2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayy maşallah kizcelere 29+4 e randevu aldım ama nst fln demediler bana .imzanızda 30.hafta yazıyor. Daha mi ilerisiniz yoksa ikiz fln olunca mi

Kizlar bisi sorcam. Ben süt cok.icemiyorum afedersnz gaz problemi cok yapiyor laktozsuz felanda ayni bana yaramiyor. Ama bol bol ev yogurdu ve peynir kasar tuketiyorum. Süt cok onemli mi gelisim acisindan?
Sütten daha degerlilerini yiyorsun cnm takma kafans bende icemiyorum yogurt peynir kasar cok yiyorum

Kizlar bisi sorcam. Ben süt cok.icemiyorum afedersnz gaz problemi cok yapiyor laktozsuz felanda ayni bana yaramiyor. Ama bol bol ev yogurdu ve peynir kasar tuketiyorum. Süt cok onemli mi gelisim acisindan?
Aynen Vizeci06 nin sözlediklerine katılıyorum Ben de süt içemiyorum anca yulaf falan yapıp yiyorum sütle kaynatıp lapa yapıp. Maşallah hep önde gidiyor benimki. Artık içtiğim vitaminden mi, döllenme tarihinden mi, yoksa tekne kazıntısı olmasından mıdır bilmem

Bu arada ben ne yersem yiyeyim ne içersem içeyim gazman gibiyim Allah beni böyle yaratmış artık kabul ettim yahu

Ayy maşallah kizcelere 29+4 e randevu aldım ama nst fln demediler bana .imzanızda 30.hafta yazıyor. Daha mi ilerisiniz yoksa ikiz fln olunca mi
30. Haftm cnm ikiz diye 30da başlıyorlarmış
Ben hiç içmiyorum kız süt. Peynir yoğurt karşılar onu

Kızlar kan içinde şimdi damardan demir verdiler hap istediği değeri vermemiş. Birde her ihtimale karşı kan grubundan 3 kişi hazır olsun her an kızılaya bağış yapmak için dedi negatif kan grubum bulunması zormuş kızılayda da kan stoklarında sıkıntı varmış. Değeri düşük arkadaşlarımız vardı sizde ihmal etmeyin sezeryan için önlem sanırım

Yoğurt et tüketiyosan o da yeter canım önemli olan protein tüketmen, kefir de içebilirsin bu arada çok faydalı

Bence yaz canım. Sanırım parol veriyolar, doğuma kadar kendimize dikkat etmemiz gerekiyor, doğumda bide griple uğraşmayalım gerçiyaz olduğu için şanslıyız

Benim bu gebeliğimde farklı olan şey ellerimin uyuşması artık parmak uçlarımı gündüz de hissetmiyorum Bir de dudaklarım silikonlu gibi şişti. Öncekilerde burnum şişmişti
Ya bendede ağrı yok ama sabahları ve geceleri elim ayağım gözüm şişiyor doğsun artık şu minnoşlar sabırsızlanıyorum

Ah canım allah yardımcın olsun çok çok zor, ne dicemi bilemiyorum, kararını verebildiniz mi? Ne düşünüyorsun ?

Benim bu gebeliğimde farklı olan şey ellerimin uyuşması artık parmak uçlarımı gündüz de hissetmiyorum Bir de dudaklarım silikonlu gibi şişti. Öncekilerde burnum şişmişti
Benimde dudaklar şişti eşime dolgu yaptırcam diyip duruyordum, geçen bak artık dolguya da gerek kalmadı diyor

Yoğurt et tüketiyosan o da yeter canım önemli olan protein tüketmen, kefir de içebilirsin bu arada çok faydalı
30. Haftm cnm ikiz diye 30da başlıyorlarmış

Ben hiç içmiyorum kız süt. Peynir yoğurt karşılar onu
Sagolun kizlarrr

Olursa da yapacak bişey yok kuzum ne edek Ama şimdi çok hıçkırıyorsa doğunca da çok hıçkırıyor onu biliyorum
pozitifbiri sorma bende gazman gibiyim bazen cok iyiyin bazen mahvoluyorum gazdan insallah bebemiz gazli olmaz

Canım ben işim gereği işverenlerle görüşüyorum. Adamla konuşurken geçen paf puf yapıyor sanki ağzım ay hakim olamadım Adam gitti iki tokat çekesim geldi ağzımın orta yerine
Benimde dudaklar şişti eşime dolgu yaptırcam diyip duruyordum, geçen bak artık dolguya da gerek kalmadı diyor

pozitifbiri pozitifcigim sağolsun onun önerisiyle başlamıştım ben de kuzum, arkadaşlarim hep bu memelerden çektiler ya o yüzden alabileceğim önlemi almaya çalışıyorum bence sen de sürmeye başla önden yumusatmak da önemli anladığım kadarıyla. İnşallah hiç birimizin böyle sorunları olmaz
pozitifbiri teşekkür ederim kuzum sen de olmasan napicam valla her soruma yetişip içimi rahatlatiyosun

Ayyy kuzum benim ne demek, çok sevindim işine yarayan şeyler söylemiş olmama Benim de göğüs uçlarım kuru kuru. Beyaz beyaz birikmiş kolostrum onlar. Ben de tıkanır mı yaa bunlarla acaba diyorum sonra saçmalama deyip duruyorum Ya annelik işte bazen ne kdr bilsen de vesvese oluyor insanda...

Senin tecrübeli oluşun burda hepimize bir güven veriyor ve rahatlatiyor bundan eminim aynı aynı benim de göğüs uclarim da aynen öyle işte, bı de küçüklüğümden beri mesela deniz tuzu bile bazen yara yapardı çok hassas sanırım benimkiler meme ucunun dışında kahve rengi yerlerde de yağ bezesi gibi sivilceler var birkaç tane... ben doğum sonrası için gümüş kapak yerine aventin kalkanını aldım bir de mochiyi iş görür umarım

Benim de gögüs uçlarım hassastır. Özel dönemlerime yakın birliktelik falan olsun mesela, hemen azcık dokunmaya vs deli gibi acırdı. Çocuklardan sonra geçti onlar. Ama şimdi yine aradan zaman geçti. Bu gebelikte çok agrıdı uçları. Korkumdan hemen lansınoh ve gümüş kapak aldım koydum Bunun püf noktası kuru kalmasın. Ayva çekirdeklerinizi atmayın. Suda bekletin mesela yumuşacık jel gibi oluyor onu da sürebilirsiniz yara olur ya da acırsa. Ama lansınoh bana yetmişti düzenli kullanımla.İnşallah sendekiler de iş görür canım ama benden tavsiye lansınohun olsun bitane evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…