- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.861
Bir kelime daha etme... İnanırım....Çok güzel bence
Aynen. Guzel yapmissiniz zaten zamaniniz az. Bazen bazi seyleri tamam ya o da boyle yapti diyip kapatmak gerekiyor. Uzatilinca tadi kaciyor. Baska bir gun olsa belki ole tepki vermicek zaten onun duygulari da anlik olmus olabilir. Biz kadinlar daha naifiz ama hani bebisle ilgili bisi der gene kizmayiz o ani bozmamak adina. Erkekler maalesef ole olmayabiliyor. Kayinvalidem de turuncu sevmedigimi daha dogrusu soft renkler sevdigimi biliyor aslinda. Ben cok cafcafli sevemiyorum aslinda renklerde. Attigim bazi modeller vardi. Renklerini kendimce baz almamistim sadece model gostermek amacindaydim ama o ole dusunmemis. Turuncu ve canli kirmizi seyler ormus. Sansima da attigim modeller renkli baya. Napalim giydircem artik evde falan. Eline saglik ama bide beyazini mi yapsak , nil yesili de guzel olurdu seklinde yaklastimHadi yaa bilmiyor mu senin turuncu sevdiğini ya da bilerek mi yapmış
Aynen ben de konuyu kapattım açıp tatsızlık çıksın istemiyorum zaten eşimle son günlerimiz doğuma kadar yok
Aynısını ben de yaşıyorum hatta bu sabah kan vermeye aç gitmiştim dr.un odasına girerken bi çarpıntım falan tuttu gözüm karardı tansiyonum düştü galiba dedim doktora suyu az mı içiyorsun dedi önce hayır dedm bende 3lt içiyorum günde, o zaman demirin azalmış olabilir dedi, ferritinim sınırın altına düşmüş ondan oluyor büyük ihtimalBenim de 7 çıktı ferritin . Doktor normal diyor ama sanki düşük geliyor bana .Size doktor bir şey dedi mi ? Ek bir şeyler verdi mi ? Benim bazen göZüm kararıyor. Bayılacak gibi oluyorum acaba denir deposu az diye mi düşünüyorum.
Ayy bende sombre yaptırmıştım, şimdi yeşilimsi oldu. Ne doğala dönebiliyorum ne yeniletebiliyorum çocuk kimyasal almasın diye. Ara ara beyazlarımda var. Sanırım doğuma kadar dayanıp doğumdan sonra boyatırım. Ben de mutlu değilim çünkü, hamileyken bile koyu kestaneye boyatmayı düşündüm de geri kıyamadım bebişeYavrum ben emzirirken falan boyatırım muhtemelen ya, ha çok dibim gelmiş olur, açtıramam belki kötü de durur ama ilk 6 7 ay en azından ek gıdaya geçene kadar o şekil idare ederim sonra açıcı kullanırım. Çünkü böyle kendimi sevemiyorum, aynaya baktıkça mutsuz oluyorum yani bence bu üzüntüyle emzirmemden bebek de bende bişey anlamayızTabii dibe değmeyeceği için içim rahat, yoksa komple boyanacak olsa dediğim gibi en az ek gıdaya geçene kadar beklerdim mecburen.
