- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.701
Canım 30+1 çıktı birkaç gün önde sanırım her şeyi günüyle uyumlu dedi plasentası genç dedi. Yavaş yavaş solunum egzersizlerine başlarmış bu haftalarda. 1500 gr olmuş çok şükürNe kadarlık oldunuz canım? Geçen gün de bir arkadaş şey demişti hıçkırması ciğerlerinin geliştiği anlamına geliyormuş hıçkırmaya başlayınca sezeryansa ikizde doğumun olabilir demişti bana
Ever bencede öyle bende aksam fazla kaçırdım çok midem bulandı doktor mideni çok doldurma demişti ama yemeden duramıyorumBenimde akşam yemeğini fazla kaçırmışım sanırım migdem karnim tas gibiydi bese kadar wcden çıkamadım ya istifra ya gaz ishale dönsün diye dua ettim dönmedi o acıyla kivrandim durdum 12 den sonra bir ter bir ateş bastı anlatamam. Sigamiyor artık içeriye geçsin zaman diye yakınıyor um yhabebek büyüdükçe migde ve bağırsaklarımda baski daha cok artıyor sanki
Güzel haberlerle gel canım dualarım seninleKızlar bugün tekrar detaylıya gidiyorum, Dr beynine bakacak. Duanızı ve güzel enerjilerinizi bekliyorum
Canım 30+1 çıktı birkaç gün önde sanırım her şeyi günüyle uyumlu dedi plasentası genç dedi. Yavaş yavaş solunum egzersizlerine başlarmış bu haftalarda. 1500 gr olmuş çok şükürartık iki haftada bir çağırdı senin ne zaman kontrol şimdi
Maşallah minnoşlara kızlar çok güzel büyümüşlerrrr foto vermiyorlar mı artık size hiç paylaşmıyorsunuz :)Benim bebiktom da 10 gün önden gidiyor 32 haftalık görünüyor nerdeyse.. 1750 gram olmuşuz. Sezeryan doğum olacak muhtemelen temmuzun 20sinden sonra bekliyoruz dedi doktorumdaha kıyafetlerini hiç yıkamaya başlamadım bu hafta başlayayım artık diyorum çanta hazırlamaya vs
2 gün önce falan bir arkadaş demişti ona, da doktoru söylemiş sanırımCanım bebiş hala yaşıyor mu iyi mi kötü mü bilemediğim için , belki üzerim istemeden diye etiketlemek istemedim açıkçası Niloya diye bir arkadaştı.
Yani bunu ilk kez duyuyorum ama doğru olabilir. Belki hıçkıran bebeklerin ciğerleri, daha hızlı gelişiyorsa kimbilir...
14 mayısta canım ama 17 sinede çekebilirim eğer eşim 17 sinde gelirse. O zaman da 30lu haftalarda olacağım bende, hedefi 36 yı görmek bakalım. Tahmini doğum ne zaman dediCanım 30+1 çıktı birkaç gün önde sanırım her şeyi günüyle uyumlu dedi plasentası genç dedi. Yavaş yavaş solunum egzersizlerine başlarmış bu haftalarda. 1500 gr olmuş çok şükürartık iki haftada bir çağırdı senin ne zaman kontrol şimdi
Normale göre ağustos başı ama sezaryen olacağı için temmuz sonu gibi olcak sanırım. Sen benden önce doğurursun muhtemelen bebişleri bakarsın aynı güne denk geliriz14 mayısta canım ama 17 sinede çekebilirim eğer eşim 17 sinde gelirse. O zaman da 30lu haftalarda olacağım bende, hedefi 36 yı görmek bakalım. Tahmini doğum ne zaman dedi
Benimde ikiz canım bugün doktor ilk defa 37-38leri zorlayalım doğum için dedi siz zorlayın ben en fazla 36ya tamamım dedim14 mayısta canım ama 17 sinede çekebilirim eğer eşim 17 sinde gelirse. O zaman da 30lu haftalarda olacağım bende, hedefi 36 yı görmek bakalım. Tahmini doğum ne zaman dedi
Veriyolar canım maşallah fotojenik bir bebişim var hep vesikalık gibiMaşallah minnoşlara kızlar çok güzel büyümüşlerrrr foto vermiyorlar mı artık size hiç paylaşmıyorsunuz :)
Bizim de hep önde çıkıyor fiyonasım sanırım bizim de öyle çıkacak değerlerimiz :) Ay insan çok merakla bekliyor yaaa 5 tane de doğursan aynı :)
Ben gittiğimde sordum iş yerine ona göre 32 de ayrılacağım tarihi söylemem gerekiyor dedim . Sat a göre hesaplanıyor dedi .gelişiminin önden gitmesi vs değiştirmiyor dedi .sende sorunca haber et bakalım senin doktor ne diyecekbu cuma gidiyorum cnm gittiğimde soracağım. Burdan yazarım. Ben Sat a göre 30+3 oluyorum ama gelişim hep önden gidiyor bakalım neye göre gel yazayım raporunu diyecek soracagım.
