2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bence de baskı çok kaburgalarım uyuşuyor resmen ağrı batma değişik bir his yuvarlanıyorum evde resmen özellikle de gece

Benim birde ikiz yer benim için hepten sorun. Sen de mi attığım sayfadan aldın yoksa farklı bir yerden mi?
Ben hepsiburada sitesinden aldım ikizse bilemicem daha inceleri var mdır diye ama ben en az 6 ay yatırırım bunun üstünde çok güzel çünkü beşiğe de bununla koymayı düşünüyorum

C Cerito Allah kavuştursun şimdiden ceritom iyi yapmissin. Benimde eşim ankaraya gitcekti iş icin. Ama iptal oldu. Iyiki oldu yoksa kaynanami cagirmisti yanimda durmasi icin inan ugrasamazdm

Canım senin değerlerin nasıldı bende bugün kan verdim de ilaca rağmen ferritin ve demir değerleri düşük çıktı yarın sonuç için gidecem

Ben 31+1 de randevum bakalım soracağım verirse alırım vermezse bir hafta sonrada gitmek istemiyorum uzak mesafe bebeğimi görmeyeli 1 ay olacak bir haftada ertelemek istemiyorum bakalım
Tarih değiştirmeye bakıyor zaten sisteminden çok sorun olmaz geç gitmeyin de 31+1de de verir belki.

Kiloları nasılmış peki? İnşallah hedefine ulaşır doktorun
Kiloları çok şükür şu an tek gebelik gibi ilerliyormuş. Bugün 30+0'ız biri 1630 diğeri 1580 çıktı. Ama ikizleri biliyorsun değişiklik göstericek bir yerden sonra. 2 kiloya kadar bir ulaşsalar Allahın izniyle
benimkide tospik tospik canım arkadaşım diye geziniyor daha duramam arkadaşım tabi önce sağlıkları ama
32 yi geçirme. Cuma git o zaman cnm
benim bugün 30+0'dı. Doktor bugünü geçirme demişti rapor için
Canım senin değerlerin nasıldı bende bugün kan verdim de ilaca rağmen ferritin ve demir değerleri düşük çıktı yarın sonuç için gidecem
canım kan değerim 9du. Hap kullanıyordum ama etki etmedi daha doğrusu bebişlere gidiyormuş bana kalmıyormuş belki ikiz diye yetersiz bulmuş olabilir. Bugün dahiliyeye yönlendirdi o da damardan takviye yaptı. 3 hafta sonra tekrar değere bakıcaklarmış

Benimde de hemoglobin 11 ferritin 5 çıktı ferritin alt değeri 13 mus biraz korktum açıkçası bu kadar düşük olmasına erken doğum düşük doğum ağırlığı felan yazıyor Google da baktım da sana da çok geçmiş olsun canım bende geçmeyen ishal vardı onun için gittim aslında dahiliye ye o da yarın bakacak işte sonuçlara

Yok
Pozitifim benide ekle istersen normalde eylül gurubundayım ama sezeryanlı olduğum için iki hafta erken alıcak Ağustos annesi olucam inşallah

Niloya en son 18 mayıs ta Prematüre Anneleri diye bir gruba şunu yazmış ve haklı olarak modu iyi değil.Şu an durum ne bilmiyorum , eğer hayatta ise inşallah moral vermeye çalışacağım...

"590 gram doğu 540 düştü simdi 600 gram doktorlar hep kritik dediği için korkuyorum"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…