- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.761
Öyle gerçekten yhaBence de baskı çok kaburgalarım uyuşuyor resmen ağrı batma değişik bir his yuvarlanıyorum evde resmen özellikle de gece
Ekmeksiz yedim kendimi öyle teselli ediyorum ama hâlâ sisim sanki biri zorla dk başı yemek yediriyor bana tek istediğim sıcak çorba onu yapicam kendime gerisi ne varsa yesin frenliyim bugünEver bencede öyle bende aksam fazla kaçırdım çok midem bulandı doktor mideni çok doldurma demişti ama yemeden duramıyorum
Tabi kuzum yazarım burdan perşembe de kadın doğum dr.uma görüncem ona da göstericem sonucumu, seninki de ne diycek yaz mutlaka artık ilacı iki doza mı çıkarırlar serum mu verirler en kısa zamanda yükseltiriz inşBenimde Demir 44 çıktı bende yarın gidecem sonuç için kendi kadın doğum doktoru na yazdım da geri dönüş yapmadı daha benim önceden de çok yüksek değildi ama önemli galiba bu Demir değerleri bebek için ihmal etmeyelim yarın bana da haber ver canım
Yaptım akşam gelsin de görsün
Vallahi ne kolaymış bebişim yaaa Allah razı olsun sendenAyy kuzum eşini çok iyi anlıyorum biz de bir video açtık Allahım töbe olmuyor dellendik ikimiz de suyun içinde kaldık. Dur hele dedi başka video aç. Bi açtık anam anam, tamamen farklı. Bi de böyle deneyek dedik patpatpat oluverdi. Salak gibi hissettik kendimizi. Erkekler daha sabırsız canım ve gerizekalı firmalar bir video eklemiyorlar adam akıllı , kızma adama onda suç yok
Sağol canım kurdumÜzülme lütfen çok uğraşınca bi agresiflik gelmiştir.Oluyor böyle şeyler.Sen yine üzüldüğünü dile getirirsin.İnşallah güzel güzel kurarsınız minnoşun beşiğini
Kız bende YouTube’dan baktım ama yokdaha doğumlarımıza var kısmetse canım hiç sıkma canını ne güzel önceden farkedilip erken önlem alınacak
valla bizde kurarken sinir krizi geçiriyorduk ki erkekler yasaklansın diye boşuna demiyorum o söylenirken youtubedan videoyu açtımda kurduk sabaha kadar boş boş uğraşıcaktık yoksa
Benim de 7 çıktı ferritinMerhaba kızlarr herkes iyidir umarım uzun zamandır gruba bakamıyorum çok birikmiş sayfalar yetişemiyorum hızınızaevde boya badana işleri var heryer heryerde yavaş yavaş yapıyoruz eşimle bebiş gelmeden yapalım dedik kan tahlili vermiştim sabah dahiliyeye ferritinim çok düşmüş ilaç kullanmama rağmen ona biraz canım sıkıldı yarın sonuç için gideceğim bakalım ne diycek dr. Perşembe günü de görüş günümüz var
Bende öyle yiyorum yarım saat geçmeden sanki hiçbir şey yememişim gibi acıkıyorum .. geçen ağladım artık acıkmak istemiyorum diyeEkmeksiz yedim kendimi öyle teselli ediyorum ama hâlâ sisim sanki biri zorla dk başı yemek yediriyor bana tek istediğim sıcak çorba onu yapicam kendime gerisi ne varsa yesin frenliyim bugün
Ben tok kullaniyorum demir ilaclarini cnmUf bugün çok halsizim kötüyüm. İlk kez demir ilacı alayım dedim içim dişima çıkana kadar altına kaçırana kadar kustum aç karınayüzümü ellerimi patlıyor gibi hissediyorum. Halim keyfim yok zaten canım da sıkın
Çok sevindim canım gözün AydınKızlarrrr
Dr bey bir sorun yok dediSize de haber vermek istedimm. İnşallah tüm annişler hep iyi haber alırlar
Sana ne önerdi doktor canım ilaç kullanıyormuydunBenim de 7 çıktı ferritin
Yaptım akşam gelsin de görsün
Onu mu bekleyeceğim söküp tekrar yaptım senin dediğin gibi
Kadının gücü
Helal tosunuma kız afferin sana helal olsun işte budur budur budurVallahi ne kolaymış bebişim yaaa Allah razı olsun senden
Yoksa akşam geldiğinde bi kavga çıkardı bizim evde
Kızlarrrr
Dr bey bir sorun yok dediSize de haber vermek istedimm. İnşallah tüm annişler hep iyi haber alırlar
Merhaba. ne güzel bir güneş daha geliyor sağlıkla gelsin inşallahBeni de eklermisini dr hesabına göre benim de ağustos 6sı görünüyor artık. Temmuz anneleri benden önce gidiyor takip için geriden gelmek zorunda kalıyorum. 30 Ekim 2023 bebişim Kız
İsmimiz Güneş olacak inşallah
Oyyy maşallah miniklereKiloları çok şükür şu an tek gebelik gibi ilerliyormuş. Bugün 30+0'ız biri 1630 diğeri 1580 çıktı. Ama ikizleri biliyorsun değişiklik göstericek bir yerden sonra. 2 kiloya kadar bir ulaşsalar Allahın izniyle
benimkide tospik tospik canım arkadaşım diye geziniyordaha duramam arkadaşım tabi önce sağlıkları ama
benim bugün 30+0'dı. Doktor bugünü geçirme demişti rapor için
canım kan değerim 9du. Hap kullanıyordum ama etki etmedi daha doğrusu bebişlere gidiyormuş bana kalmıyormuş belki ikiz diye yetersiz bulmuş olabilir. Bugün dahiliyeye yönlendirdi o da damardan takviye yaptı. 3 hafta sonra tekrar değere bakıcaklarmış
Birde çantalı olanı yanında da taşıyabilme imkanı olur. Resmi varsa atar mısınızBen hepsiburada sitesinden aldım ikizse bilemicem daha inceleri var mdır diye ama ben en az 6 ay yatırırım bunun üstünde çok güzel çünkü beşiğe de bununla koymayı düşünüyorum
Yazmamıştım canım dahs önce. İş için farklı bir şehre taşınma durumu var canım o da bugün gitti nerdeyse 1 haftadır gidecek diye durup dururken ağlıyorum. Bende hemen gitmeyeceğim için zor geldi doğumdan 1-2 ay sonra falan ancak gidebileceğimCanım perşembe sabahı gidecek.28 güncük ama insan sanırım özellikle hamileyken yanında çok arıyor.Seninki de mi yok,nerede ,ben pek takip edemedim kaçırdıysam kusura bakma
Üstümden tonlarca yük kalkmış gibiYAaaa çok sevindim oh be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?