- 28 Aralık 2020
- 321
- 920
- 53
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.601
Ay evet böyle içim dışım etlerim lime lime oluyo gibi oluyo kas ağrısı yaşıyoruz sanırım. Yalnız olmadığımı bilmek rahatlattıÇok şükür festim aman diyeyim rahat dur
normal bence canım çoğu kişi yazıyo buraya da sırt ağrısını
Bende de oluyor böyle içim ağrıyor sızlıyor bazen
Bebek büyüdükçe olabilir
Ay çok zor gerçekten ne yana yatsam o tarafım ağrıyor sağ solda kaburga sırt desen ayrıı. Hayırlısıyla bi sağlıkla alsak kucaklarımızaEvet benım sürekli ağrıyor nerdeyse her Akdam, bazen kulunçlrım bazen biraz daha aşağısı tam ortası sanki içim ağrıyor gibi
Çok geçmiş olsun 2 hafta önce geçirdim 7,8 gün sürdü ama mahvetti. Günlük ıhlamur, tereyağı eritip pekmez koyup içtim öksürük için, bol sarımsaklı, acılı tarhana vs içtim. Ateşim çıkıyor gibi olduğunda 2 defa parol içtim başka hiçbir şey yapamadım geçmesini beklemekten başka bir de nebülizatör ile hava aldım evdeOff bugün iyice gribe döndü ya. Ateşim yok ama gözlerim yaşarıyo sürekli hapşuruk burun akıntısı fenayımbebeğe bi zararı olur mu ya internette de garip garip şeler okudum bi canım sıkıldı. Doktoruma yazsam mı ? Grip geçirenleriniz varmıydı hamilelikte naptınız ilaç da veremixeği için doktora gitmeyede gerek varmı bilemedim
Ay sağol canım . İçimi rahatlattınız çok sağolun . İnternette araştırınca biliyosunuz zilyon şeler yazıyor korktum birazBen de grip olduğumda doktoruma yazmıştım. Ateş yoksa sorun yok demişti. Çok öksürüyordum. Bir zararı yokmuş. “Bunu düşünen çok gebe var, orası hava yastıklı, öyle kolay kolay bişey olmuyor” demişti.
Ay hadi ya uzun sürmüş tabi ilaç falanda alamıyoruz süreç uzuyor offAy evet böyle içim dışım etlerim lime lime oluyo gibi oluyo kas ağrısı yaşıyoruz sanırım. Yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı
Ay çok zor gerçekten ne yana yatsam o tarafım ağrıyor sağ solda kaburga sırt desen ayrıı. Hayırlısıyla bi sağlıkla alsak kucaklarımızasanki tüm hayatım boyunca hamileymişim gibi hissediyorum eski rahat zamanları unuttum
Çok geçmiş olsun 2 hafta önce geçirdim 7,8 gün sürdü ama mahvetti. Günlük ıhlamur, tereyağı eritip pekmez koyup içtim öksürük için, bol sarımsaklı, acılı tarhana vs içtim. Ateşim çıkıyor gibi olduğunda 2 defa parol içtim başka hiçbir şey yapamadım geçmesini beklemekten başka bir de nebülizatör ile hava aldım evde. hemen geçer inşallah sizinki
Aynen benımde anlattığın gibi maalesef, benim meğer eskiden ağrı dediğim şeyler ağrı değilmişAy evet böyle içim dışım etlerim lime lime oluyo gibi oluyo kas ağrısı yaşıyoruz sanırım. Yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı
Ay çok zor gerçekten ne yana yatsam o tarafım ağrıyor sağ solda kaburga sırt desen ayrıı. Hayırlısıyla bi sağlıkla alsak kucaklarımızasanki tüm hayatım boyunca hamileymişim gibi hissediyorum eski rahat zamanları unuttum
Çok geçmiş olsun 2 hafta önce geçirdim 7,8 gün sürdü ama mahvetti. Günlük ıhlamur, tereyağı eritip pekmez koyup içtim öksürük için, bol sarımsaklı, acılı tarhana vs içtim. Ateşim çıkıyor gibi olduğunda 2 defa parol içtim başka hiçbir şey yapamadım geçmesini beklemekten başka bir de nebülizatör ile hava aldım evde. hemen geçer inşallah sizinki
Ben çantalı olandan aldım meyilli reflü yatağı yani resimlerde çok belli değilBende ilk çantalı olanı düşünmüştüm ama o meyilli değil gibi geldi bana
Yarın kısmetse yarım gün kızlarlayız. Sabah kendi doktoruma randevum var ntsye başlıcaklar. Öğlende hastane randevum var çalışabilir raporu alcam daha da doktor 1 ay çağırmaz heralde
Kesinnn 2-3 hafta olmuştu sanki dimi senin gitmeyeliCanim seni daha sık görmek ister bence
1 ay çok uzun bir ara
Ama beni 1 ay sonraya çağırabilir , yani ben şahsen öyle yapar diye umuyorum.
