2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben acı hissediyorum bazı hareketlerinde ama benim karnım hiç sivri değil yassı bildiğin yani pek kimsede anlamıyor hamile olduğumu kilo almışım sanıyorlar,bide erkek bebekler karnı sivri yapar diyorlardı
Ya erkek bebek ne yapar bilmiyorum ama benim kızz sivrileştiriyor canım

Hemde nasıl günün çoğunluğunda öyle zayıflıktan birde benim böyle bir gezdirisi var kayar gibi herşeyi bes belli bir tekme yiyorum benim göbek yattık yerden şaha kalkıp Allah çekiyorum
Kızzzz bu nasıl bir ifade etme şeklidir okuyunca güldüm demekki seni epey uğraştırıyor minişşşşş

Benim ilk oğlum da ayağıyla iter hareket ettirirdi çıplak gözle bilirdik ayağını annem bir seferinde çok kötü oluyorum kapat şu karnını demişti , bu ondan da beter daha şimdiden öyleyiz.
Olmadı diğer kontrolde sorarım artık bende iki hf arayla gidiyorum kontole

Doktoruma o zaman söylemiştim kabul etmemişti sen zaten korkudan geri bayılırsın felan dedi,yine genel anestezi yapar muhtemelen
Ben de normal doğum düşünüyorum ama ola ki sezaryen olursa genel anestezi alirimm . Spinalle bel fıtığı ameliyatı oldum 1 saatlik ameliyat 3 buçuk saat sürdü . Kanama nabız düşüklüğü tansiyonu düşüklüğü yaşadım çok kötü oldum ayhhh .sonrasında BOS kaçağı oldu kendimi toparlamam aylar sürdü

Benimkiler de çirkin çirkin örmüşler ellerine sağlık da yani öyle model mi kaldı internette güzel modeller buldum onları atıcam bundan örün bana diye vizon rengi kazak yelek fln beğendim uğraşsınlar işte

Ferritin 7.39 benim de. İlaç alamıyorum mümkün değil.. yarın dahiliye soracağım ne yapabilirim diye .

Canım bende aylarca bekledim doktorum 1 kere izin vericem dedi ama son aya kalmasın bu ara boyat dedi benim beyazım çok fazlaydı son ay da daha tehlikeliymiş doktorumuz öyle dedi bilgin olsun

Canım bende aylarca bekledim doktorum 1 kere izin vericem dedi ama son aya kalmasın bu ara boyat dedi benim beyazım çok fazlaydı son ay da daha tehlikeliymiş doktorumuz öyle dedi bilgin olsun

Ben bu zamana kadar 2 yada 3 boyadım, doğuma kadar ya 1 ya 2 daha boyarım diye düşünüyorum
Çok açıcı gibi şeylerle uğraşmadıktan sonra sıkıntı olmaz, ben ilk gebeliğimde çalışıyordum 1.5-2 aya bir boyadım sıkıntı yaşamadım çok şükür

Bel ağrısından mahvoluyorum ya.Ay çok zormuş hamilelik ya.Ben hiç bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim.Valla burda atıp tutuyordum çok sevdim hamileliği ,harika falan diye de.Son iki ay hariçmiş galiba.Mide yanması ayrı ,çatısı ayrı,bel ağrısı başladı 3-4 gündür o ayrı.tekmesinden zaten durulmuyor kımıl kımıl kımıl uyumuyor bence ya

Aynı durumdayız ama dinlenmeye firsatım yok evde bir bebek daha olunca hic olmuyor. Bende de var delilik şu saate kadar yaprak sardım sarma yeme demi ne diye sarıyon ağrıyla uyu uyuyabilirsen

Hiç sorma bel kalça ayak çatı karın. Kombine ne ararsan . Hele evde biraz iş yapayım direk felç ,Allah selametle kucaklarimiza almayı nasip etsin de geccek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…