2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bi sezaryen bi baska ameliyatta toplam 2 kez narkoz aldim oyle birsey olmadi kendinizi korkutmayin olmaz bi daha diye dusunun

Merhaba kızlar, biz bugün doktora gittik kan uyuşmazlığı testi yapıldı zaten her türlü iğne yaptırıyor doktorumuz eşim ile benim kan geubumdan kaynaklı, biz 28+3 olduk bebiş 1250 gram olmuş ama bana az gibi geldi sizlerin nasıldı bu haftalarda, bu ara çok beslenemedim ondan mı oldu kendimi suçlu hissettim

Maşallah bana iyi gibi geldi az değil bu haftalarda olması gereken , ama yine de beslenmene dikkat et önce senin sonra güzel bebeğin için

Benim de öyleydi az değil tam

27+5 haftalikken gittim 1145 gramdı

bende de aynısı var maalesef, hastaneye gittim geldim hiç durduk yere eşime salata yapmamışssın diye sinirlenip ağladım yemeği yapan benim niye tribe girdim bilmiyorum

Bende 28+4 te gittim en son canım 1566 gram demişti banada çok gibi geldi

Kızlar bugün ilk defa instada elbiseyle gögüşümü paylaştım. Bebek gün boyu hareket etmedi bide, nazar değdi bişey oldu diye nası karktum anlatamam 2 magnum yedim sol yattım yine ses yok. Neyseki şükür saatler sonra 1-2 tekme attı da rahatladım, annelik şimdiden çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…