- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.841
Ayy benimde 27+1 de 940 gr burada fazlaları okuyorum benimki küçük kaldı sanıyorum ama doktor haftasıyla uyumlu dedi yani ☺Bende 26 de gittiğim de 870 gr su dr normal dedi bence sizinde normalVizeci06
Vermedi ek birşeyBenim de 7 çıktı ferritin . Doktor normal diyor ama sanki düşük geliyor bana .Size doktor bir şey dedi mi ? Ek bir şeyler verdi mi ? Benim bazen göZüm kararıyor. Bayılacak gibi oluyorum acaba denir deposu az diye mi düşünüyorum.
Aynen benim de öyle yemek yedikten sonra elim ayağım uyuşuyor , bayılacak gibi oluyorum hatta bir kere fena olunca yakında bir acile gittim ordaki kadın doğum doktoru ferritin düşük dedi demir ilacını 2 tane almanı öneririrm dedi .Bilemiyorum bizim doktorlar neden bunu önemsemiyorlarVermedi ek birşey
Benim de yemeklerden sonra aşırı halsizlik oluyor
Yaaa benim yavrularım da çok isedi kuzum koltuklara. Senin olunca saha çekilir oluyor meraka etmeBugün misafirim vardı çocuklar filan girip de yazamadim.. Ay bir kudurdular sormayın şimdiden gözüm erkek çocuktan korktubiri bez bırakma aşamasında koltuğa yerlere filan işedi iş yapmadim ama gözüm yoruldu
@karpuzseverbiri gözün aydın canım çok sevindim
Malesef henüz dönen yok kuzum yaaYaaaahaber aldın mı pozitifimiz
Ay evet ben şimdi ortalıkta kaldım ,annem falan gelip kalacak ama onlar da gelecekler hep annem kalırsa da kafayı yiyebilirimne olacak bilmiyorum ağlamak istiyorum fulllll gece falan uyurken o ağlıyorum
Bu dönemde çok zor ya,insan bi destek olarak görüyor ben bazen sinir olsam daAllah kavuştursun canım , sağlıkla sıhhatle inşallah
oo pazarlik masasi da kurulmuşkız önceden sorsaydın da ona göre sipariş verseydin Güneş hanımı ne de olsa makineyiz çocuk yapcaz deyince hemen oluyor
20. Haftadan sonra diye biliyorum ben 20 ve 24 te oldum 2 dozKızlar bu tetanoz aşısı hamileliğin her döneminde yaptırılabiliyor mu? Yani illa şu haftalarda olacak diye bir sey var mı?
27deyim ben su an olur mu20. Haftadan sonra diye biliyorum ben 20 ve 24 te oldum 2 doz
Bi doktorunuza danışın isterseniz27deyim ben su an olur mu
Bende Temmuz 15 gibi boyatmak istiyorum doğuma yakın aşırı bakımsız geliyor benımde ombreydi ama çirkin bakımsız bir hal aldıKızlar benim saç boyama perilerim geldi. Benim saçlarım hamilelik öncesi maviydi. Hiç bu kadar uzun süre saçıma boya kullanmadığım olmadı, boyamaya başladığımdan beri hep değişik renkler olsun sabit renkler olsun boyuyorum. Son 1 sene de mavi kullanıyordum, tabi aktı şimdi sarı ombre saçlarım, öyle sırıtmıyor ama yok yani hiç sevmem sarı rengi de. Ay neyse işte, doktor hamilelik esnasında dipten boyama asla önermiyorum, hatta mümkünse çok uçları boyanmayacaksa boyamayı direkt istemiyorum çünkü otizm başta olmak üzere bir çok riski yükseltiyor dedi. Ben sonradan ah etmektense tabii ki uzak kaldım boyadan. AMA SON 3 AY GEÇMİYO ARKİDİŞ, BULSAM DOĞAL İÇERİKLİ MAVİ BOYA HEMEN ALICAM. Bulduklarımın çoğu yarı kalıcı, ki o normal kalıcı boyalardan daha zararlı. Tabii 7 ayda diplerim de epey geldi aslında, yani ucundan boyasam bence deriden işlemez bile ama aramızda renkli saç kullanan varsa bilirler normalden çok daha hızlı renk kaybettiği için 15 max 20 günde bir cila istiyor. Hofff kendime sözüm olsun doğuma 10 gün kala boyucam saçlarımı, o zamana kadar çirkin kalmaya dewamke
