2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hahah bende bugun yerleri silip süpüreyim dedim ama once kahvalti. Sabahlari öyle aç uyaniyorum ki gözüm dönmüş oluyor harikasin canim masallah

Hayatlar hayaller olacak gibiyim ama başladık bakalım (başlamak bitirmenin yarısı ise ben neden bu kadar kısa sürede mola verdim, kadınlar kulübünde geziniyorum bu da bir tez konusu)

Günaydın kızlar size bi sorum olacak çatlaklarınız oldu mu kaçıncı ayda oldu olduysa

Canım daha 4.ayın sonu ben buraya çatlak kremi sürmeyi unutmayalım, sonra pişman olursunuz dedim ama o zaman daha göbüşler küçük olduğu için belli olmuyordu, son aylarda yada doğumdan sonra da birden belli oluyor ben 4.ayda başladım (genetik düşünüyorum benim annem ve ablam Türkiye coğrafi haritası gibi olduğu için ilk gebelikte de bunda da düzenli sürüyorum, çatlak var mı desen var ama sıkıntı yapacak kadar değil ama bir arkadaşım vardı hiç sürmezdi maşallah onda yok gibiydi)

Ben sedef hastasıyım cildim zaten kuru ben hamile kalmadan önce de hep nemlendirirdim hamile kalınca da devam ettim bugün tam 30 haftalık olduk 2 gün önce gark ettim karnımın altında çizgiler oluşmuş annem 5 doğum yaptı ona rağmen tek bir çatlağı yok bende öyle olurum inşallah diyodum görünce bi üzüldüm

Hayatlar hayaller olacak gibiyim ama başladık bakalım (başlamak bitirmenin yarısı ise ben neden bu kadar kısa sürede mola verdim, kadınlar kulübünde geziniyorum bu da bir tez konusu)
Ben pazar günu hallettim o isi ustumden yük kalkti cok rahatladm. Komple esimle benim tarafimizi indirdm dolap iclerini sildim temizledm sonra bebisede yer actm yaparken telden muzigimide actm dinleye dinleye baktm bitmis bismillah de baslaaa biter oglene kdr

Üzulme cnm benimki dünya haritası parmağım kalınlığında çatlaklar var

Bende açayım telden atv yi günlük Müge anlı dozumu alayım

Benim doktor bitek amonyaksıza izin verdi. Sarı istiyodum bahçeli yerde yaptırıyım dedim yaptırmamanı tavsiye ederim dedi cesaret edemedim amonyaksızlar cidden aşırı iyi kapatmıyor ama değişiklik olsun işte hiç kokusu yoktu
Buraya da daha sizin yaptıklarınızı okurken yorulmuş bir kadın bırakıyorum valla kışlıklarımı kaldırtcam eşime mi annememi yalvarıyım diyorum hareket alanım hiç yok....
Günaydın kızlar size bi sorum olacak çatlaklarınız oldu mu kaçıncı ayda oldu olduysa
Benim olmadı ama doğumdan sonra birden çıkıcakmış gibi hissediyorum

Eklentiler

• IMG_8870.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 125
Bende de var kaçıncı munurol içişim belli değil. Gecmek bilmiyor en son idrar kültürü istedi doktor onda üreme olmadı. Ama normal idrar tahlilimde bakteri çıkıyor napcam bilmiyorum su da içiyorum bana mısın demiyor

Şu an kaç haftalık seninki sanmıyorum doğumdan sonra çıkacağını inşallah çıkmaz

Bende bi cekindim simdi acikcasi dogumdan sonrada emzirirken hic mi boya olmuyor yoksa ilk aylar mi olmuyo bunu tecrubeli anneler yanitlarsa iyi olur

Benimde 4. Icisim gebeligim boyunca. Camasir gunde 3 kez degisen dikkat eden biriyim. Ama genede oluyomus bol su artikk

Şu an kaç haftalık seninki sanmıyorum doğumdan sonra çıkacağını inşallah çıkmaz
30. Hafta canım olursada yapcak bişey yok
Bende bi cekindim simdi acikcasi dogumdan sonrada emzirirken hic mi boya olmuyor yoksa ilk aylar mi olmuyo bunu tecrubeli anneler yanitlarsa iyi olur
Bide boya fiyatları beni caydırdı sadece amonyaksız 900 olmuş açıcı sarıya 2.5-3 isterler....

