- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.641
Ayy maşallah kizcelereÇok güzel geçti çok şükürr biri 1630 olmuş, diğeri 1580. Nst karnına bişey yapıştırıyo canım bebişin kalp atışını duyduğu yere 15-20 dk sürüyo benim iki tane olduğu için çarpı 2 oldu süre. Bitanesinin kalp atışını ararken hanımefendi rahatsız oldu tekmeleye tekmeleye bi hal oldusüre değişebiliyormuş uyanık olmaları gerekiyormuş çünkü sancını kontrol ediyor bizde çıkmadı sancı çok şükür
Sütten daha degerlilerini yiyorsun cnm takma kafans bende icemiyorum yogurt peynir kasar cok yiyorumKizlar bisi sorcam. Ben süt cok.icemiyorum afedersnz gaz problemi cok yapiyor laktozsuz felanda ayni bana yaramiyor. Ama bol bol ev yogurdu ve peynir kasar tuketiyorum. Süt cok onemli mi gelisim acisindan?
AynenKizlar bisi sorcam. Ben süt cok.icemiyorum afedersnz gaz problemi cok yapiyor laktozsuz felanda ayni bana yaramiyor. Ama bol bol ev yogurdu ve peynir kasar tuketiyorum. Süt cok onemli mi gelisim acisindan?
Kizlar bisi sorcam. Ben süt cok.icemiyorum afedersnz gaz problemi cok yapiyor laktozsuz felanda ayni bana yaramiyor. Ama bol bol ev yogurdu ve peynir kasar tuketiyorum. Süt cok onemli mi gelisim acisindan?
30. Haftm cnm ikiz diye 30da başlıyorlarmışAyy maşallah kizcelere29+4 e randevu aldım ama nst fln demediler bana .imzanızda 30.hafta yazıyor. Daha mi ilerisiniz yoksa ikiz fln olunca mi
Ben hiç içmiyorum kız süt. Peynir yoğurt karşılar onuKizlar bisi sorcam. Ben süt cok.icemiyorum afedersnz gaz problemi cok yapiyor laktozsuz felanda ayni bana yaramiyor. Ama bol bol ev yogurdu ve peynir kasar tuketiyorum. Süt cok onemli mi gelisim acisindan?
Yoğurt et tüketiyosan o da yeter canım önemli olan protein tüketmen, kefir de içebilirsin bu arada çok faydalıKizlar bisi sorcam. Ben süt cok.icemiyorum afedersnz gaz problemi cok yapiyor laktozsuz felanda ayni bana yaramiyor. Ama bol bol ev yogurdu ve peynir kasar tuketiyorum. Süt cok onemli mi gelisim acisindan?
Ya bendede ağrı yok ama sabahları ve geceleri elim ayağım gözüm şişiyorAynen benımde anlattığın gibi maalesef, benim meğer eskiden ağrı dediğim şeyler ağrı değilmiş
Bence yaz canım. Sanırım parol veriyolar, doğuma kadar kendimize dikkat etmemiz gerekiyor, doğumda bide griple uğraşmayalımOff bugün iyice gribe döndü ya. Ateşim yok ama gözlerim yaşarıyo sürekli hapşuruk burun akıntısı fenayımbebeğe bi zararı olur mu ya internette de garip garip şeler okudum bi canım sıkıldı. Doktoruma yazsam mı ? Grip geçirenleriniz varmıydı hamilelikte naptınız ilaç da veremixeği için doktora gitmeyede gerek varmı bilemedim
Ya bendede ağrı yok ama sabahları ve geceleri elim ayağım gözüm şişiyordoğsun artık şu minnoşlar sabırsızlanıyorum
