- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.901
Benim de baya sıkıntılı ,. Bembeyaz olmuşlar. Ama ben bu ay tatile çıkacağım gitmeden önce boyarim. Sonra doğumdan önce bı daha boyarim. İlk trimester biliyordum ama son ay zararlı old. BilmiyordmCanım bende aylarca bekledim doktorum 1 kere izin vericem dedi ama son aya kalmasın bu ara boyat dedi benim beyazım çok fazlaydı son ay da daha tehlikeliymiş doktorumuz öyle dedi bilgin olsun
Genel anestezi güzel oluyor bişeyden haberin olmuyor ama uyanması ayrı bir dert,canım hepsininde artısı eksisi var Allah hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inşallahBen de normal doğum düşünüyorum ama ola ki sezaryen olursa genel anestezi alirimm . Spinalle bel fıtığı ameliyatı oldum 1 saatlik ameliyat 3 buçuk saat sürdü . Kanama nabız düşüklüğü tansiyonu düşüklüğü yaşadım çok kötü oldum ayhhh .sonrasında BOS kaçağı oldu kendimi toparlamam aylar sürdü
Bende öyle diyordum ama doktorum öyle diyince boyattımAaa doğumdan hemen önce boyarım diyordum
Valla Bende bilmiyordum acaba bebek gelişimini tamamlıyor süt falan için miBenim de baya sıkıntılı ,. Bembeyaz olmuşlar. Ama ben bu ay tatile çıkacağım gitmeden önce boyarim. Sonra doğumdan önce bı daha boyarim. İlk trimester biliyordum ama son ay zararlı old. Bilmiyordm
Herkese göre değişiyor sanırımYa erkek bebek ne yapar bilmiyorum ama benim kızz sivrileştiriyor canım
kuzum çok şükür iyi geçti, suyum artmış artık doğuma kadar götürür dedi doktorKontrolün nasıl geçti canım ?
Ben geçen hafta gittim 28+.2 1350 idi hemen hemen aynı , düşük falan değil hatta bana 3 4 gün önden dediği için normal gayet seninkiMerhaba kızlar, biz bugün doktora gittik kan uyuşmazlığı testi yapıldı zaten her türlü iğne yaptırıyor doktorumuz eşim ile benim kan geubumdan kaynaklı, biz 28+3 olduk bebiş 1250 gram olmuş ama bana az gibi geldi sizlerin nasıldı bu haftalarda, bu ara çok beslenemedim ondan mı oldu kendimi suçlu hissettim
Ay bende hep bi kısmıjı mavi falan kullanırdım . Bu ara fena aklıma esiyor git yap zaten bikaç tutam yaptırcan diye bilmiyoeum bende tırsıyorum bişi mişi olur diyeKızlar benim saç boyama perilerim geldi. Benim saçlarım hamilelik öncesi maviydi. Hiç bu kadar uzun süre saçıma boya kullanmadığım olmadı, boyamaya başladığımdan beri hep değişik renkler olsun sabit renkler olsun boyuyorum. Son 1 sene de mavi kullanıyordum, tabi aktı şimdi sarı ombre saçlarım, öyle sırıtmıyor ama yok yani hiç sevmem sarı rengi de. Ay neyse işte, doktor hamilelik esnasında dipten boyama asla önermiyorum, hatta mümkünse çok uçları boyanmayacaksa boyamayı direkt istemiyorum çünkü otizm başta olmak üzere bir çok riski yükseltiyor dedi. Ben sonradan ah etmektense tabii ki uzak kaldım boyadan. AMA SON 3 AY GEÇMİYO ARKİDİŞ, BULSAM DOĞAL İÇERİKLİ MAVİ BOYA HEMEN ALICAM. Bulduklarımın çoğu yarı kalıcı, ki o normal kalıcı boyalardan daha zararlı. Tabii 7 ayda diplerim de epey geldi aslında, yani ucundan boyasam bence deriden işlemez bile ama aramızda renkli saç kullanan varsa bilirler normalden çok daha hızlı renk kaybettiği için 15 max 20 günde bir cila istiyor. Hofff kendime sözüm olsun doğuma 10 gün kala boyucam saçlarımı, o zamana kadar çirkin kalmaya dewamke
Normal kilosu bence. 29+5 de 1496 grdi benimde doktor normal dedi.Merhaba kızlar, biz bugün doktora gittik kan uyuşmazlığı testi yapıldı zaten her türlü iğne yaptırıyor doktorumuz eşim ile benim kan geubumdan kaynaklı, biz 28+3 olduk bebiş 1250 gram olmuş ama bana az gibi geldi sizlerin nasıldı bu haftalarda, bu ara çok beslenemedim ondan mı oldu kendimi suçlu hissettim
Benimde çok az enfeksiyon çıktı kanda ama bende bi belirti yoktu açıkcası öle yanma manmaGünaydin kizlar. Kasikta agri vardi. Idrar tahlili yaptirdm. Enfeksiyon cikti bayagi. Nerden geldi gene bu enfeksiyon anlamiyorum. Monurol şase verdi doktor. Dün gece ictm biliuosnz icince wc yasak bikac saat. Ayy gece idrari tutucam diye anam agladiinsallah gecmistir. Ama bu monurol cok berbat bisi. Agizda 1 2 gun tuhaf tad birakiyor midemi tuhaf yapiyor.