Valla ben eski halini bilmiyorum da böyle güzel geldi gözüme gayet iyi gözüküyorsunBir kelime daha etme... İnanırım....Teşekkür ederim bebişim, işte insan kendine yakıştırmayınca KHK da çıksa saçlarım için, bana hep paçoz gibi geliyo
Seninki yine renkli örgü örmüş rosemoon kflskdld ben gürültü patırtı ya da şatafat artık ne dersen sevmiyorum diye nişanımı evde aile arasında yaptım. kınamı sırf annem hakkımı helal etmem dedi diye kafede yaptım, düğün yapmadım falan. kayınvalidem sanki ben bunların tam tersini yapmışım gibi geçen dedi ki gelecek ay bebek çeyizi yapıp süsleyip getirecezAynen. Guzel yapmissiniz zaten zamaniniz az. Bazen bazi seyleri tamam ya o da boyle yapti diyip kapatmak gerekiyor. Uzatilinca tadi kaciyor. Baska bir gun olsa belki ole tepki vermicek zaten onun duygulari da anlik olmus olabilir. Biz kadinlar daha naifiz ama hani bebisle ilgili bisi der gene kizmayiz o ani bozmamak adina. Erkekler maalesef ole olmayabiliyor. Kayinvalidem de turuncu sevmedigimi daha dogrusu soft renkler sevdigimi biliyor aslinda. Ben cok cafcafli sevemiyorum aslinda renklerde. Attigim bazi modeller vardi. Renklerini kendimce baz almamistim sadece model gostermek amacindaydim ama o ole dusunmemis. Turuncu ve canli kirmizi seyler ormus. Sansima da attigim modeller renkli baya. Napalim giydircem artik evde falan. Eline saglik ama bide beyazini mi yapsak , nil yesili de guzel olurdu seklinde yaklastim
Sen beni ilk 3 ayımda görecektin hahahahaha mavi akarken öyle bir renkte aktı ki, koluma çiçek sepeti alıp ışıklarda dursam insanlar yadırgamadan gül alırdı benden. Allah'tan bulantılar dolayısıyla kimsenin saçıma kaşıma bakacak hali yoktu da kenardan kenardan geçirdim o günleriAyy bende sombre yaptırmıştım, şimdi yeşilimsi oldu. Ne doğala dönebiliyorum ne yeniletebiliyorum çocuk kimyasal almasın diye. Ara ara beyazlarımda var. Sanırım doğuma kadar dayanıp doğumdan sonra boyatırım. Ben de mutlu değilim çünkü, hamileyken bile koyu kestaneye boyatmayı düşündüm de geri kıyamadım bebişe
aiiyy canım benim, çok tatlısın çok teşekkür ederimValla ben eski halini bilmiyorum da böyle güzel geldi gözüme gayet iyi gözüküyorsun
Kontrolün nasıl geçti canım ?Evet canım, bunu yazarken bile içiyorum :) Çok sevindim senin adına, bol bol iç yine riske atmayalım. Evet yarın kontrolüm bakalım ne duyacağım
Yaa kaç çıktı ferritin ? Aynı ben de öyleyim bayılacak gibiyim sürekli . Ek bir şeyler verdi mi ?Aynısını ben de yaşıyorum hatta bu sabah kan vermeye aç gitmiştim dr.un odasına girerken bi çarpıntım falan tuttu gözüm karardı tansiyonum düştü galiba dedim doktora suyu az mı içiyorsun dedi önce hayır dedm bende 3lt içiyorum günde, o zaman demirin azalmış olabilir dedi, ferritinim sınırın altına düşmüş ondan oluyor büyük ihtimal
Canim vala he de gec. Kimsenin gonlu de kalmasin. Bu durum senin cocugunun gelisimiyle yada egitimiyle yada iste ne bilim hani cikolata yesin istemezsin de verirler onun gibi bi durum degil. Olabilcek durumlari hos karsilarsak sonra bizde sorun cikartmamiza gore daha rahat ederiz. Aslinda kendimiz icin. Bende turuncu muruncu evde sadece onlar varken giydirecegim. Aaaa ordugumu giydiriyo da der. Insallah cok esmer bi bebis olmaz yoksa cingenden hallice olucakSeninki yine renkli örgü örmüş rosemoon kflskdld ben gürültü patırtı ya da şatafat artık ne dersen sevmiyorum diye nişanımı evde aile arasında yaptım. kınamı sırf annem hakkımı helal etmem dedi diye kafede yaptım, düğün yapmadım falan. kayınvalidem sanki ben bunların tam tersini yapmışım gibi geçen dedi ki gelecek ay bebek çeyizi yapıp süsleyip getirecezeşimin anneannesi, yengesi, teyzeleri vs bildiğin çeyiz gibi süs sepet getirecekler, o anı gözümde canlandırdıkça küçülüyorum olduğum yerde fklsfmlsls hevesi kırılmasın diye ses etmedim ama yani aldıkları 2 donun neresini şova dökecekler onu da merak ediyorum benim annemle babamın aldığı şeyleri süslemeye kalksak 40 kamyon eşya gelir de işte gösteriş merakı yok bizim tarafta
