2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende 28+4 te gittim en son canım 1566 gram demişti banada çok gibi geldi
maşallah çok güzel beslemissiniz en çok tükettiğiniz besini öğrenebilir miyim tabi bu bazen yeme içme ile de alakalı olmuyor çocuğum yapısı, anneden bebeğe giden kan akışından vs vs gibi etkileri çok, ama ben eşimden geleni yapayım da gerisini Allaha bırakayım

Bennn Aşırı kırılganlık alıngallık mutsuzluk ve ağlama isteği barındırıyorum. Ama normal olduğuna karar verdim. Öyle düşününce daha rahat ediyorum

Valla kendiliğinden oldu öyle özel bişey yemedim hiç sadece meyveyi çok yiyorum biraz aşırıya kaçıyorum benim kilomda hızlı gidiyor göbek 9 aylık gibi şimdiden

Ben böyle hissettigim zaman eeeh sakınan göze de çöp batar diyorum bastırıyorum nazar korkumu paylaş gitsin anı kalsın

Hadi yaa bilmiyor mu senin turuncu sevdiğini ya da bilerek mi yapmış
Aynen ben de konuyu kapattım açıp tatsızlık çıksın istemiyorum zaten eşimle son günlerimiz doğuma kadar yok

Mesela 24. haftada doğum yapmış bir arkadaşımız varmış tesadüfen farkettim
Yaaaa haber aldın mı pozitifimiz
C Cerito Allah kavuştursun şimdiden ceritom iyi yapmissin. Benimde eşim ankaraya gitcekti iş icin. Ama iptal oldu. Iyiki oldu yoksa kaynanami cagirmisti yanimda durmasi icin inan ugrasamazdm
Ay evet ben şimdi ortalıkta kaldım ,annem falan gelip kalacak ama onlar da gelecekler hep annem kalırsa da kafayı yiyebilirim ne olacak bilmiyorum ağlamak istiyorum fulllll gece falan uyurken o ağlıyorum

Bu dönemde çok zor ya,insan bi destek olarak görüyor ben bazen sinir olsam da Allah kavuştursun canım , sağlıkla sıhhatle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…