32.haftaya kadar olunabiliyor canım ben ikinci dozumu yarın olmaya gidicem 30dayım27deyim ben su an olur mu
Bende öyle fazla olanları görünce daha fazla bekliyordum ama dr normal dediAyy benimde 27+1 de 940 gr burada fazlaları okuyorum benimki küçük kaldı sanıyorum ama doktor haftasıyla uyumlu dedi yani ☺
Benim de kızıl ombreidi saçlarım hamilelikten solayı yeniletemedim aka aka turuncumsu çok berbat bir hale geldi. Çok kötü hissediyorum aynaya bakınca hep topuz yapıyorm fön bile çektiremiyOrum Ama boyatmayacağım hatta emzirirken bile 3 ay boyatmayacağım. O riski alamam kanıtlanmış bir çalışma da yok ama yine d cesaret edemedimKızlar benim saç boyama perilerim geldi. Benim saçlarım hamilelik öncesi maviydi. Hiç bu kadar uzun süre saçıma boya kullanmadığım olmadı, boyamaya başladığımdan beri hep değişik renkler olsun sabit renkler olsun boyuyorum. Son 1 sene de mavi kullanıyordum, tabi aktı şimdi sarı ombre saçlarım, öyle sırıtmıyor ama yok yani hiç sevmem sarı rengi de. Ay neyse işte, doktor hamilelik esnasında dipten boyama asla önermiyorum, hatta mümkünse çok uçları boyanmayacaksa boyamayı direkt istemiyorum çünkü otizm başta olmak üzere bir çok riski yükseltiyor dedi. Ben sonradan ah etmektense tabii ki uzak kaldım boyadan. AMA SON 3 AY GEÇMİYO ARKİDİŞ, BULSAM DOĞAL İÇERİKLİ MAVİ BOYA HEMEN ALICAM. Bulduklarımın çoğu yarı kalıcı, ki o normal kalıcı boyalardan daha zararlı. Tabii 7 ayda diplerim de epey geldi aslında, yani ucundan boyasam bence deriden işlemez bile ama aramızda renkli saç kullanan varsa bilirler normalden çok daha hızlı renk kaybettiği için 15 max 20 günde bir cila istiyor. Hofff kendime sözüm olsun doğuma 10 gün kala boyucam saçlarımı, o zamana kadar çirkin kalmaya dewamke
Benim saçlar şöyle bir şey oldu. Gören çok güzel oldu falan diyor ama kalkıp yüzüme bu ne kız çingene dönmüşsün demeyeceklerine göre, kimseye inanmıyorum fldkfkdk mavi saçlı halime bakıp, Resmini Öptüm de Yattım adlı şarkıyı dinliyorumBende Temmuz 15 gibi boyatmak istiyorum doğuma yakın aşırı bakımsız geliyor benımde ombreydi ama çirkin bakımsız bir hal aldı
Bende 70 ile başladım doktorun tartisina göre hala 70 im evdekinde 71.670 le başladım şuan 86 yım canım.16 kilo birden aldm 90 ı geçmem inş
Valla bende bu günler bi daha mı gelecek paylaşayım dedim, ama göstermeye bile kıyamıyorum galibaBen böyle hissettigim zaman eeeh sakınan göze de çöp batar diyorum bastırıyorum nazar korkumupaylaş gitsin anı kalsın
Yavrum ben emzirirken falan boyatırım muhtemelen ya, ha çok dibim gelmiş olur, açtıramam belki kötü de durur ama ilk 6 7 ay en azından ek gıdaya geçene kadar o şekil idare ederim sonra açıcı kullanırım. Çünkü böyle kendimi sevemiyorum, aynaya baktıkça mutsuz oluyorum yani bence bu üzüntüyle emzirmemden bebek de bende bişey anlamayızBenim de kızıl ombreidi saçlarım hamilelikten solayı yeniletemedim aka aka turuncumsu çok berbat bir hale geldi. Çok kötü hissediyorum aynaya bakınca hep topuz yapıyorm fön bile çektiremiyOrum Ama boyatmayacağım hatta emzirirken bile 3 ay boyatmayacağım. O riski alamam kanıtlanmış bir çalışma da yok ama yine d cesaret edemedim
Çok güzel benceBenim saçlar şöyle bir şey oldu. Gören çok güzel oldu falan diyor ama kalkıp yüzüme bu ne kız çingene dönmüşsün demeyeceklerine göre, kimseye inanmıyorum fldkfkdk mavi saçlı halime bakıp, Resmini Öptüm de Yattım adlı şarkıyı dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?