- 30 Kasım 2022
- 192
- 240
- 18
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.821
Aynen canım ya doktorlar çeşit çeşit valla hepsi kafasına göre takılıyorKorkmakla ne alakası var anlamadim herkes korkuyor korkmayan kim var ki anlamadim doktorunu cnm
Evet bı kez daha konuşsak iyi olur belki fikri değişmiştirBir daha konuş istersen başka bir sebebi vardır belki cnm
maşallah çok güzel beslemissinizBende 28+4 te gittim en son canım 1566 gram demişti banada çok gibi geldi
BennnKızlar benim gibi 3.trimester e yoğun duygu karmaşası ile giren var mı böyle buram buram mutsuzluk,asabiyet, ağlama hissi yani duygularımı kontrol edemeyecek kadar değil ama saatlerce ağlayasım geliyor her gün yersizce
sizinde iyiymiş o haftalarda maşallahBende 26 de gittiğim de 870 gr su dr normal dedi bence sizinde normalVizeci06
Bugün misafirim vardı çocuklar filan girip de yazamadim.. Ay bir kudurdular sormayın şimdiden gözüm erkek çocuktan korktuChanandler Bong sen naptın kuzucugum ???
Hepsi sağlıkla gelsin çok teşekkür ederim aminMerhaba. ne güzel bir güneş daha geliyor sağlıkla gelsin inşallah
Valla kendiliğinden oldu öyle özel bişey yemedim hiç sadece meyveyi çok yiyorum biraz aşırıya kaçıyorum benim kilomda hızlı gidiyor göbek 9 aylık gibi şimdidenmaşallah çok güzel beslemissinizen çok tükettiğiniz besini öğrenebilir miyim tabi bu bazen yeme içme ile de alakalı olmuyor çocuğum yapısı, anneden bebeğe giden kan akışından vs vs gibi etkileri çok, ama ben eşimden geleni yapayım da gerisini Allaha bırakayım
Ayy ne güzel olması gerektiği gibi benimkide böyle olsaydı keşkeBu göbüş de benden gelsin insan içine çıkınca foto çekildim
Ben böyle hissettigim zaman eeeh sakınan göze de çöp batar diyorum bastırıyorum nazar korkumuKızlar bugün ilk defa instada elbiseyle gögüşümü paylaştım. Bebek gün boyu hareket etmedi bide, nazar değdi bişey oldu diye nası karktum anlatamam2 magnum yedim sol yattım yine ses yok. Neyseki şükür saatler sonra 1-2 tekme attı da rahatladım, annelik şimdiden çok zor
Evet cnm 1 hafta önden gidiyoruz hattaBende 26 de gittiğim de 870 gr su dr normal dedi bence sizinde normalVizeci06
Hadi yaa bilmiyor mu senin turuncu sevdiğini ya da bilerek mi yapmışHayir sen alinganlik yapmiyorsun. Ama daha fazla birsey diyip seni germek istemiyorum. Ne olur biraz daha anlayisli olsalar. En sevmedigim renk turuncu. Kayinvalidem turuncu orgu yapmis elbise. Ellerine saglil diyorum. Yahu sizdr de besik almislar. Velevki dandik olsun (dandik demiyorum) gene de insan esimin ailesi almis der. Hayir ailen degil sen alsan da ole. Bebisin bisiyi kuruluyor sonucta ne bu tavir. Neyse Allahtan bisi demicektim.. bosverin bence kendinize odaklanin konusulsa da pek anlicaklarini sanmiyorum..
YaaaaMesela 24. haftada doğum yapmış bir arkadaşımız varmış tesadüfen farkettim
Ay evet ben şimdi ortalıkta kaldım ,annem falan gelip kalacak ama onlar da gelecekler hep annem kalırsa da kafayı yiyebilirim
Bu dönemde çok zor ya,insan bi destek olarak görüyor ben bazen sinir olsam daYazmamıştım canım dahs önce. İş için farklı bir şehre taşınma durumu var canım o da bugün gitti nerdeyse 1 haftadır gidecek diye durup dururken ağlıyorum. Bende hemen gitmeyeceğim için zor geldi doğumdan 1-2 ay sonra falan ancak gidebileceğim
Kac kiloyla basladim kac kilosun cnmValla kendiliğinden oldu öyle özel bişey yemedim hiç sadece meyveyi çok yiyorum biraz aşırıya kaçıyorum benim kilomda hızlı gidiyor göbek 9 aylık gibi şimdiden
İlaca ek siyah üzüm çekirdeği ekstraktı kullanıyorum bakalım fayda edecek miSana ne önerdi doktor canım ilaç kullanıyormuydun
Son birkaç haftadır sanki her gün büyüyor biraz biraz gobus birden çıktıAyy ne güzel olması gerektiği gibi benimkide böyle olsaydı keşke
Benim de 7 çıktı ferritin . Doktor normal diyor ama sanki düşük geliyor bana .Size doktor bir şey dedi mi ? Ek bir şeyler verdi mi ? Benim bazen göZüm kararıyor. Bayılacak gibi oluyorum acaba denir deposu az diye mi düşünüyorum.Benim de 7 çıktı ferritin
Son gaz büyür artk bundan sonraSon birkaç haftadır sanki her gün büyüyor biraz biraz gobus birden çıktı
70 le başladım şuan 86 yım canım.16 kilo birden aldm 90 ı geçmem inşKac kiloyla basladim kac kilosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?