2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Birde çantalı olanı yanında da taşıyabilme imkanı olur. Resmi varsa atar mısınız
Bu şekilde var çantalı halinin büyüklüğünü hesaplayabilirsiniz. Evet taşıma olarak daha kolay iç kılıfta çıkıp yıkanabiliyor

Eklentiler

• IMG_20230529_170116.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20230529_170050.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 69
Selam kızlar,ilk doğumum sezeryan olmuştu benim,uyanma aşamasında nefessiz kalmıştım hayal meyal hatırlıyorum da nefes almaya çalışıyordum sonra geri bayılmışım.Yine aynı şey olursa diye çok korkuyorum sizde öyle bişey oldu mu hiç?yine olur mu aceba acısı değil o kısmı korkutuyor beni

Canım belden aşağı uyustursana madem böyle bir travman var.

Kızlar park yatak içine hangi yataktan almıştınız ya ben hala almadım da . Varmı önerileriniz bi yataş twiny mi ne görmüştüm burda onda çok güzel indirim olmuştu kaçırmıştım soğudum şimdi o yatağa

İlk zamanlardaki halsizlik uyku hali sizedir geri geldi mi gece uykum çok bölünüyor ama gündüzleri hep uyku istiyorum
Kesinlikle katılıyorum .iyiydim uyku sorunum düzeldi diye 1 haftadır tekrar başladı beni mahvediyor. Bir de balık kokusuna baştan beri dayanamıyorum. Dün canınız çekmesin bizimkiler balık yapmışlar ay ben asla yiyemem görmek bile istemiyorum dedim .bizimkiler o günleri atlattin diyip goz devirdiler .sanki naz yapıyorum gibi. inşallah hamile olun da görün dedim .biri kayjnvalidem biri kocam insanlar anlamıyor cidden. Yaşayan bilir valla

İyi demişsin ben de anneme en son sen doğur adını sen koy dediğimden beri barrri aslan olsun yengeç olmasın tamam adı güneş de diyor kendi de aslan bu arada pek uyuşmaz tarzımız

Ben de daha almadım arayış içerisindeyim

İyi demişsin ben de anneme en son sen doğur adını sen koy dediğimden beri barrri aslan olsun yengeç olmasın tamam adı güneş de diyor kendi de aslan bu arada pek uyuşmaz tarzımız
oo pazarlik masasi da kurulmuş kız önceden sorsaydın da ona göre sipariş verseydin Güneş hanımı ne de olsa makineyiz çocuk yapcaz deyince hemen oluyor

Hayir sen alinganlik yapmiyorsun. Ama daha fazla birsey diyip seni germek istemiyorum. Ne olur biraz daha anlayisli olsalar. En sevmedigim renk turuncu. Kayinvalidem turuncu orgu yapmis elbise. Ellerine saglil diyorum. Yahu sizdr de besik almislar. Velevki dandik olsun (dandik demiyorum) gene de insan esimin ailesi almis der. Hayir ailen degil sen alsan da ole. Bebisin bisiyi kuruluyor sonucta ne bu tavir. Neyse Allahtan bisi demicektim.. bosverin bence kendinize odaklanin konusulsa da pek anlicaklarini sanmiyorum..

Ben spinal oldum uyanıktim cok rahattı sadece kesilirken tansiyonum düştü hemen anestezi doktorları ilac veriyorlar bir sıkıntı olmamıştı

Kuzum dozu ikiye çıkardı benim doktorum az önce msj attı da

Benımde enerjim 0 ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…