen git. İlaç veriyor Dr. Ben domuz gribi atlattım 12 13 . Haftalarda bebeğe geçmedi şükür. İlaç verdi bana. Antibiyotik parol ve grip ilacıOff bugün iyice gribe döndü ya. Ateşim yok ama gözlerim yaşarıyo sürekli hapşuruk burun akıntısı fenayımbebeğe bi zararı olur mu ya internette de garip garip şeler okudum bi canım sıkıldı. Doktoruma yazsam mı ? Grip geçirenleriniz varmıydı hamilelikte naptınız ilaç da veremixeği için doktora gitmeyede gerek varmı bilemedim
28+3 teyim :)Merhaba öncelikle hayırlı olsun, kaçıncı haftadasınız
Ben şahsen hastane çantasının ve kıyafetlerin bireysel olduğunu düşünüyorum. Şöyleki;
1. Herkes çabuk büyüyor ve üşüyor diye uzun kollu zıbın öneriyor. Ağustosta doğacak bile olsa üşür diyenler var. Ama benim yaşadığım yer ve evim sebebiyle inşallah çocuğum pişik olmaz diye dua ediyorum. O kadar ki sıcak ben gittim kısa kollu aldım. O an ihtiyacım olursa 2 güne geliyor kargo veririm gelir. Biraz kendi hayatına evine imkanlara göre bence belirlenmeli. Kıyafet ihtiyacı dediğin için bunu söylüyorum. Öbür ihtiyaçlar 3 aşağı 5 yukarı belli zaten.
2. Hastahane çantasında cımbızı görmedim. Zaten kılı tüyü o güne bırakan varsa pes hdjdj ben kendime bir uzun kollu bir kısa kollu 2 pijama takımı koyacağım. Gecelikle rahat edemem istemiyorum. Bebek için 1 tane hastahane çıkışı aldım. Gerisini 1-3 aylık kıyafetler aldım onlardan 3-4 tane koyarım. Bir müslin bir battaniye. Bebek için baya birşey koyucam ekstradan. Ama küçük bir valizin yeteceğini düşünüyorum.
Bizimde aynı 3. Kattaydı zaten bu ara astımım tutuyo canım çıktı çıkarkenGerçekten yüzde yüz haklısın. İnan iki seferdir iki kat totomdan soluyarak cikiyorum. Yine de amaaan diyemiyorum. Bu bir vatandaşlık görevidir yahu!
Kullanmak sakıncalı değil mi ya ben mi çok pimirikliyimKuzum çok kotuysen git. İlaç veriyor Dr. Ben domuz gribi atlattım 12 13 . Haftalarda bebeğe geçmedi şükür. İlaç verdi bana. Antibiyotik parol ve grip ilacı
ben şunu aldim ama kullanmadim iyiye benziyorReflü yatağı olarak hangisini tavsiye edersiniz, yada kullanıp memnun kaldığınız başka var mı?
Hadi ya tamam canım . Bende bi parol atim ozaman biraz toparlar belki allahtan öksürük yok şuanda o çok zorluyor insanıParol günde 2 3 tane serbest. Evet Dr verdi. Kadın doğum Dr verdi üstelik . Acildeki Dr da ilaç yamziti onu kullanmadım kendi Dr um yazdığını aldım kullandım. Asla geçmiyordu öksürüğün burn akıntım boğaz ağrım
Bende ilk çantalı olanı düşünmüştüm ama o meyilli değil gibi geldi banaben şunu aldim ama kullanmadim iyiye benziyor
Bebek Eko Reflü Yastığı Beyaz
baby plus Bebek Eko Reflü Yastığı Beyaz - ebebek
off heyecan bastı benii sandık başına atmak istiyom kendimiümitlenmemeliyim, ümitlenmemeliyimm
Eki Görüntüle 3253838
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?