2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok şükür festim aman diyeyim rahat dur

normal bence canım çoğu kişi yazıyo buraya da sırt ağrısını
Bende de oluyor böyle içim ağrıyor sızlıyor bazen
Bebek büyüdükçe olabilir
Ay evet böyle içim dışım etlerim lime lime oluyo gibi oluyo kas ağrısı yaşıyoruz sanırım. Yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı
Evet benım sürekli ağrıyor nerdeyse her Akdam, bazen kulunçlrım bazen biraz daha aşağısı tam ortası sanki içim ağrıyor gibi
Ay çok zor gerçekten ne yana yatsam o tarafım ağrıyor sağ solda kaburga sırt desen ayrıı. Hayırlısıyla bi sağlıkla alsak kucaklarımıza sanki tüm hayatım boyunca hamileymişim gibi hissediyorum eski rahat zamanları unuttum
Çok geçmiş olsun 2 hafta önce geçirdim 7,8 gün sürdü ama mahvetti. Günlük ıhlamur, tereyağı eritip pekmez koyup içtim öksürük için, bol sarımsaklı, acılı tarhana vs içtim. Ateşim çıkıyor gibi olduğunda 2 defa parol içtim başka hiçbir şey yapamadım geçmesini beklemekten başka bir de nebülizatör ile hava aldım evde . hemen geçer inşallah sizinki

Ay sağol canım . İçimi rahatlattınız çok sağolun . İnternette araştırınca biliyosunuz zilyon şeler yazıyor korktum biraz

Ay hadi ya uzun sürmüş tabi ilaç falanda alamıyoruz süreç uzuyor off öksürük şuan yok allahtan inşallahta olmaz o beni berbat ediyor. Bende dediklerinizi uygulayayım . Serum takabilsek pat diye kendine geliyor insanda işte hiçbişi yapamıyoruz ki doğal şeylerle ancak işte inşallah toparlarım

Aynen benımde anlattığın gibi maalesef, benim meğer eskiden ağrı dediğim şeyler ağrı değilmiş

Canim seni daha sık görmek ister bence
1 ay çok uzun bir ara
Ama beni 1 ay sonraya çağırabilir , yani ben şahsen öyle yapar diye umuyorum.
Benim de Cuma akşam randevum Allah'tan bir mani cikmazsa , çok merak ediyorum çok büyümüştür kızım
Yarın kısmetse yarım gün kızlarlayız. Sabah kendi doktoruma randevum var ntsye başlıcaklar. Öğlende hastane randevum var çalışabilir raporu alcam daha da doktor 1 ay çağırmaz heralde

Kesinnn 2-3 hafta olmuştu sanki dimi senin gitmeyeli

Kızlar, bu fitili kullanan var mı?
Ben kullanmistim ama 12. Haftamdaydi. Kanamam vardi yolculuk yapiyordum. Yolculuktaki bi hastaneye saptigimizda doktor yazmisti. Kendi doktoruma da sormustum kullanabilirsin demisti. Ama ne icindi inan bilmiyorum. Kanamaya yonelik mi verdi yoksa akinti icin mi yazdi bilmiyorum panik halde oldugum icin kullanmistim. Aklimda zor sokuldugu kaldi ama
Bide adi nedense bana baska bir pozisyonu canlandiriyor

Yarın kısmetse yarım gün kızlarlayız. Sabah kendi doktoruma randevum var ntsye başlıcaklar. Öğlende hastane randevum var çalışabilir raporu alcam daha da doktor 1 ay çağırmaz heralde
Benimde yarin randevum var
Heyecan dorukta :)
Galiba ilk ntsmi yarin yapcam ben:)

Benımde çarşamba çok heyecanlıyım

Ben kullandım mantar için. Ama iyi gelmedi bıraktım daha doğrusu kullanımında zorlandım

Bende akıntı sebebiyle istemiştim birşeyler bunu yazmış. Emin olamadım. Ciddi bir durum yoktu aslında da normale göre daha fazla olunca tedirgin olmuştum.

Bende akıntı sebebiyle istemiştim birşeyler bunu yazmış. Emin olamadım. Ciddi bir durum yoktu aslında da normale göre daha fazla olunca tedirgin olmuştum.
Hamilelikte akıntı artıyor. Kaşıntın koku gibi durumlar yoksa normal fizyolojik akıntındır. B grubunda hamileler kullanabilir yani. O konuda için rahat olsun da kullanımı cok zor ben zorlandım yani. Eğer zorlanırsan bir miktar ıslatıp öyle kullanabilirsin zaten açıklamasında yazıyor

Tamam canım çok teşekkür ederim. Bir bakayım. Koku yok ama eskisi gibi değil be günde 3-4 kere iç çamaşırı değiştiriyorum yıldık artık belki biraz azaltır

Kızlar benim ayaklarım şişmezdi senmisin bugün spor ayakkabı giyen şu saat oldu hala ağrıyor terlik candır bunu bir daha unutmucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…