- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.681
Benim birde ikiz yer benim için hepten sorun. Sen de mi attığım sayfadan aldın yoksa farklı bir yerden mi?Evet bebekten sonra katlayıp kaldırabilirsin ama çantalı da baya yer kaplıyor küçük birşey beklememelisin sonuçta bir yatak ve çanta şeklindeykende büyük
+9549753974385Bu arada ben ne yersem yiyeyim ne içersem içeyim gazman gibiyimAllah beni böyle yaratmış artık kabul ettim yahu
evet raporlar ne zaman alınıyor? 31+da alınabiliyo mu? Ya da 32 doldurunca mı alınıyor?Yam ne zaman çalışabilir raporu aldınız 32+0 mı
Cumartesi kontrolüm vardı hıçkırıyordu gördümBenim günde eeeennn az 4 kez falanFazlası da sinir bozuyor ama hıçkırık gelişim göstergesidir diye biliyorum. Ciğer için özellikle.
Benim birde ikiz yer benim için hepten sorun. Sen de mi attığım sayfadan aldın yoksa farklı bir yerden mi?
Cumartesi kontrolüm vardı hıçkırıyordu gördümsolunum egzersizi yapıyor artık dedi doktor
+9549753974385
evet raporlar ne zaman alınıyor? 31+da alınabiliyo mu? Ya da 32 doldurunca mı alınıyor?
Canim ben kahvaltidan 2.5 saat sonra demir ilacini iciyorum 3 aydan beri. Gayette hemoglabinim iyi degerde. Sabah ac karnina icince benimde midemi bulandiriyor ve agritiyor. Öyle denesen bide? Sabah kahvaltidan 2 2.5 saat sonra icip ictikten 2 saat sonra bisiler atistiriyorum. Tesiri cok olsun diye oncesi ve sonrasi kalsiyum almamak lazim sut ve sut urunleriUf bugün çok halsizim kötüyüm. İlk kez demir ilacı alayım dedim içim dişima çıkana kadar altına kaçırana kadar kustum aç karınayüzümü ellerimi patlıyor gibi hissediyorum. Halim keyfim yok zaten canım da sıkın
Dün gece ilk kez prilamı unuttum ve bugün günüm istifrayla geçiyor. Kanın çok düşükse bugün bana damardan verdiler kan ilacı içmene gerek yok dedi bilgin olsun canım doktorunla bi konuş istersenUf bugün çok halsizim kötüyüm. İlk kez demir ilacı alayım dedim içim dişima çıkana kadar altına kaçırana kadar kustum aç karınayüzümü ellerimi patlıyor gibi hissediyorum. Halim keyfim yok zaten canım da sıkın
Kız canımKuzum sizin cinsiyetler ne
Ne kadarlık oldunuz canım? Geçen gün de bir arkadaş şey demişti hıçkırması ciğerlerinin geliştiği anlamına geliyormuş hıçkırmaya başlayınca sezeryansa ikizde doğumun olabilir demişti banaCumartesi kontrolüm vardı hıçkırıyordu gördümsolunum egzersizi yapıyor artık dedi doktor
Çok iyi olur canım 26'da gitmiştim 30da gel demişti. 31 oluyosa bi hafta sonra mı gitsem ya da 29 da gidip bi de 32'de mi gitsem bilemedimbu cuma gidiyorum cnm gittiğimde soracağım. Burdan yazarım. Ben Sat a göre 30+3 oluyorum ama gelişim hep önden gidiyor bakalım neye göre gel yazayım raporunu diyecek soracagım.
güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün tekrar detaylıya gidiyorum, Dr beynine bakacak. Duanızı ve güzel enerjilerinizi bekliyorum
Nefret ediyorum psikolojik olarak bu bile etkiliyorCanim ben kahvaltidan 2.5 saat sonra demir ilacini iciyorum 3 aydan beri. Gayette hemoglabinim iyi degerde. Sabah ac karnina icince benimde midemi bulandiriyor ve agritiyor. Öyle denesen bide? Sabah kahvaltidan 2 2.5 saat sonra icip ictikten 2 saat sonra bisiler atistiriyorum. Tesiri cok olsun diye oncesi ve sonrasi kalsiyum almamak lazim sut ve sut urunleri
Aynı senin gibi yapıyorum ben de. Bir de ilaçla birlikte c vitaminli bir şeyler yemeye çalışıyorum ekstradan o kadar.Canim ben kahvaltidan 2.5 saat sonra demir ilacini iciyorum 3 aydan beri. Gayette hemoglabinim iyi degerde. Sabah ac karnina icince benimde midemi bulandiriyor ve agritiyor. Öyle denesen bide? Sabah kahvaltidan 2 2.5 saat sonra icip ictikten 2 saat sonra bisiler atistiriyorum. Tesiri cok olsun diye oncesi ve sonrasi kalsiyum almamak lazim sut ve sut urunleri
Canım bebiş hala yaşıyor mu iyi mi kötü mü bilemediğim için , belki üzerim istemeden diye etiketlemek istemedim açıkçası Niloya diye bir arkadaştı.
Yani bunu ilk kez duyuyorum ama doğru olabilir. Belki hıçkıran bebeklerin ciğerleri, daha hızlı gelişiyorsa kimbilir...Ne kadarlık oldunuz canım? Geçen gün de bir arkadaş şey demişti hıçkırması ciğerlerinin geliştiği anlamına geliyormuş hıçkırmaya başlayınca sezeryansa ikizde doğumun olabilir demişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?