Ay evet valla hiç bozuntuya vermedim bile, nasıl uygunsa adetleriniz öyle yapın sadece bana önceden haber edin dedim. Gelecek hafta da ağzını arayacağım çünkü kıyafet yıkama işine geçeceğim 2 3 hafta sonra, getirdikleri kıyafetlerle tekrar tekrar uğraşmayalım. Başka da bişi dememCanim vala he de gec. Kimsenin gonlu de kalmasin. Bu durum senin cocugunun gelisimiyle yada egitimiyle yada iste ne bilim hani cikolata yesin istemezsin de verirler onun gibi bi durum degil. Olabilcek durumlari hos karsilarsak sonra bizde sorun cikartmamiza gore daha rahat ederiz. Aslinda kendimiz icin. Bende turuncu muruncu evde sadece onlar varken giydirecegim. Aaaa ordugumu giydiriyo da der. Insallah cok esmer bi bebis olmaz yoksa cingenden hallice olucaksoft turuncu olsa neyse de ya bildigin canli kanli turuncu hemde set yapmis. Patigi bandanasi ayakkabisi ve kiyafeti. Hepsi turuncu
Ben normalmi bilmiyorum ama herşeyi icsellestirip mutlu olamıyorum hiç son günlerde çıktı bu özelikle eşim in dediği herşey bana batıyorBennnAşırı kırılganlık alıngallık mutsuzluk ve ağlama isteği barındırıyorum. Ama normal olduğuna karar verdim. Öyle düşününce daha rahat ediyorum
Benim de tarihim 20 Ağustos 28. Haftadayım prensesim olacak inşallahKızıma adaşşş
Ben acı hissediyorum bazı hareketlerinde ama benim karnım hiç sivri değil yassı bildiğin yani pek kimsede anlamıyor hamile olduğumu kilo almışım sanıyorlar,bide erkek bebekler karnı sivri yapar diyorlardıAnnelersizin bebelerde de böyle karnınızı sivrileştiriyormu tabi acıda hissediyor musunuz
Bende cuma gittimdi kontrole orda 28 hf lik çıktım bana söylemedi gelişimi herşeyi hastası ile uyumlu dedi sadece ben ekrana bakinca 1400 ile 1500 arasi degisen gram sayıları gördüm ultrason kağıdında da bizim yazmaz hiç boyu kilosu boyunu bilmiyorum mesela kilosuna bakayım derken boyunu unutuyorum hep bakmayı. Beslenmene dikkat et canım proteinli gıdalar tüket gun geçtikçe daha da alicaklar kilo sen yemene icmene dikkat et önemli olan sağlığınız kilo doğunca alir. Kilosu iyi bencede bebeğinin zayıf olsa mesela derdi drun sana birsyeler her gebenin gelişimi farklı olur. Sıkma canını böyle şeyler içinMerhaba kızlar, biz bugün doktora gittik kan uyuşmazlığı testi yapıldı zaten her türlü iğne yaptırıyor doktorumuz eşim ile benim kan geubumdan kaynaklı, biz 28+3 olduk bebiş 1250 gram olmuş ama bana az gibi geldi sizlerin nasıldı bu haftalarda, bu ara çok beslenemedim ondan mı oldu kendimi suçlu hissettim
Annelersizin bebelerde de böyle karnınızı sivrileştiriyormu tabi acıda hissediyor musunuz
Benımde sivri değil o kadar ya yanlara doğru da yayıldı bol giyince hiç belli olmuyor sözde 7. AydayızBen acı hissediyorum bazı hareketlerinde ama benim karnım hiç sivri değil yassı bildiğin yani pek kimsede anlamıyor hamile olduğumu kilo almışım sanıyorlar,bide erkek bebekler karnı sivri yapar diyorlardı
Ben hala olmadım ses Yok Bizim ebeden 28.3 umKızlar bu tetanoz aşısı hamileliğin her döneminde yaptırılabiliyor mu? Yani illa şu haftalarda olacak diye bir sey var mı?
Amin inşallah canım. O kadar heveslenmiştim oda yapıcam diye ama başka zamana kaldı artık hayırlısı böyleymiş demek kiYaaaahaber aldın mı pozitifimiz
Ay evet ben şimdi ortalıkta kaldım ,annem falan gelip kalacak ama onlar da gelecekler hep annem kalırsa da kafayı yiyebilirimne olacak bilmiyorum ağlamak istiyorum fulllll gece falan uyurken o ağlıyorum
Bu dönemde çok zor ya,insan bi destek olarak görüyor ben bazen sinir olsam daAllah kavuştursun canım , sağlıkla sıhhatle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?