- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.661
Yam ne zaman çalışabilir raporu aldınız 32+0 mıYarın kısmetse yarım gün kızlarlayız. Sabah kendi doktoruma randevum var ntsye başlıcaklar. Öğlende hastane randevum var çalışabilir raporu alcam daha da doktor 1 ay çağırmaz heralde
Yaa benim cok az hickiriyor biliyomusun. 2 3 gunde bir ritmik atim oluyor bunu blmiyodum bakOlursa da yapacak bişey yok kuzum ne edekAma şimdi çok hıçkırıyorsa doğunca da çok hıçkırıyor onu biliyorum
Yaa benim cok az hickiriyor biliyomusun. 2 3 gunde bir ritmik atim oluyor bunu blmiyodum bak
pozitifbiri canim ben lansinoh gogus ucu kremiyle aventin kapagini aldim gümüs kapak degil koruyucu havalandirmali kapak olandan. Kremi ne zmn surmeye baslayalim sence?
Artik basa gelcekse yapacak bisey yok pozitifim dilerim olmazda bakalkmKremi son ay başlayabilirsiniz. Eğer acı oluyorsa benim gibi şimdiden de sürebilirsiniz ama çok ovuşturmadan. Son günlere doğru ovuştursanız da sorun değil. Ama asıl en en en önemlisi her emzirme sonrası sürmek. Ben de gümüş kapağı korkumdan aldım kendimi garantiye almak içinilkinde biraz zorlanmıştım sizi korkutmak istemem kötü tecrübemle
30+0ım bugün ikiz gebelik o yüzden doktor direkt bugün almamı söyledi. ama tekte de 32+0 olmalıYam ne zaman çalışabilir raporu aldınız 32+0 mı
Yaaa bende gümüş kapak aldım ama nasıl kullanılcağını bile bilmiyorum cahil ordusuyum gerçektenpozitifbiri canim ben lansinoh gogus ucu kremiyle aventin kapagini aldim gümüs kapak degil koruyucu havalandirmali kapak olandan. Kremi ne zmn surmeye baslayalim sence?
Ben bunu dedim diye hıçkırmayan bebeğin ciğeri gelişmez sonucunu çıkarmayın sakın tamam mı böyle bişey yokArtik basa gelcekse yapacak bisey yok pozitifim dilerim olmazda bakalkmyalniz bu benimkinjn az hickirmasi kafama takildi doktora sorcam cigerleri icin gelisimi iyi mi diye bakalim.
Ben de bilmiyorum ama ufacık bişey geldi sadece ucunu kapatacak kdr. Sanırım üzerine koyuyorsun her emzirme sonrası30+0ım bugün ikiz gebelik o yüzden doktor direkt bugün almamı söyledi. ama tekte de 32+0 olmalı
Yaaa bende gümüş kapak aldım ama nasıl kullanılcağını bile bilmiyorum cahil ordusuyum gerçekten
Çooook normal ben su gibi oluyorum gece üstüm hep açık kapatamam imkanı yok....Kızlar dün gece aşırı bir terleme oldu bende ev sıcak tabi de pek terlemezdim su gibi uyandım kaç kez normal mi artık böyle sıcak yer basması
Merhaba benimde kramplarım başladı.dr gittim magnezyum yazdı ilk gebeliğimde de çok oluyordu dediğiniz gibi yatakta bağırıyordum resmen eşimin ödü patlıyordu.Magnezyum çok işe yarıyor.Birde maden suyu günde 1 adet özellikle Kızılay Erzincan bunun magnezyum oranı diğerlerine göre çok yüksek.Yalanci sanci bende de dün oldu canim. Sag tarafima karnimin bazende kasigima boyle agri girdi cikti tuhaf bi agrisi oldu gecmicek sandm korktm ama gecti şükürkizz ne kaldi sunun surasindaaa ahh nerelerden geldik bu haftalara. Senin bizden daha az kaldi nasipse caniiim sabrettt tahmini bir gün tarih verdimi dr ?
Evet gündr bir magnezyum bide maden suyu icince benimde bacak agrilari azaldi. Yok degil ama hafifledi şükürm erzincan olanini kullaniyorum bendeMerhaba benimde kramplarım başladı.dr gittim magnezyum yazdı ilk gebeliğimde de çok oluyordu dediğiniz gibi yatakta bağırıyordum resmen eşimin ödü patlıyordu.Magnezyum çok işe yarıyor.Birde maden suyu günde 1 adet özellikle Kızılay Erzincan bunun magnezyum oranı diğerlerine göre çok yüksek.
Kizz ilk gebelik cahilligim herseyden nem kapiyorum pozitifimBen bunu dedim diye hıçkırmayan bebeğin ciğeri gelişmez sonucunu çıkarmayın sakın tamam mı böyle bişey yok
Bende öyle canım zamanında sağlıkla gelsinlerYa bendede ağrı yok ama sabahları ve geceleri elim ayağım gözüm şişiyordoğsun artık şu minnoşlar sabırsızlanıyorum
Kendimi duvara yapıştırıyorummmKızlar dün gece aşırı bir terleme oldu bende ev sıcak tabi de pek terlemezdim su gibi uyandım kaç kez normal mi artık böyle sıcak yer basması
Bir de festiye artık imza toplıcam ban yemesin diyeC Cerito ,Levrekkk redappleee az yazıyorsunuz bacılar sizi merak ediyoruz daha sık yazın Aklıma şu an gelenler bunlar ama çok fazla yazmayanınız var kızlar , aramıza katılın
Benimde akşam yemeğini fazla kaçırmışım sanırım migdem karnim tas gibiydi bese kadar wcden çıkamadım ya istifra ya gaz ishale dönsün diye dua ettim dönmedi o acıyla kivrandim durdum 12 den sonra bir ter bir ateş bastı anlatamam. Sigamiyor artık içeriye geçsin zaman diye yakınıyor um yhaKızlar dün gece aşırı bir terleme oldu bende ev sıcak tabi de pek terlemezdim su gibi uyandım kaç kez normal mi artık böyle sıcak yer basması
Lansinohu şimdiden sürmeye başladım zaten kuzumBenim de gögüs uçlarım hassastır. Özel dönemlerime yakın birliktelik falan olsun mesela, hemen azcık dokunmaya vs deli gibi acırdı. Çocuklardan sonra geçti onlar. Ama şimdi yine aradan zaman geçti. Bu gebelikte çok agrıdı uçları. Korkumdan hemen lansınoh ve gümüş kapak aldım koydumBunun püf noktası kuru kalmasın. Ayva çekirdeklerinizi atmayın. Suda bekletin mesela yumuşacık jel gibi oluyor onu da sürebilirsiniz yara olur ya da acırsa. Ama lansınoh bana yetmişti düzenli kullanımla.İnşallah sendekiler de iş görür canım ama benden tavsiye lansınohun olsun bitane evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?