C Cerito , @Levrekkk @redappleee az yazıyorsunuz bacılar sizi merak ediyoruz daha sık yazınAklıma şu an gelenler bunlar ama çok fazla yazmayanınız var kızlar , aramıza katılın
Kiloları nasılmış peki? İnşallah hedefine ulaşır doktorunBenimde ikiz canım bugün doktor ilk defa 37-38leri zorlayalım doğum için dedi siz zorlayın ben en fazla 36ya tamamım dedim
Senin de mi kocişin gittipozitifbiri baharrr34 canlarıııııımmm ihmal ettim burayı biraz.aklımdasınız ama eşimle biraz vakit geçirmek istedik haftasonu.Malum asker yolcusu ve ben inanılmaz bi çöküntüdeyim ne yapacağım diye .O yüzden pek giremedim ama herşey yolunda çok şükür.Siz nasılsınız neler yaptınız nasıl gidiyor
Kız ben bi taneyle 36ya tamamım senin 36ya tamam olman kadar normal bişey olamaz.Yuvarlanıyorum ya resmen ben artık.yatsam kalkamıyorum ,kalksam oturamıyorum.duşakabinin kapısından zor sığdım dün.Eşim şoka girdi sığmıyorsun kapıdanBenimde ikiz canım bugün doktor ilk defa 37-38leri zorlayalım doğum için dedi siz zorlayın ben en fazla 36ya tamamım dedim
Canım perşembe sabahı gidecek.28 güncük ama insan sanırım özellikle hamileyken yanında çok arıyor.Seninki de mi yok,nerede ,ben pek takip edemedim kaçırdıysam kusura bakmaSenin de mi kocişin gitti
Kız denk gelir belli mi olur benim de 40 hafta ağustos ortası doluyor ama temmuzun sonlarını görsem yeter bana bakarsın aynı gün doğuruyormuşuz birdeNormale göre ağustos başı ama sezaryen olacağı için temmuz sonu gibi olcak sanırım. Sen benden önce doğurursun muhtemelen bebişleri bakarsın aynı güne denk geliriz
Ben cumartesi gittim.hatta şuna temmuz annelerine kayıtlıyım benim son adet tarihim 23 Ekim ama dr 30 Ekim yazmıştı önceden sonra ayrıntılıda yine 23 Ekim gibi çıktı değerler. Sonra değiştirmedi 30 Ekim kaldı.Neyse şuan dr hesabına göre 30+1 bugün. Doktor beni rapor için 8i ile 11i arasında çağırdı.o günlerde 31+4 oluyorum. 11i de tam 32+0 oluyorum.çalışabilir alıcam ben bayramdan sonra hemen çalışamaz raporu almayı planlıyorumbu cuma gidiyorum cnm gittiğimde soracağım. Burdan yazarım. Ben Sat a göre 30+3 oluyorum ama gelişim hep önden gidiyor bakalım neye göre gel yazayım raporunu diyecek soracagım.
Evet ben de öyle hatırlıyorum... 32+0 diye biliyorum ama belki 31+5, 31+6 da falan da verir ondan emin değilim.Ben gittiğimde sordum iş yerine ona göre 32 de ayrılacağım tarihi söylemem gerekiyor dedim . Sat a göre hesaplanıyor dedi .gelişiminin önden gitmesi vs değiştirmiyor dedi .sende sorunca haber et bakalım senin doktor ne diyecek
Aman iyi olun da bebişimpozitifbiri baharrr34 canlarıııııımmm ihmal ettim burayı biraz.aklımdasınız ama eşimle biraz vakit geçirmek istedik haftasonu.Malum asker yolcusu ve ben inanılmaz bi çöküntüdeyim ne yapacağım diye .O yüzden pek giremedim ama herşey yolunda çok şükür.Siz nasılsınız neler yaptınız nasıl gidiyor
Benim 32+0 pazar günü oluyorEvet ben de öyle hatırlıyorum... 32+0 diye biliyorum ama belki 31+5, 31+6 da falan da verir ondan emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?