2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ever bencede öyle bende aksam fazla kaçırdım çok midem bulandı doktor mideni çok doldurma demişti ama yemeden duramıyorum
Ekmeksiz yedim kendimi öyle teselli ediyorum ama hâlâ sisim sanki biri zorla dk başı yemek yediriyor bana tek istediğim sıcak çorba onu yapicam kendime gerisi ne varsa yesin frenliyim bugün

Tabi kuzum yazarım burdan perşembe de kadın doğum dr.uma görüncem ona da göstericem sonucumu, seninki de ne diycek yaz mutlaka artık ilacı iki doza mı çıkarırlar serum mu verirler en kısa zamanda yükseltiriz inş

redappleee ben bile iade etmeyi düşündüm bozuk geldi diye. Hayattaki şansım diye düşünüp duruyordum
Yaptım akşam gelsin de görsün
Onu mu bekleyeceğim söküp tekrar yaptım senin dediğin gibi
Kadının gücü

Eklentiler

• 2EEE3A15-90A6-496D-8DA1-027F2F75BB1E.webp
    92,4 KB · Görüntüleme: 97
Vallahi ne kolaymış bebişim yaaa Allah razı olsun senden
Yoksa akşam geldiğinde bi kavga çıkardı bizim evde

Üzülme lütfen çok uğraşınca bi agresiflik gelmiştir.Oluyor böyle şeyler.Sen yine üzüldüğünü dile getirirsin.İnşallah güzel güzel kurarsınız minnoşun beşiğini
Sağol canım kurdum
Aynen sonradan düşündüm de hem hastaneden gelmiştik hem de tekrar işe gidecekti falan sakin bir zamanımıza denk gelmedi yoksa yapmazdı öyle

Kız bende YouTube’dan baktım ama yok
Koskoca kanz markası da doğru düzgün bir kullanım klavuzu da koymamış.

Benim de 7 çıktı ferritin

Ekmeksiz yedim kendimi öyle teselli ediyorum ama hâlâ sisim sanki biri zorla dk başı yemek yediriyor bana tek istediğim sıcak çorba onu yapicam kendime gerisi ne varsa yesin frenliyim bugün
Bende öyle yiyorum yarım saat geçmeden sanki hiçbir şey yememişim gibi acıkıyorum .. geçen ağladım artık acıkmak istemiyorum diye çünkü evde tekim eşim aksam geliyor ancak sürekli kalkıp bir şeyler hazırlama durumunda olmayı sevmiyorum

Yaptım akşam gelsin de görsün
Onu mu bekleyeceğim söküp tekrar yaptım senin dediğin gibi
Kadının gücü
Vallahi ne kolaymış bebişim yaaa Allah razı olsun senden
Yoksa akşam geldiğinde bi kavga çıkardı bizim evde
Helal tosunuma kız afferin sana helal olsun işte budur budur budur

YAaaa çok sevindim oh be
Kızlarrrr
Dr bey bir sorun yok dedi Size de haber vermek istedimm. İnşallah tüm annişler hep iyi haber alırlar

Merhaba. ne güzel bir güneş daha geliyor sağlıkla gelsin inşallah

Oyyy maşallah miniklere

Ben hepsiburada sitesinden aldım ikizse bilemicem daha inceleri var mdır diye ama ben en az 6 ay yatırırım bunun üstünde çok güzel çünkü beşiğe de bununla koymayı düşünüyorum
Birde çantalı olanı yanında da taşıyabilme imkanı olur. Resmi varsa atar mısınız

Canım perşembe sabahı gidecek.28 güncük ama insan sanırım özellikle hamileyken yanında çok arıyor.Seninki de mi yok,nerede ,ben pek takip edemedim kaçırdıysam kusura bakma
Yazmamıştım canım dahs önce. İş için farklı bir şehre taşınma durumu var canım o da bugün gitti nerdeyse 1 haftadır gidecek diye durup dururken ağlıyorum. Bende hemen gitmeyeceğim için zor geldi doğumdan 1-2 ay sonra falan ancak gidebileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…