- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.721
Yanıyorum resmen ya ki normalde ayağım üşürdüKendimi duvara yapıştırıyorummm
Bence de baskı çok kaburgalarım uyuşuyor resmen ağrı batma değişik bir his yuvarlanıyorum evde resmen özellikle de geceBenimde akşam yemeğini fazla kaçırmışım sanırım migdem karnim tas gibiydi bese kadar wcden çıkamadım ya istifra ya gaz ishale dönsün diye dua ettim dönmedi o acıyla kivrandim durdum 12 den sonra bir ter bir ateş bastı anlatamam. Sigamiyor artık içeriye geçsin zaman diye yakınıyor um yhabebek büyüdükçe migde ve bağırsaklarımda baski daha cok artıyor sanki
Ben hepsiburada sitesinden aldım ikizse bilemicem daha inceleri var mdır diye ama ben en az 6 ay yatırırım bunun üstünde çok güzel çünkü beşiğe de bununla koymayı düşünüyorumBenim birde ikiz yer benim için hepten sorun. Sen de mi attığım sayfadan aldın yoksa farklı bir yerden mi?
Benim 32+0 pazar günü oluyor32+1 de gitsem de mi oluyor o zaman . Ayy kafam karıştı valla
Yok 31+4 ten sonra 32+0 a kadar gel dedi dr 32yi geçirmeyin bence riske atmayın32 yi geçirme. Cuma git o zaman cnm
Yok 31+4 ten sonra 32+0 a kadar gel dedi dr 32yi geçirmeyin bence riske atmayın
Ben 31+1 de randevum bakalım soracağım verirse alırım vermezse bir hafta sonrada gitmek istemiyorum uzak mesafe bebeğimi görmeyeli 1 ay olacak bir haftada ertelemek istemiyorum bakalımYok 31+4 ten sonra 32+0 a kadar gel dedi dr 32yi geçirmeyin bence riske atmayın
Canım senin değerlerin nasıldı bende bugün kan verdim de ilaca rağmen ferritin ve demir değerleri düşük çıktı yarın sonuç için gidecemKızlar kan içinde şimdi damardan demir verdiler hap istediği değeri vermemiş. Birde her ihtimale karşı kan grubundan 3 kişi hazır olsun her an kızılaya bağış yapmak için dedi negatif kan grubum bulunması zormuş kızılayda da kan stoklarında sıkıntı varmış. Değeri düşük arkadaşlarımız vardı sizde ihmal etmeyin sezeryan için önlem sanırım
Tarih değiştirmeye bakıyor zaten sisteminden çok sorun olmaz geç gitmeyin de 31+1de de verir belki.Ben 31+1 de randevum bakalım soracağım verirse alırım vermezse bir hafta sonrada gitmek istemiyorum uzak mesafe bebeğimi görmeyeli 1 ay olacak bir haftada ertelemek istemiyorum bakalım
Çünkü bana istersen 23 ekime çekeriz dedi ben istemedim. 1 hafta daha fazla çalışmış olcam işyerinde para şu dönemde cazip geldi.Tarih değiştirmeye bakıyor zaten sisteminden çok sorun olmaz geç gitmeyin de 31+1de de verir belki.
Kiloları çok şükür şu an tek gebelik gibi ilerliyormuş. Bugün 30+0'ız biri 1630 diğeri 1580 çıktı. Ama ikizleri biliyorsun değişiklik göstericek bir yerden sonra. 2 kiloya kadar bir ulaşsalar Allahın izniyleKiloları nasılmış peki? İnşallah hedefine ulaşır doktorun
benimkide tospik tospik canım arkadaşım diye geziniyorKız ben bi taneyle 36ya tamamım senin 36ya tamam olman kadar normal bişey olamaz.Yuvarlanıyorum ya resmen ben artık.yatsam kalkamıyorum ,kalksam oturamıyorum.duşakabinin kapısından zor sığdım dün.Eşim şoka girdi sığmıyorsun kapıdandiye bakıyordu en son
benim bugün 30+0'dı. Doktor bugünü geçirme demişti rapor için32 yi geçirme. Cuma git o zaman cnm
canım kan değerim 9du. Hap kullanıyordum ama etki etmedi daha doğrusu bebişlere gidiyormuş bana kalmıyormuş belki ikiz diye yetersiz bulmuş olabilir. Bugün dahiliyeye yönlendirdi o da damardan takviye yaptı. 3 hafta sonra tekrar değere bakıcaklarmışCanım senin değerlerin nasıldı bende bugün kan verdim de ilaca rağmen ferritin ve demir değerleri düşük çıktı yarın sonuç için gidecem
İnşallah verir bakalım olmazsa yakınımdaki devlete gideceğim mecbur rapor almak içinTarih değiştirmeye bakıyor zaten sisteminden çok sorun olmaz geç gitmeyin de 31+1de de verir belki.
Benimde de hemoglobin 11 ferritin 5 çıktı ferritin alt değeri 13 mus biraz korktum açıkçası bu kadar düşük olmasına erken doğum düşük doğum ağırlığı felan yazıyor Google da baktım da sana da çok geçmiş olsun canım bende geçmeyen ishal vardı onun için gittim aslında dahiliye ye o da yarın bakacak işte sonuçlaraKiloları çok şükür şu an tek gebelik gibi ilerliyormuş. Bugün 30+0'ız biri 1630 diğeri 1580 çıktı. Ama ikizleri biliyorsun değişiklik göstericek bir yerden sonra. 2 kiloya kadar bir ulaşsalar Allahın izniyle
benimkide tospik tospik canım arkadaşım diye geziniyordaha duramam arkadaşım tabi önce sağlıkları ama
benim bugün 30+0'dı. Doktor bugünü geçirme demişti rapor için
canım kan değerim 9du. Hap kullanıyordum ama etki etmedi daha doğrusu bebişlere gidiyormuş bana kalmıyormuş belki ikiz diye yetersiz bulmuş olabilir. Bugün dahiliyeye yönlendirdi o da damardan takviye yaptı. 3 hafta sonra tekrar değere bakıcaklarmış
Pozitifim benide ekle istersen normalde eylül gurubundayım ama sezeryanlı olduğum için iki hafta erken alıcak Ağustos annesi olucam inşallahHesabı pasifleşen çok kişi var. Listeden çıkarmakla çıkarmamak arasında geziyorum... Lütfen aktif takip eden arkadaşlarımız bilgilerini eksikleri varsa paylaşsınlar , yoksa listeyi ben biraz elemek zorunda kalacağım...
Durumları nasıl peki bebeğiyleMesela 24. haftada doğum yapmış bir arkadaşımız varmış tesadüfen farkettim
Olur kuzum ekleyelim istersen sona doğru ekliyorum seni durumun belli değil nihayetinde :) Cinsiyetimiz ne annesi :)Yok
Pozitifim benide ekle istersen normalde eylül gurubundayım ama sezeryanlı olduğum için iki hafta erken alıcak Ağustos annesi olucam inşallah
Özelden yazdım ama malesef haber yok henüz.Durumları nasıl peki bebeğiyle
Çokça kalp aydınlattığınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?