Benim de Cuma akşam randevum Allah'tan bir mani cikmazsa , çok merak ediyorum çok büyümüştür kızım
Ben kullanmistim ama 12. Haftamdaydi. Kanamam vardi yolculuk yapiyordum. Yolculuktaki bi hastaneye saptigimizda doktor yazmisti. Kendi doktoruma da sormustum kullanabilirsin demisti. Ama ne icindi inan bilmiyorum. Kanamaya yonelik mi verdi yoksa akinti icin mi yazdi bilmiyorum panik halde oldugum icin kullanmistim. Aklimda zor sokuldugu kaldi amaKızlar, bu fitili kullanan var mı?
Ben kullandım mantar için. Ama iyi gelmedi bıraktım daha doğrusu kullanımında zorlandımKızlar, bu fitili kullanan var mı?
Benimde yarin randevum varYarın kısmetse yarım gün kızlarlayız. Sabah kendi doktoruma randevum var ntsye başlıcaklar. Öğlende hastane randevum var çalışabilir raporu alcam daha da doktor 1 ay çağırmaz heralde
Secimden dolayi acilmiyordu benceAyyy şükür açıldı forum giriş yapamıyorum saatlerdir. .
Benımde çarşamba çok heyecanlıyımYarın kısmetse yarım gün kızlarlayız. Sabah kendi doktoruma randevum var ntsye başlıcaklar. Öğlende hastane randevum var çalışabilir raporu alcam daha da doktor 1 ay çağırmaz heralde
Ben kullanmistim ama 12. Haftamdaydi. Kanamam vardi yolculuk yapiyordum. Yolculuktaki bi hastaneye saptigimizda doktor yazmisti. Kendi doktoruma da sormustum kullanabilirsin demisti. Ama ne icindi inan bilmiyorum. Kanamaya yonelik mi verdi yoksa akinti icin mi yazdi bilmiyorum panik halde oldugum icin kullanmistim. Aklimda zor sokuldugu kaldi ama
Bide adi nedense bana baska bir pozisyonu canlandiriyor
Ben kullandım mantar için. Ama iyi gelmedi bıraktım daha doğrusu kullanımında zorlandım
Hamilelikte akıntı artıyor. Kaşıntın koku gibi durumlar yoksa normal fizyolojik akıntındır. B grubunda hamileler kullanabilir yani. O konuda için rahat olsun da kullanımı cok zor ben zorlandım yani. Eğer zorlanırsan bir miktar ıslatıp öyle kullanabilirsin zaten açıklamasında yazıyorBende akıntı sebebiyle istemiştim birşeyler bunu yazmış. Emin olamadım. Ciddi bir durum yoktu aslında da normale göre daha fazla olunca tedirgin olmuştum.
Tamam canım çok teşekkür ederim. Bir bakayım. Koku yok ama eskisi gibi değil be günde 3-4 kere iç çamaşırı değiştiriyorum yıldık artık belki biraz azaltırHamilelikte akıntı artıyor. Kaşıntın koku gibi durumlar yoksa normal fizyolojik akıntındır. B grubunda hamileler kullanabilir yani. O konuda için rahat olsun da kullanımı cok zor ben zorlandım yani. Eğer zorlanırsan bir miktar ıslatıp öyle kullanabilirsin zaten açıklamasında yazıyor
Yaaaa bu gece geçmicek demekkiBenimde yarin randevum var
Heyecan dorukta :)
Galiba ilk ntsmi yarin yapcam ben:)
Ay azıcık kalmışşBenımde çarşamba çok heyecanlıyım
Siyaseti kapatmışlar hdhhdhjj
Çok iyi olmuş bugün ve yarın ban yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?