2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım bende aylarca bekledim doktorum 1 kere izin vericem dedi ama son aya kalmasın bu ara boyat dedi benim beyazım çok fazlaydı son ay da daha tehlikeliymiş doktorumuz öyle dedi bilgin olsun
Benim de baya sıkıntılı ,. Bembeyaz olmuşlar. Ama ben bu ay tatile çıkacağım gitmeden önce boyarim. Sonra doğumdan önce bı daha boyarim. İlk trimester biliyordum ama son ay zararlı old. Bilmiyordm

Genel anestezi güzel oluyor bişeyden haberin olmuyor ama uyanması ayrı bir dert,canım hepsininde artısı eksisi var Allah hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inşallah

Benim de baya sıkıntılı ,. Bembeyaz olmuşlar. Ama ben bu ay tatile çıkacağım gitmeden önce boyarim. Sonra doğumdan önce bı daha boyarim. İlk trimester biliyordum ama son ay zararlı old. Bilmiyordm
Valla Bende bilmiyordum acaba bebek gelişimini tamamlıyor süt falan için mi artık idare edicez beyazlarla

Ben geçen hafta gittim 28+.2 1350 idi hemen hemen aynı , düşük falan değil hatta bana 3 4 gün önden dediği için normal gayet seninki

Ay bende hep bi kısmıjı mavi falan kullanırdım . Bu ara fena aklıma esiyor git yap zaten bikaç tutam yaptırcan diye bilmiyoeum bende tırsıyorum bişi mişi olur diye bende ombre yapmıştım gına geldi geçen gittim kestirdim onzuma kadar sarılar gitti ama bu seferde renksiz oldum bi yine aralara mavi atmak istiyorum

Normal kilosu bence. 29+5 de 1496 grdi benimde doktor normal dedi.

Günaydin kizlar. Kasikta agri vardi. Idrar tahlili yaptirdm. Enfeksiyon cikti bayagi. Nerden geldi gene bu enfeksiyon anlamiyorum. Monurol şase verdi doktor. Dün gece ictm biliuosnz icince wc yasak bikac saat. Ayy gece idrari tutucam diye anam agladi insallah gecmistir. Ama bu monurol cok berbat bisi. Agizda 1 2 gun tuhaf tad birakiyor midemi tuhaf yapiyor.

Benimde çok az enfeksiyon çıktı kanda ama bende bi belirti yoktu açıkcası öle yanma manma
Monurol verdi banada eczanelerde bulamadım ürosimin muadilini kullandım bende aynı şekil gece tualetimi tutmak için dön allah dön bol bol su iç bu dönemde çok fazla enfeksiyon olma riskimiz var ya

Geçmiş olsun balım, bol suyu ihmal etmeyin ki enfeksiyonlar ufakken vücut atabilsin...

geçmiş olsun canım bu son dönemlerde çok enfeksiyon çıkıyormuş benimde kanda hafif çıktı hiç belirti yok anlamadım en güzel çözümü bol suymuş

ya bu konuda bi bizim doktorlar biraz zorluyor. Youtube'da felan baktım yabancılarda böyle bişi yok diyolla. Amonyak koklamak iyi değilmiş ama boyalar eskisi gibi değil. Bize hayır diyolarsa kuaförde çalışan hamile kadınlara ne diyorlar? Doktora göre boyama nolcak kafasındalar ama öyle olmiyi şdksjf

32.haftaya kadar olunabiliyor canım ben ikinci dozumu yarın olmaya gidicem 30dayım
Bugun oldum ilk dozu 27deyim diğeri ne zaman olcak 4 hafta arayla mı oluyor? Ya ben aşı bulamadım ki kendim alayım dedim eczaneden orda da bulamadım hemşireden haber bekledim en son kızdım arayıp gec kalacağım yaptrmakta diye. bugun gel dedi elimde var dedi nasıl iş bu anlamadım valla

Üromisini bende kullanmistim kışın inan bana daha iyi. Monurol agizda kötü bi tad birakiyor tatli yiyorum geciyo gibi oluyo gecmiyo insallah temizlenmistir vucudumuz
Geçmiş olsun balım, bol suyu ihmal etmeyin ki enfeksiyonlar ufakken vücut atabilsin...
Evet haklisin pozitifim suyu cok ihmal ediyorum ben. Arttirmam gerek. Sagol canim
geçmiş olsun canım bu son dönemlerde çok enfeksiyon çıkıyormuş benimde kanda hafif çıktı hiç belirti yok anlamadım en güzel çözümü bol suymuş
Sagol canim. kanda da idrarda da cikti canim. Zaten akintimin sariya dönmesinden anlamistim. Bol su dedigin gibi arttircam bende miktari artik

Bende boyamayi dusunuyordum dogumdan önce. Temmuz 3. Haftalari nasipse dogum dr oyle dedi. Bende bayramdan sonra boyayayim dedim. Ama bi arkadas dogumdan hemen önce boyamanin zararli oldgnu soylemis nedenini arastircam bugun. Kendi doktoruma boyayi hic sormadim bu gidisimde soracagim

Buraya bir adet kızını okula bırakmış, A101-bim turu yapmış, evi toplamaya başlamış, günlük hedef olarak yazlık kışlık kıyafet ayrımı yapıp yeni gelen bebeğe dolapta yer açmayı hedeflemiş bir gebe bırakıyorum

Eklentiler

• IMG_20230530_094432_edit_641466376402112.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 113
Hahah bende bugun yerleri silip süpüreyim dedim ama once kahvalti. Sabahlari öyle aç uyaniyorum ki gözüm dönmüş oluyor harikasin canim masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…