- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.881
Bende alıp gelince bir bakarım meyilli falan iyiyse kalır, değilse iade ederimKesinlikle o niyetle aldım zaten ikisi bir arada ☺
Bana doktorum sağlık ocağında yaptırmadı kendisi yaptı geçen hafta o da 27+3 de falandı istediğin zaman olabilirsin demiştiBen hala olmadım ses Yok Bizim ebeden 28.3 um
Ya erkek bebek ne yapar bilmiyorum ama benim kızz sivrileştiriyor canımBen acı hissediyorum bazı hareketlerinde ama benim karnım hiç sivri değil yassı bildiğin yani pek kimsede anlamıyor hamile olduğumu kilo almışım sanıyorlar,bide erkek bebekler karnı sivri yapar diyorlardı
Olmadı diğer kontrolde sorarım artık bende iki hf arayla gidiyorum kontroleBana doktorum sağlık ocağında yaptırmadı kendisi yaptı geçen hafta o da 27+3 de falandı istediğin zaman olabilirsin demişti
Kızzzz bu nasıl bir ifade etme şeklidir okuyunca güldümHemde nasıl günün çoğunluğunda öyle zayıflıktan birde benim böyle bir gezdirisi var kayar gibi herşeyi bes belli bir tekme yiyorum benim göbek yattık yerden şaha kalkıp Allah çekiyorum
İki doz şeklinde yapılıyor ve dozlar arasında 4 hafta olmalı en son doz 32. Haftada yapılıyor diye biliyorumBen hala olmadım ses Yok Bizim ebeden 28.3 um
Olmadı diğer kontrolde sorarım artık bende iki hf arayla gidiyorum kontole
Ben de normal doğum düşünüyorum ama ola ki sezaryen olursa genel anestezi alirimm . Spinalle bel fıtığı ameliyatı oldum 1 saatlik ameliyat 3 buçuk saat sürdü . Kanama nabız düşüklüğü tansiyonu düşüklüğü yaşadım çok kötü oldum ayhhh .sonrasında BOS kaçağı oldu kendimi toparlamam aylar sürdüDoktoruma o zaman söylemiştim kabul etmemişti sen zaten korkudan geri bayılırsın felan dedi,yine genel anestezi yapar muhtemelen
Benimkiler de çirkin çirkin örmüşler ellerine sağlık da yani öyle model mi kaldıCanim vala he de gec. Kimsenin gonlu de kalmasin. Bu durum senin cocugunun gelisimiyle yada egitimiyle yada iste ne bilim hani cikolata yesin istemezsin de verirler onun gibi bi durum degil. Olabilcek durumlari hos karsilarsak sonra bizde sorun cikartmamiza gore daha rahat ederiz. Aslinda kendimiz icin. Bende turuncu muruncu evde sadece onlar varken giydirecegim. Aaaa ordugumu giydiriyo da der. Insallah cok esmer bi bebis olmaz yoksa cingenden hallice olucaksoft turuncu olsa neyse de ya bildigin canli kanli turuncu hemde set yapmis. Patigi bandanasi ayakkabisi ve kiyafeti. Hepsi turuncu
Bende 27 daha vurulmadım. Bu hafta vurulcm27deyim ben su an olur mu
Seçim gündemi zamanı oh ban yemeyeceğim dedi ve gitti banlandı
Canım bende aylarca bekledim doktorum 1 kere izin vericem dedi ama son aya kalmasın bu ara boyat dedi benim beyazım çok fazlaydı son ay da daha tehlikeliymiş doktorumuz öyle dedi bilgin olsunKızlar benim saç boyama perilerim geldi. Benim saçlarım hamilelik öncesi maviydi. Hiç bu kadar uzun süre saçıma boya kullanmadığım olmadı, boyamaya başladığımdan beri hep değişik renkler olsun sabit renkler olsun boyuyorum. Son 1 sene de mavi kullanıyordum, tabi aktı şimdi sarı ombre saçlarım, öyle sırıtmıyor ama yok yani hiç sevmem sarı rengi de. Ay neyse işte, doktor hamilelik esnasında dipten boyama asla önermiyorum, hatta mümkünse çok uçları boyanmayacaksa boyamayı direkt istemiyorum çünkü otizm başta olmak üzere bir çok riski yükseltiyor dedi. Ben sonradan ah etmektense tabii ki uzak kaldım boyadan. AMA SON 3 AY GEÇMİYO ARKİDİŞ, BULSAM DOĞAL İÇERİKLİ MAVİ BOYA HEMEN ALICAM. Bulduklarımın çoğu yarı kalıcı, ki o normal kalıcı boyalardan daha zararlı. Tabii 7 ayda diplerim de epey geldi aslında, yani ucundan boyasam bence deriden işlemez bile ama aramızda renkli saç kullanan varsa bilirler normalden çok daha hızlı renk kaybettiği için 15 max 20 günde bir cila istiyor. Hofff kendime sözüm olsun doğuma 10 gün kala boyucam saçlarımı, o zamana kadar çirkin kalmaya dewamke
Canım bende aylarca bekledim doktorum 1 kere izin vericem dedi ama son aya kalmasın bu ara boyat dedi benim beyazım çok fazlaydı son ay da daha tehlikeliymiş doktorumuz öyle dedi bilgin olsun
Aaa doğumdan hemen önce boyarım diyordumCanım bende aylarca bekledim doktorum 1 kere izin vericem dedi ama son aya kalmasın bu ara boyat dedi benim beyazım çok fazlaydı son ay da daha tehlikeliymiş doktorumuz öyle dedi bilgin olsun
Aynı durumdayız ama dinlenmeye firsatım yok evde bir bebek daha olunca hic olmuyor. Bende de var delilik şu saate kadar yaprak sardım sarma yeme demi ne diye sarıyon ağrıyla uyu uyuyabilirsenBel ağrısından mahvoluyorum ya.Ay çok zormuş hamilelik ya.Ben hiç bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim.Valla burda atıp tutuyordum çok sevdim hamileliği ,harika falan diye de.Son iki ay hariçmiş galiba.Mide yanması ayrı ,çatısı ayrı,bel ağrısı başladı 3-4 gündür o ayrı.tekmesinden zaten durulmuyor kımıl kımıl kımıl uyumuyor bence ya
Hiç sorma bel kalça ayak çatı karın. Kombine ne ararsan . Hele evde biraz iş yapayım direk felç ,Bel ağrısından mahvoluyorum ya.Ay çok zormuş hamilelik ya.Ben hiç bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim.Valla burda atıp tutuyordum çok sevdim hamileliği ,harika falan diye de.Son iki ay hariçmiş galiba.Mide yanması ayrı ,çatısı ayrı,bel ağrısı başladı 3-4 gündür o ayrı.tekmesinden zaten durulmuyor kımıl kımıl kımıl uyumuyor bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?