Seninki benimkinden iyi canım açlığım 100 nadir buluyor ama tokluk yüksek şuan kahvaltıda 175 çıktı halbuki meneme domates salata peynir yedim
Evdeki makineler yüksek ölçüyor kızlar sanırım.
Bende evde ölçüp doktora yollamıştım yüksek dedi sonra kan verdim açlığa bide son 3 aya bakılcaktı değerlerim normal çıktı açlık hep zaten 81 87 falan kanda evde ölçüyorum 95 100 110 falan doktor dedi ki eve gidince bide açken ölç burdakiyle kıyaslıyalım evde 96 çıktı kanda 81 senin makineye güvenim kalmadı şuan yüksek ölçüyo dedi . Anlamadım napcam şimdi her ölçütüğümden bi 15 çıkarıyorum

Evet dört hafta bir ay arayla olunuyor demişti bana ebe canım, aynı sıkıntıyı birçok kişi yaşadı burda ben de bir ay bekledim hiçbiyerde bulamadım parayla bile daha yeni yeni aşılar fazladan gelmeye başlıyormuş artık, ilk dozu olurken ikinciye belki aşı yine gelmeyebilir olamazsan da sıkıntı olmaz bir doz yeterli gelir demişti ebe bana ama doktoruma sormadım tabi ebenin kendi söylediği bu şekildeydi

Olsun canım örmüş zahmet etmiş en azından
Bizimkinde o da yok
Neyse ki ben örgü biliyorum herşeyini örmüştüm daha hamile olmadan hala da örüyorum
Bunlar ördüklerimin bir kısmı belki fikir olur örmek ördürmek isteyenlere

Eklentiler

• 6F67720E-C9A6-455E-8D00-E33CA067DF72.webp
    116,5 KB · Görüntüleme: 105
  • BE376C39-4A75-4B46-8A1D-FD2C6ECB1755.webp
    176,5 KB · Görüntüleme: 91
  • 29A2E86E-6F1E-4600-AD09-2476408A8D4E.webp
    149,9 KB · Görüntüleme: 80
  • C97BA8D1-F320-4852-810C-2C7E67B598A0.webp
    171,4 KB · Görüntüleme: 83
  • EEE65A0C-7A9C-4452-BDD3-05368B2F6034.webp
    204,1 KB · Görüntüleme: 79
  • 49C1208F-23C7-4849-B82A-2B0B0028AC6C.webp
    145,1 KB · Görüntüleme: 77
  • 49CEBCE5-328A-451D-AF96-BB51703ECA5F.webp
    156 KB · Görüntüleme: 79
  • B0ABD448-EDF5-49AB-A04D-A1B069257B94.webp
    180,6 KB · Görüntüleme: 101
Yaa kaç çıktı ferritin ? Aynı ben de öyleyim bayılacak gibiyim sürekli . Ek bir şeyler verdi mi ?
4,5 çıktı canım şimdi geldim sonuç göstermeden, kendi kullandığım demir Maltofer Fol benim onu ikiye çıkarırsak içinde folik asit olduğu için fazla gelebilir dedi başka ne önerirsiniz diye sordum Ferro Sanol yada Feramat olabilir dedi günde iki doz , iki gün sonra kadın doğum kontrolüm var kendi dr.unla bi görüş bu söylediklerimi anlat ona göre devam edersin ilaçlarına dedi serum olmayabilir sana şu dönemde dedi böyle işte Hayat su Kumrusumru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…