- 13 Aralık 2022
- 78
- 266
- 23
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.621
Ölçümleriniz ortalama nasıl pekiGünaydın canım annelerimbenim 2 3 gecedir kalça bel bacak ağrısından yatakta donemiyorum. Gece wc ye çıkmak eziyet resmen sakat gibiyim. Uyuyamıyorum . Sabah daha iyiceyim ama gece olsun istemiyorum gece artık kas gevşetici sürmek zorunda kaldım. Bu gün gidip o kinezyoloji bandı alayım. Decathlon da var de mi ffestinalente . İnsanın hayat kalitesi düşüyor resmen.
Benim açlık 95
1. saat 205 çıktı. Dahiliye 1 haftalık ölçüm yap dedi. Hba1c 4.9 çıktı.
Evde ölçümlerim dikkat edince düşük seyrediyor. Ki dikkat ediyorum. Kesinlikle patates pirinç makarna şeker buğday ekmeği unlu ürünleri tüketme . Bej 1 haftadır öyle yapıyorum. Baya hafif geçiyor
Diyetle düşmezse yatış vereceğim dedi. BilmiyorumBenimde yüksek çıktı canım ama yatış falan vermedi. Neden yatış veriyormuş anlamadım
İnsallah canım hepimiz güzel haberlerle gelelimYaaaa bu gece geçmicek demekkiacilde yaptım ilk ntsmi geçen haftalarda ama olsun kendi doktorum kontrolünde benimde ilk :) güzel haberlerle gelelim hepimiz
Ay azıcık kalmışşgüzel haberler getirr
Dedi ve yediSiyaseti kapatmışlar hdhhdhjj
Çok iyi olmuş bugün ve yarın ban yemem
Resimlerde meyilli yokmuş gibi duruyorda o yüzden kararsız kalmıştım ama yer ve kullanım açısından da en mantıklısı çantalı olanı tabiBen çantalı olandan aldım meyilli reflü yatağı yani resimlerde çok belli değil
Günaydın canım ben hiç bişey sürmüyorum bi kendi adıma endişelendim şu anGünaydın kizlar,
Göğüs uçlarımin ikisinde de beyaz 1 adet leke oluştu birkaç haftadır. 1 aydır lansinohun göğüs kremini kullanmaya başlamistım ondan öncede 3-4 günde bir kantaron yağı sürüyordum. Neden oldu bunlar inşallah sıkıntı çıkarmaz doğum sonrasıçünkü doğum korkumdan bile daha çok emzirme korkum ne biliyim doğum en azından 1 günlük acı diyorum da memeden bazen haftalarca aylarca çekiyorsun
Günün güzelcgeçsin canımGünaydın güzel annişlerimm sabahın 7sinde ntsdeyizo değil bu kız gece prilamı içmeyi unuttu bugün biter mi dersiniz
Çok güzel geçti çok şükürr biri 1630 olmuş, diğeri 1580. Nst karnına bişey yapıştırıyo canım bebişin kalp atışını duyduğu yere 15-20 dk sürüyo benim iki tane olduğu için çarpı 2 oldu süre. Bitanesinin kalp atışını ararken hanımefendi rahatsız oldu tekmeleye tekmeleye bi hal olduGünün güzelcgeçsin canımbize de bilgi ver nst nasıl oluyor
Evet bebekten sonra katlayıp kaldırabilirsin ama çantalı da baya yer kaplıyor küçük birşey beklememelisin sonuçta bir yatak ve çanta şeklindeykende büyükResimlerde meyilli yokmuş gibi duruyorda o yüzden kararsız kalmıştım ama yer ve kullanım açısından da en mantıklısı çantalı olanı tabi
Yüksek seyredenler de dikkat etmedim . Dün gece pirinç ve beyaz ekmek yedim mesela yüksek çıktıÖlçümleriniz ortalama nasıl peki
Ooo nstler başlamış hayırlı olsun. Nst ye girerken meyve suyu vs için derler.Çok güzel geçti çok şükürr biri 1630 olmuş, diğeri 1580. Nst karnına bişey yapıştırıyo canım bebişin kalp atışını duyduğu yere 15-20 dk sürüyo benim iki tane olduğu için çarpı 2 oldu süre. Bitanesinin kalp atışını ararken hanımefendi rahatsız oldu tekmeleye tekmeleye bi hal oldusüre değişebiliyormuş uyanık olmaları gerekiyormuş çünkü sancını kontrol ediyor bizde çıkmadı sancı çok şükür
Ooff çok zor geçmiş olsunVe prilamsız doğuma bile gitmicem saat daha 8 istifralarım başladı bile..
Karnın tok gel dediler yarım sandviç yemiştim teşekkür ederizzOoo nstler başlamış hayırlı olsun. Nst ye girerken meyve suyu vs için derler.
Ooff çok zor geçmiş olsun
Guzel haberler almana sevindim canisi maşallah ne guzel büyümüş kizcelerimizÇok güzel geçti çok şükürr biri 1630 olmuş, diğeri 1580. Nst karnına bişey yapıştırıyo canım bebişin kalp atışını duyduğu yere 15-20 dk sürüyo benim iki tane olduğu için çarpı 2 oldu süre. Bitanesinin kalp atışını ararken hanımefendi rahatsız oldu tekmeleye tekmeleye bi hal oldusüre değişebiliyormuş uyanık olmaları gerekiyormuş çünkü sancını kontrol ediyor bizde çıkmadı sancı çok şükür
Kesinnn 2-3 hafta olmuştu sanki dimi senin gitmeyeli
Normal canım günlük sürmeye devam et bence. Bir de bebek doğdugunda her emzirme sonrası lansinoh mutlaka sür.Günaydın kizlar,
Göğüs uçlarımin ikisinde de beyaz 1 adet leke oluştu birkaç haftadır. 1 aydır lansinohun göğüs kremini kullanmaya başlamistım ondan öncede 3-4 günde bir kantaron yağı sürüyordum. Neden oldu bunlar inşallah sıkıntı çıkarmaz doğum sonrasıçünkü doğum korkumdan bile daha çok emzirme korkum ne biliyim doğum en azından 1 günlük acı diyorum da memeden bazen haftalarca aylarca çekiyorsun
Öncesinde sürsen de iyi olur ama sonrasında da her emzirme sonrası sürmek gerekiyor. Ben az kaldı diye 2-3 emzirmeye bir sürmüştüm ve o yarayı acısını çekmiştim. Ama geçiyor korkmayın, Gümüş kapak aldım bu kez. Onu ve lansinohu karısık kullanırım.Günaydın canım ben hiç bişey sürmüyorum bi kendi adıma endişelendim şu antecrübeli annişlerimiz sana daha iyi yorum yapacaktır bizde faydalanmış oluruz ama çok korkuyla enerjiyle çağırmayalım
MAşallaaaahhÇok güzel geçti çok şükürr biri 1630 olmuş, diğeri 1580. Nst karnına bişey yapıştırıyo canım bebişin kalp atışını duyduğu yere 15-20 dk sürüyo benim iki tane olduğu için çarpı 2 oldu süre. Bitanesinin kalp atışını ararken hanımefendi rahatsız oldu tekmeleye tekmeleye bi hal oldusüre değişebiliyormuş uyanık olmaları gerekiyormuş çünkü sancını kontrol ediyor bizde çıkmadı sancı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?