2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızıma adaşşş

Kızlar kanz with me beşik modelini aldım bugün geldi
Fakat beşiğin kenarı oturmuyor kenarı düz durmuyor bir kenarı oldu diğeri yamuk kaldı
Var mı bu modelden alıp kurarken sorun yaşayan ?

Kuzum gecen biz de park yatakı kurarken zorlandık en son şunu anladık. İlk başta beşiğin ortasına basıp düzleştirip sonra yanları kütletmeyi deniyorsan oyle ıolmuyor. Önce ortası düzleşmeden kenarlarını kütlet. En son ortayı düzleştir. Anlatabildim mi :)
Kızlar kanz with me beşik modelini aldım bugün geldi
Fakat beşiğin kenarı oturmuyor kenarı düz durmuyor bir kenarı oldu diğeri yamuk kaldı
Var mı bu modelden alıp kurarken sorun yaşayan ?

Merhaba kızlarr herkes iyidir umarım uzun zamandır gruba bakamıyorum çok birikmiş sayfalar yetişemiyorum hızınıza evde boya badana işleri var heryer heryerde yavaş yavaş yapıyoruz eşimle bebiş gelmeden yapalım dedik kan tahlili vermiştim sabah dahiliyeye ferritinim çok düşmüş ilaç kullanmama rağmen ona biraz canım sıkıldı yarın sonuç için gideceğim bakalım ne diycek dr. Perşembe günü de görüş günümüz var

Bende bugün gittim kuzum benim de düşük çıktı senin kaç çıktı ferritin benim 5

Bu park yatak sallanmıyor dimi

4,5 çıktı canım demirim de 46. Bir ayda düşmüş geçen ay ferritinim 20 küsürlerdeydi demirim de iki katı falandı bu aylarda normalmi acaba bilemedim yarını bekliyorum dr ne diycek bakalım sen gösterdinmi sonucunu dr ilaç falan verdimi?

Ayy canım çok sağol akşam bi daha böyle deneyelim eşim gelince valla biz de bozuk sandık geri gönderecektik
Eşim kurarken sinir krizi geçirdi resmen
Varya böyle alındım sanki sakin ol diyorum kurucaz yani ben hevesli hevesli kurmasını beklerken o söylendi nasıl beşik almışım da bilmem ney de
Beşiği de annemler aldı zaten ben karar verdim onlar aldı
Zoruma gitmedi değil böyle yapması
Akşam gelince konuşacağım ama ilk defa kızımızın bir eşyası geldi böyle sinirli mi kurman lazımdı diye
Ben mi alınganlık yaptım bilmiyorum kızlar Allah aşkınıza birşey deyin

Benimde Demir 44 çıktı bende yarın gidecem sonuç için kendi kadın doğum doktoru na yazdım da geri dönüş yapmadı daha benim önceden de çok yüksek değildi ama önemli galiba bu Demir değerleri bebek için ihmal etmeyelim yarın bana da haber ver canım

Ayy kuzum eşini çok iyi anlıyorum biz de bir video açtık Allahım töbe olmuyor dellendik ikimiz de suyun içinde kaldık. Dur hele dedi başka video aç. Bi açtık anam anam, tamamen farklı. Bi de böyle deneyek dedik patpatpat oluverdi. Salak gibi hissettik kendimizi. Erkekler daha sabırsız canım ve gerizekalı firmalar bir video eklemiyorlar adam akıllı , kızma adama onda suç yok

Üzülme lütfen çok uğraşınca bi agresiflik gelmiştir.Oluyor böyle şeyler.Sen yine üzüldüğünü dile getirirsin.İnşallah güzel güzel kurarsınız minnoşun beşiğini

daha doğumlarımıza var kısmetse canım hiç sıkma canını ne güzel önceden farkedilip erken önlem alınacak
valla bizde kurarken sinir krizi geçiriyorduk ki erkekler yasaklansın diye boşuna demiyorum o söylenirken youtubedan videoyu açtımda kurduk sabaha kadar boş boş uğraşıcaktık yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…