Ah canım allah yardımcın olsun çok çok zor, ne dicemi bilemiyorum, kararını verebildiniz mi? Ne düşünüyorsun ?Kızlar. Ben ne yapacagimi bilmiyorum. Sonuçlarımı biliyorsunuz agtr1 geninde renal tübüler dsgenesis. Bugun özelde bir genetikciye gittik bunun genetik bir problem olduğu için düzelme ihtimalinin olmadığını söyledi. Bir de bu durum homozigot yani her ikiniz de bu hastalığın tasıyıcısısiniz dedi. Bize önce Bi gnetikle anlaşıp bütün tasıyıcılıklarimiza baktırmak ve sonrasında tup bebek yoluna gitmeyi oneriyorlar. Lütfen normal yolla hamile kalmayın çünkü akraba evliliği olduğunuz için riskleriniz yüksek dediler. Bir de bebeğimzin raporunda tasıyıcısı olduğu hastalıklarda var kutis laksa spastik parapleji gibi.. Onlar heterozigot yani ya ben de ya eşimde varlar. Pazartesi kararını ver gel dedi doktorlar sıradan bir böbrek problemi değil genlerinizden gelen bir rahatsızlık bu durum içsellestirmeyin 3.bebeginize odaklanın diyolar
Benimde dudaklar şiştiBenim bu gebeliğimde farklı olan şey ellerimin uyuşması artık parmak uçlarımı gündüz de hissetmiyorumBir de dudaklarım silikonlu gibi şişti. Öncekilerde burnum şişmişti
AynenVizeci06 nin sözlediklerine katılıyorum Ben de süt içemiyorum anca yulaf falan yapıp yiyorum sütle kaynatıp lapa yapıp. Maşallah hep önde gidiyor benimki. Artık içtiğim vitaminden mi, döllenme tarihinden mi, yoksa tekne kazıntısı olmasından mıdır bilmem
Yoğurt et tüketiyosan o da yeter canım önemli olan protein tüketmen, kefir de içebilirsin bu arada çok faydalı
Sagolun kizlarrr30. Haftm cnm ikiz diye 30da başlıyorlarmış
Ben hiç içmiyorum kız süt. Peynir yoğurt karşılar onu
pozitifbiri sorma bende gazman gibiyim bazen cok iyiyin bazen mahvoluyorum gazdan insallah bebemiz gazli olmaz
Benimde dudaklar şiştieşime dolgu yaptırcam diyip duruyordum, geçen bak artık dolguya da gerek kalmadı diyor
Günaydın canım ben hiç bişey sürmüyorum bi kendi adıma endişelendim şu antecrübeli annişlerimiz sana daha iyi yorum yapacaktır bizde faydalanmış oluruz ama çok korkuyla enerjiyle çağırmayalım
Ayyy kuzum benim ne demek, çok sevindim işine yarayan şeyler söylemiş olmamapozitifbiri pozitifcigim sağolsun onun önerisiyle başlamıştım ben de kuzum, arkadaşlarim hep bu memelerden çektiler ya o yüzden alabileceğim önlemi almaya çalışıyorum bence sen de sürmeye başla önden yumusatmak da önemli anladığım kadarıyla. İnşallah hiç birimizin böyle sorunları olmaz
pozitifbiri teşekkür ederim kuzum sen de olmasan napicam valla her soruma yetişip içimi rahatlatiyosun
Senin tecrübeli oluşun burda hepimize bir güven veriyor ve rahatlatiyor bundan eminimAyyy kuzum benim ne demek, çok sevindim işine yarayan şeyler söylemiş olmamaBenim de göğüs uçlarım kuru kuru. Beyaz beyaz birikmiş kolostrum onlar. Ben de tıkanır mı yaa bunlarla acaba diyorum sonra saçmalama deyip duruyorum Ya annelik işte bazen ne kdr bilsen de vesvese oluyor insanda...
Senin tecrübeli oluşun burda hepimize bir güven veriyor ve rahatlatiyor bundan eminimaynı aynı benim de göğüs uclarim da aynen öyle işte, bı de küçüklüğümden beri mesela deniz tuzu bile bazen yara yapardı çok hassas sanırım benimkiler meme ucunun dışında kahve rengi yerlerde de yağ bezesi gibi sivilceler var birkaç tane... ben doğum sonrası için gümüş kapak yerine aventin kalkanını aldım bir de mochiyi iş görür umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?