2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ölçümleriniz ortalama nasıl peki

Yaaaa bu gece geçmicek demekki acilde yaptım ilk ntsmi geçen haftalarda ama olsun kendi doktorum kontrolünde benimde ilk :) güzel haberlerle gelelim hepimiz

Ay azıcık kalmışş güzel haberler getirr
İnsallah canım hepimiz güzel haberlerle gelelim

Günaydın kizlar,
Göğüs uçlarımin ikisinde de beyaz 1 adet leke oluştu birkaç haftadır. 1 aydır lansinohun göğüs kremini kullanmaya başlamistım ondan öncede 3-4 günde bir kantaron yağı sürüyordum. Neden oldu bunlar inşallah sıkıntı çıkarmaz doğum sonrası çünkü doğum korkumdan bile daha çok emzirme korkum ne biliyim doğum en azından 1 günlük acı diyorum da memeden bazen haftalarca aylarca çekiyorsun

Günaydın canım ben hiç bişey sürmüyorum bi kendi adıma endişelendim şu an tecrübeli annişlerimiz sana daha iyi yorum yapacaktır bizde faydalanmış oluruz ama çok korkuyla enerjiyle çağırmayalım

Günün güzelcgeçsin canım bize de bilgi ver nst nasıl oluyor
Çok güzel geçti çok şükürr biri 1630 olmuş, diğeri 1580. Nst karnına bişey yapıştırıyo canım bebişin kalp atışını duyduğu yere 15-20 dk sürüyo benim iki tane olduğu için çarpı 2 oldu süre. Bitanesinin kalp atışını ararken hanımefendi rahatsız oldu tekmeleye tekmeleye bi hal oldu süre değişebiliyormuş uyanık olmaları gerekiyormuş çünkü sancını kontrol ediyor bizde çıkmadı sancı çok şükür

Resimlerde meyilli yokmuş gibi duruyorda o yüzden kararsız kalmıştım ama yer ve kullanım açısından da en mantıklısı çantalı olanı tabi
Evet bebekten sonra katlayıp kaldırabilirsin ama çantalı da baya yer kaplıyor küçük birşey beklememelisin sonuçta bir yatak ve çanta şeklindeykende büyük

Ooo nstler başlamış hayırlı olsun. Nst ye girerken meyve suyu vs için derler.
Ve prilamsız doğuma bile gitmicem saat daha 8 istifralarım başladı bile..
Ooff çok zor geçmiş olsun

Guzel haberler almana sevindim canisi maşallah ne guzel büyümüş kizcelerimiz
Evet nst de uyanik olmalaei gerekiyor. Ben 2 kere girdim doktorum erken baslatti nst mi. Her girisimde hemsire soruyor ac misin tok musun diye. Tok olmak gerekiyor sanirm bebislern hareketli olmasi acisindan. Benimkide nst baglaninca hic atmadigi tekmeleri atiyor nedense

Kesinnn 2-3 hafta olmuştu sanki dimi senin gitmeyeli

Normal canım günlük sürmeye devam et bence. Bir de bebek doğdugunda her emzirme sonrası lansinoh mutlaka sür.

Öncesinde sürsen de iyi olur ama sonrasında da her emzirme sonrası sürmek gerekiyor. Ben az kaldı diye 2-3 emzirmeye bir sürmüştüm ve o yarayı acısını çekmiştim. Ama geçiyor korkmayın, Gümüş kapak aldım bu kez. Onu ve lansinohu karısık kullanırım.

MAşallaaaahh Minnoşlara bak sen teyzesi popolarını yesin Bu arada evet canım en son 5 Mayıs ta gitmiştim. Tam 1 ay geçmiş olacak neredeyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…