2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kremi son ay başlayabilirsiniz. Eğer acı oluyorsa benim gibi şimdiden de sürebilirsiniz ama çok ovuşturmadan. Son günlere doğru ovuştursanız da sorun değil. Ama asıl en en en önemlisi her emzirme sonrası sürmek. Ben de gümüş kapağı korkumdan aldım kendimi garantiye almak için ilkinde biraz zorlanmıştım sizi korkutmak istemem kötü tecrübemle
pozitifbiri canim ben lansinoh gogus ucu kremiyle aventin kapagini aldim gümüs kapak degil koruyucu havalandirmali kapak olandan. Kremi ne zmn surmeye baslayalim sence?

Artik basa gelcekse yapacak bisey yok pozitifim dilerim olmazda bakalkmyalniz bu benimkinjn az hickirmasi kafama takildi doktora sorcam cigerleri icin gelisimi iyi mi diye bakalim.

Yam ne zaman çalışabilir raporu aldınız 32+0 mı
30+0ım bugün ikiz gebelik o yüzden doktor direkt bugün almamı söyledi. ama tekte de 32+0 olmalı
pozitifbiri canim ben lansinoh gogus ucu kremiyle aventin kapagini aldim gümüs kapak degil koruyucu havalandirmali kapak olandan. Kremi ne zmn surmeye baslayalim sence?
Yaaa bende gümüş kapak aldım ama nasıl kullanılcağını bile bilmiyorum cahil ordusuyum gerçekten

Artik basa gelcekse yapacak bisey yok pozitifim dilerim olmazda bakalkmyalniz bu benimkinjn az hickirmasi kafama takildi doktora sorcam cigerleri icin gelisimi iyi mi diye bakalim.
Ben bunu dedim diye hıçkırmayan bebeğin ciğeri gelişmez sonucunu çıkarmayın sakın tamam mı böyle bişey yok

30+0ım bugün ikiz gebelik o yüzden doktor direkt bugün almamı söyledi. ama tekte de 32+0 olmalı

Yaaa bende gümüş kapak aldım ama nasıl kullanılcağını bile bilmiyorum cahil ordusuyum gerçekten
Ben de bilmiyorum ama ufacık bişey geldi sadece ucunu kapatacak kdr. Sanırım üzerine koyuyorsun her emzirme sonrası

Kızlar dün gece aşırı bir terleme oldu bende ev sıcak tabi de pek terlemezdim su gibi uyandım kaç kez normal mi artık böyle sıcak yer basması
Çooook normal ben su gibi oluyorum gece üstüm hep açık kapatamam imkanı yok....

Merhaba benimde kramplarım başladı.dr gittim magnezyum yazdı ilk gebeliğimde de çok oluyordu dediğiniz gibi yatakta bağırıyordum resmen eşimin ödü patlıyordu.Magnezyum çok işe yarıyor.Birde maden suyu günde 1 adet özellikle Kızılay Erzincan bunun magnezyum oranı diğerlerine göre çok yüksek.

Evet gündr bir magnezyum bide maden suyu icince benimde bacak agrilari azaldi. Yok degil ama hafifledi şükürm erzincan olanini kullaniyorum bende

Kızlar dün gece aşırı bir terleme oldu bende ev sıcak tabi de pek terlemezdim su gibi uyandım kaç kez normal mi artık böyle sıcak yer basması
Benimde akşam yemeğini fazla kaçırmışım sanırım migdem karnim tas gibiydi bese kadar wcden çıkamadım ya istifra ya gaz ishale dönsün diye dua ettim dönmedi o acıyla kivrandim durdum 12 den sonra bir ter bir ateş bastı anlatamam. Sigamiyor artık içeriye geçsin zaman diye yakınıyor um yha bebek büyüdükçe migde ve bağırsaklarımda baski daha cok artıyor sanki

Lansinohu şimdiden sürmeye başladım zaten kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…