- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.801
Bi sezaryen bi baska ameliyatta toplam 2 kez narkoz aldim oyle birsey olmadi kendinizi korkutmayin olmaz bi daha diye dusununSelam kızlar,ilk doğumum sezeryan olmuştu benim,uyanma aşamasında nefessiz kalmıştım hayal meyal hatırlıyorum da nefes almaya çalışıyordum sonra geri bayılmışım.Yine aynı şey olursa diye çok korkuyorum sizde öyle bişey oldu mu hiç?yine olur mu aceba acısı değil o kısmı korkutuyor beni
Maşallah bana iyi gibi geldi az değil bu haftalarda olması gereken , ama yine de beslenmene dikkat et önce senin sonra güzel bebeğin içinMerhaba kızlar, biz bugün doktora gittik kan uyuşmazlığı testi yapıldı zaten her türlü iğne yaptırıyor doktorumuz eşim ile benim kan geubumdan kaynaklı, biz 28+3 olduk bebiş 1250 gram olmuş ama bana az gibi geldi sizlerin nasıldı bu haftalarda, bu ara çok beslenemedim ondan mı oldu kendimi suçlu hissettim
ne kadar motive ettiniz çok teşekkür ederim sizlerle konuşmak bir şeyler paylaşmak beni çok mutlu ediyırMaşallah bana iyi gibi geldi az değil bu haftalarda olması gereken , ama yine de beslenmene dikkat et önce senin sonra güzel bebeğin için
Benim 5 ferrum başlattı bugün tekrardan bir kutu sonrası tahlil verdim bakalım kaç cikicak çok aşırı halsizlik yapıyor dikkat edin kızlar ara ara doktor istemese bile tahlil yaptırınBenim de 7 çıktı ferritin
Hem babynest hem reflü yatağı olarak kullanılır, taşıma açısından da rahatlık sankiBu şekilde var çantalı halinin büyüklüğünü hesaplayabilirsiniz. Evet taşıma olarak daha kolay iç kılıfta çıkıp yıkanabiliyor
Benim de öyleydi az değil tamMerhaba kızlar, biz bugün doktora gittik kan uyuşmazlığı testi yapıldı zaten her türlü iğne yaptırıyor doktorumuz eşim ile benim kan geubumdan kaynaklı, biz 28+3 olduk bebiş 1250 gram olmuş ama bana az gibi geldi sizlerin nasıldı bu haftalarda, bu ara çok beslenemedim ondan mı oldu kendimi suçlu hissettim
Kesinlikle o niyetle aldım zaten ikisi bir arada ☺Hem babynest hem reflü yatağı olarak kullanılır, taşıma açısından da rahatlık sanki
27+5 haftalikken gittim 1145 gramdıMerhaba kızlar, biz bugün doktora gittik kan uyuşmazlığı testi yapıldı zaten her türlü iğne yaptırıyor doktorumuz eşim ile benim kan geubumdan kaynaklı, biz 28+3 olduk bebiş 1250 gram olmuş ama bana az gibi geldi sizlerin nasıldı bu haftalarda, bu ara çok beslenemedim ondan mı oldu kendimi suçlu hissettim
Benim de öyleydi az değil tam
sizler böyle yazınca içim rahatlıyor teşekkür ederim27+5 haftalikken gittim 1145 gramdı
bende de aynısı var maalesef, hastaneye gittim geldim hiç durduk yere eşime salata yapmamışssın diye sinirlenip ağladımKızlar benim gibi 3.trimester e yoğun duygu karmaşası ile giren var mı böyle buram buram mutsuzluk,asabiyet, ağlama hissi yani duygularımı kontrol edemeyecek kadar değil ama saatlerce ağlayasım geliyor her gün yersizce
Ayy ne güzel bende öyle yaptırmak isterdim ama benim doktor karşı korkacagimi düşünüyor hepten uyutuyorBen spinal oldum uyanıktim cok rahattı sadece kesilirken tansiyonum düştü hemen anestezi doktorları ilac veriyorlar bir sıkıntı olmamıştı
Bende 28+4 te gittim en son canım 1566 gram demişti banada çok gibi geldiMerhaba kızlar, biz bugün doktora gittik kan uyuşmazlığı testi yapıldı zaten her türlü iğne yaptırıyor doktorumuz eşim ile benim kan geubumdan kaynaklı, biz 28+3 olduk bebiş 1250 gram olmuş ama bana az gibi geldi sizlerin nasıldı bu haftalarda, bu ara çok beslenemedim ondan mı oldu kendimi suçlu hissettim
Korkmakla ne alakası var anlamadim herkes korkuyor korkmayan kim var ki anlamadim doktorunu cnmAyy ne güzel bende öyle yaptırmak isterdim ama benim doktor karşı korkacagimi düşünüyor hepten uyutuyor
Aynen canım ya doktorlar çeşit çeşit valla hepsi kafasına göre takılıyorKorkmakla ne alakası var anlamadim herkes korkuyor korkmayan kim var ki anlamadim doktorunu cnm
Bir daha konuş istersen başka bir sebebi vardır belki cnmAynen canım ya doktorlar çeşit çeşit valla hepsi kafasına göre takılıyor
Bende 26 de gittiğim de 870 gr su dr normal dedi bence sizinde normal27+5 haftalikken gittim 1145 gramdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?