Günaydin kizlar. Kasikta agri vardi. Idrar tahlili yaptirdm. Enfeksiyon cikti bayagi. Nerden geldi gene bu enfeksiyon anlamiyorum. Monurol şase verdi doktor. Dün gece ictm biliuosnz icince wc yasak bikac saat. Ayy gece idrari tutucam diye anam agladiinsallah gecmistir. Ama bu monurol cok berbat bisi. Agizda 1 2 gun tuhaf tad birakiyor midemi tuhaf yapiyor.
geçmiş olsun canım bu son dönemlerde çok enfeksiyon çıkıyormuş benimde kanda hafif çıktı hiç belirti yok anlamadım en güzel çözümü bol suymuşGünaydin kizlar. Kasikta agri vardi. Idrar tahlili yaptirdm. Enfeksiyon cikti bayagi. Nerden geldi gene bu enfeksiyon anlamiyorum. Monurol şase verdi doktor. Dün gece ictm biliuosnz icince wc yasak bikac saat. Ayy gece idrari tutucam diye anam agladiinsallah gecmistir. Ama bu monurol cok berbat bisi. Agizda 1 2 gun tuhaf tad birakiyor midemi tuhaf yapiyor.
ya bu konuda bi bizim doktorlar biraz zorluyor. Youtube'da felan baktım yabancılarda böyle bişi yok diyolla. Amonyak koklamak iyi değilmiş ama boyalar eskisi gibi değil. Bize hayır diyolarsa kuaförde çalışan hamile kadınlara ne diyorlar? Doktora göre boyama nolcak kafasındalar ama öyle olmiyi şdksjfKızlar benim saç boyama perilerim geldi. Benim saçlarım hamilelik öncesi maviydi. Hiç bu kadar uzun süre saçıma boya kullanmadığım olmadı, boyamaya başladığımdan beri hep değişik renkler olsun sabit renkler olsun boyuyorum. Son 1 sene de mavi kullanıyordum, tabi aktı şimdi sarı ombre saçlarım, öyle sırıtmıyor ama yok yani hiç sevmem sarı rengi de. Ay neyse işte, doktor hamilelik esnasında dipten boyama asla önermiyorum, hatta mümkünse çok uçları boyanmayacaksa boyamayı direkt istemiyorum çünkü otizm başta olmak üzere bir çok riski yükseltiyor dedi. Ben sonradan ah etmektense tabii ki uzak kaldım boyadan. AMA SON 3 AY GEÇMİYO ARKİDİŞ, BULSAM DOĞAL İÇERİKLİ MAVİ BOYA HEMEN ALICAM. Bulduklarımın çoğu yarı kalıcı, ki o normal kalıcı boyalardan daha zararlı. Tabii 7 ayda diplerim de epey geldi aslında, yani ucundan boyasam bence deriden işlemez bile ama aramızda renkli saç kullanan varsa bilirler normalden çok daha hızlı renk kaybettiği için 15 max 20 günde bir cila istiyor. Hofff kendime sözüm olsun doğuma 10 gün kala boyucam saçlarımı, o zamana kadar çirkin kalmaya dewamke
Bugun oldum ilk dozu 27deyim diğeri ne zaman olcak 4 hafta arayla mı oluyor? Ya ben aşı bulamadım ki kendim alayım dedim eczaneden orda da bulamadım hemşireden haber bekledim en son kızdım arayıp gec kalacağım yaptrmakta diye. bugun gel dedi elimde var dedi nasıl iş bu anlamadım valla32.haftaya kadar olunabiliyor canım ben ikinci dozumu yarın olmaya gidicem 30dayım
Üromisini bende kullanmistim kışın inan bana daha iyi. Monurol agizda kötü bi tad birakiyor tatli yiyorum geciyo gibi oluyo gecmiyoBenimde çok az enfeksiyon çıktı kanda ama bende bi belirti yoktu açıkcası öle yanma manma
Monurol verdi banada eczanelerde bulamadım ürosimin muadilini kullandım bende aynı şekil gece tualetimi tutmak için dön allah dönbol bol su iç bu dönemde çok fazla enfeksiyon olma riskimiz var ya
Evet haklisin pozitifim suyu cok ihmal ediyorum ben. Arttirmam gerek. Sagol canimGeçmiş olsun balım, bol suyu ihmal etmeyin ki enfeksiyonlar ufakken vücut atabilsin...
Sagol canim. kanda da idrarda da cikti canim. Zaten akintimin sariya dönmesinden anlamistim. Bol su dedigin gibi arttircam bende miktari artikgeçmiş olsun canım bu son dönemlerde çok enfeksiyon çıkıyormuş benimde kanda hafif çıktı hiç belirti yok anlamadım en güzel çözümü bol suymuş
Bende boyamayi dusunuyordum dogumdan önce. Temmuz 3. Haftalari nasipse dogum dr oyle dedi. Bende bayramdan sonra boyayayim dedim. Ama bi arkadas dogumdan hemen önce boyamanin zararli oldgnu soylemis nedenini arastircam bugun. Kendi doktoruma boyayi hic sormadim bu gidisimde soracagimya bu konuda bi bizim doktorlar biraz zorluyor. Youtube'da felan baktım yabancılarda böyle bişi yok diyolla. Amonyak koklamak iyi değilmiş ama boyalar eskisi gibi değil. Bize hayır diyolarsa kuaförde çalışan hamile kadınlara ne diyorlar? Doktora göre boyama nolcak kafasındalar ama öyle olmiyi şdksjf
Hahah bende bugun yerleri silip süpüreyim dedim ama once kahvalti. Sabahlari öyle aç uyaniyorum ki gözüm dönmüş oluyorBuraya bir adet kızını okula bırakmış, A101-bim turu yapmış, evi toplamaya başlamış, günlük hedef olarak yazlık kışlık kıyafet ayrımı yapıp yeni gelen bebeğe dolapta yer açmayı hedeflemiş bir gebe bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?